Και απο μουρα και απο βατομουρα
Παράθεση:
#115Έλα ρε συ...από μούρα είναι το παρφαιτ Αμούρ ??
Σχόλιο # 116 από alisida
Δεν το εχω κρυφο. Αννα Φαιη
Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από squirrel1968εγω θα το μαντεψω...
αλλα θα σε βρωωω
Καλα αλλο το ενα αλλο το αλλο
Παράθεση:
Πέρα απ' αυτό
Σχόλιο # 121 από maroudasΠαρφαιτ αμουρ.
Υπάρχει κι αυτό!https://youtu.be/5ouGlY8sNz8
Περασε το απο φιλτρο μηχανης γαλλικου καφε..βαλε πρωτα φιλτρο μεσα σε ενα χωνι
Καλοπιοτο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από Paralia48
το λικεράκι που έφτιαξα από δαμάσκηνα είναι νοστιμότατο, το είπα και αλλού νομίζω.'Εχει όμως δυο ελαττωματα
1.έχει ελαφρύ άρωμα κανέλας (καλό για Χριστούγεννα, αλλά ...όχι όπως το ήθελα)
2. Είναι λίγο θολό. Παρά το ότι το πέρασα από το ψιλό σουρωτήρι, έμεινε μια θολούρα. Έτσι πρέπει να είναι ή έκανα κάτι λάθος;Τα Χριστούγεννα θα το ταράξουμε, ελάτε κορίτσια (λικέρ είναι για κορίτσια.Το λένε και κορτσόζουμο)
![]()
Icom . . . . .
https://www.youtube.com/watch?v=IW-I-_5Hlro
Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Παράθεση:
Tranceivers my friend ( Radio amateurs )
Σχόλιο # 120 από MiltosRNLI1930
Σε ολη την επικρατεια γινονταν αυτα, Κυρια μου...
Μην διεκδικειτε καμια απολυτως πρωτια...
Μονο εις το παλατι, η Βασιλισσα των Ελληνων ειχε υποσκελισει καθε ειδους πατριαρχικην εννοια, διοτι "εχειριζετο" πολυ "πειστικως" τσι αντρηδαι...
Ο Θεος να την αναπαυσει, την σουρλουλου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από Paralia48
Μήπως καταγόταν η γιαγιά Ελένη από το Βόρειο ΄Εβρο;
μωρε δεν ρωτας καλυτερα, τι και ποσο μπορουμε πλεων, ... συνηθως προτιμο μπυρα, λευκο κρασι,, αν παει η δουλεια σε ποτο, μονο μπακαρντι, τωρα ποσο; εχω πολλα χρονια να περασω τα 3 ποτα, ...μεχρι εκει καλα ειναι νομιζω,, και να οδηγησεις μετα, και να κανεις ερωτα
Σαμπανια μονο απο τα αλκοολουχα
Τιλιο, φασκομηλο απο τα μη ...
χμ χμ θες επανεκπαιδευση
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από agrotis53μωρε δεν ρωτας καλυτερα, τι και ποσο μπορουμε πλεων, ... συνηθως προτιμο μπυρα, λευκο κρασι,, αν παει η δουλεια σε ποτο, μονο μπακαρντι, τωρα ποσο; εχω πολλα χρονια να περασω τα 3 ποτα, ...μεχρι εκει καλα ειναι νομιζω,, και να οδηγησεις μετα, και να κανεις ερωτα
![]()
στα social media