Καθομαι στο μπαλκονι με μια φιλη πινουμε κρασακι και ακουμε απο πσραδιπλα απο τις ταβερνες το σ αγαπω γιατι εισαι ωραια. Κι εχει μια ομορφη δροσουλα..
Μπυριτσα
χεχε ευγε
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από squirrel1968Μπυριτσα
ουισκακι με παγο
Ελληνικό καφέ για ν ανοίξει το μάτι το πρωί και πιο μετά ένα φρέντο εσπρεσο στη δουλειά!!! Νερό αρκετό all day long.
Άμα βγω καμια μπύρα το καλοκαίρι και κρασί το χειμώνα!!!
γερά ποτήρια βλέπω όλοι μας.
Αρτι αφιχθεις απο την συναυλια στο θεατρο βραχων,δηλωνω κρασι κοκκινο
που κανει καλο και στην καρδια,και κανα δυο καφεδες,ετσι για να χαλαω
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από wish_άντε και καμιά πορτοκαλάδα έψα!
Έτσι
Ζεστό καφέ, χειμώνα καλοκαίρι.
Κρασι, αποκλειστικά κόκκινο.
Σε εξαιρετικές περιπτωσεις, κανα κοκτέιλ.
Αυτά.
Να σου πω... αν δεν πιω καφε δεν προκειται ν ανοιξουν και τα δυο ματια μου τα τσακιρικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από froufrou2017
Νόμιζα πως το θέμα είχε να κάνει μόνο με τα ποτά, η υπόλοιπη παρέα όμως το επεκτεινε. Πίστευα πως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν πίνει ποτε καφε, ούτε τον βάζω στο στόμα μου!! Τώρα είδα πως ούτε κι' ο Red season πίνει ποτε!! Γιναμε δύο... Μ' αρεσουν επίσης πάρα πολύ οι φρεσκοστυμμενοι χυμοί και τους πίνω με τη μία, άσπρο πάτο, για να μην καταστραφουν οι βιταμίνες
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από SouryaΚαθομαι στο μπαλκονι με μια φιλη πινουμε κρασακι και ακουμε απο πσραδιπλα απο τις ταβερνες το σ αγαπω γιατι εισαι ωραια. Κι εχει μια ομορφη δροσουλα..
κουνουπια δεν εχει;
Καφές , ελληνικός, νεςς και φραπέ, χυμούς φρούτων , ο αποχυμωτής δουλεύει πολύ. Αρκετό νερό , και το βασικό ΜΠΥΡΑ , από οινοπνευματώδη Drambuie με ρούμι και πάγο
Παράθεση:
. Μ' αρεσουν επίσης πάρα πολύ οι φρεσκοστυμμενοι χυμοί και τους πίνω με τη μία, άσπρο πάτο, για να μην καταστραφουν οι βιταμίνες
στον πολιτισμενο κοσμο, στο ελλαδισταν δηλαδη, ειναι ουσιαστικα αδυνατον να εχει καποιος ανθρωπος αβιταμινωση.
αλλωστε οι επιπλεον βιταμινες αποβαλλονται με τα ουρα.
για αυτο ειναι πιο καλα να τρωμε ολο το φρουτο που εχει και φυτικες ινες αντι να καταπινουμε σκετη φρουκτοζη που προκαλει σοβαρα προβληματα.
γενικα ζουμε καλα χωρις χυμους φρουτων
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από squirrel1968Μπυριτσα
ουισκακι με παγο
Μωρέ μπράβο! Τα ίδια πίνω και εγώ. Ταιριάζουμε πολύ τελικά. Τι ποσοστό να μας δίνει το sxeseis.gr, δεν το έχω ψάξει.
Παράθεση:
Νόμιζα πως το θέμα είχε να κάνει μόνο με τα ποτά, η υπόλοιπη παρέα όμως το επεκτεινε. Πίστευα πως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν πίνει ποτε καφε, ούτε τον βάζω στο στόμα μου!! Τώρα είδα πως ούτε κι' ο Red season πίνει ποτε!! Γιναμε δύο... Μ' αρεσουν επίσης πάρα πολύ οι φρεσκοστυμμενοι χυμοί και τους πίνω με τη μία, άσπρο πάτο, για να μην καταστραφουν οι βιταμίνες
Γι' αυτό έχεις το πιο όμορφο χαμόγελο, όχι σαν εμάς τους νευρικούς. Θα πίνω και εγώ από εδώ και πέρα τέτοια πράματα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από COSTAS42Να απαντησω και εγω
καφεδες καργα σπιτι φραπεδια,εξω καπουτσινακι,απο ποτα μονο ουισκακι συγκεκριμενες 4 μαρκες και μπυριτσες και εκει 4 μαρκες μονο..
Να περάσεις από το μαγαζί να σου διαβάσω τις κούπες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από alisida
Μάλλον γέρασα ,δεν μπορώ πλέον να πιω κάτι άλλο από καφέΤώρα ,αν μου βάλεις μαχαίρι στο λαιμό να διαλέξω κάτι σε αλκοόλ ,θα πιω κρασάκι ή ουζακι με το φαγητό και γλυκό ουίσκι συγκεκριμένη μάρκα Επίσης όλα τα λικέρ Δεν μου αρέσουν τα κοκτέιλ ,όλα τα ποτά τα προτιμώ με μόνο πάγο
![]()
Οι καφέδες είναι λόγω ειδικότητας βρε! Δεν γέρασες ακόμα. Κλείσε και λίγο το καφενείο και βγες για κανα ποτό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από SouryaΚαθομαι στο μπαλκονι με μια φιλη πινουμε κρασακι και ακουμε απο πσραδιπλα απο τις ταβερνες το σ αγαπω γιατι εισαι ωραια. Κι εχει μια ομορφη δροσουλα..
Α! το τραγουδάω και εγώ αυτό το τραγουδάκι. Δώσε μου διεύθυνση να έρθω κάτω από το μπαλκόνι να σας το τραγουδήσω. Απαγορεύονται μπουγέλα με νερό στο μπαλκόνι. (η φίλη σου είναι η χήρα
Μάλλον γέρασα ...
Πίνω ξέρεις πολύ νερό (3 lt τουλάχιστον την ημέρα )
Ε... Μάλλον η αλισιδα σκουριασε από τόσο νερό
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από VASILIS53
Οι καφέδες είναι λόγω ειδικότητας βρε! Δεν γέρασες ακόμα. Κλείσε και λίγο το καφενείο και βγες για κανα ποτό.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media