Μα...Βακαρδι...ενιοτε λιγη σαμπουκα...καφεδες με αφρο σαν παστα απο το χτυπημα, αποτοξινωτικα βοτανα και πρασινο τσαι...
Μετα τις 10 οχι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από 123xristos
κουνουπια δεν εχει;
Χιχι ναι η χηρα ειναι η φιλη μου.Το βραδακι θα παμε να τ ακουσουμε απο κοντα.
Σχόλιο # 38 από VASILIS53
Α! το τραγουδάω και εγώ αυτό το τραγουδάκι. Δώσε μου διεύθυνση να έρθω κάτω από το μπαλκόνι να σας το τραγουδήσω. Απαγορεύονται μπουγέλα με νερό στο μπαλκόνι. (η φίλη σου είναι η χήρα
Λοιπόν...εκτός από μπύρα που πίνω αρκετή όταν είμαι με παρέα και καφέ, ότι καφέ να είναι όποτε και να είναι, πίνω ένα ποτηράκι κρασί, πρώτη μου δουλειά όταν θα σηκωθώ κάθε πρωί (χαρίζει διαύγεια πνεύματος και δίνει στα μυαλά μου μία εξωτική λάμψη που κρατάει όλη μέρα) και ένα σφηνάκι ρακή κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο (καλμάρει το νευρικό σύστημα και ρυθμίζει την πίεση). Και τα δύο γνήσια προιόντα. Το κρασί από το αμπελάκι μου στο χωριό και το ρακή κατευθείαν από την Κρήτη από το φίλο μου το Νίκο. Και ουίσκυ (ότι ουίσκυ να είναι) με πάγο όταν το καλούν οι περιστάσεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από SouryaΜετα τις 10 οχι.
Πωτς γένεν ατό?
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από alisidaΜάλλον γέρασα ...
Πίνω ξέρεις πολύ νερό (3 lt τουλάχιστον την ημέρα )
Ε... Μάλλον η αλισιδα σκουριασε από τόσο νερό
![]()
![]()
Πω! Πω! Τι λες τώρα. Το νερό πρέπει να το πίνεις βρε. Δεν πρέπει να σε πίνει.
Γενεν ,γενεν εδω στο νησι
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Red_Season
Πωτς γένεν ατό?
Παράθεση: Σχόλιο # 44 από VASILIS53 .
Και τα δύο γνήσια προιόντα. Το κρασί από το αμπελάκι μου στο χωριό και το ρακή κατευθείαν από την Κρήτη από το φίλο μου το Νίκο. Και ουίσκυ (ότι ουίσκυ να είναι) με πάγο όταν το καλούν οι περιστάσεις
..από τον φίλο σου τον Τζόνυ κατευθείαν από τη Σκωτία, ή από τον αμερικάνο φίλο σου Τζακ;
Λοιπόν, εκτός από ποτά, χυμούς, αναψυκτικά τώρα το καλοκαίρι,ή σοκολάτες, τσάγια το χειμώνα ,δηλ΄εκτός από σοφτ ντρινκς, πίνω και λίγο αλκοόλ χμμμ
Πίνω λευκό ξηρό κρύο κρασί το καλοκαίρι,μαζί με ψητό ψάρι σε ψαροτεβέρνα ! (ατελείωτη απόλαυση!!)
Πίνω κόκκινο ξηρό κρασί τα Χριστούγεννα, μαζί με τυρί, καλό κρέας και ό,τι άλλο γκουρμέ βρεθεί
Πίνω λικέρ, όταν έχει έξω χιόνι
Και πίνω Gordon space στα καλοκαιρινά μπαράκια
Α, και πίνω μπύρα, όταν έχει μουντιάλ, βλέποντας παιχνίδια
Αυτά από αλκοόλ Γενικά όμως πίνω λίγο αλκοόλ, δηλαδή,αυτά τα <<τυποποιημένα> ριτουάλ που σας είπα, δεν τα κάνω πάντα, Θέλω μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, να επεξεργάζεται ο οργανισμός το αλκοόλ και να μηνπάθω πονόκοιλο και πονοκέφαλο Π΄χ στις διακοπές, που τρελλαίνομαι για το λευκό κρασί με ψάρι, το κάνω κάθε δεύτερη μέρα, ειδάλλως χαλάω τις διακοπές μου και μένω στο κρεβάτι . Και πίνω ένα ποτηράκι κρασί,δηλ.μέχρι 0,2 λίτρα,περισσότερο έχω πάλι πρόβλημα!
¨Ξέρω, είμαι δύσκολη στο αλκοόλ, θέλω καλό φαγητό, καλή παρέα, καλή ατμόσφαιρα, καλή ποιότητα ποτού και καλό διάλειμμα
Κανεις δεν εχει κατσει με την μποτιλια, στο κρασπεδο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από EnikosΚανεις δεν εχει κατσει με την μποτιλια, στο κρασπεδο...
Να γινει αλιγατορας...
Και μετα να πεσει στον παραδιπλα λακκο με τον ασβεστη, διοτι δεν εβλεπε?...
Ετσι, για την αλητεια...
Κανεις, ε?...
Με τρομάζεις Ενικέ. ...το κρασί που πρέπει να πίνουμε το πρωί όταν ξυπνάμε, η δόση πρέπει να είναι μέχρι μία κούπα, όχι παραπάνω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Paralia48Παράθεση: Σχόλιο # 44 από VASILIS53 .
Και τα δύο γνήσια προιόντα. Το κρασί από το αμπελάκι μου στο χωριό και το ρακή κατευθείαν από την Κρήτη από το φίλο μου το Νίκο. Και ουίσκυ (ότι ουίσκυ να είναι) με πάγο όταν το καλούν οι περιστάσεις
..από τον φίλο σου τον Τζόνυ κατευθείαν από τη Σκωτία, ή από τον αμερικάνο φίλο σου Τζακ;
Έχω και έναν φίλο Ιβάν από την Ρωσία και μου στέλνει βοτκα. Γενικά κυνηγάω το γνήσιο πράμα και είμαι δικτυομένος παντού. Επίσης ο φίλος μου ο Ντιέγκο από την Ισπανία μου στέλνει φοβερή σαγκρία. Ακόμα η θεία μου η Μαρίκα φτιάχνει ένα φοβερό ηδύποτο από αμύγδαλα. Με έχουν μάθει βρε παιδι μου τι νεροφίδα είμαι και όλο μου στέλνουν, στο τέλος δεν θα τον γλιτώσω τον λάκο με το ασβέστη.
Δεν λεω για τωρα Μπιλι...
Γενικως λεω, κατα την διαδρομη μας...
Δεν ρεμπελιασαμε ποτε?...
Ημασταν παντα ετσι... τσιν τσιν?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από VASILIS53
Με τρομάζεις Ενικέ. ...το κρασί που πρέπει να πίνουμε το πρωί όταν ξυπνάμε, η δόση πρέπει να είναι μέχρι μία κούπα, όχι παραπάνω...
Τσιπουρο ή κρασι κοκκινο με το φαγητο...
Βοτκα με χυμο λεμονιου...χαχαχαχααχ στα νειατα μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από EnikosΚανεις δεν εχει κατσει με την μποτιλια, στο κρασπεδο...
Να γινει αλιγατορας...
Και μετα να πεσει στον παραδιπλα λακκο με τον ασβεστη, διοτι δεν εβλεπε?...
Ετσι, για την αλητεια...
Κανεις, ε?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από VASILIS53
Άμα πιω, ο αγλέουρας πιάνεται;
Πολυ φιλε Κωστα...
Καηκα ο ρημαδης...
Απο τον ασβεστη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από COSTAS42χαχαχαχααχ στα νειατα μου
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media