Παράθεση:
Originally posted by galazia_sfaira
... ΘΕΛΕΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ...
Παράθεση:
Έχω δει ανθρώπους να προσπαθούν να πείσουν εαυτούς ότι αγαπιούνται... Έχω δει ανθρώπους ν΄ αλληλοκατασπαράζονται, κι η μόνη τους διανοητική προσπάθεια να είναι να βρουν ποιος φταίει (προσέξτε: όχι τι, αλλά ποιος!).
Θα μπορούσε κανείς να γράφει επί μέρες... Κυρίως για το φόβο και την ανασφάλεια...
Παράθεση:
Originally posted by EPILEKTIKH_panidonistria
Παράθεση:
Έχω δει ανθρώπους να προσπαθούν να πείσουν εαυτούς ότι αγαπιούνται... Έχω δει ανθρώπους ν΄ αλληλοκατασπαράζονται, κι η μόνη τους διανοητική προσπάθεια να είναι να βρουν ποιος φταίει (προσέξτε: όχι τι, αλλά ποιος!).
Θα μπορούσε κανείς να γράφει επί μέρες... Κυρίως για το φόβο και την ανασφάλεια...
Πες τα χρυσόστομεεεεε!!!!!
Αυτά είπα κι εγώ με άλλες λέξεις στο
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=2927&page=7 Ρίξε μια ματιά...
Η Επιλεκτική
Παράθεση:
Originally posted by takis_chr
γιατι αλλιως πρεπει στα 40-50-60 οποτε τυχει τελως παντων να ξαναβγεις στην αναζητηση του ερωτα πραγμα δυσκολο αν οχι ακατορθωτο. Βλεπετε ποσος κοσμος μιας καποιας ηλικιας ζηταει ενα συντροφο?τι τον θελει?για κρεβατι? οχι τον θελει για να μπορει να βρει ενα ποτηρι νερο αν χρειαστει και να ξερει οτι καποιος τον νοιαζεται.
Ο γαμος καταληγει σε μια συνυπαρξη δυο ανθρωπων που καποτε ηταν ερωτευμενοι αλλα τωρα απλά αγαπιουνται με το δικο τους τροπο.Δεν κλαιει η χηρα γιατι εχασε τον ερωτα της,κλαιει γιατι εχασε τον ανδρα που μοιραστηκε μαζι του τη ζωη της και απεκτησε οικογενεια.Γιατι δεν θα τον εχει να της γκρινιαζει πια και να του γκρινιαζει και αυτη. τι να το κανεις το κρεβατι στα 60 σου? αμα το μπορεις μεγια σου,αλλα,αλλα πραγματα θελεις στα γεραματα σου.
Δεν μπορεις να κρεινεις κατι το οποιο δεν εχεις βιωσει απλα επειδη ετσι σου φαινεται οτι πρεπει να ναι. Αμα φτασετε μετα απο 20 χρονια γαμου ξανασκεφτειτε το....
Φιλικα χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν. Τακης
Παράθεση:
Originally posted by gamatoss
Παράθεση:
γιατι αλλιως πρεπει στα 40-50-60 οποτε τυχει τελως παντων να ξαναβγεις στην αναζητηση του ερωτα πραγμα δυσκολο αν οχι ακατορθωτο. Βλεπετε ποσος κοσμος μιας καποιας ηλικιας ζηταει ενα συντροφο?τι τον θελει?για κρεβατι? οχι τον θελει για να μπορει να βρει ενα ποτηρι νερο αν χρειαστει και να ξερει οτι καποιος τον νοιαζεται.
Ο γαμος καταληγει σε μια συνυπαρξη δυο ανθρωπων που καποτε ηταν ερωτευμενοι αλλα τωρα απλά αγαπιουνται με το δικο τους τροπο.Δεν κλαιει η χηρα γιατι εχασε τον ερωτα της,κλαιει γιατι εχασε τον ανδρα που μοιραστηκε μαζι του τη ζωη της και απεκτησε οικογενεια.Γιατι δεν θα τον εχει να της γκρινιαζει πια και να του γκρινιαζει και αυτη. τι να το κανεις το κρεβατι στα 60 σου? αμα το μπορεις μεγια σου,αλλα,αλλα πραγματα θελεις στα γεραματα σου.
Δεν μπορεις να κρεινεις κατι το οποιο δεν εχεις βιωσει απλα επειδη ετσι σου φαινεται οτι πρεπει να ναι. Αμα φτασετε μετα απο 20 χρονια γαμου ξανασκεφτειτε το....
Φιλικα χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν. Τακης
...εσύ έχεις βιώματα γάμου 20 χρόνων;
Άσε που διαφωνώ ριζικά, τόσο με τις απόψεις σου περί αναζήτησης στα 60, γιατί έχω παραδείγματα γάμων και στα 70, αλλά και σ' αυτά που λες για το ποτήρι νερού, γιατί ένα υγιές ζευγάρι για μένα, θέλει να το κάνει μέχρι να τα κλείσει....
Sorry, αν σου φαίνομαι επιθετικός, αλλά αυτές είναι οι εμπειρίες ενός 35άρη!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by EPILEKTIKH_panidonistria
Παράθεση:
Originally posted by gamatoss
Παράθεση:
τι τον θελει?για κρεβατι? οχι τον θελει για να μπορει να βρει ενα ποτηρι νερο...Δεν κλαιει η χηρα γιατι εχασε τον ερωτα της,κλαιει γιατι ....τι να το κανεις το κρεβατι στα 60 σου? αμα το μπορεις μεγια σου,αλλα,αλλα πραγματα θελεις στα γεραματα σου.
...εσύ έχεις βιώματα γάμου 20 χρόνων;
Άσε που διαφωνώ ριζικά, τόσο με τις απόψεις σου περί αναζήτησης στα 60, γιατί έχω παραδείγματα γάμων και στα 70, αλλά και σ' αυτά που λες για το ποτήρι νερού, γιατί ένα υγιές ζευγάρι για μένα, θέλει να το κάνει μέχρι να τα κλείσει....
Sorry, αν σου φαίνομαι επιθετικός, αλλά αυτές είναι οι εμπειρίες ενός 35άρη!!!![]()
Αγαπητέ Γαμάτε,
Επειδή είμαι κοντά στην ηλικία που αναφέρει ο Τάκης, επειδή ήδη έχω διανύσει 20 χρόνια γάμου, επειδή κατάφερα να τουμπάρω στα 46 μου τη ζωή μου, αναζητώντας πάλι απ' την αρχή την ΟΥΣΙΑ στη σχέση ενός ζευγαριού, πιστεύω πως ο νεαρός Τάκης βλέπει πολύ μακριά κι έχει δίκιο!!!!!!!!!!!
Εξάλλου, δεν απέκλεισε το σεξ απ' τα ηλικιωμένα ζευγάρια... Γράφει χαρακτηριστικά άμα το μπορείς με 'γεια σου, αλλά, άλλα πραγματα θέλεις στα γεράματα σου Απλώς τονίζει πως δεν είναι το πρωτεύον, κάτι που είναι απόλυτα αληθές!!!
Η Επιλεκτική
Παράθεση:
Originally posted by kate_pap
Το κάθε ζευγάρι έχει το δικό του τρόπο επικοινωνίας. Το να κάνουμε κριτική είναι πολύ εύκολο. Το δύσκολο είναι να γίνουμε εμείς οι ίδιοι ευτυχισμένοι.
Μήπως τελικά ψάχνουμε τη δική μας ευτυχία σε ξένους καθρέφτες;
Αφήστε ρε παιδιά τον κόσμο ήσυχο! Να κάνει τα λάθη του, να πάρει τα ρίσκα του, να μιζεριάσει, να ζήσει, να χαρεί, να δυστυχήσει!
Γιατί σώνει και καλά πρέπει να βρούμε τη συνταγή της ευτυχίας;
Αν τη βρούμε φοβάμαι πως η γη θα σταματήσει να γυρίζει, και δε τη μπορώ τη στασιμότητα!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media