Παράθεση:
Originally posted by evans
Εγω τωρα γιατι να μη θελω να δεχτω τον χαρακτηρισμο "Aδιέξοδες σχέσεις" ...
Καθενας μας εχει τις επιλογες και ειναι θεμα αποφασης το να μεινεις σε μια σχεση που δεν σε ολοκληρωνει , που δεν εχει τιποτα να σου δωσει πια ....που απλα υπαρχετε....ξυπνατε , κοιμοσαστε , τρωτε , πληρωνετε , καθοσαστε, βαριεστε....
Εγω ξερω πως αν κατι δεν μου αρεσει ....δεν το παντρευομαι.....βεβαια στη πορεια συναντας και αλλα απροβλεπτα.....μα και σε αυτες τις περιπτωσεις , μετα απο ωριμη σκεψη κανεις παλι τις επιλογες σου .....αρα δεν ειναι σχεσεις χωρις ....διεξοδο.....
Πολλοι φοβουνται το αγνωστο της αναζητησης παιχνιδι ....τη νεα ταξη πραγματων...κι αλλοι οπως σωστα αναφερθηκε ...το ΒΟΛΕΜΑ....
Χμ...
Παράθεση:
....που απλα υπαρχετε....ξυπνατε , κοιμοσαστε , τρωτε , πληρωνετε , καθοσαστε, βαριεστε....
Παράθεση:
Originally posted by filiana
Η σχέση δύσκολα είναι ιδανική, μάλλον ρεαλιστικά χρειάζεται ένα ποσοστό ευτυχίας για να την αποδεχτείς. Το κακό είναι μετά τον γάμο ότι με την δυσκολία του διαζυγίου, μπορεί κάποιος να τραβήξει τη σχέση προς τα που τον βολεύει. Το παιχνίδι του κανιβαλισμού, ποιός καβαλάει ποιόν, παίζεται τα πρώτα χρόνια, μετά όταν βρεθεί ισορροπία, πάντα κάποιος γλυκά άλλα σταθερά τραβάει την ζωή προς τα πού τον βολεύει. Με κίνδυνο να χάσει το ενδιαφέρον του ο άλλος.... Μαμάδες μπαμπάδες και φίλοι πάιζουν το ρόλο του συμβουλάτορα που λένε στον "χαζό" τι να κάνει...
Το μόνο σταθερό σημείο για να βάλεις τάξη σε αυτά είναι η αγάπη που πρέπει να την απαιτείς από τον άλλο και να κάνεις γνωστό ότι χωρίς αυτήν δεν γίνεται τίποτα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media