Ακριβως αυτο ειχα στο μυαλο μου
Μπραβο σου!!!οοοχι δεν σας λυπαμαι χαιρομαι με την χαρα σας που θα απολαμβανετε το ροζουλι μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Mindthegap-
Κατι τετοιο δηλαδη ...;;;
Εμας δεν μας λυπασαι καθολου...;;;
Γελα γελα εσυ κωστακη
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από COSTAS42
Αχ ναι κ το σκυλι μου ασορτι θα τοχω
Παω να το βαψω τωρα κιολας
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Mindthegap-
Ε μα κοιτα δω...
Μεχρι και τον σκυλο ροζ εκανε...
Στην θεση του θα της ειχα κανει καταγγελια
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Mindthegap-
Ε μα κοιτα δω...
Μεχρι και τον σκυλο ροζ εκανε...
Στην θεση του θα της ειχα κανει καταγγελια
Απολαυσε μας βασιλη ειμαστε η χαρα της ζωη σαςοπως ειχε πει κ ο Ωνασης τι να τα κανω τα λεφτα εαν δεν εχω γυναικα στη ζωη μου
Αχ ..κριμα πεθανε κ δεν με γνωρισε με το ροζουλι μου μαλλακι
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από VASILIS53Το πιο παράδοξο πράγμα στις συζητήσεις με τις γυναίκες είναι ότι μπορείς να απολαύσεις συζητήσεις ανεξαρτήτως επιπέδου και αντικειμένου. Τα κάνουν όλα να ακούγονται τόσο ενδιαφέροντα. Κάθομαι εδώ και σας χαζεύω τώρα να μιλάτε για τα ωραία σας μαλιά. Πάντοτε λατρευα την παρέα των γυναικών ρε παιδί μου, έχουν πολύ μεγαλήτερη γκάμα θεμάτων προς συζήτηση από εμάς τους άντρες και στο χαλαρό και στο σοβαρό και στο αστείο και στο ξεμάλιασμα και στο συναίσθημα και...και...Να μου ζήσετε. (Δεν πιστεύω να με παραξηγήσουν, να και στον Κώστα φαίνεται να αρέσει)
Ααα σε περικαλω... ταραχη μονο ο Λε Πα
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από ZHLIASOY
Τελικα το ροζ φερνει ταραχες βλεπω!!!Αναστατωση πολυ ..εμ γιαυτο ονομασαν τα πονηρα τηλεφωνα ροζ!!!Χμ..κατ ηξεραν..λοιπον απο σημερα μπορειτε να με λετε ροζ Ζηλεια...θα τα κανω ολααα ροζ!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από ZHLIASOYΑχ ναι κ το σκυλι μου ασορτι θα τοχω
Παω να το βαψω τωρα κιολας
Το νου σου...θα σου στειλω τη Φιλοζωικη...
Τι μου θυμιζει , τι
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από alisidaΌταν κρίνεις ( ας μην το γενίκευσω ,ας μιλήσω στο δεύτερο πρόσωπο ) μια άποψη μου αν είναι κακή,καλή,στραβή,ανάποδη,αβάσιμη,ελλειπής κτλ .
Έχω την ευκαιρία να αντιλογησω ,αιτιολόγησω,συμπληρώσω,αναθεωρήσω αν θέλω κλπ κλπ.
Όταν όμως
Χαρακτηρίζεις ( κεκαλυμμένα)
μια αυθόρμητη αντίδραση μου ως υποκριτική ...
Τότε χαρακτηρίζεις εμένα ως άτομο
Ήσουν λοιπόν λάθος στο χαρακτηρισμό που μου απεδωσες
Και αυτό δε σηκώνει διαπραγμάτευση
Τι σου θυμίζει ??
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από lollipop-123Τι μου θυμιζει , τι
Ο Λεπα κ το μαλλι μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από SouryaΑαα σε περικαλω... ταραχη μονο ο Λε Πα
Θα τους βαψω κ αυτους ροζθα υπαρχουν μονο ροζ σκυλακια
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Mindthegap-
Το νου σου...θα σου στειλω τη Φιλοζωικη...
Mεχρι σημερα ειχα την εντυπωση ,Μανταμ , οτι ειχατε αμπελια σταφιδας στο Κιατο .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media