Με αυτόν τον τρόπο γλυτωσα μια για πάντα από τις χιονίστρες
Τα γιατροσόφια των γιαγιάδων ήταν άπιαστα
!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 174 από SouryaΕγω παλι θυμαμαι τις συμβουλες της γιαγιας. Να τρως καροτα παιδακι μου για να βλεπεις καλα. Μια φορα παλι που με τσιμπησε μελισσα ,μου λεει ...κατουρα και βαλτο στο χερι σου. Εγω οπου φυγει φυγει
. Αν θυμηθω αλλα θα σας πω.
Εννοια σας και όσες/οι θέλουν πραγματικά να βρουν ,βρίσκουν .
Οι υπόλοιποι δεν είναι ακόμα έτοιμοι
Βάλτε τον εαυτό σας να σας ρωτήσει :"είστε πραγματικά έτοιμοι να αφοσιωθείτε σε έναν άνθρωπο ? Να τον κατανοήσετε ,να του σνοιχτειτε ,να έχετε ματια μόνο γι αυτόν/ην ?
Μη γκρινιαζετε λοιπόν ,όταν έρθει η ώρα ,ένας -ενας θα αποχωρεί
Παράθεση:
Σχόλιο # 173 από Helenaki4
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα , μας λείπει ο σύντροφος με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα...Και είμαστε και σε site γνωριμιών...
Μάλιστα...
Να προεγκρίνεται κανείς ή να μην προεγκρίνεται???
![]()
Μην ανησυχείς ,το ανακάλυψα και το διάβασα
Κάτι ξέρω πού διπλοκλειδωνω τα μελομακάρονα
(αγοραστα πάντα χιχιχι !!)
Παράθεση:
Σχόλιο # 180 από VASILIS53Στο προηγούμενο ποστ μου έβαλε το κείμενο μέσα στην παράθεση γαμωτο μου.
Ενω απο εμφανιση που δεν εβαλε κανενας ολοι μας σκιζουμε. Φτου μας μη μας βασκανω, ωραια παιδια εχει το φορουμ.
Παράθεση:
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα , μας λείπει ο σύντροφος με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα...Και είμαστε και σε site γνωριμιών...
Μάλιστα...
![]()
Η δικη μου οτι καινουργιο εβγαζε η τεχνολογια και το βαζαμε στο σπιτι ελγε... Αυτα ειναι πραγματα του διαβολου, σαν να μην ειχε και αδικο
Παράθεση:
Σχόλιο # 177 από VASILIS53
Το κατουρατο, μου το έλεγε και μένα η δική γιαγιά, για φαντάσου και είμαστε τόσο μακρυά.
Χαχα εγω εβαλα νερο με χωμα, λασπη ,το ιδιο κανει
Παράθεση:
Σχόλιο # 178 από Sentinel_Μια φορά με τσιμπισε μέλισσα στη κοιλιά και με έβαλε να ουρήσω στο χώμα και αυτή τη λάσπη, μου την έβαλε στη κοιλιά...σιχαμερό για την ηλικία των 12 ετών αλλά αποτελεσματικό.
Καλα εμεις εδω οι περισσοτεροι δεν ψαχνουμε συντροφο, κανουμε την πλακα μας. Οποιος ψαχνει να σηκωσει χερι.
Παράθεση:
Μάλιστα...
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 177 από VASILIS53
Το κατουρατο, μου το έλεγε και μένα η δική γιαγιά, για φαντάσου και είμαστε τόσο μακρυά.
παντου ειναι γνωστο..
Σίγουρα είμαστε όμορφα και εμφανίσιμα παιδιά αλλά η επιλογή ήταν μόνο μια δυστυχώς.
Παράθεση:
Σχόλιο # 184 από SouryaΕνω απο εμφανιση που δεν εβαλε κανενας ολοι μας σκιζουμε. Φτου μας μη μας βασκανω, ωραια παιδια εχει το φορουμ.
Τις επιλογες τις φερνουμε στα μετρα μας οπως μας βολευει, μην κολλας σ αυτο
Παράθεση:
Σχόλιο # 189 από Sentinel_Σίγουρα είμαστε όμορφα και εμφανίσιμα παιδιά αλλά η επιλογή ήταν μόνο μια δυστυχώς.
Η απάντηση ειναι : « ΝΑΙ !!! Κάτω από προϋποθέσεις όμως ...»
Βασική προϋπόθεση . Να αγαπώ πρώτα εμένα και μετά τον άλλον . Εκεί χαλάει η μαγιά . Ιδιαίτερα όταν αυτός ο Άλλος μου ζητα να πατήσω τον εαυτό μου για να «αγαπώ» εκείνον .
Οποτε ... καίγεται στην προέγκριση αγαπητή Αλις .
Παράθεση:
Σχόλιο # 182 από alisidaΕννοια σας και όσες/οι θέλουν πραγματικά να βρουν ,βρίσκουν .
Οι υπόλοιποι δεν είναι ακόμα έτοιμοι
Βάλτε τον εαυτό σας να σας ρωτήσει :"είστε πραγματικά έτοιμοι να αφοσιωθείτε σε έναν άνθρωπο ? Να τον κατανοήσετε ,να του σνοιχτειτε ,να έχετε ματια μόνο γι αυτόν/ην ?
Μη γκρινιαζετε λοιπόν ,όταν έρθει η ώρα ,ένας -ενας θα αποχωρεί
![]()
Δεν πειραζει ,θα μαθεις. Μικρος εισαι ακομη
.
Παράθεση:
Σχόλιο # 180 από VASILIS53Στο προηγούμενο ποστ μου έβαλε το κείμενο μέσα στην παράθεση γαμωτο μου.
στα social media