Έχω κάκιστη σχέση με τον χρόνο:
Αν και δεν κάνω σχεδόν τίποτα όλη μέρα δεν προλαβαίνω να κάνω ούτε για 2 λεπτά νήμα στα δόντια μου το βράδυΕγω και ο χρονος....
"Η θεωρία της σχετικότητας είναι η εξής: Μία ώρα κοντά σε μια ωραία γυναίκα μοιάζει να κρατάει ένα λεπτό. Ένα λεπτό κοντά σε μια άσχημη γυναίκα μοιάζει να κρατάει μία ώρα." Αϊνστάιν
"Ο χρόνος είναι πολύ αργός γιΆ αυτούς που περιμένουν, πολύ γρήγορος γιΆ αυτούς που φοβούνται, πολύ μακρύς γιΆ αυτούς που πονούν, πολύ σύντομος γιΆ αυτούς που διασκεδάζουν, αλλά για τους ερωτευμένους, ο χρόνος είναι αιώνιος." Henry Van Dyke
"Τα άσχημα νέα, είναι ότι ο χρόνος πετάει. Τα καλά νέα είναι ότι εσύ είσαι ο πιλότος." Michael Altshuler
"Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σου. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχεις και μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς θα το ξοδεύεις. Πρόσεχε μόνο μην αφήνεις άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για σένα." Carl Sandburg
"Ο χρόνος είναι πιο σημαντικός από το χρήμα. Μπορείς να βρεις παραπάνω λεφτά, αλλά δεν μπορείς να βρεις παραπάνω χρόνο." Jim Rohn
"Πάντα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να κάνεις αυτό που είναι σωστό." Martin Luther King
το μοτο της ζωης μου (για οσους δε μπηκαν ακομα στο προφιλ μου να το δουν) ειναι ...Το μυστικο της υπομονης ειναι να ξερεις τι να κανεις στο μεταξυ...
ετσι ο χρονος δε παει ΠΟΤΕ χαμενος κι αν εισαι ανυπομονος παντα εχεις στο μεταξυ κατι να κανεις οσο περιμενεις να εξελιχθει κατι άλλο,,,ετσι τελικα, έχεις μαθει να τον διαχειριζεσαι σωστά...Εισαι παντα στην ωρα σου οπου χρειαζεται...και ειναι παντα μαζι σου καλος και φιλικος (ο χρόνος) γιατι οτι αγαπας στο ανταποδίσει...(συνηθως)Αν τωρα πιστευεις οτι για καποιον εχασες πολυτιμο χρονο απο τη ζωη σου...παρτο αλλιως και μη το βλεπεις ετσι.Σιγουρα κερδισες εμπειριες που σου εδειξαν τι να αποφυγεις την επομενη φορα και τ θελεις πραγματικα να κανεις τον χρονο που σου απομενει...ο χρονος ειναι παντα με το μερος σου..να το θυμασαι@ ενταξει ειναι και λίγο αμειλικτος αλλα οσο μεγαλωνεις τον συνηθιζεις
Ας το καλο σου, με κοψοχολιασες. Ακου ποσος χρονος μας μενει
, και ειμαι σε ηλικια κοντα στα θυμαρακια
Ο χρονος τελειωνει γρηγορα, γι αυτο
"Συμφυής τω κόσμω, η τού χρόνου διέξοδος υπέστη". Μέγας Βασίλειος.
χρόνος είναι «το συμπαρεκτεινόμενον τη συστάσει τού κόσμου διάστημα». Μέγας Βασίλειος.Καθολου αγχος!!! Απελευθερωση λεγεται αυτο!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από EnikosΜεσα στο αγχος πρεπει να εισαι, ε?...
Κακο...
Ο χρόνος είναι μια σύμβαση που δεν γίνεται να αποφυγεις, όπως είναι ο συγγενής, η εφορία, ο θάνατος...
Καλά είναι να τα έχει κανείς καλά μαζί του.Σε ο,τι αφορά αυτό το σκέλος του χρόνου, που αφορά το πόσο μας μένει... μου είναι αδιάφορο έτσι κι αλλιώς είμαι στην κατηφορα μετά τα πρώτα ήντα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Mindthegap-
Ζωης...;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από VASILIS53
Ανάβω τσιγάρο. Τραβάω μια ρουφηξιά και το βάζω στο τασάκι.
Για να σταματήσω λίγο τον χρόνο. Τσοπ. Τον σταμάτησα.
Τι παρατηρώ; Δεν κινείται τίποτα. Πάγωσαν όλα και το τσιγάρο έμεινε αναμμένο και ο καπνός μετέωρος
Ας τον ξαναβάλω πάλι μπροστά. Τσοπ.
Όλα άρχισαν πάλι να κινούνται, Η γη κινήθηκε κάποιες μοίρες γύρω από τον άξονα της και γύρω από τον ήλιο και γύρω από τον γαλαξία και όλο το σύμπαν κινείται και το τσιγάρο κάηκε λίγο ακόμα.
Τσοπ. Τον σταμάτησα πάλι. Τι παρατηρώ;
Αλλαγή κατάστασης του χώρου και της ύλης. Περισσότερα γράμματα έχουν γραφτεί στην οθόνη του υπολογιστή, το τσιγάρο είναι ένα εκατοστό κοντύτερο από ότι ήταν στο προηγούμενο πάγωμα.
Τι έφερε την αλλαγή στην κατάσταση του χώρου και της ύλης; Μήπως ο χρόνος; Όχι, η κίνηση.
Τότε ο χρόνος τι κάνει; Τίποτε απολύτως, είναι απλά το μέτρο της κίνησης ενός σώματος σε σχέση με ένα άλλο, όπως η οκά είναι το μέτρο του βάρους ενός σώματος με ένα άλλο.
Πως μετράμε τον χρόνο; σε ώρες. Και τι είναι η ώρα; το 1/24 της κίνησης της γης γύρω από τον εαυτό της. Δηλαδή ο χρόνος μεταφράζεται στην σταθερή κίνηση του πλανήτη μας για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε εμείς οι άνθρωποι.
Τα μέτρα δεν υπάρχουν στην φύση, είναι συμβάσεις των μυαλών για να μπορέσουν να συνεννοηθούν οι άνθρωποι. Το ίδιο και ο χρόνος.
Τι μας γερνάει; σίγουρα όχι ο χρόνος. Η διαδικασίες του οργανισμού που με την συνεχή κίνηση αφού τον αναπτύξουν μετά τον φθείρουν.
Τι θα συνέβαινε αν σταμάταγε η κίνηση. Το σύμπαν θα καταίρεε ακαριαία στο αρχικό σημειακό του μόριο που έτσι όπως ήταν αδρανές κάποιος το κλώτσησε και το έβαλε σε κίνηση με το αποτέλεσμα που βλέπουμε.
Τι θα συνέβαινε αν σταμάταγε ο χρόνος; Δεν μπορεί να σταματήσει ο χρόνος αν δεν σταματήσει η κίνηση.
Τι μας κουφαίνει; Οι μλκίες που γράφει ο Βασίλης για τον χρόνο.(Κάποιες φορές οι μακακίες με την έμπνευση συμπλέκονται, κάτι μου λέει ότι είμαι κοντά σε κάποια σπουδαία ανακάλυψη! GOD HELP YOU)
λες Βασίλη η κίνηση έφερε την αλλαγή ! και την κίνηση ποιος την έφερε ; εδω σε θέλω
Κλεμμένο από το φεις:
Ζούμε δύο ζωές
Τη δεύτερη την ξεκινάμε όταν καταλάβουμε πως έχουμε μόνο μια !
Αυτό γίνεται στα 50
¶ρα..
Ξεκινάς τη δεύτερη -πρωτη ζωή σου
Μην ακούω για κατηφόρες ,άντε !
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από anassa_
έτσι κι αλλιώς είμαι στην κατηφορα μετά τα πρώτα ήντα...
...πολλά παιδιά απάντησαν σε οτι ρωτήθηκαν απο την θεματοθέτρια...
...άλλωστε αρέσει δοθησεις ευκαιρίας να πουμε για τον εαυτό μας χεχε...Η θεματοθετρια δεν εχει απαντησει ακομα στο δικο της θεμα...
Ειναι ανεκτιμητης αξιας, δεξαμενη σοφιας, το φειθ...
Λιγο τοχεις να μαθαινεις στα 50, οτι εχεις κι αλλη ζωη?...
Αυτες οι ζωες, αυξανονται καθε τοσο η οτι κονομησες, κονομησες μεχρι τα 50 συν μια μερα?...Τι λεει γιαφτο η δεξαμενη κονσεντρειτεντ σοφιας?...
Να ξερω, να συνεχισω τις μ@κιες με την ανεση μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από alisidaΚλεμμένο από το φεις:
Ζούμε δύο ζωές
Τη δεύτερη την ξεκινάμε όταν καταλάβουμε πως έχουμε μόνο μια !
Αυτό γίνεται στα 50
¶ρα..
Ξεκινάς τη δεύτερη -πρωτη ζωή σου
Μην ακούω για κατηφόρες ,άντε !
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media