Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Έχω πρόβλημα

Σελίδα : 1

Ninaaaaaaa

# 1 στις 19/10/2019
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Έχω πρόβλημα

Γειά σας λοιπόν έχω ένα θέμα που με απασχολεί και μάλιστα νιωθο πολύ άσχημα Γιαυτό . Ο πατέρας μου είναι αλκοολικός από όταν ήμουν παιδί έπινε πολύ και κάπνιζε πολύ ! Δούλευε σε διάφορες δουλειές και ποτέ δεν έφερνε χρήματα στο σπίτι τα κρατούσε και πηγενε και έπινε . Πέρυσι είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας όπως μας είπαν ή γιατροί θα έπρεπε να κόψει το τσιγάρο  και το ποτό γιατί είχαν καταστραφεί ή πνεύμονες του και έτσι έκανε έκοψε το τσιγάρο 8 μήνες το ποτό ούτε μία μέρα κάθε μέρα ερχόταν σπίτι πολύ μεθυσμένος έπεφτε κατω σηκωνοταν πάλι σε πολύ άσχημη κατάσταση... Το καλοκαίρι ξανάρχισε το κάπνισμα όμως επειδή δεν είχε δουλειά άρχισε ως συνήθως να φωνάζει και να βρίζει εγώ δουλευα τότε αυτό το διάστημα δεν δουλεύω τότε που είχα χρήματα άνοιγε το πορτοφόλι μου την τσάντα μου επερνε τα χρήματα που είχα τα τσιγάρα μου και δεν έλεγε τίποτα όταν το κατάλαβα αυτό κατευθείαν τα εκρυβα σε αλλο μέρος όμως άρχισε το τελευταίο καιρο να αναποδογυρίζει το σπίτι μέχρι να βρει αυτό που θέλει ή μάνα μου να μην μιλάει εγώ να κλαίω τα βράδυα στο δωμάτιο μου .. έχει τώρα κάθε μέρα να μου φωνάζει και να με βρίζει ακόμη και Πουτανα με χαρακτήρισε ποιον το ίδιο του το παιδί ... Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση έχω μιλήσει στην μητέρα μου αν δεν μιλήσει αν δεν κάνει κάτι δεν θα αντεξω άλλο αυτή την κατάσταση χρόνια ολόκληρα εχω κάνει τεράστια υπομονή πλέον λυγισα έμεινα χωρίς δουλειά χωρίσα μετά από μία μακροχρόνια σχέση όλα γύρω μου γκρεμίστηκαν και έχω και τον πατέρα μου στον κοσμο του ! Δεν έχω και οικονομική δυνατότητα να ζήσω μόνη ... Μου φαίνεται ότι βρίσκομαι σε ένα αδιέξοδο και κάθε μέρα με πνίγει αυτό έχω χάσει τον ύπνο μου την ηρεμία μου καθημερινά ζω με το ανχος τι θα πει αν θα έρθει μεθυσμένος και φωνάζει δεν ξέρω ποια είναι ή λύση για να παψω να ποναω ...

konstandinos73

# 2 στις 19/10/2019
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 365
Απευθυνσου στον εισαγγελέα υπηρεσιας, να σε κατευθυνει...με μια αιτηση μπορει να εισαχθει σε νοσηλευτικο Ίδρυμα για θεραπεια. Δυστυχως, απλα καθημερινα πράγματα για εναν που γνωρίζει.
Αρέσει στα μέλη alisida, sun_world και σε ακόμα 1 μέλος.

froufrou2017

# 3 στις 19/10/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 280
Μπορείς ν' απευθυνθείς στους Ανώνυμους Αλκοολικούς ή σε άλλα προγράμματα απεξάρτησης (ψάξε και θα βρεις), να τους εξηγήσεις την κατάσταση και θα δεις τι θα σε συμβουλεψουν. Ο άνθρωπος έχει σοβαρο ψυχολογικο πρόβλημα, κάνε κάτι γρήγορα
Αρέσει στα μέλη agrotis53, sun_world και σε ακόμα 1 μέλος.

wish_

# 4 στις 19/10/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

εκτος απο αυτα που ειπαν και συμφωνω,να φυγεις απ το σπιτι παιζει?οχι να νοικιασεις εστω να σε φιλοξενησει καποιος γι αρχη αφου δεν εχεις τη δυναντοτητα.να σκεφτεις πιο καθαρα και να παρεις αποφασεις συμφωνα με το τι θα σου πουν στη γραμμη ανωνύμων αλκοολικών.ετσι οπως τα λες μη γινει και πιο βιαιος φοβαμαι απεναντι σου.

ZHLIASOY

# 5 στις 19/10/2019
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
Φυγε βρες δουλεια κ φυγε κανε κ δυο δουλειες αν χρειαστει κ ζησε μονη σου μην ανεχεσαι αλλο ολα αυτα..φυγε.
Αρέσει στο μέλος agrotis53

Paralia48

# 6 στις 19/10/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
ξερω,οτι για να παει ενηλικας σε ψυχολόγο, πρέπει να θέλει και ο ίδιος.Η λύση με ανάμειξη του εισαγγελέα ήταν καλύτερη, ή με ίδρυμα που θα επέμβει και δίχως συγκατάθεση του ασθενήαλλά  , ποια είναι η υπηρεσία που μπορεί να το αναλάβει;  και να αποφασίσει, αν ο άνθρωπος πρέπει να νοσηλευτεί και δίχως τη θέλησή του;

Amalia_28k

# 7 στις 20/10/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν είσαι μόνη σε αυτό

Πρώτον αυτό που ζείς με τον πατέρα σου το βλέπει κι η μητέρα σου. Δεύτερον κακώς μεν αλλά ωστόσο σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι που έχουν άτομα με θέματα εξαρτήσεων στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Τρίτον υπάρχουν πολλοί στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς. 1. Κοινωνική υπηρεσία του δήμου σου. 2. Οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί , όπως προείπαν. 3. Ο εισαγγελέας. 4. Σύλλογοι κακοποιημένων γυναικών οι οποίοι μπορούν ίσως να σας βοηθήσουν και σένα και τη μητέρα σου να διαμείνετε κπ διάστημα αν κριθεί απαραίτητο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το διάστημα νιώθεις απόλυτα μόνη μέσα σε αυτό το κλίμα στο σπίτι για το οποίο δεν μας λες τι κάνει η μητέρα σου ώστε να σε απαλλάξει από αυτό το μαρτύριο. Επίσης δεν υπάρχει αδερφός ή αδερφή; Φίλος ή φίλη; Το θέμα της ανεργίας ήταν μια διέξοδος για σένα και πρέπει να ρίξεις όλο σου το βάρος εκεί ώστε να σταθείς στα πόδια σου. Δυστυχώς μέσα σε όλα αυτά έχασες κ τη μόνη θετική όψη της ζωής σου την μακροχρόνια σχέση σου όπως λες. Θεωρείς ότι η αιτία ήταν αυτή η αναστατωση από το σπίτι σου; Μπορεί αυτό το άτομο να σε βοηθήσει έστω να βρεις δουλειά ή να σε στηρίξει ανθρώπινα σε αυτή τη δοκιμασία; Δοκίμασες να ζητήσεις τη βοήθεια του πέρα από τις διάφορες σας σε επίπεδο σχέσης; Αν ήταν μακροχρόνια όπως λες κάτι ανθρώπινο θα έχει μείνει να σας ενώνει. Είναι κρίμα πραγματικά να συσσωρεύονται όλες αυτές οι πιέσεις επάνω σου χωρίς κανένα στήριγμα. Αναζήτησε λοιπόν ό,τι χρειάζεσαι και καλή τύχη!

agrotis53

# 8 στις 20/10/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

λοιπον,, δεν ξερω γιατι μπηκες εδω μεσα να θεσης ενα τετοιο θεμα... ομολογο οτι πριν γραψω οτιδηποτε το σκεφτηκα πολυ...στα 27 σου και με μια τετοια κατασταση πολλα χρονια... στα 27 σου δεν σκεφτηκες να ζητησεις συμβουλη απο ειδικο ψυχολογο;;; για αλκοολισμο μιλαμε οχι για γκομενο...

.αν θες να βοηθησεις τον εαυτο σου, ... ζητα συμβουλη απο ειδικους για να σου πουν τι θα κανεις,, αυτοι θα σε βοηθησουν, , μιλα με το κεθεα,   με τους ανωνυμους αλκοολικους, με ψυχολογο-ψυχιατρο... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ninaaa

Έχω πρόβλημα

Γειά σας λοιπόν έχω ένα θέμα που με απασχολεί και μάλιστα νιωθο πολύ άσχημα Γιαυτό . Ο πατέρας μου είναι αλκοολικός από όταν ήμουν παιδί έπινε πολύ και κάπνιζε πολύ ! Δούλευε σε διάφορες δουλειές και ποτέ δεν έφερνε χρήματα στο σπίτι τα κρατούσε και πηγενε και έπινε . Πέρυσι είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας όπως μας είπαν ή γιατροί θα έπρεπε να κόψει το τσιγάρο  και το ποτό γιατί είχαν καταστραφεί ή πνεύμονες του και έτσι έκανε έκοψε το τσιγάρο 8 μήνες το ποτό ούτε μία μέρα κάθε μέρα ερχόταν σπίτι πολύ μεθυσμένος έπεφτε κατω σηκωνοταν πάλι σε πολύ άσχημη κατάσταση... Το καλοκαίρι ξανάρχισε το κάπνισμα όμως επειδή δεν είχε δουλειά άρχισε ως συνήθως να φωνάζει και να βρίζει εγώ δουλευα τότε αυτό το διάστημα δεν δουλεύω τότε που είχα χρήματα άνοιγε το πορτοφόλι μου την τσάντα μου επερνε τα χρήματα που είχα τα τσιγάρα μου και δεν έλεγε τίποτα όταν το κατάλαβα αυτό κατευθείαν τα εκρυβα σε αλλο μέρος όμως άρχισε το τελευταίο καιρο να αναποδογυρίζει το σπίτι μέχρι να βρει αυτό που θέλει ή μάνα μου να μην μιλάει εγώ να κλαίω τα βράδυα στο δωμάτιο μου .. έχει τώρα κάθε μέρα να μου φωνάζει και να με βρίζει ακόμη και Πουτανα με χαρακτήρισε ποιον το ίδιο του το παιδί ... Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση έχω μιλήσει στην μητέρα μου αν δεν μιλήσει αν δεν κάνει κάτι δεν θα αντεξω άλλο αυτή την κατάσταση χρόνια ολόκληρα εχω κάνει τεράστια υπομονή πλέον λυγισα έμεινα χωρίς δουλειά χωρίσα μετά από μία μακροχρόνια σχέση όλα γύρω μου γκρεμίστηκαν και έχω και τον πατέρα μου στον κοσμο του ! Δεν έχω και οικονομική δυνατότητα να ζήσω μόνη ... Μου φαίνεται ότι βρίσκομαι σε ένα αδιέξοδο και κάθε μέρα με πνίγει αυτό έχω χάσει τον ύπνο μου την ηρεμία μου καθημερινά ζω με το ανχος τι θα πει αν θα έρθει μεθυσμένος και φωνάζει δεν ξέρω ποια είναι ή λύση για να παψω να ποναω ...

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, MiltosRNLI1930

squirrel1968

# 9 στις 20/10/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Υπάρχει η γραμμή 1440...

Δωρεάν κλήση όλο το 24 ωρο 

Σου απαντούν ψυχολόγοι κ κοινωνικοί λειτουργοί 

Συμβουλευτική στήριξη για θέματα οικογενειακής βίας που αφορούν εσάς η άλλα άτομα

Πληροφόρηση για άλλες υπηρεσίες σχετικά με το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας

Ενημέρωση για τα βασικά δικαιώματα κ τις επιλογές των ατόμων με στόχο την καλύτερη διευθέτηση στο θέμα που τους απασχολεί.

Ο καθένας δικαιούται να απολαμβάνει τη γαλήνη

κ το σεβασμό χωρίς να θυματοποιείται από τον 

καθένα που έχει χάσει τον έλεγχο της ζωής του κ 

εχει μεταμορφωθεί σε θύτη .

Κανε μια κλήση..

σε παρακαλώ..

Επίσης μιλάς ανώνυμα κ πιστεύω θα σου δώσουν επιλογές κ λύσεις σε αυτό που αντιμετωπίζεις.

.Υ.Γ.

Οι γυναίκες της οργής ...κ της σιωπής...

Πόσα σπίτια το ζουν...άραγε...

alisida

# 10 στις 20/10/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Βρε κορίτσι ,αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα .

..Μην καθυστερεί γράφοντας εδώ.

.Αν υπάρχει θέμα βίας ,κατά ευθείαν στην άμεση δράση ..

.Πάρε τη μανούλα σου και πάρε οι δύο σας να μείνετε μαζί ,μακριά του .

..Εξάλλου ,από αυτά που γράφεις δεν φαίνεται πουθενά ότι ο πατέρας σου σας συντηρεί οικονομικά ,έτσι δεν είναι ?

Μάλλον εσείς τον συντηρείτε .

..Δυστυχώς οι γραμμές για εξαρτήσεις δεν δέχονται να μιλήσουν σε κανέναν άλλο αν ο εξαρτημένος είναι ενήλικας .

..Με το ζόρι εγκλεισμός γίνεται μόνο με εντολή εισαγγελέα

.. Σε πρώτη φάση απομακρυνθειτε και εχετε τον από κοντά για τη θεραπεία του 

...Αν θέλει ..

.Γιατί αν δε θέλει άδικα παιδευεστε ...

Αρέσει στα μέλη agrotis53, VASILIS53
I am Not a psychotherapist :)

squirrel1968

# 11 στις 2/11/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αλις οι γραμμες αυτες ...δινουν κατευθυνσεις..

.κ παρεχουν...ψυχολογικη υποστηριξη...

κ στο περιβαλλον...του πασχοντος...η εξαρτημενου απο αλκοολ κ ουσιες...

η καθημερινοτητα που αντιμετωπιζει..ειναι δυσκολα διαχειρησιμη...

η μαμα επρεπε ηδη να την εχει παρει να φυγουν...απο κει...

οποτε πρεπει να το αντιμετωπισει η ιδια σαν μοναδα...

κ να βοηθηθει η ιδια...να κανει το επομενο βημα ..για τον εαυτο της...

...ειναι καλο να ακουσει...οτι δεν ειναι μονη...κ δεν υπαρχουν αδιεξοδα...

..

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από alisida

Βρε κορίτσι ,αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα .

..Μην καθυστερεί γράφοντας εδώ.

.Αν υπάρχει θέμα βίας ,κατά ευθείαν στην άμεση δράση ..

.Πάρε τη μανούλα σου και πάρε οι δύο σας να μείνετε μαζί ,μακριά του .

..Εξάλλου ,από αυτά που γράφεις δεν φαίνεται πουθενά ότι ο πατέρας σου σας συντηρεί οικονομικά ,έτσι δεν είναι ?

Μάλλον εσείς τον συντηρείτε .

..Δυστυχώς οι γραμμές για εξαρτήσεις δεν δέχονται να μιλήσουν σε κανέναν άλλο αν ο εξαρτημένος είναι ενήλικας .

..Με το ζόρι εγκλεισμός γίνεται μόνο με εντολή εισαγγελέα

.. Σε πρώτη φάση απομακρυνθειτε και εχετε τον από κοντά για τη θεραπεία του 

...Αν θέλει ..

.Γιατί αν δε θέλει άδικα παιδευεστε ...

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.