Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Για όσους θελουν να συμμετέχουν έχω να πω πως θα ήθελα να παρακαλεσω οσο γίνεται τα τραγούδια να είναι σε παρόμοιο ύφος με αυτο που ξεκιναω το θέμα κ με ελληνικό στίχο
Δεν με αφορούν οι σελίδες αρκεί να μπαινουν όμορφα τραγούδια...
απο τον δισκο μαριζα κωχ 1977, απο την CBS με 9 ποηματα του καββαδια, σε μουσικη δικια της, ο δισκος περιεχει, και 3 τραγουδια του τσιτσανη και 3 δικατης,...μονο εκει υπαρχη και το θεσσαλονικη 2 οπως ο μουσωνας και το μαραμπου... τα 4 αυτα ποιηματα δεν τα εβαλε ο μικρουτσικος ενα χρονο μετα στον σταυρο του νοτου...οι μουσικοι που επαιξαν στον δισκο,, οπως ο ζουγανελης, η στελλα Γαδεδη,, μαυρουδης νοτης,, λαβρανος γιωργος,,,νικολοπουλος χρηστος... ενας απιστευτος δισκος...
Για όσους θελουν να συμμετέχουν έχω να πω πως θα ήθελα να παρακαλεσω οσο γίνεται τα τραγούδια να είναι σε παρόμοιο ύφος με αυτο που ξεκιναω το θέμα κ με ελληνικό στίχο
στα social media