...έτσι για πάντα κράτησα την παιδική μου εικόνα, εκείνου του αλητάμπουρα που κράταγε σφεντόνα...
...κάποιες φορές εδώ μέσα ένιωσα την ανάγκη να σας εκσεσφενδονίσω τα παιδικά μας τα όνειρα και περισσότερο από όλα εκείνα που διψάγαμε να βρούμε το ωραίο, το όμορφο, το αληθινό...αυθόρμητα τα χρωμάτισα με συναίσθημα και με χιούμορ γιατί τι όνειρα θα ήταν αν δεν κουβαλάγανε μέσα τους συναίσθημα και λίγο καλαμπούρι. Ωραίο πράγμα να κρατάς μια σφεντόνα στο χέρι και να εξεσφενδονίζεις όνειρα. Θέλει μόνο λίγο προσοχή γιατί μπορεί να εξοστρακιστεί και να μου ξανάρθει στο κεφάλι και άντε να ξαναρχίσω να ονειρεύομαι, μεγάλο παιδί πια...θα επανέλθω όταν θα έχω κάτι καινούργιο να σας πω γιατί νιώθω ότι άρχισα να ανακυκλώνομαι... είναι ένα αίσθημα που με κυνηγάει πάντα όταν μένω πολύ καιρό σε ένα τόπο (έστω και ιστότοπο) και τότε το βάζω στα πόδια όχι ως δραπέτης αλλά ως άνθρωπος που θέλει να φτάσει κάπου που δεν έφτασε ακόμα και φοβάται ότι δεν θα φτάσει ποτέ αν μείνει καιρό σε ένα μέρος...όχι ότι θα φτάσω τρέχοντας από μέρος σε μέρος, από άνθρωπο σε άνθρωπο και από καρδιά σε καρδιά, αλλά μου αρέσει να κυνηγάω το άπιαστο εκείνο που ποτέ δεν πρόκειται να φτάσω... είναι το σύνδρομο του κυνηγού που με κατατρέχει...και του κυνηγημένου...το όνειρο που κυνηγάω, το όνειρο που με κυνηγάει...τον ονειροπαρμένο...ήταν όμορφη εμπειρία και σας ευχαριστώ όλους... Ανεξαιρέτως!Ελπίζω να ξεκουραστεις κ να επανακαμψεις σύντομα ... Όλοι, νομιζω, περάσαμε από αυτό το στάδιο εδώ, εγώ τουλάχιστον...
Βασικά είμαι σίγουρη, γιατί έχεις ανάγκη να την γραπτή έκφραση ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 205 από VASILIS53...έτσι για πάντα κράτησα την παιδική μου εικόνα, εκείνου του αλητάμπουρα που κράταγε σφεντόνα...
...κάποιες φορές εδώ μέσα ένιωσα την ανάγκη να σας εκσεσφενδονίσω τα παιδικά μας τα όνειρα και περισσότερο από όλα εκείνα που διψάγαμε να βρούμε το ωραίο, το όμορφο, το αληθινό...αυθόρμητα τα χρωμάτισα με συναίσθημα και με χιούμορ γιατί τι όνειρα θα ήταν αν δεν κουβαλάγανε μέσα τους συναίσθημα και λίγο καλαμπούρι. Ωραίο πράγμα να κρατάς μια σφεντόνα στο χέρι και να εξεσφενδονίζεις όνειρα. Θέλει μόνο λίγο προσοχή γιατί μπορεί να εξοστρακιστεί και να μου ξανάρθει στο κεφάλι και άντε να ξαναρχίσω να ονειρεύομαι, μεγάλο παιδί πια...θα επανέλθω όταν θα έχω κάτι καινούργιο να σας πω γιατί νιώθω ότι άρχισα να ανακυκλώνομαι... είναι ένα αίσθημα που με κυνηγάει πάντα όταν μένω πολύ καιρό σε ένα τόπο (έστω και ιστότοπο) και τότε το βάζω στα πόδια όχι ως δραπέτης αλλά ως άνθρωπος που θέλει να φτάσει κάπου που δεν έφτασε ακόμα και φοβάται ότι δεν θα φτάσει ποτέ αν μείνει καιρό σε ένα μέρος...όχι ότι θα φτάσω τρέχοντας από μέρος σε μέρος, από άνθρωπο σε άνθρωπο και από καρδιά σε καρδιά, αλλά μου αρέσει να κυνηγάω το άπιαστο εκείνο που ποτέ δεν πρόκειται να φτάσω... είναι το σύνδρομο του κυνηγού που με κατατρέχει...και του κυνηγημένου...το όνειρο που κυνηγάω, το όνειρο που με κυνηγάει...τον ονειροπαρμένο...ήταν όμορφη εμπειρία και σας ευχαριστώ όλους... Ανεξαιρέτως!
https://www.youtube.com/watch?v=9f1p8IdahG0
Γυρισα λοιπόν ξημερώματα...
Οι βαλίτσες ακόμα κλειστές... οι δουλειές φορτωμένες στον παχουλό κόκορα που πέρασεΤαιριάζει δεν ταιριάζει στο θέμα ..
Δεν ξέρω τιποτα,ταιριάζει με το σχόλιο σου όμως
https://www.youtube.com/watch?v=E2m6fPFXTkU
Παράθεση:
Σχόλιο # 208 από anassa_Γυρισα λοιπόν ξημερώματα...
Οι βαλίτσες ακόμα κλειστές... οι δουλειές φορτωμένες στον παχουλό κόκορα που πέρασε
Καλώς σας βρίσκω ...
Ταιριάζει ταιριάζει ... για πρωινό χμ χμ θα το κρατήσω για μεσημεριανό
Παράθεση:
Σχόλιο # 210 από alisidaΤαιριάζει δεν ταιριάζει στο θέμα ..
Δεν ξέρω τιποτα,ταιριάζει με το σχόλιο σου όμως
https://www.youtube.com/watch?v=E2m6fPFXTkU
Κι ένα τραγουδακι για το δείπνο, κουρκούτι γενικε το κεφάλι μου κ θα συνεχίσει να γίνεται για δύο τρεις ώρες ακόμα... ουφ
Τραγούδα νεε μου...Κείμενο απόλαυσε χωρίς λογια, πολυλογουδικο αϊντε... κι άλλο??? ...δεν έχω...
https://youtu.be/yMwenTeksfAΣτίχοι: νίκος ζούδιαρηςμουσική: νίκος ζούδιαρηςπρώτη εκτέλεση: απόστολος ρίζος
Χρήστος Θηβαίος - Ας χαθείς από τον δίσκο Πέτρινοι Κήποι
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media