Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Συνεχίζει το τρολαρισμα στο θέμα μου από εξυπνακιστικα πολυπρογιωργακια οκ τζωρτζ δωστου να καταλάβει καλό μου, κ να μάθει αυτή η άνασσα να θέλει το θεματακι της με τον τρόπο που επιθυμεί...
Όμορφη μέρα να έχουμε όλοι αν κι ο Γηρυόνης έκανε τις λαδιες του στη γειτονιά μας ... βέβαια δεν φταίει μόνος του φταίν/με κ οι μπαζωτες, οι εμπρηστες και το κακό συναπαντημα που ψηφιζουμε κάθε τετραετία...βοήθειά μας.
Συνεχίζουμε, με χωρίς περιορισμό αφού κάποιους τους αρέσει να μπαχαλευουν ...
Θα μπαχαλεψω λοιπόν με το τραγούδι που μου έλεγε ο πατέρας ... κ μετά η μανα για να μου ξεμπερδεψει το "δάσος" κ να ξαναπλεξει τις κοτσιδες μου, υπέφερε καμποση ώρα...
Ευχαριστώ τα παιδιά που συμμετέχουν ... όσο για τους υπόλοιπους που δεν ... να θυμισω ότι το θέμα δεν "ανοίγει" για να έχω εδω περισσοτερες συμμετοχές δεν με αφορούν να ξηγιωμαστε...
Μπορώ κ νετη σκέτη
Ναι παιδιά μου δύο δουλειές από το καλοκαίρι κ δώθε η μία η δική μου με στέλνει στας Ευρωπας για την προώθηση ... κ η αλλη στην υπόγειο κουζίνα ταχυφαγειου ...
Κι ευτυχώς να λέμε.
Όλα καλά κ ανθηρά.
Παράθεση: Σχόλιο # 223 από alisida
Καλημέρα με ήλιο ,επιτέλους !!!
Κι ο Σταύρος πέρα στη γωνιάπου για δυό χείλια βυσσινιάτα σιγοπίνειπαίρνει νερό σαν τραγουδεί'που το λαούτο του Βαρδήτον πόνο σβήνει. Κι ο Μύρος πιάνει το χορότο χώμα μόνο έχει οχτρόχρυσά παλάτιασε κάποια θάλασσα πλατιάθυμάται, κόκκινα φωτιάτα δυο του μάτια.Θυμούμαι κάθε χαραυγήπού 'λεγα ο ήλιος να μη βγειστην αγκαλιά σουόνειρο βάρκα με πανιάνα σεργιανίζω το ντουνιάμε τα φιλιά σου.
στα social media