Και περιμένεις σε ένα σάιτ που αφορά τις σχέσεις να σου απαντήσει κάποιος;
Δεν ειναι οποιοδηποτε σαιτ...
Θεωρεις οτι δεν θα βρεθουν ειδημονες και γιαυτο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από sun_worldΚαι περιμένεις σε ένα σάιτ που αφορά τις σχέσεις να σου απαντήσει κάποιος;
Μπες σε ένα σάιτ που ασχολούνται να καλιγώνουν μύγες
ή που ασχολούνται να πεταλώνουν ψύλλους καλύτερα βρε αδερφέ!
Ειδήμονες άγνοιας στην Ελλάδα είναι το 99% στην Ελλάδα.
Επιπλέον θεωρώ πως είναι πολύ εξειδικευμένο για να ξέρεις κάποιος
να απαντήσει σωστά
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από 26-29-31Δεν ειναι οποιοδηποτε σαιτ...
Θεωρεις οτι δεν θα βρεθουν ειδημονες και γιαυτο?
Κ λες μωρε δε βαζω ενα ευκολακι ερωτημα τουτοι δωμεσα ειναι ουλοι πτυχιουχοι παντος επιστητου σιγα που δε θα ξερουν να απαντησουν.κ επεσες μεσα φιλε εγω ειδικα την κβαντομηχανικη την εχω κανει φυλλο φτερο ασε δε την ιχθυοκαλλιεργειασε αυτο ειμαι πριτανης.
αλλα στην περιπτωση σου εχω ενα θεμα.
...φοβουμαι πως σαν κεραμιδογατος θες να φας τα ψαρια
δε γινονται φιλε ιχθυοκαλιεργειες με αυτο το ονομα
...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από sun_worldΜπες σε ένα σάιτ που ασχολούνται να καλιγώνουν μύγες
Ολο αυτο τωρα δηλαδη...
Για το πως να σουλουμουτουκουμιαζονται πιο πολυ...
Τα μπαρμπουνια?...
Αναβω λιβανιστηρια, ξεκιναω προσευχη...
Μπορει ομως πολυ ευκολα, το θεμα να γινει οδηγος
του πως μαγειρευουμε τσιπουρα...η ακομα ακομα
πως επηρεαζουν τα ζωδια την ζωη των μπαρμπουνιων,που αναφερθηκε
στο απο πανω ποστ... καθοτι οι σφυριδες ειναι πιο περιπλοκες...
Πιάσε και τα σκόρδα και τον αγιασμό
ακόμα και με όλα αυτά δεν βλέπω χαΐρι..
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από EnikosΑναβω λιβανιστηρια, ξεκιναω προσευχη...
Ο κεραμυδογατος ωστόσο δεν έκανε λάθος σε ο,τι αφορά το χώρο που έθεσε την ερώτηση
.Έχει δει πως εδώ μέσα ασχολούμαστε με την αλιεία λαυρακιων (τρολοφατσουλα)
Εχω και ενα πανακριβο μπουχουρι...ενισχυμενο, ειδικο για αξιωματικοι του εξαποδω...
Θα ντο καψω εκει που ο θεματοθετης...
Θα ψαχνει τσι αχινοι, να δει ποτε τσιτσιδωνουνται και το καμουν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από sun_worldΠιάσε και τα σκόρδα και τον αγιασμό
ακόμα και με όλα αυτά δεν βλέπω χαΐρι..
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από EnikosΕχω και ενα πανακριβο μπουχουρι...ενισχυμενο, ειδικο για αξιωματικοι του εξαποδω...
Θα ντο καψω εκει που ο θεματοθετης...
Θα ψαχνει τσι αχινοι, να δει ποτε τσιτσιδωνουνται και το καμουν...
Το είπες και το έκανες.
Παράθεση:
κβαντομηχανικη και ιχθυοκαλλιεργειεςη εισοδος της κβαντομηχανικης στις ιχθυοκαλλιεργειες οσον αφορα την αυξηση της παραγωγικοτητας
Σχόλιο # 1 από keramidogatos8
Ώστε ήταν οργανωμένο το έγκλημα... χμμμ
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από jane_doΤο είπες και το έκανες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από alisida
Ξημέρωμα στην ιχθυόσκαλα ,μετά από ολονύκτια φωτογράφιση ...Ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες της Canon μου![]()
Μαλλον ο θεματοθετης, θα σουρωνει την σουπιερα, με τα πλεονασματα της Κβαντικης υπερθεσης των γονιδιακων συστατικων που υπερπληρωσε τσι αθερινες και δεν προκαμει, να μας δωσει τα φωτα του, δια περαιτερω αναβαθμιση των φτωχων μας γνωσεων...
Αφτό ίπρεπε να το βάνεις στο άλαλο θέμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από EnikosΜαλλον ο θεματοθετης, θα σουρωνει την σουπιερα, με τα πλεονασματα της Κβαντικης υπερθεσης των γονιδιακων συστατικων που υπερπληρωσε τσι αθερινες και δεν προκαμει, να μας δωσει τα φωτα του, δια περαιτερω αναβαθμιση των φτωχων μας γνωσεων...
Εμενανε, μετα απο αυτη την αναφορα του συσχετισμου Κβαντομηχανικης και γουστερας πι χι, ο νους μου πηγε στην δυσκολη φυση των ...καβουριων...ως συμμετοχων στην ολη διαδικασια...
Δηλαδη, μπορει ο καβουρας να γινει αιμοδοτης σε περιπτωση αποβολης των κβαντων της υπο Κβαντικη υπερθεση του πολλαπλασιασμου της σαρδελας...η ειναι σα να τραβας απο 28 και να τρως εναν ρηγα κατακεφαλα?...
Η το αλλο...Μπορει ο καβουρας, συμφωνα με το γνωστο ανεκδοτο, να γινει ο αιμοδοτης του φαλαινοκαρχαρια, οταν αυτος ο τελευταιος εχει τρακαρει με γιαπωνεζικο ψαραδικο ανοιχτης θαλασσης απο το Σαπορο?...
Μηπως δηλαδη, πριν κβαντοποιησουμε τις ιχθυοκαλλιεργειες, να πειραματιστουμε καμποσο ακομα με την γνωστη παραδοσιακη τεχνικη του ..."το πασσο τρωει το λουκουμι"?...
Δηλαδη, θελω να πω, μην τα αφησουμε ολα στην τυχη τους, πριν σκεφτουμε και τα αποτελεσματα του παραγοντα τυχη, που...
...πολλες φορες κανει το καβουρι να κλαιει, γιατι ...τι ειναι ο καβουρας, τι ειναι το ζουμι του...ποσο αιμοδοτη να το κανεις οταν εχει στραγγιξει μεχρι...δαγκανας?...
Μονο η ευφυια του θεματοθετη, μπορει να μας τα λυσει ολα αυτα νομιζω...
Διοτι ειναι ευφυες, απο τα κβαντα, να μιλας για το αλογοκοκάλι (Caranx hippos) και την επιστημονικη επιταχυνση της εμπορικης εκμεταλλευσεως του...μεσω της επιστημης αυτης...
Ω, θεματοθετα!!!...
Οταν αφησεις την σουπιερα, πες μας κατι για τα μαθηματικα των...πιθανοτητων...
Πλιζζζ!!!...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media