Η ιδέα της προσέλκυσης μιας καλύτερης ζωής σχετίζεται επίσης με τις έννοιες πίσω από την κβαντική διεμπλοκή.
Η κβαντική διεμπλοκή συνιστά μία αλληλοσύνδεση ανάμεσα σε όλα τα πράγματα.
Εστιάζοντας τις σκέψεις σου και τις πράξεις σου σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μπορείς θεωρητικά να επιδράσεις πάνω στο αντικείμενο που επιθυμείς, έλκοντας το προς εσένα.
Τουτέστιν, δεν χρειάζεται καν ιχθυοκαλλιέργειες.
Εκεί που κάθεσαι με το καλάμι σου, και δεν τσιμπάει τίποτα, σκέφτεσαι "θέλω να πιάσω ένα ροφο, ή μια πεσκανδριτσα, για την ψαρόσουπα" και...μπαμ...σου έρχεται το φαγκρι το πελαγισιο!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από sun_worldΏστε ήταν οργανωμένο το έγκλημα... χμμμ
Φαγκρι του πελαους, στα ισα?...
Ρισπεχτ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από MadameShuShu40Η ιδέα της προσέλκυσης μιας καλύτερης ζωής σχετίζεται επίσης με τις έννοιες πίσω από την κβαντική διεμπλοκή.
Η κβαντική διεμπλοκή συνιστά μία αλληλοσύνδεση ανάμεσα σε όλα τα πράγματα.
Εστιάζοντας τις σκέψεις σου και τις πράξεις σου σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μπορείς θεωρητικά να επιδράσεις πάνω στο αντικείμενο που επιθυμείς, έλκοντας το προς εσένα.
Τουτέστιν, δεν χρειάζεται καν ιχθυοκαλλιέργειες.
Εκεί που κάθεσαι με το καλάμι σου, και δεν τσιμπάει τίποτα, σκέφτεσαι "θέλω να πιάσω ένα ροφο, ή μια πεσκανδριτσα, για την ψαρόσουπα" και...μπαμ...σου έρχεται το φαγκρι το πελαγισιο!!!
Γρήγορα στο διαγωνισμό για το άλαλο κείμενο !!!
Έχεις πολλές πιθανότητες για το μεγάλο βραβείο
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από EnikosΜαλλον ο θεματοθετης, θα σουρωνει την σουπιερα, με τα πλεονασματα της Κβαντικης υπερθεσης των γονιδιακων συστατικων που υπερπληρωσε τσι αθερινες και δεν προκαμει, να μας δωσει τα φωτα του, δια περαιτερω αναβαθμιση των φτωχων μας γνωσεων...
Εμενανε, μετα απο αυτη την αναφορα του συσχετισμου Κβαντομηχανικης και γουστερας πι χι, ο νους μου πηγε στην δυσκολη φυση των ...καβουριων...ως συμμετοχων στην ολη διαδικασια...
Δηλαδη, μπορει ο καβουρας να γινει αιμοδοτης σε περιπτωση αποβολης των κβαντων της υπο Κβαντικη υπερθεση του πολλαπλασιασμου της σαρδελας...η ειναι σα να τραβας απο 28 και να τρως εναν ρηγα κατακεφαλα?...
Η το αλλο...Μπορει ο καβουρας, συμφωνα με το γνωστο ανεκδοτο, να γινει ο αιμοδοτης του φαλαινοκαρχαρια, οταν αυτος ο τελευταιος εχει τρακαρει με γιαπωνεζικο ψαραδικο ανοιχτης θαλασσης απο το Σαπορο?...
Μηπως δηλαδη, πριν κβαντοποιησουμε τις ιχθυοκαλλιεργειες, να πειραματιστουμε καμποσο ακομα με την γνωστη παραδοσιακη τεχνικη του ..."το πασσο τρωει το λουκουμι"?...
Δηλαδη, θελω να πω, μην τα αφησουμε ολα στην τυχη τους, πριν σκεφτουμε και τα αποτελεσματα του παραγοντα τυχη, που...
...πολλες φορες κανει το καβουρι να κλαιει, γιατι ...τι ειναι ο καβουρας, τι ειναι το ζουμι του...ποσο αιμοδοτη να το κανεις οταν εχει στραγγιξει μεχρι...δαγκανας?...
Μονο η ευφυια του θεματοθετη, μπορει να μας τα λυσει ολα αυτα νομιζω...
Διοτι ειναι ευφυες, απο τα κβαντα, να μιλας για το αλογοκοκάλι (Caranx hippos) και την επιστημονικη επιταχυνση της εμπορικης εκμεταλλευσεως του...μεσω της επιστημης αυτης...
Ω, θεματοθετα!!!...
Οταν αφησεις την σουπιερα, πες μας κατι για τα μαθηματικα των...πιθανοτητων...
Πλιζζζ!!!...
Βρε να προσεξει τα μπαρμπουνια λεω γω...γιατι δεν κλανουν κιολας
και αντε να τα κλεισεις σε ιχθυοτροφειο...Στου λεου νταξ?ουλα περνανε σι λεου
Μα...ελεγα...
Να ξεχωρισουμε τα αλαλα...
Απο τα κουφα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από sun_worldΑφτό ίπρεπε να το βάνεις στο άλαλο θέμα
Θα σου χαλασω το θεμα καλε Κυρια...
Θα λαλησουν ολοι...
Μαζι και το αλαλο...
Λιγες ταλαιπωριες εχεις?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από alisidaΓρήγορα στο διαγωνισμό για το άλαλο κείμενο !!!
Έχεις πολλές πιθανότητες για το μεγάλο βραβείο
![]()
Από το εγχειρίδιο του καλού κυνηγού.. στις σύγχρονες μεθόδους του καλού ψαρά
Ό,τι πετάει κι ό,τι κολυμπάει, γατάκι..
Ωγιέ!
Παράθεση:
κβαντομηχανικη και ιχθυοκαλλιεργειεςη εισοδος της κβαντομηχανικης στις ιχθυοκαλλιεργειες οσον αφορα την αυξηση της παραγωγικοτητας
Σχόλιο # 1 από keramidogatos8
νομιζω η κβαντομηχανικη θα βοηθησει πολυ τις ιχθυοκαλλιεργειες και θα επεκταθει και στους ροφους..μεγαλοι,νοστιμοι και κατα χιλιαδες θα κατακλυσουν τις αγορες με την βοηθεια της φοβερης αυτης τεχνολογιας
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από COSTAS42νομιζω η κβαντομηχανικη θα βοηθησει πολυ τις ιχθυοκαλλιεργειες και θα επεκταθει και στους ροφους..μεγαλοι,νοστιμοι και κατα χιλιαδες θα κατακλυσουν τις αγορες με την βοηθεια της φοβερης αυτης τεχνολογιας
![]()
Επεκτάθηκε ήδη και στα γεωργικά. Πήγα σήμερα στον μανάβη μου να πάρω κανένα φρούτο και είχε κάτι σταφύλια, ένα καρύδι η κάθε ρώγα. Τί είναι αυτά του λέω ρε μάστορα, από που τα φέρνεις. Αα μου λέει, είναι καλλιεργημένα με την καινούργια μέθοδο της κβαντομηχανικής. Έπαθα πλάκα. Πολύ δουλεύει το κβάντουμ τελευταία.
Δηλαδη...
Σας εύχομαι να αναρρώσετε γρήγορα...Πέρα από αυτό,εξακολουθώ να περιμένω μια απάντηση στο ερώτημα που έθεσα,μιας και μου είναι δύσκολο -εάν δεν απαντηθεί- να παρακολουθήσω το θέμα που ανοίξατε.
Παράθεση:
τελος θεωρω πως η εισοδος της κβαντομηχανικης στις ιχθυοκαλλιεργειες , θα επιφερει σαφη αυξηση της παραγωγικοτητας , κανοντας την ειδοποιο διαφορα στον διεθνη ανταγωνισμο κλπ...
Σχόλιο # 35 από keramidogatos8
Χαχα εσκασα,ανησυχο νιατο προσεχε για σε βλεπω στο κατ
Παράθεση:
κβαντομηχανικη και ιχθυοκαλλιεργειεςεπιθυμω να ενημερωσω το αναγνωστικο κοινο για τους λογους της ολιγοημερης απουσιας μου...απουσια που μου στερησε την δυνατοτητα να σας ευχαριστησω και δημοσια κλπ... ως οφειλα κλπ...η ανακοινωση του επιστημονικου θεματος "κβαντομηχανικη και ιχθυοκαλλιεργειες" συνεπεσε με μια μετακομιση στην οποια μετειχα...στην μετακομιση αυτη υπεστην ενα τραβηγμα στην μεση...επισκεπτομενος τον φυσιοθεραπευτη μου και στην συζητηση που ακολουθησε , διερευνοντας τα αιτια του τραβηγματος ...καταληξαμε πως το τραβηγμα δεν οφειλεται στην μυικη επιβαρυνση λογω της μετακομισης...αλλα ειναι αποτελεσμα της - γνωστης σε ολους σας- ερωτικης στασης " η πιρουετα του κομη"οπως μου αποκαλυψε ο φυσιοθεραπευτης μου, η εν λογω ερωτικη σταση εγκυμονει κινδυνους για σοβαρη βλαβη των σπονδυλιων δισκων της οσφυικης χωρας...αιτια αυτου του κινδυνου η -αναγκαια- υπαρξη σκαμπο για την τελεση αυτης της ερωτικης στασης...μετα απο αυτα , ενα προσωπικο διλημμα με ταλανιζει:ηδονη;;;η συνεση και υπευθυνοτητα;;;...τελος θεωρω πως η εισοδος της κβαντομηχανικης στις ιχθυοκαλλιεργειες , θα επιφερει σαφη αυξηση της παραγωγικοτητας , κανοντας την ειδοποιο διαφορα στον διεθνη ανταγωνισμο κλπ...
Σχόλιο # 35 από keramidogatos8
Γκομενα με τετοιες ανησυχιες δεν σε κοβω να σταυρωνεις...
Παιχνιδιάρης ο κεραμιδόγατος, άμα μου λέει ότι κάνει και την Πιρουέτα του Κόμη!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media