Τι άλλο ?
Δεν κατάλαβα ,αν μπορείς διευκρινησε
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από equinox_
καλα, λες να μην ξερω τι ειναι τα 9 δις και ενδομητριας αναμνιση; για το δευτερο μαλιστα, μιλαω πολυ σιχνα...
αλλο σε ρωτησα
Αν όλα αυτά περί μετενσαρκώσεως έχουν αποδειχθεί όπως τα λέτε επιστημονικά, το ερώτημά μου είναι γιατί δεν υπάρχει σχετική έδρα σε κάποια πανεπιστήμια που να διδάσκετε ως γνώση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από alisidaΜε απλά λόγια λες ότι "περισσεύει " ενέργεια .
Δεν διαφωνώ σε αυτό ,μιας που πιστεύω ότι η ψυχή δε χάνεται με το θάνατο .
Ότι θα επιστρέψει όμως σε άλλο σώμα,δε βλέπω το πώς (μαγικά ίσως) ούτε το γιατί , με ποιο σκοπό ..
Αν το δεχτώ αυτό ,είναι σα να δέχομαι ότι κάθε άνθρωπος που γεννιέται ,είναι "φορτωμένος" με ενέργεια από τουλάχιστον εκατομμύρια προγόνους του .
Διότι τα 9 δις σημερινού πληθυσμού ,είναι σαφώς λιγότερα από τα (πόσα άραγε) δις έχουν περάσει από τη γη ...
Αν λοιπόν η ενεργεια-ψυχη ή όπως αλλιώς τη λένε υποχρεούται να ανακυκλωθεί ,το εγγόνι μου με αυτή τη λογική θα γεννηθεί γνωρίζοντας τα πάντα
![]()
Οι αναφορές σε γνώση ξένων γλωσσών κτλ ,μπορούν να ερμηνευτούν με τις αναμνήσεις της ενδομήτριας ζωής .
(αναδρομή θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω,κάποια στιγμή θα το αποφασίσω ,πιο πολύ φοβάμαι μην απογοητευτω ,χαχαχα!!)
ωχ, ας το παμε φραση-φραση..
με απλα λογια λεω πως διατηρειται ενεργεια,οχι τσαμπα, αλλα μαλλον για καποιο σκοπο
...
το εξιγω στο προηγουμενο ποστ. Ειναι κυματα τα ΔΝΑ που κυκλοφορουν ελευθερα, μεχρι να βρουν τις αντιστοιχες καταλληλες συνθηκες για να αρχιζουν να χτιζουν ζωη.
Εχουν κανει πειραματα σε κλειστο, τελειος αποστειρωμενο χωρο γεματο μονο με νερο, που διπλα του βρισκεται ενας αλλος με νερο με κομματακια ΔΝΑ και συνδεδεμενοι μονο μεσω 7 Η ηλ. ρευματος
Στο πρωτο, ''απο το πουθενα'' αρχιζουν και σχηματιζονται τα ιδια μορια ΔΝΑ, οπως ειναι στο δευτερο.
Υπαρχει και κατι αλλο.. παντου γυρω μας κυκλοφορουν μορφογενετικα πεδια, ''σχηματα'', ''ενεργειακα σχεδια'' που μονο περιμενουν να βρουν καλες συνθικες, για να γεννηθει μια ζωη.
Να ρωτας με πιο σκοπο, θα μπορουσε να επιστρεψει μια ψυχη σε αλλο σωμα, ειναι σαν να ρωτας γιατι να βαλεις ενα ωραιο φορεμα, γιατι να εισαι ομορφη, αφου μπορεις να εισαι ασχιμη με μια φορμα ασιδερωτη και λεκιασμενη
Δεν προσπαθω να πειθω κανεναν να δεχτει οτιδιποτε..
''Φορτωμενος με ενεργεια απο εκ.προγονους'' δεν κατανοω με ποια εννοια το λες.
Αλλα πως ολοι συνδεομαστε και οχι - ''φορτωνομαστε'' με οτιδιποτε ενεργειακα, με ο,τι υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει, το πιστευω.
Εξακολουθω να μην πιανω αυτο με τα 9 δις και το εγγονι σου
Κατα τη γνωμη μου κανενας δεν υποχρεουται κανεναν. ''Να ανακυκλοθει''...
Ισως οταν πεθαινουμε, απο εμας μενει μονο η καθαρη συνειδηση, που μονοι μας μαλλον θα θελουμε να γυρισουμε, για να διορθωσουμε καποια πραγματα που καναμε λαθος και ..δεν προλαβαμε σε μια ζωη
Οι εδρες ανα την υφηλιο, οπου διδασκονται αυτα Μπιλυ...
Ειναι οι εδρες ψυχολογιας και των υπομερων αυτης της επιστημης...
Εγκριτοι ψυχολογοι επισης, ειναι οι ανθρωποι που αφιερωνουν την ζωη τους ολη, να συλλεγουν μαρτυριες και να αποδεικνυουν με αναδρομες την ισχυ αυτης της διαδικασιας που λεγεται μετεμψυχωση...
Μετα την επι του ορους ομιλιας, ο Ιησους ρωτησε τους μαθητες του "ποιος λεει ο κοσμος οτι ειμαι?"...αλλοι του απαντησαν "Προφητης"...αλλοι "ο Ενωχ"...αλλοι "ο Μεσιας"...
Και τοτε τους ειπε..." ο εχων ωτα ακουετω...ο μεν Ηλιας ηλθε, εις το προσωπο του Ιωαννου του Βαπτιστου"...
Αυτο το δηλωσε, για να δειξει οτι ηταν ο Μεσιας, οπου κατα την Π.Δ. προτου ερθει ο Μεσιας, θα εμφανιστει ο Ηλιας πρωτος...
Πως ο Ηλιας, εγινε Ιωαννης Βαπτιστης?...
Με ποια διαδικασια?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από VASILIS53Αν όλα αυτά περί μετενσαρκώσεως έχουν αποδειχθεί όπως τα λέτε επιστημονικά, το ερώτημά μου είναι γιατί δεν υπάρχει σχετική έδρα σε κάποια πανεπιστήμια που να διδάσκετε ως γνώση.
Το σέβομαι ως θρησκευτική δοξασία που αποτελεί μέρος κάποιων θρησκειών, όπως και την αστρολογία, και που για τους πιστούς των θρησκειών αυτών μπορεί να έχει κάποιους ισχυρούς συμβολισμούς, αλλά ως επιστημονικά αποδεδειγμένο μου είναι δύσκολο να το αποδεχτώ.την στιγμή που δεν πιστοποιείται από κάποιο αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα.
Η Πανεπιστημιακή κοινότητα δεν νομίζω ότι θα περιφρονούσε μία τέτοια εμπεριστατωμένη γνώση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από VASILIS53Αν όλα αυτά περί μετενσαρκώσεως έχουν αποδειχθεί όπως τα λέτε επιστημονικά, το ερώτημά μου είναι γιατί δεν υπάρχει σχετική έδρα σε κάποια πανεπιστήμια που να διδάσκετε ως γνώση.
Το σέβομαι ως θρησκευτική δοξασία που αποτελεί μέρος κάποιων θρησκειών, όπως και την αστρολογία, και που για τους πιστούς των θρησκειών αυτών μπορεί να έχει κάποιους ισχυρούς συμβολισμούς, αλλά ως επιστημονικά αποδεδειγμένο μου είναι δύσκολο να το αποδεχτώ.την στιγμή που δεν πιστοποιείται από κάποιο αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα.
Η Πανεπιστημιακή κοινότητα δεν νομίζω ότι θα περιφρονούσε μία τέτοια εμπεριστατωμένη γνώση.
καλή ερώτηση, Βασιλη...
αλλά και μόνος σου μπορείς να την απαντήσεις, θέτοντας πρώτα αυτήν - ''πιστεύει επίσημα η επιστήμη στην ύπαρξη της ψυχής, για να ασχολείται με αυτά τα θέματα;''
Είναι και κάτι άλλο που επηρέασε το δυτικό κόσμο εδώ και αιώνες, αλλά για αυτό αργότερα, αν και φοβάμαι να μην θίξω τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις
Να εξηγήσω αυτό με τα 9 δις :
Εφόσον υπάρχει λοιπόν ενέργεια που "περισσεύει" .
Από όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από τη γη ..
Πόσα δις-τρις είναι τέλος πάντων
Αν αυτοί όλοι μετενσαρκωνινται συνεχώς
Κάνε τη διαίρεση των τρισεκατομυριων πεθαμένων με τα 9 δις που είναι οι ζωντανοί
Πόσες ψυχές δηλαδή θα έπρεπε να κουβαλά μέσα μας ο καθένας αν όλοι οι πριν από εμάς είναι ήδη μετενσαρκωμενοι και πόσες αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές θα έχουμε ο καθένας ?
Το εγγόνι ήταν παράδειγμα ,θαπορουσα να πω εγω-εσυ ,ο καθένας
Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από equinox_
ωχ, ας το παμε φραση-φραση..
με απλα λογια λεω πως διατηρειται ενεργεια,οχι τσαμπα, αλλα μαλλον για καποιο σκοπο
...το εξιγω στο προηγουμενο ποστ. Ειναι κυματα τα ΔΝΑ που κυκλοφορουν ελευθερα, μεχρι να βρουν τις αντιστοιχες καταλληλες συνθηκες για να αρχιζουν να χτιζουν ζωη.
Εχουν κανει πειραματα σε κλειστο, τελειος αποστειρωμενο χωρο γεματο μονο με νερο, που διπλα του βρισκεται ενας αλλος με νερο με κομματακια ΔΝΑ και συνδεδεμενοι μονο μεσω 7 Η ηλ. ρευματος
Στο πρωτο, ''απο το πουθενα'' αρχιζουν και σχηματιζονται τα ιδια μορια ΔΝΑ, οπως ειναι στο δευτερο.Υπαρχει και κατι αλλο.. παντου γυρω μας κυκλοφορουν μορφογενετικα πεδια, ''σχηματα'', ''ενεργειακα σχεδια'' που μονο περιμενουν να βρουν καλες συνθικες, για να γεννηθει μια ζωη.
Να ρωτας με πιο σκοπο, θα μπορουσε να επιστρεψει μια ψυχη σε αλλο σωμα, ειναι σαν να ρωτας γιατι να βαλεις ενα ωραιο φορεμα, γιατι να εισαι ομορφη, αφου μπορεις να εισαι ασχιμη με μια φορμα ασιδερωτη και λεκιασμενη
Δεν προσπαθω να πειθω κανεναν να δεχτει οτιδιποτε..
''Φορτωμενος με ενεργεια απο εκ.προγονους'' δεν κατανοω με ποια εννοια το λες.Αλλα πως ολοι συνδεομαστε και οχι - ''φορτωνομαστε'' με οτιδιποτε ενεργειακα, με ο,τι υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει, το πιστευω.
Εξακολουθω να μην πιανω αυτο με τα 9 δις και το εγγονι σου
Κατα τη γνωμη μου κανενας δεν υποχρεουται κανεναν. ''Να ανακυκλοθει''...
Ισως οταν πεθαινουμε, απο εμας μενει μονο η καθαρη συνειδηση, που μονοι μας μαλλον θα θελουμε να γυρισουμε, για να διορθωσουμε καποια πραγματα που καναμε λαθος και ..δεν προλαβαμε σε μια ζωη
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από EnikosΟι εδρες ανα την υφηλιο, οπου διδασκονται αυτα Μπιλυ...
Εγκριτοι ψυχολογοι επισης, ειναι οι ανθρωποι που αφιερωνουν την ζωη τους ολη, να συλλεγουν μαρτυριες και να αποδεικνυουν με αναδρομες την ισχυ αυτης της διαδικασιας που λεγεται μετεμψυχωση...
Μετα την επι του ορους ομιλιας, ο Ιησους ρωτησε τους μαθητες του "ποιος λεει ο κοσμος οτι ειμαι?"...αλλοι του απαντησαν "Προφητης"...αλλοι "ο Ενωχ"...αλλοι "ο Μεσιας"...
Και τοτε τους ειπε..." ο εχων ωτα ακουετω...ο μεν Ηλιας ηλθε, εις το προσωπο του Ιωαννου του Βαπτιστου"...
Αυτο το δηλωσε, για να δειξει οτι ηταν ο Μεσιας, οπου κατα την Π.Δ. προτου ερθει ο Μεσιας, θα εμφανιστει ο Ηλιας πρωτος...
Με ποια διαδικασια?...
αυτο το παραδειγμα ειχα και εγω στο νου μου, οταν απαντησα στον Βασιλη.. Ο ιδιος ο Χριστος πιστευε στην μετενψυχωση, αλλα αργοτερα απαγορευτικε με νομο απο την εκκλησεια, πιο συγκεκριμενα απο τον Μεγα Κονσταντινο στη Νικαια
Θυμηθηκα εκεινον τον Κρητικο, που ειχε αναδειχθει τρολ της χρονιας το 2017 νομιζω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από alisidaΝα εξηγήσω αυτό με τα 9 δις :
Εφόσον υπάρχει λοιπόν ενέργεια που "περισσεύει" .
Από όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από τη γη ..
Πόσα δις-τρις είναι τέλος πάντων
Αν αυτοί όλοι μετενσαρκωνινται συνεχώς
Κάνε τη διαίρεση των τρισεκατομυριων πεθαμένων με τα 9 δις που είναι οι ζωντανοί
Πόσες ψυχές δηλαδή θα έπρεπε να κουβαλά μέσα μας ο καθένας αν όλοι οι πριν από εμάς είναι ήδη μετενσαρκωμενοι και πόσες αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές θα έχουμε ο καθένας ?
Το εγγόνι ήταν παράδειγμα ,θαπορουσα να πω εγω-εσυ ,ο καθένας
αυτο στο μπολτ απο πού το καταλαβες;
οχι, συμφωνα με αναφορες σ'αυτο - ζουμε οι πιο πολλοι μεχρι τωρα, 35 με 40 ζωες
...
Τώρα με βάζεις στη διαδικασία να κάνω από την αρχή τους υπολογισμούς μου..
Δηλ...
Να διαιρεσω δια του 35 ,ή του 40
να δω αν βγαίνουν τα νούμερα και πόσες τελικά ζωές σε μορφή ενέργειας κουβαλάω τελικά ?
Θα το κάψω πάλι
(όχι,δεν κοροϊδεύω ,δεν έχω ακούσει τη λεπτομέρεια του 35-40)
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από equinox_
οχι, συμφωνα με αναφορες σ'αυτο - ζουμε οι πιο πολλοι μεχρι τωρα, 35 με 40 ζωες
Εξηγηση των γραφων, (οτι περισσεψε απο αυτες), πανω στα ψηγματα που επετρεψαν η τους ξεφυγαν, οι "σοφοι" σπονσορες του νεου προιοντος...
Και τα αναλυει καποιος ο οποιος ειναι φανερα Ορθοδοξος Χριστιανος, διοτι αποκαλει τον Ιησου..."ο Κυριος μας"...
Ισως βοηθησει...
https://www.youtube.com/watch?v=_dAWfgIbUwg
Ισως, δεν ξερω...
Και μετα θα εχεις καταλαβει...
Αντε...ξεκινα τσι πραξεις...
Μονο μη τις κανεις, στα δικα σου μαθς...Α?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από alisida...
Τώρα με βάζεις στη διαδικασία να κάνω από την αρχή τους υπολογισμούς μου..
Δηλ...
Να διαιρεσω δια του 35 ,ή του 40
να δω αν βγαίνουν τα νούμερα και πόσες τελικά ζωές σε μορφή ενέργειας κουβαλάω τελικά ?
Θα το κάψω πάλι
(όχι,δεν κοροϊδεύω ,δεν έχω ακούσει τη λεπτομέρεια του 35-40)
![]()
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από EnikosΟι εδρες ανα την υφηλιο, οπου διδασκονται αυτα Μπιλυ...
Με ποια διαδικασια?...
Έχω την αίσθηση ότι η ψυχολογία και η ψυχιατρική δεν υποστηρίζουν τίποτε σχετικά με την μετενσάρκωση, ασχέτως αν κάποιοι ψυχιάτροι έχουν τις δικές τους απόψεις. Αν οι προσωπικές παρατηρήσεις που αναφέρουν είχαν αδιαμφισβήτητη ισχύ τότε θα ήταν και επίσημα αποδεκτές από την επιστήμη που υπηρετούν.
Ναι έτσι είναι γραμμένο στα ευαγγέλια αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται μεταφορικά για να τονιστεί η αξία του Ιωάννη του Βαπτιστή παραλληλίζοντάς τον με τον προφήτη Ηλία.
Το περί υιότητας του Ιησού που ανέφερα σε κάποιο ποστ θεωρήθηκε το λιγότερο ως μεταφορά και στην χειρότερη περίπτωση μεταγενέστερη προσθήκη ή μεταποίηση.
Θέλω να πω ότι το συνηθίζει αυτό ο νους μας σε κάποια διφορούμενα κείμενα να γέρνει το κειμενόμενο προς την πλευρά που υποστηρίζουμε εμείς.
Κάπου διάβασα, δεν θυμάμαι που, για να το βρω και να το επανεξετάσω, ότι οι άνθρωποι που έχουν περάσει από την γη στο παρελθόν είναι τόσοι όσοι υπάρχουν σήμερα εν ζωή. Παρουσίαζε έναν αλγόριθμο με τον μέσο συντελεστή αύξησης του πληθυσμού στο πέρασμα του χρόνου, τους υπόλοιπους παράγοντες δεν τους θυμάμαι, αλλά αυτό υποστήριζε ο επιστήμων. Σήμερα υπολογίζεται κάπου στα 8 δις, άλλοι τόσοι είναι οι μακαρίτες δηλαδή.
Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν όλες αυτές οι διαδικασίες είναι απαρέτητες για να διορθώσει ο άνθρωπος τα λάθη του και να σωθεί. Ο ληστής πάνω στο σταυρό μετάνοια δήλωσε και σώθηκε τελευταία στιγμή, ζήτημα να του πήρε μερικά λεπτά.
Αφου σου λεω πως ο Ηλιας δεν πεθανε παιδακι μου ,ανεληφθη εις τους ουρανους. Ε καποτε βαρεθηκε και ειπε...Ας παω να δω τι καπνο φουμαρουν σακατ τα ζωντοβολα
Σχόλιο # 64 από Enikos
Οι εδρες ανα την υφηλιο, οπου διδασκονται αυτα Μπιλυ...
Με ποια διαδικασια?...
Δεν ειναι θεμα αν το υποστηριζουν η οχι...
Οι μελετες πανω σε αυτο το αντικειμενο, ερευνωνται με την προσηκουσα σοβαροτητα, οπως καθε μελετη στα περι ψυχης...
Ποιος θα περιμενε οτι θα βραβευοταν με το Νομπελ Φυσικης ο Χιγκς πι χι, την στιγμη που οι υπολοιποι δεν ειχαν κατανοησει την υπαρξη-χρηση του μποζονιου το οποιο ερευνουσε...
Οσο για την ρηση του Ιησου, περι Ιωαννου, δεν αφηνει να "εννοηθει" τιποτε αλλο, διοτι λεει..."αυτος ειναι ο Ηλιας"...
Αν αμφισβητειται και αυτο, απο διαδρομες της σκεψης, η κουβεντα θα αφορα αυτοσχεδιασμους νομιζω...
Το πιο πανω βιντεο που παραθεσα στην συζητηση, εξεταζει τα σημεια των γραφων στα οποια εξηγειται η σταση του Ιησου πανω σε αυτο το θεμα...
Αν ειναι υπο αιρεσιν και αυτα τα γραπτα των βιβλιων της ελληνικης θρησκειας, τοτε απορω ποια ειναι η βαση αυτης της θρησκειας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από VASILIS53
Έχω την αίσθηση ότι η ψυχολογία και η ψυχιατρική δεν υποστηρίζουν τίποτε σχετικά με την μετενσάρκωση, ασχέτως αν κάποιοι ψυχιάτροι έχουν τις δικές τους απόψεις. Αν οι προσωπικές παρατηρήσεις που αναφέρουν είχαν αδιαμφισβήτητη ισχύ τότε θα ήταν και επίσημα αποδεκτές από την επιστήμη που υπηρετούν.
Ναι έτσι είναι γραμμένο στα ευαγγέλια αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται μεταφορικά για να τονιστεί η αξία του Ιωάννη του Βαπτιστή παραλληλίζοντάς τον με τον προφήτη Ηλία.
Το περί υιότητας του Ιησού που ανέφερα σε κάποιο ποστ θεωρήθηκε το λιγότερο ως μεταφορά και στην χειρότερη περίπτωση μεταγενέστερη προσθήκη ή μεταποίηση.
Θέλω να πω ότι το συνηθίζει αυτό ο νους μας σε κάποια διφορούμενα κείμενα να γέρνει το κειμενόμενο προς την πλευρά που υποστηρίζουμε εμείς.
Ισχυει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από VASILIS53
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από EnikosΕξηγηση των γραφων, (οτι περισσεψε απο αυτες), πανω στα ψηγματα που επετρεψαν η τους ξεφυγαν, οι "σοφοι" σπονσορες του νεου προιοντος...
Και τα αναλυει καποιος ο οποιος ειναι φανερα Ορθοδοξος Χριστιανος, διοτι αποκαλει τον Ιησου..."ο Κυριος μας"...
Ισως βοηθησει...
https://www.youtube.com/watch?v=_dAWfgIbUwg
Ισως, δεν ξερω...
τον άκουσα τον φιλο στο βιντεο . πολύ λογικά μιλά . αλλά αν τα ευαγγέλια έχουν γραφτεί μυστικιστικά και δεν πρόκειται για ανθρώπους αλλά για δυνάμεις φυσικές τότε τι γίνεται ; θα φαίνονται να φάσκουν και αντιφάσκουν ο Ηλίας ήταν λέει ο Ιωάννης τον δε ιωάννη όταν τον ρώτησαν αν είναι ο Ηλίας είπε όχι . χαχα εγώ είμαι λέει ο ετοιμάσας τον δρόμο του Κυρίου . χαχα
και δεν πάει κανενός το μυαλό ότι όλοι οι προφήτες δηλ. οι σοφοί που έγραφαν μιλούσαν για τον Ηλιο .
σε ένα εδάφιο που παρουσίασε δε γράφει κατα λέξει :"εν δυνάμει Ηλίου" . για τον πρόδρομο , αυτός όμως διάβαζε απο μετάφραση και έλεγε του Ηλία χαχα .
για σένα αυτό φιλε Αγρότη που κατι ρώτησες για την γλώσσα και γιατί δεν πρέπει να μεταφράζονται .
γελάω που αφού βάζει τον Χριστό να αντιφάσκει αφου ο Χριστός αναίρεσε (νομίζει) αυτό που είχε πει πριν , ότι κανείς δεν ανέβηκε στους ουρανούς (απ την γη) λέγοντας ότι ο Ιωάννης είναι ο Ηλίας . και συμπληρώνει ο Χριστός "ο έχων ώτα ακουέτω" και σχολιάζει ο φίλος διάφορα κατά των παλαιοδιαθηκών και διάφορα άλλα . αλλά κουβέντα στο γιατί ο Χριστός είπε οτι κανεις δεν ανέβηκε στους ουρανούς . χαχα
εγώ όντας Αθεος διάβαζα και έφτασα στο "έχων ώτα ακουέτω" μου έκανε μεγάλη εντύπωση κατάλαβα ότι σε μενα το έλεγε αυτό μεταφράζοντάς το κάπως έτσι" τι διαβάζεις ρε μαλάκα να μας δείξεις ότι έχεις πάει σχολείο ;να διαβάζουν όλοι ξέρουν να ακούς ξέρεις ; κατάλαβα ότι ήθελε να δώσω προσοχή σε αυτά που λέει και να λύσω αυτήν του την αντίφαση . ρε βλακα είπα οτι δεν υπάρχει μετενσάρκωση και τώρα σου λέω οτι αυτός μετενσαρκώθει . τι λέω λοιπόν ; βρες γιατί δεν αντιφάσκω ;Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media