Μεγσι...βοκου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 138 από alisidaΕφόσον το εξηγήσεις εσύ Ενικε ,θα το καταλάβει ..
Άρα
Δεν ανησυχώ
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 136 από alisidaΣτο #51 γράφεις :
όταν φτάσουν στον αριθμό 5000 - οπωσδήποτε - ο άνθρωπος πεθαίνει.
Τα 5000 αποθέματα λοιπόν της τελομερασης που μένουν ,θεωρώ ότι "περισσεύουν" και αιωρούνται μετά θάνατον .
κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ περισσεύουν, αλλά είναι μια βάση που διατηρείται αυστηρά - με όλες τις δυνατές πληροφορίες για το χτίσιμο νέας ζωής σε άλλο σώμα. Αλλιώς θα έφτανε στο μηδέν, χωρίς νόημα, χωρίς να έχει δυνατότητα μιας εξέλιξης - πνευματική ειδικά, αφού είμαστε πνευματικά όντα.
Ή, δεν είμαστε;
Η τελομεραση συνδέεται και εξαρτάται αποκλειστικά απο την ψυχική μας κατάσταση, απο το πνεύμα (ενέργεια - θετική ή μη) που μας διαπερνά και χαρακτηρίζει κάθε στιγμή θα έλεγα... και, αναπληρώνουμε ή ξοδεύουμε για ''διάφορα πράματα'' - θετικά ή μη.
Τα 5000 λοιπόν όπως λες ,είναι η βάση για μια νέα ζωή σε άλλο σώμα
Ας το δεχτούμε
Τότε ..
Στο τέλος της άλλης ζωής στο άλλο σώμα ,θα μείνουν 10.000 (5000 αυτά που θα έμεναν και 5000 που είχαμε καβατζωμενα από την αρχή )
Εγώ τα βλέπω στο τέλος των 35 ζωών μας να είναι (35*5000)=175.000
Αυτά που θα πάνε ??
Παράθεση:
Σχόλιο # 142 από equinox_
κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ περισσεύουν, αλλά είναι μια βάση που διατηρείται αυστηρά - με όλες τις δυνατές πληροφορίες για το χτίσιμο νέας ζωής σε άλλο σώμα. Αλλιώς θα έφτανε στο μηδέν, χωρίς νόημα, χωρίς να έχει δυνατότητα μιας εξέλιξης - πνευματική ειδικά, αφού είμαστε πνευματικά όντα.
Ή, δεν είμαστε;
Η τελομεραση συνδέεται και εξαρτάται αποκλειστικά απο την ψυχική μας κατάσταση, απο το πνεύμα (ενέργεια - θετική ή μη) που μας διαπερνά και χαρακτηρίζει κάθε στιγμή θα έλεγα... και, αναπληρώνουμε ή ξοδεύουμε για ''διάφορα πράματα'' - θετικά ή μη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 143 από alisidaΤα 5000 λοιπόν όπως λες ,είναι η βάση για μια νέα ζωή σε άλλο σώμα
Ας το δεχτούμε
Τότε ..
Στο τέλος της άλλης ζωής στο άλλο σώμα ,θα μείνουν 10.000 (5000 αυτά που θα έμεναν και 5000 που είχαμε καβατζωμενα από την αρχή )
Εγώ τα βλέπω στο τέλος των 35 ζωών μας να είναι (35*5000)=175.000
Αυτά που θα πάνε ??
λαθος ''ορθολογισμο''
Τα 5000 αναπληρονονται στα 15000 και μονο, αυτο ειναι ''ΤΟ ταβανι'' για οσο χτιζεται η νεα ζωη,
το' γραψα βρε Αλυσιδα, ποσες φορες πια να το γραψω;!
Και απο τη στιγμη που γεννιομαστε, αρχιζουμε να ξοδευουμε-αναπληρονουμε στα πλαισια αυτα, ανακατεβοντας ισως ''τα παλια με τα νεα δεδομενα'', εχοντας τη δυνατοτιτα να τα κραταμε αυτα τα 15000 και να ζουμε αιωνια στη γη, αλλα - μπα! - πού τετοιες συνθηκες διαβιωσης για να διατηρουμε αυτα τα επιπεδα;;;..
Σιγα-σιγα τα εξαθλιωνουμε, δεν εχουν δινατοτιτα για ανανεωση τα κυτταρα μας, γιατι με τουτα και μ' εκεινα, ''εχουμε παρει την ψυχη τους'' και φιουτ - φτανουν καποια στιγμη 5000 και... ερχεται αυτο που το λεμε ''θααανατος''
εφοσον τωρα στο εξηγησα με λεπτομεριες, αν εχεις αλλα ''εφοσον'' ειμαι στη διαθεση σου, αλλα διαβασε τα τουλαχιστον
Παράθεση:
Σχόλιο # 144 από eva-1982
Δεν είναι ακριβές οτι η τελομεραση εξαρτάται αποκλειστικά από την ψυχική μας διάθεση. Μελέτες δείχνουν ότι το τοξικό στρες πιθανόν να την επηρεάζει ή και να την καταστρέφει. Από την άλλη είναι - η τελομεράση - βούτυρο στο ψωμάκι των καρκινικών κυττάρων. Ουδεν καλό αμιγές κακού κλπ κλπΔεν έχω αντιληφθεί ακομα το πού πάει ή πού θέλει να πάει η συζήτηση.Όταν το ανθρώπινο σώμα στερείται ζωτικών λειτουργιών, τα κύτταρα ακολουθούν και εκείνα τη νομοτέλεια του θανάτου. Δε γίνεται δηλαδή η τελομεράση να κάνει δουλίτσα σε ένα νεκρό σώμα. Παααει
Δεν υπάρχουν αποθήκες τελομεράσης
Θα επανέλθω με την άποψή μου περί μετενσαρκώσεως, μετεμψυχώσεως, κεριών, ψυχών κλπ
![]()
εχεις ενα δικιο, πως δεν εξαρταται αποκλειστικα, ετσι και αλλιως ο οργανισμος ανανεωνει τα κυτταρα του και χωρις την προεγκρση μας για οσο αναπτυσσεται το σωμα..
απο εκει και περα εχουμε τη δινατοτητα να την επιρεαζουμε με την συμπεριφορα μας και το πως νιωθουμε, απο εκει και η δινατοτηα να εχουμε/μακραινουμε/κανουμε ''νεα κορδονια'' στα χρωμοσωματα, ενα γερο ανοσοποιητικο συστιμα, για να μην παθουμε και καρκινο, ή αλλη αρρωστια που λες..
αν και εκει παιζει μεγαλο ρολο το πώς θα το/την αντιμετωπιζεις ...πνευματηκα - απο σκεψεις και συνασθηματα, για να το/την νικησεις.
Η τελομεραση αναζωονει οκ..
Με την κυτταρική μνήμη πως εμπλέκεται?Αυτό που διάβασα στο #51 λες ότι γεννιομαστε με 15.000
Μετά γράφεις ότι έχουμε και καβατζα 5.000 από την προηγούμενη ζωή μας .
Όμως το ταβάνι είναι οι 15.000
Άρα οι 5 καβατζα είναι άχρηστες ?και
μας μένουν και 5.000 γιατί εκεί πεθαίνουμε .
Άρα,σε όλη τη ζωή μας ξοδεύουμε 10.000 ,στανταρακι
Αλλιώς ..
δεν μου βγαίνουν τα νούμερα
Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από equinox_
λαθος ''ορθολογισμο''
Τα 5000 αναπληρονονται στα 15000 και μονο, αυτο ειναι ''ΤΟ ταβανι'' για οσο χτιζεται η νεα ζωη,το' γραψα βρε Αλυσιδα, ποσες φορες πια να το γραψω;!
Και απο τη στιγμη που γεννιομαστε, αρχιζουμε να ξοδευουμε-αναπληρονουμε στα πλαισια αυτα, ανακατεβοντας ισως ''τα παλια με τα νεα δεδομενα'', εχοντας τη δυνατοτιτα να τα κραταμε αυτα τα 15000 και να ζουμε αιωνια στη γη, αλλα - μπα! - πού τετοιες συνθηκες διαβιωσης για να διατηρουμε αυτα τα επιπεδα;;;..
Σιγα-σιγα τα εξαθλιωνουμε, δεν εχουν δινατοτιτα για ανανεωση τα κυτταρα μας, γιατι με τουτα και μ' εκεινα, ''εχουμε παρει την ψυχη τους''
και φιουτ - φτανουν καποια στιγμη 5000 και... ερχεται αυτο που το λεμε ''θααανατος''
εφοσον τωρα στο εξηγησα με λεπτομεριες, αν εχεις αλλα ''εφοσον'' ειμαι στη διαθεση σου, αλλα διαβασε τα τουλαχιστον
ο Μαλαχιας τελικά το λέει ξεκάθαρα . ονομά μου ήλιος δικαιοσύνης .
της δικαιωσύνης ήλιε νοητέεεε
Ηλίαν τον Θεσβίτην = ηλιαν τον Θεσφατον ; τον θεο βαίνων ;. θεος πορευομενος ;
ΔΙΟΤΙιδο? ?μ?ρα Κυρ?ου ?ρχεται καιομ?νη ?ς κλ?βανος κα? φλ?ξει α?το?ς, κα? ?σονται π?ντες ο? ?λλογενε?ς κα? π?ντες ο? ποιο?ντες ?νομα καλ?μη, κα? ?ν?ψει α?το?ς ? ?μ?ρα ? ?ρχομ?νη, λ?γει Κ?ριος παντοκρ?τωρ, κα? ο? μ? ?πολειφθ? ?ξ α?τ?ν ρ?ζα ο?δ? κλ?μα. 2 κα? ?νατελε? ?μ?ν το?ς φοβουμ?νοις τ? ονομά μου ήλιος δικαιοσυνης κα? ?ασις ?ν τα?ς πτ?ρυξιν α?το?, κα? ?ξελε?σεσθε κα? σκιρτ?σετε ?ς μοσχ?ρια ?κ δεσμ?ν ?νειμ?να. 3 κα? καταπατ?σετε ?ν?μους, δι?τι ?σονται σποδ?ς ?ποκ?τω τ?ν ποδ?ν ?μ?ν ?ν τ? ?μ?ρ?, ? ?γ? ποι?, λ?γει Κ?ριος παντοκρ?τωρ. 4 κα? ?δο? ?γ? ?ποστελ? ?μ?ν ?Ηλ?αν τ?ν Θεσβ?την, πρ?ν ? ?λθε?ν τ?ν ?μ?ραν Κυρ?ου τ?ν μεγ?λην κα? ?πιφαν?, 5 ?ς ?ποκαταστ?σει καρδ?αν πατρ?ς πρ?ς υ??ν κα? καρδ?αν ?νθρ?που πρ?ς τ?ν πλησ?ον α?το?, μ? ?λθ?ν πατ?ξω τ?ν γ?ν ?ρδην. 6 μν?σθητι ν?μου Μωσ? το? δο?λου μου, καθ?τι ?νετειλ?μην α?τ? ?ν Χωρ?β πρ?ς π?ντα τ?ν ?Ισρα?λ προστ?γματα κα? δικαι?ματα.
http://www.myriobiblos.gr/bible/ot/chapter.asp?book=42&page=4
και γιατριά λέει εις τας πτερυγάς του = στις ακτίνες του .
Αναληψη σημαινει οτι μεταφερθηκε πανω, οπως ηταν...
Με το σωμα του...
Δεν πεθανε δηλαδη...
Εκει που καθοταν, εφυγε προς τον ουρανο...
Με το "πυρινο" αρμα του...
Το οποιο απεικονιζεται σε πολλα ζωγραφικα εργα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 140 από equinox_
Μπορείς σε παρακαλώ, να μου εξηγήσεις την έννοια του ''αναλήφθηκε'' για να την ''ακούσω'' καλύτερα ή τουλαχιστον να είμαι σίγουρη πως είναι ετσι, όπως την αισθάνομαι σ' αυτή την περίπτωση;
Και πουσαι ακομα...
Νομιζω οτι ακομα και εσυ θα κλαταρεις, οταν σκεφτουμε, το τι ειδους...οντα-ζωη, ηταν ολοι αυτοι οι πρωταγωνιστες και τι κρυβεται στις μυθολογιες-δογματα των λαων, ΟΛΟΥ του πλανητη...
Σε βλεπω να βαζεις το κομπιουτερακι, (η κανεις τις πραξεις με μολυβι?), στην κασα της πορτας και να την ανοιγοκλεινεις με μανια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 149 από alisida
δεν μου βγαίνουν τα νούμερα
πολλά ερωτηματικά όμως είχε κι αυτός επί του θέματος, λαμπρο μ'
Παράθεση:
Σχόλιο # 150 από lamprandο Μαλαχιας τελικά το λέει ξεκάθαρα . ονομά μου ήλιος δικαιοσύνης .
της δικαιωσύνης ήλιε νοητέεεε
Ηλίαν τον Θεσβίτην = ηλιαν τον Θεσφατον ; τον θεο βαίνων ;. θεος πορευομενος ;
ΔΙΟΤΙιδο? ?μ?ρα Κυρ?ου ?ρχεται καιομ?νη ?ς κλ?βανος κα? φλ?ξει α?το?ς, κα? ?σονται π?ντες ο? ?λλογενε?ς κα? π?ντες ο? ποιο?ντες ?νομα καλ?μη, κα? ?ν?ψει α?το?ς ? ?μ?ρα ? ?ρχομ?νη, λ?γει Κ?ριος παντοκρ?τωρ, κα? ο? μ? ?πολειφθ? ?ξ α?τ?ν ρ?ζα ο?δ? κλ?μα. 2 κα? ?νατελε? ?μ?ν το?ς φοβουμ?νοις τ? ονομά μου ήλιος δικαιοσυνης κα? ?ασις ?ν τα?ς πτ?ρυξιν α?το?, κα? ?ξελε?σεσθε κα? σκιρτ?σετε ?ς μοσχ?ρια ?κ δεσμ?ν ?νειμ?να. 3 κα? καταπατ?σετε ?ν?μους, δι?τι ?σονται σποδ?ς ?ποκ?τω τ?ν ποδ?ν ?μ?ν ?ν τ? ?μ?ρ?, ? ?γ? ποι?, λ?γει Κ?ριος παντοκρ?τωρ. 4 κα? ?δο? ?γ? ?ποστελ? ?μ?ν ?Ηλ?αν τ?ν Θεσβ?την, πρ?ν ? ?λθε?ν τ?ν ?μ?ραν Κυρ?ου τ?ν μεγ?λην κα? ?πιφαν?, 5 ?ς ?ποκαταστ?σει καρδ?αν πατρ?ς πρ?ς υ??ν κα? καρδ?αν ?νθρ?που πρ?ς τ?ν πλησ?ον α?το?, μ? ?λθ?ν πατ?ξω τ?ν γ?ν ?ρδην. 6 μν?σθητι ν?μου Μωσ? το? δο?λου μου, καθ?τι ?νετειλ?μην α?τ? ?ν Χωρ?β πρ?ς π?ντα τ?ν ?Ισρα?λ προστ?γματα κα? δικαι?ματα.
http://www.myriobiblos.gr/bible/ot/chapter.asp?book=42&page=4
και γιατριά λέει εις τας πτερυγάς του = στις ακτίνες του .
![]()
Για τα νούμερα λέω Ενικε ...
Ρε συ,μη φοβάσαι ,δεν υπάρχει περίπτωση στην επόμενη μετενσάρκωση σου να περιεχεις δική μου τελομεραση
Αφού τόσες φορές με έχεις αφορίσει πού να σε πλησιάσουν οι 5000 περισευουμενες τελομερασες μου ..
Απαπαπαπα ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 152 από EnikosΚαι πουσαι ακομα...
Νομιζω οτι ακομα και εσυ θα κλαταρεις, οταν σκεφτουμε, το τι ειδους...οντα-ζωη, ηταν ολοι αυτοι οι πρωταγωνιστες και τι κρυβεται στις μυθολογιες-δογματα των λαων, ΟΛΟΥ του πλανητη...
Σε βλεπω να βαζεις το κομπιουτερακι, (η κανεις τις πραξεις με μολυβι?), στην κασα της πορτας και να την ανοιγοκλεινεις με μανια...
Το βρήκα σε πιο απλή μορφή :
Τα κύτταρά μας δεν παραμένουν ίδια κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
Διαιρούνται και αντικαθιστούν όσα έχουν φθαρεί. Αυτό όμως δε γίνεται επ’ άπειρον. Υπάρχει ένα όριο.
Αυτό το όριο καθορίζει τη διάρκεια της ζωής μας
. Τα τελομερή βρίσκονται στην άκρη των χρωμοσωμάτων και σε κάθε διαίρεση μικραίνουν, μέχρι τελικά να χάσει το κύτταρο τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζεται και να πεθάνει.
Στο σώμα μας υπάρχει ένα ένζυμο που αναστέλλει τη συρρίκνωση των τελομερών, η τελομεράση, το «ένζυμο της αθανασίας».
Μετά ,γράφει τις τροφές που μπορούν να επιμηκύνουν τα τελομερή μας:ΡόδιΜούραΚακαοΚαφέςΑβοκάντοΚουρκουμάςΞηροί καρποίΡίγανηΓιαούρτιΕλαιόλαδο Κτλ
Όμως ,δεν είναι μόνο αυτό
.Η δεύτερη θεωρία είναι το οξειδωτικό στρες.
Οι ελεύθερες ρίζες είναι χημικά μόρια που σε φυσιολογικά όρια μας θωρακίζουν.
Όταν όμως υπερπαράγονται, αρχίζουν και σκουριάζουν τα κύτταρα
. Αίτια είναι η ατμοσφαιρική μόλυνση, τα χημικά, τα παρασιτοκτόνα, το άγχος και η κακή διατροφή.
Το ελπιδοφόρο είναι πως ολοένα και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι η διατροφή και η άσκηση συνδέονται με τη μακροζωία.
Πηγή : shaper.gr
Η ερώτηση είναι αν και πώς συνδέονται το οξειδωτικό στρες με τις τελομερασες .Δηλ Αν έχουμε στρες ,μικραίνουν ?
Και η διατροφή που προτείνεται ,μεγαλώνει άμεσα τις τελομερασες ή μειώνει το στρες που τις μικραίνει ?
Ή και τα δύο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 153 από galactica-πολλά ερωτηματικά όμως είχε κι αυτός επί του θέματος, λαμπρο μ'
κανένα ερωτηματικό δεν έχει αυτός . εχω βαλει και τον συνδεσμο να διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται και να αναρωτηθεί "...
Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από MegalodondasΗ τελομεραση αναζωονει οκ..
Με την κυτταρική μνήμη πως εμπλέκεται?
Γιατί αν υποθέσουμε πώς ο άνθρωπος πεθάνει πολύ νέος,δεν χρειάζεται η τελομεραση, όμως η κυτταρική μνήμη υπάρχει..
Κι αφού θα πάει σε άλλο σώμα η ψυχή (λέμε τώρα) το άλλο σώμα θα έχει δική του κυτταρική μνήμη.. καθώς αν έχει την ίδια ίδιος θα ξαναγίνει σαν σώμα..
Δεν λέω...Μη.. αλλά..!
παιδια, μια υποθεση εκανα..
μια απορια ειχα, γιατι δεν ''ξοδευονται'' μεχρι τελος τα κορδονακια
αν καποιος ξερει, ας μου απαντηση
τωρα, για την ερωτηση που θετεις, λογικα θα πρεπει να κοπουν - οπως ενα μπομπουκι που μαραζωνει, οταν ερθει ο χειμωνας και η αλυσιδα του ΔΝΑ θα μεινει με τα βασικα της...
νομιζω, δλδ.
πες και 'συ το ''αλλά'' σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από alisidaΤο βρήκα σε πιο απλή μορφή :
Τα κύτταρά μας δεν παραμένουν ίδια κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
Διαιρούνται και αντικαθιστούν όσα έχουν φθαρεί. Αυτό όμως δε γίνεται επ’ άπειρον. Υπάρχει ένα όριο.
Αυτό το όριο καθορίζει τη διάρκεια της ζωής μας
. Τα τελομερή βρίσκονται στην άκρη των χρωμοσωμάτων και σε κάθε διαίρεση μικραίνουν, μέχρι τελικά να χάσει το κύτταρο τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζεται και να πεθάνει.
Στο σώμα μας υπάρχει ένα ένζυμο που αναστέλλει τη συρρίκνωση των τελομερών, η τελομεράση, το «ένζυμο της αθανασίας».
Μετά ,γράφει τις τροφές που μπορούν να επιμηκύνουν τα τελομερή μας:ΡόδιΜούραΚακαοΚαφέςΑβοκάντοΚουρκουμάςΞηροί καρποίΡίγανηΓιαούρτιΕλαιόλαδο Κτλ
Όμως ,δεν είναι μόνο αυτό
.Η δεύτερη θεωρία είναι το οξειδωτικό στρες.
Οι ελεύθερες ρίζες είναι χημικά μόρια που σε φυσιολογικά όρια μας θωρακίζουν.
Όταν όμως υπερπαράγονται, αρχίζουν και σκουριάζουν τα κύτταρα
. Αίτια είναι η ατμοσφαιρική μόλυνση, τα χημικά, τα παρασιτοκτόνα, το άγχος και η κακή διατροφή.
Το ελπιδοφόρο είναι πως ολοένα και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι η διατροφή και η άσκηση συνδέονται με τη μακροζωία.
Πηγή : shaper.gr
Η ερώτηση είναι αν και πώς συνδέονται το οξειδωτικό στρες με τις τελομερασες .Δηλ Αν έχουμε στρες ,μικραίνουν ?
Και η διατροφή που προτείνεται ,μεγαλώνει άμεσα τις τελομερασες ή μειώνει το στρες που τις μικραίνει ?
Ή και τα δύο;
αν εχουμε στρες, ''σκουριαζουν'' τα κυτταρα
δεν νομιζω η σωστη διατρωφη να παιζει τοσο σημαντικο ρολο, αν και τα φρουτα και τα λαχανικα ειναι γεματα αντιοξειδωτικα, οσο η ψυχικη ηρεμια σε ο,τι κανουμε
δλδ. - ακομη και μια ''βαρετη δουλεια'' να ειναι με ορεξη, να ειμαστε μεσα στη στιγμη συνειδητα.
αν σιδερωνεις, μονο να σιδερωνεις, οι σκεψεις σου εκει - στο σιδερο, στα χερια και στα ρουχα
κανεις φασινα; με μερακι το ιδιο, και οχι - να λες μεσα σου, δεν πρεπει να το κανω σημερα που ειναι κυριακη
μαλωνεις; και αυτο με μερακι
γενικως, να εχεις ορεξη για αυτα που κανεις, να τα αγαπας, να σε παιρνει η στιγμη, να εισαι μεσα στα πραγματα και οχι αυτα μεσα σε εσενα
αυτο εχω διαβασει πως τα αυξανει
Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από EnikosΑναληψη σημαινει οτι μεταφερθηκε πανω, οπως ηταν...
Με το σωμα του...
Δεν πεθανε δηλαδη...
Εκει που καθοταν, εφυγε προς τον ουρανο...
Με το "πυρινο" αρμα του...
Το οποιο απεικονιζεται σε πολλα ζωγραφικα εργα...
διαβαζω ενα βιβλιο και εκει γραφει πως ηδη 160 000 ανθρωποι τις Κηνας και Τιβετ, εχουν αναληφθει με αυτον τον τροπο, μονο που το λενε αλλιως - ακουγεται καπως σαν ''ουρανιο τοξο σωματος''- αυτο δηκη μου μεταφραση.
Αρα ανθρωποι που ζουν/ζουσαν ''αγια'' στη γη, στην τελευταια τους μετενσαρκωση μαλλον θα ειναι/ηταν - αρχισαν να υπαρχουν και ειναι καταγεγραμμενα περιστατικα, λεει
Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο...
Αμε!...Οχι παιζουμε!!!...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media