Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μια απορια εχω. Παρακαλω βοηθηστε ενα καινουργιο χρηστη του σαιτ!!... Σαφως και δεν προκειται για ερωτικο το θεμα... Απλα ηθελα να ρωτησω πως μεταφερω ενα λινκ απο το youtube σε απαντηση. Εκανα κοπυ το λινκ και το εβαλασε μια απαντηση. Μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εμφανιζεται διοτι εχει αγγλικες λεξεις...Βοηθατε αδελφια!!!
Αυτό με το κείμενο ,δεν μπορώ να το καταλάβω .Κάποιες φορές μου ανεβάζει μόνο δύο λέξεις χωρίς ζόριΚαι κάποιες άλλες ,δεν μου ανεβάζει μια πρόταση και ζητά κι άλλα ,,ανεξήγητο
κανω κοπυ ενα λινκ απο το γιουτιουμπ, κανω paste εδω μου βγαζει το μηνυμα με τα αγγλικα. Παταω το κουμπακι διπλα στο πρασινο βελακι το οποιο γραφει Add Hyperlink παταω το οκ αλλα παλι τιποτα...
βοηθατε θελω να αφιερωσω τραγουδακι στην σαν και στην αλυσιδα!!
Παράθεση: Σχόλιο # 5 από alisida
Αυτό με το κείμενο ,δεν μπορώ να το καταλάβω .Κάποιες φορές μου ανεβάζει μόνο δύο λέξεις χωρίς ζόριΚαι κάποιες άλλες ,δεν μου ανεβάζει μια πρόταση και ζητά κι άλλα ,,ανεξήγητο
Ρε παιδιά, τι θα λέγατε να το κάνουμε εργαστήρι διδασκαλίας αυτό το θέμα του αγαπητού συνάδελφου, για να μαθαίνουμε και εμείς οι αδαείς τίποτα για τα σοσιαλ και τα κομπιούτερς να ξεστραβωθούμε;
Ξέρεις κανένας πως γράφουμε τραγούδια σε cd από το youtube; Θέλω να γράψω κανα σιντί για το αυτοκίνητο σε εμ-μπι-θρι.
στα social media