Μπα...τίποτα ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από alisidaΤεστ ...
Με ή χωρίς κείμενο
https://www.cosgan.de/images/more/flowers/028.gif
βρες έναν online video converter και τα κατεβάζεις ως mp3
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από VASILIS53Ρε παιδιά, τι θα λέγατε να το κάνουμε εργαστήρι διδασκαλίας αυτό το θέμα του αγαπητού συνάδελφου, για να μαθαίνουμε και εμείς οι αδαείς τίποτα για τα σοσιαλ και τα κομπιούτερς να ξεστραβωθούμε;
Ξέρεις κανένας πως γράφουμε τραγούδια σε cd από το youtube; Θέλω να γράψω κανα σιντί για το αυτοκίνητο σε εμ-μπι-θρι.
smiley ή emoticon το λένε (ιμοσιον + άικον)
το emotion δεν είναι κομπιουτερικό πράγμα...ευτυχώς...
μήπως γι'αυτό δε "βγαίνουν".
σέλινο...
ε τότε, όλα ζάχαρη...αφού μας καταλαβαίνουν!
Παράθεση:
#24Μαϊντανός ...
Σχόλιο # 25 από alisidaΌλοι κατάλαβαν τι είπα πάντως
Υπσρχουν παμπολλα προγραμματα για αυτη τη δουλεια.
Τα online τα χρησιμοποιω μονο ως λυση αναγκης.
Βασιλη, pm me για να σου συστησω τα καλυτερα εργαλεια για αυτη τη δουλεια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από galactica-βρες έναν online video converter και τα κατεβάζεις ως mp3
Στην ενοτητα αυτη, To sxeseis.gr δεν μπορουν να ανεβουν φωτογραφιες. Δεν ειναι ενεργοποιημενη η επισυναψη ή το add image
εγώ καθόλου
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Heptamer
Τα online τα χρησιμοποιω μονο ως λυση αναγκης.
Βασιλη, pm me για να σου συστησω τα καλυτερα εργαλεια για αυτη τη δουλεια.
Πας στο cosgan πχ,δεξί κλικ πάνω στο εμότικον που θες να ανεβάσεις, και "αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας"...μετά επανέρχεσαι εδώ,πας στο προτελευταίο εικονίδιο από τα δεξιά,σου βγάζει πινακάκι,πατάς επικόλληση,ok και ...αυτό ήταν.
Αυτή την δυνατότητα δεν την έχεις σε όλες τις ενότητες ...κάνε τις δοκιμές σου στο ΣΚΑΦ ή στο "εκτός".
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από alisida#18
Καλή ιδέα
Να μου πει κι εμένα κάποιος , πώς θα βάζω ιμοσιον ,ξέρετε,εκείνα τα ωραία που κουνιούνται
Όχι εδώ...δεν υπάρχει η δυνατότητα επισυνάψεων σε αυτή την ενότητα...στο ΣΚΑΦ,όπως λέει και η Πρόεδρος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από agaph40
https://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif
ακολουθω οδηγιες τζεην...για να δουμε
στα social media