Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ταξιδεύοντας.

Επιλέξτε σελίδα: (1-18)
Σελίδες Αρχική«567891011121314Τελ.»

Paralia48

# 181 στις 27/10/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%

Φοβάμαι Ενικέ, πως έχεις πολύ δίκιο.

Ψάχνουμε σταγόνες στον ωκεανό, για να έχουμε εμείς καθαρή τη συνείδησή μας. Έστω κι αυτές τις σταγόνες μπορούμε να τις ελαττωσουμε πάντως. Το θέμα με τη Λουφτβάφε θα το ψαξω.

Αλλά είναι ένα παιχνίδι της γατας με το ποντίκι. Μας κρύβονται οι μεγάλοι ρυπαντές. Μας αναγκάζουν να γίνουμε βιγκαν, οι κυβερνησεις τους καλύπτουν, κάνουν τις πάπιες. (πχ φολξβάγκεν , GEW και πόσοι που θα βγουν σιγά σιγά)

Και λες να είναι οι μονοι;

Δηλαδή λες Ενικέ, μπορώ να κάνω το ταξιδάκι μου;

Πάντως δεν μπορείς να το παίζεις οικολόγος, όπως εγώ και να λες, η μεγαλη λουφτβάφε ρυπαίνει χειρότερα. Καθένας έχει την ευθύνη του.

Αρέσει στα μέλη hornet19, Enikos

Kristina_

# 182 στις 27/10/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Χιλια

Ισχυει σε διαφορες περιστασεις...οι δικαιολογιες τυπου «οι αλλοι κανουν χειροτερα» δεν μου επιτρεπει η γλωσσα μου να πω τι ειναι ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 181 από Paralia48

Πάντως δεν μπορείς να το παίζεις οικολόγος, όπως εγώ και να λες, η μεγαλη λουφτβάφε ρυπαίνει χειρότερα. Καθένας έχει την ευθύνη του.

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Paralia48

# 183 στις 28/10/2020
author
Αλλη χώρα

για τη λουφτβαφε πού βρηκες πληροφορίες; Έψαξα, δε βρηκα τίποτα. Μη βάλεις λινκ, δε μπορείς, πες την εφημερίδα, θα το ψάξω.

Enikos

# 184 στις 28/10/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Το ξερω παρα πολλα χρονια, απο συζητησεις με Γερμανους συναδελφους...

Οτι με την ληξη του ΒΠΠ, απλα αλλαξε ονομα και εγινε Λουφτχανσα. 

Και δεν το λεω επειδη βρισκω κατι κακο σε αυτο. Απλα το λεω σκωπτικα επειδη αντιπροσωπευει την ιστορια των "φιλων" Γερμανων η οποια δεν κρυβεται με καινουργια βαφτισια...

Αλλα και περα απο αυτη την "οικολογικη ευαισθησια" της Γερμανικης Λουφτβαφε, για την χρηση των βιοκαυσιμων, να σε πληροφορησω οτι οι ανα την Ασια επενδυσεις των Γερμανων, ειναι αποκλειστικα υπευθυνες για την κατακορυφη αυξηση της ατμοσφαιρικης ρυπανσης οπου..."επενδυσαν"...

Και "επενδυσαν" αποκλειστικα σε μερη οπου η ατμοσφαιρικη ρυπανση ηταν-ειναι μια αγνωστη φραση...

Βλεπε Σαγκαη, ισως η πιο ατμοσφαιρικα μολυσμενη πολη του πλανητη...Μα τι δουλειες δεν εχουν ανοιξει εκει οι πολιτισμενοι Ευρωπαιοι, μολυνοντας τον συμπαντα κοσμο!!!...

Τι να λεμε τωρα εμεις...να παμε να κλεισουμε την Μερτσεντες της Σαγκαης, να σε παραδεχτω!!!

Ασε με τωρα, με τις δρασεις του κουβεντολογιου!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 183 από Paralia48

για τη λουφτβαφε πού βρηκες πληροφορίες; Έψαξα, δε βρηκα τίποτα. Μη βάλεις λινκ, δε μπορείς, πες την εφημερίδα, θα το ψάξω.

Paralia48

# 185 στις 28/10/2020
author
Αλλη χώρα

σκεφτόμουν χθες τον εξής παραλληλισμό.

Η μητέρα μας, η φύση, είναι βαριά άρρωστη. Την έχουμε στο νοσοκομείο. Εκεί όλοι προσπαθούν να την ξεκάνουν. Της βάζουν δηλητήριο στα φάρμακα, δεν της κάνουν θεραπεία όπως πρέπει, αποσιωπούν τις προσπάθειες εξόντωσής της. Πας εσύ, ως παιδί της στο νοσοκομείο και τη βλέπεις σ αυτή την κατάσταση και της ρίχνεις έξτρα σφαλιάρες, λέγοντας, < εδώ οι γιατροί την δολοφονούν με ιατρικά μέσα, οι σφαλιαρίτσες την μάραναν;> . Δε νομίζω να το έκανε κανείς στη μάνα του αυτό

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Paralia48

# 186 στις 28/10/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 184 από Enikos

Το ξερω παρα πολλα χρονια, απο συζητησεις με Γερμανους συναδελφους...

Οτι με την ληξη του ΒΠΠ, απλα αλλαξε ονομα και εγινε Λουφτχανσα. 

Και δεν το λεω επειδη βρισκω κατι κακο σε αυτο. Απλα το λεω σκωπτικα επειδη αντιπροσωπευει την ιστορια των "φιλων" Γερμανων η οποια δεν κρυβεται με καινουργια βαφτισια...

Αλλα και περα απο αυτη την "οικολογικη ευαισθησια" της Γερμανικης Λουφτβαφε, για την χρηση των βιοκαυσιμων, να σε πληροφορησω οτι οι ανα την Ασια επενδυσεις των Γερμανων, ειναι αποκλειστικα υπευθυνες για την κατακορυφη αυξηση της ατμοσφαιρικης ρυπανσης οπου..."επενδυσαν"...

Και "επενδυσαν" αποκλειστικα σε μερη οπου η ατμοσφαιρικη ρυπανση ηταν-ειναι μια αγνωστη φραση...

Βλεπε Σαγκαη, ισως η πιο ατμοσφαιρικα μολυσμενη πολη του πλανητη...Μα τι δουλειες δεν εχουν ανοιξει εκει οι πολιτισμενοι Ευρωπαιοι, μολυνοντας τον συμπαντα κοσμο!!!...

Τι να λεμε τωρα εμεις...να παμε να κλεισουμε την Μερτσεντες της Σαγκαης, να σε παραδεχτω!!!

Ασε με τωρα, με τις δρασεις του κουβεντολογιου!!!...

δεν αμφιβάλλω ότι οι ...πολιτισμένοι λαοί επιβαρύνουν τον κοινό μας πλανήτη, επιβαρύνοντας τις πιο ... απείραχτες οικολογικά περιοχές. Κάθε τόσο, διάφορα σκάνδαλα ξεσπούν. Μπορείτε να στέλνετε μηνυματα σε οικολογικές οργανώσεις , σε εφημερίδες, μήπως και ιδρώσει κανενός τ  αυτί του

Και χτες έλεγε για τις γαλλικές τράπεζες που έδωσαν τεράστια δάνεια σε εταιρείες παραγωγής <<βρώμικής>> ενέργειας και τώρα με την ενεργειακή στροφή θα πάθουν ζημιές δισεκατομμυρίων ευρώ και πιέζουν τη γαλλική κυβέρνηση και την Ευρώπη, να σταματησει τις ενεργειακές <<μαγκιές>>

Enikos

# 187 στις 28/10/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Η μητερα μας η φυση, δεν ειναι βαρεια αρρωστη...

Βρισκεται στο σταδιο που αντι-δρα και ολοι βλεπουμε τα πρωιμα ακομα αποτελεσματα, αυτης της αντιδρασης...

Δεν ειναι κανενας Θεος που "εκδικηθηκε" στην Μαντρα οσους πνιγηκαν πι χι...

Οχι...

Απλα ειπε..."κοιτα τι θα παθαινεις αν δεν βαλεις μυαλο και συνεχισεις με ενοχλεις"...

Και οσο παει, δεν θα στελνει καν στις εντατικες αυτον που πραγματι νοσει ασχημα απο τις αντιδρασεις της...τον ανθρωπο...

Καποια στιγμη θα τον εξοντωσει πληρως, ως αμυνα της να επιζησει και να ξαναδημιουργησει...

Ειναι τοσο απλο γι' αυτην και ειμαστε τοσο αποτυχημενοι εμεις!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 185 από Paralia48

σκεφτόμουν χθες τον εξής παραλληλισμό.

Η μητέρα μας, η φύση, είναι βαριά άρρωστη. Την έχουμε στο νοσοκομείο. Εκεί όλοι προσπαθούν να την ξεκάνουν. Της βάζουν δηλητήριο στα φάρμακα, δεν της κάνουν θεραπεία όπως πρέπει, αποσιωπούν τις προσπάθειες εξόντωσής της. Πας εσύ, ως παιδί της στο νοσοκομείο και τη βλέπεις σ αυτή την κατάσταση και της ρίχνεις έξτρα σφαλιάρες, λέγοντας, < εδώ οι γιατροί την δολοφονούν με ιατρικά μέσα, οι σφαλιαρίτσες την μάραναν;> . Δε νομίζω να το έκανε κανείς στη μάνα του αυτό

Αρέσει στο μέλος Francesca_

Enikos

# 188 στις 28/10/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ολα αυτα ειναι ρομαντισμοι, τους οποιους καναμε απο την δεκαετια του 70 κιολας...

Τα αποτελεσματα των "ευηκοων"...ζουμε σημερα...

Το συμπαν δημιουργησε την Γη και ο Θεος τον...ΣΚΑΙ...

Τι να λεμε τωρα...τα ειδαμε τα χαλια μας, απο πολυ παλια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 186 από Paralia48

Μπορείτε να στέλνετε μηνυματα σε οικολογικές οργανώσεις , σε εφημερίδες, μήπως και ιδρώσει κανενός τ  αυτί του

Αρέσει στο μέλος Francesca_

nikosla1990

# 189 στις 30/10/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Https://www.youtube.com/watch?v=s48zzexnnxy

συγνώμη αν το θεωρείτε ασχετο αλλα θα ηθελα να μου πείτε τη γνωμη σας για αυτό

Paralia48

# 190 στις 30/10/2020
author
Αλλη χώρα

εμένα δεν το παίζει ο υπολογιστής, λέει δεν είναι διαθέσιμο

Στο μεταξύ για τη λουφτβαφε δεν έχω βρει τίποτα αντιοικολογικό, για το οποίο μπορύμε να την καταγγείλουμε. Ενικέ, στείλε πηγές. Δεν μπορώ να γράψω: οι φίλοι του Ενικού το λένε. Όχι ότι εγώ δεν το πιστεύω, ξέρω, τι καλά κουκουλώνονται τα οικολογικά εγκλήματα, αλλά για να στείλω στη greenpeace πρέπει να έχω κάποιο στοιχείο

Παράθεση:
Σχόλιο # 189 από nikosla1990

Https://www.youtube.com/watch?v=s48zzexnnxy

συγνώμη αν το θεωρείτε ασχετο αλλα θα ηθελα να μου πείτε τη γνωμη σας για αυτό

nikosla1990

# 191 στις 30/10/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Χάλια η φωνή ε?

σπυρίδων παγκόσμια κατηφόρα στο youtube

nikosla1990

# 192 στις 30/10/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

στο youtube εαν γραψεις παγκοσμια κατηφορα -σπυριδων απο τη heaven θα το βγάλει

Παράθεση:
Σχόλιο # 190 από Paralia48

Στο μεταξύ για τη λουφτβαφε δεν έχω βρει τίποτα αντιοικολογικό, για το οποίο μπορύμε να την καταγγείλουμε. Ενικέ, στείλε πηγές. Δεν μπορώ να γράψω: οι φίλοι του Ενικού το λένε. Όχι ότι εγώ δεν το πιστεύω, ξέρω, τι καλά κουκουλώνονται τα οικολογικά εγκλήματα, αλλά για να στείλω στη greenpeace πρέπει να έχω κάποιο στοιχείο

ακουσε το  και  πες μου

Enikos

# 193 στις 30/10/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τι θα καταγγειλεις...γιατι της αλλαξαν ονομα?...

Δικαιωμα τους ειναι...

Γκουγκλαρησε βιοκαυσιμα και θα βρεις τι αντιοικολογικο κανει η Λουφτβαφε...

Και ταραξε τους στα ...ποστ...

Θα διορθωθουν μολις γινει...ντορος στο σχεσεις...

Παράθεση:
Σχόλιο # 190 από Paralia48

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Paralia48

Paralia48

# 194 στις 9/11/2020
author
Αλλη χώρα
Έχω καιρό να σας γράψω για τα ταξιδιάρικα όνειρα πλέον...Αν δεν είχαμε κορώνα, ίσως σας έστελνα μια τέτοια φωτογραφία σήμερα...

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: OCEAN SUN.jpg (20.02KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 47 φορές
Αρέσει στο μέλος alisida

Enikos

# 195 στις 9/11/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ευτυχως ομως...

Δεν την εστειλες...

Επειδη εχουμε...κορωνα...

Paralia48

# 196 στις 18/11/2020
author
Αλλη χώρα

καιρό έχουμε να ταξιδέψουμε...

Εχθες λοιπόν άκουσα για ένα <<μυστικό νησί>>. Ούτε ο Μίλτος μάλλον θα το ξέρει, ούτε ο Ενικός , υποπτεύομαι. (το γράφω για να τους τσιγκλίσω λίγο να πουν κάτι). Λέγεται Mustique   βρίσκεται στην Καραϊβική ανήκει στις  Γρεναδίνες, νομίζω στο Trinidad Tobago . Αυτό ήταν ιδιωτικό νησί. Στην Καραϊβική έχει κάμποσα ιδιωτικα νησάκια, που  αγόραζαν κάποτε οι ζάπλουτοι αμερικάνοι και καναδοί. Σ αυτό το νησί δεν έχει ξενοδοχεία, δεν επιτρεπονται τουρίστες. Πρέπει να το ξέρεις για να πας. Δεν απαγορεύεται να πας με ιδιωτικό σκάφος, αλλά δεν έχει οργανωμένο τουρισμό, δεν έχει κανονική ζωή, πόλεις, σχολεία κλπ Εχει μόνο ιδιώκτητα εξοχικά, βίλες, κλαμπ για να διασκεδάζουν οι πλούσιοι. Εκεί ζουν ορισμένοι ζάπλουτοι, έχουν ιδιωτικά σκάφη για να πηγαινοέρχονται, πηγαίνουν ζευγάρια διάσημων, διότι είναι μια <<ζώνη ελεύθερη από παπαράτσι>>.

Χα, ανακάλυψα ότι έχει ένα ξενοδοχείο , με 620 τη βραδιά! Το νησί πουλήθηκε σε μετοχές.

Τι σας λέω, τωρα σαν <<ακτιβίστρια>> τέτοια χλιδάτα μέρη...εμ έλα ντε... Για να το ανακαλύψετε, όσοι από σας έχετε σκάφος, να πάτε να το βρείτε, από περιέργεια να δείτε ένα νησί δίχως μαζικό τουρισμό.

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: mustique.jpg (100.16KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 40 φορές

alisida

# 197 στις 18/11/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Είναι ανεξάρτητη χώρα λέει :Τρινιντάντ και ΤομπάγκοΧώρα στην ΚαραϊβικήΗ Δημοκρατία Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι μια νησιωτική χώρα στη νότια Καραϊβική Θάλασσα, που βρίσκεται 13 ναυτικά μίλια από τις βορειοανατολικές ακτές της Βενεζουέλας

Το μέλος alisida έχει επισυνάψει το αρχείο: gettyimages-643200376-612x612.jpg (47.84KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 37 φορές

Heptamer

# 198 στις 18/11/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Σε αυτά να πας Παραλί:

• Νήσοι Πίτκαιρν
  • Νήσος Μανγκαρέβα

Paralia48

# 199 στις 19/11/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 198 από Heptamer

Σε αυτά να πας Παραλί:

• Νήσοι Πίτκαιρν
  • Νήσος Μανγκαρέβα

ευχαριστούμε.

Το πρώτο είναι κάτι ερημονησια, ή κάνω λάθος;

Το Μανγκαρέβα, φάνηκε ενδιαφέρον. Έχεις πάει; Πες μας περιπέτειες!

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: νισι.png (1.83MB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 23 φορές

Heptamer

# 200 στις 19/11/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Aν είχα παει, δε θα είχα γυρίσει! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 199 από Paralia48

ευχαριστούμε.

Το πρώτο είναι κάτι ερημονησια, ή κάνω λάθος;

Το Μανγκαρέβα, φάνηκε ενδιαφέρον. Έχεις πάει; Πες μας περιπέτειες!

Επιλέξτε σελίδα: (1-18)
Σελίδες Αρχική«567891011121314Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.