Παράθεση:
Σχόλιο # 278 από Paralia48
Πώς δε μ αρεσουν αυτά τα χλιδάτα! Τα ιστιοφόρα μάλιστα! Νοιώθεις θάλασσα!
όχι παίρνεις τη βίλα σου και το παίζεις καραβοκύρης !
https://www.youtube.com/watch?v=n_OjWP6nhMg
Παράθεση:
Σχόλιο # 274 από Paralia48
Για λεγε λέγε περιπέτειες των αληθινά τολμηρών!
Παράθεση:
Σχόλιο # 274 από Paralia48
Για λεγε λέγε περιπέτειες των αληθινά τολμηρών!
Παράθεση:
Σχόλιο # 273 από MiltosRNLI1930Kαλυτερα μπομποτης για τους Αβοριγινες στην Τασμανια παρα δημοσιος υπαλληλος ξαπλα-τουμπα στον καναπε με τις καλτσες και σομπα Κουμτελ απο την Ανιτα κοιτα
Γαλάζια Λίμνη. Σκρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 279 από Paralia48
Πού είναι αυτό το μαγικό τοπίο; Ταξίδεψέ μας!
Παράθεση:
Σχόλιο # 282 από MiltosRNLI1930https://www.youtube.com/watch?v=n_OjWP6nhMg
Ευχαριστούμε Μίλτο!
1975... το να είδες από κοντά την κατεστραμενη γεφυρα, χμμ μάλλον δύσκολο, θα ήσουν παιδάκι μικρό τότε.
Την περιοχή την έχω στα μετα κορωνα πλάνα μου. Λες να περάσει η καντεμω Παραλία48 και να ξαναγίνει ατύχημα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 284 από alexandriani1Γαλάζια Λίμνη. Σκρα
Υπέροχη! Είδα και όλη την περιοχή Σκρα. Είναι ένας άγνωστος για μένα παράδεισος. Δεν συμπεριλαμβάνεται στα φυλλάδια για διακοπές για μανταμίτσες που θα έλεγε και ο Μίλτος.
Oταν παμε σε ενα μερος με το καραβι ,αφου γυρισουμε ολα τα καλα ,το βραδυ παμε στη Λασπη-street .
Παράθεση:
Σχόλιο # 285 από Paralia48
Ευχαριστούμε Μίλτο!
1975... το να είδες από κοντά την κατεστραμενη γεφυρα, χμμ μάλλον δύσκολο, θα ήσουν παιδάκι μικρό τότε.
Την περιοχή την έχω στα μετα κορωνα πλάνα μου. Λες να περάσει η καντεμω Παραλία48 και να ξαναγίνει ατύχημα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 287 από MiltosRNLI1930Oταν παμε σε ενα μερος με το καραβι ,αφου γυρισουμε ολα τα καλα ,το βραδυ παμε στη Λασπη-street .
<<λασπη στριτ>> : αυτό είναι κάτι σαν την <<Τρούμπα>> που έλεγαν οι παλιές ελληνικές ταινίες με τον Κούρκουλο;
Αυτά τα λασποειδή Μίλτο, δεν είναι για μας τις καθώς πρέπει μανταμίτσες και τα καλά κορίτσια. Μπορείς όμως να μας πεις ιστορίες, μια περιέργεια την έχω.
Στο μοναδικό ναυτικό μου ταξιδι, ένα βραδυ διανυκτερεύσαμε στο λιμάνι Λα Ρομάνα της Δομινικ Δημοκρατίας. Ήθελα λίγο να νυχτοπερπατήσω σε περιοχες του λιμανιού, αλλά μας είπαν να μην πάμε μόνοι μας, μόνο με οργανωμένο γκρουπ και οδηγό σε συγκεκριμένα στέκια και ήταν και η νύστα που με ζάλιζε και λέω, βρε δε @@@ πάω για ύπνο
Εσυ εχασες και εγινες ενα με τους τηλεκατευθυνομενους ουφο που μου θυμιζουν κοπαδια προβατων στο Newcastle και στη Σκωτια που τα οδηγουν στο μαντρι οι πημενικοι σκυλοι .
Παράθεση:
Σχόλιο # 288 από Paralia48
<<λασπη στριτ>> : αυτό είναι κάτι σαν την <<Τρούμπα>> που έλεγαν οι παλιές ελληνικές ταινίες με τον Κούρκουλο;
Αυτά τα λασποειδή Μίλτο, δεν είναι για μας τις καθώς πρέπει μανταμίτσες και τα καλά κορίτσια. Μπορείς όμως να μας πεις ιστορίες, μια περιέργεια την έχω.
Στο μοναδικό ναυτικό μου ταξιδι, ένα βραδυ διανυκτερεύσαμε στο λιμάνι Λα Ρομάνα της Δομινικ Δημοκρατίας. Ήθελα λίγο να νυχτοπερπατήσω σε περιοχες του λιμανιού, αλλά μας είπαν να μην πάμε μόνοι μας, μόνο με οργανωμένο γκρουπ και οδηγό σε συγκεκριμένα στέκια και ήταν και η νύστα που με ζάλιζε και λέω, βρε δε @@@ πάω για ύπνο
Παράθεση:
Σχόλιο # 289 από MiltosRNLI1930Εσυ εχασες και εγινες ενα με τους τηλεκατευθυνομενους ουφο που μου θυμιζουν κοπαδια προβατων στο Newcastle και στη Σκωτια που τα οδηγουν στο μαντρι οι πημενικοι σκυλοι .
του Μονσιε Ματουσαλας για κεμπαπ με κοκκινη σαλτσα απο ζωμο μοσχαρισιου κρεατος με εχει επιρεασει τα μεγιστα και ευρισκομαι στην αναζητηση ντονερ ( γυρος με μοσχαρισιο κυμα με οριενταλ μπαχαρικα ) Καποτε το σερβιρε το ξακουστο εστιατοριο στο Κολωνακι ο Gerofoinikas .
Αlladin kebap στη λεωφόρο Αμφιθέας.
Παράθεση:
O προβληματισμος
Σχόλιο # 291 από MiltosRNLI1930του Μονσιε Ματουσαλας για κεμπαπ με κοκκινη σαλτσα απο ζωμο μοσχαρισιου κρεατος με εχει επιρεασει τα μεγιστα και ευρισκομαι στην αναζητηση ντονερ ( γυρος με μοσχαρισιο κυμα με οριενταλ μπαχαρικα ) Καποτε το σερβιρε το ξακουστο εστιατοριο στο Κολωνακι ο Gerofoinikas .
Πριν μια βδομάδα φωτογραφία από το καράβι στο βορειο πόλο. Καραβοκύρηδες, έχετε ζήσει τόσο χιόνι πάνω στο καράβι;
Την περασμενη βδομάδα, ήταν πολύ εμφανές σε μεγάλη περιοχή της Σκανδιαβίας. Η φωτογραφία είναι γνωστού μου, δίχως φίλτρα
- 42 C. στη ραδα εξω απο το port of Sept-iles Canada
Παράθεση:
Σχόλιο # 295 από Paralia48Πριν μια βδομάδα φωτογραφία από το καράβι στο βορειο πόλο. Καραβοκύρηδες, έχετε ζήσει τόσο χιόνι πάνω στο καράβι;
στα social media