Λοιπον, παμε 8ο διαμερισμα Παρισιου, κοντα στα Ηλυσια πεδια ,Hotel and spa la Reserve, μεσα ειναι το εστιατοριο La cabriel. Εχει διαφορες κουζινες και βιγκαν. Επισης εχει χωρο για καπνιζοντες. Εμενα μου αρεσε η κρεμυδοσουπα, τελειααα
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Arxontoula_Για δώκε κανένα βίγκαν, και βλέπουμε.
ΘένκςΜερσί
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από alisida
Με γεια Παραλία !Θα μας στείλεις υποβρύχιες λήψεις ?
δεν έχω κάμερα, Και δε θα βγάλω πολλές. Μόνο ορισμένες για ενθύμιο. Δε θέλω να κάνω τέτοιο ταξίδι και όπου σταθώ και όπου βρεθώ σαν τους Γιαπωνέζους να τραβώ. Θέλω και να απολαύσω λίγο τη φύση. Πάντως ΄΄ο,τι βγάλω , θα τα δημοσιευσω
αυτη δεν την κοβω για στολη καταδυσεων .Μηπως εκαναν λαθος κατα τη συσκευασια και μπερδεψαν τα διαφημιστικα μπουφαν που δινει ο Λουμιδης στους μαγαζατορες της επαρχιας .
αυτη δεν την κοβω για στολη καταδυσεων .Μηπως εκαναν λαθος κατα τη συσκευασια και μπερδεψαν τα διαφημιστικα μπουφαν που δινει ο Λουμιδης στους μαγαζατορες της επαρχιας .
Παράθεση:
Εγω
Σχόλιο # 25 από MiltosRNLI1930αυτη δεν την κοβω για στολη καταδυσεων .Μηπως εκαναν λαθος κατα τη συσκευασια και μπερδεψαν τα διαφημιστικα μπουφαν που δινει ο Λουμιδης στους μαγαζατορες της επαρχιας .
μπορεί,τι να σου πω! Είναι λεπτή . Έχω φίλο ψαροντουφεκά, ο οποίος είχε μια αρκετά χοντρή.
Για να δω την ετικέτα...χμμμ made in HongKong by Loumidis Company, greek coffee. Everyone in his job and Loumidis in coffee
αυτή τη στιγμή το χαζοκούτι δείχνει γάμο στο Mauritius.
Παιδιά, όσοι σκέφτεστε να παντρευτείτε, . Με τα ίδια έξοδα, κάνεις ταξίδι,κάνεις ρομαντικό γάμο ,γλυτώνεις όλες τις θείεςκαι γλυτώνεις και τα νυφικά παπούτσια
Με την ώρα την καλή!
To Tsoukoumi ειναι ενα ψαροχωρι στην Ιαπωνια που μπορει να μην το εχει ο χαρτης .Διπλα ομως στο χωριο εχει ενα σουπερ εργοστασιο τσιμεντου με δικες του προβλητες ..Εκει μας βρηκαν οι παραμονες των εορτων των Χριστουγεννων .Πλωρα ηταν αλλο ενα Ελληνικο πλοιο και ο Στιουαρτ ενα απογευμα μας εφερε κουραμπιεδες και μελομακαρονα για τα χρονια πολλα .Μετραγε τις μερες να φορτωσουν με προορισμο Κινα που τον περιμενε ενα πιτσιλωτο γκομενακι να ανοιξουν μπαρ και να μεινει στην Κινα .
Φανταστικο μερος .Εκει φορτωναμε ζαχαρη , αλλα ρε Paralie αν παρεις ενα ζευγαρι που καθε μερα τη βγαζει στο Γρηγορη του Μπαρουταδικου του Αιγαλεω στην γωνια Θηβων και Ιερας για φραπεδια με 4 καλαμακια και τους πας στα Mauritius islands αποτομα για σκεψου τι θα παθουν !
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Paralia48αυτή τη στιγμή το χαζοκούτι δείχνει γάμο στο Mauritius.
Παιδιά, όσοι σκέφτεστε να παντρευτείτε, . Με τα ίδια έξοδα, κάνεις ταξίδι,κάνεις ρομαντικό γάμο ,γλυτώνεις όλες τις θείεςκαι γλυτώνεις και τα νυφικά παπούτσια
Με την ώρα την καλή!
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από MiltosRNLI1930Φανταστικο μερος .Εκει φορτωναμε ζαχαρη , αλλα ρε Paralie αν παρεις ενα ζευγαρι που καθε μερα τη βγαζει στο Γρηγορη του Μπαρουταδικου του Αιγαλεω στην γωνια Θηβων και Ιερας για φραπεδια με 4 καλαμακια και τους πας στα Mauritius islands αποτομα για σκεψου τι θα παθουν !
Μίλτο,το ότι γυροφέρνουμε στου Γρηγόρη στο Μπαρουτάδικο, δε σημαίνει ότι δεν τα καταφέρνουμε στα εξωτικά νησιά. Άλλωστε στο γονίδιό μας ρέει αίμα του Οδυσσέα, που γυρόφερνε 10 χρόνια στις θάλασσες (τάχα τον κυνηγούσε ο Ποσειδώνας). Είμαστε μαθημένοι σε βουνά, εκεί ήταν και οι 12 θεοί μας και κατέβαιναν για ...μουρνταριές.
Άλλωστε σου λέω,τώρα αυτά τα μέρη έχουν γίνει αρκετά λαϊκά/.Με κάτι airbnb και με κάτι uber, και με κάτι ryanair, πας, γυρίζεις , μένεις, σουλατσέρνεις πάμφθηνα.
Εντάξει , ανάλογα με τις μέρες, ένα τεσσάρι χιλιάδες για δυο άτομα 10 μέρες και έναν γάμο στο Mauritius θα το χρειαστείτε. Αλλά νομίζεις στην Αγια Βαρβάρα θα στοιχίσει λιγότερο;
Ουτε καν μαριδα, δε σκεφτηκες να σε δαγκωνε, με το σι θρου που αγορασες...
Κατευθειας σαλαχια, με μπαιτ φλασh τασης των 2.800 volts...ανευ επιβλαβους εντασεως...
Αυτη η στολη, ειναι για να πατας τα σταφυλια στα συγχρονα πατητηρια, για να προστατευεις το πεντικιουρ με τη χενα, που σουφερε η Σουρια απ' τη Βομβαη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Paralia48
μόλις ήρθε και η στολή καταδύσεων που είχα παραγγείλει από χονκ Κονκ με 37 ευρώ αντί 300.Έτσι είπαν ο Χονγκονγκλέζοι!!Οι τουριστικές οδηγίες λένε ότι σε ορισμένες θάλασσες, είναι υποχρεωτική. Πέρα από τα μουσουλμανικά κράτη: Μαλεβίδες, Αραβικά κλπ ,όπου στις δημόσιες παραλίες πρέπει η γυναίκα να καλύπτει τους μηρούς και τους ώμους, σε άλλα όπως η Αυστραλία έχει τσούχτρες και σαλάχια και συστηνεται να τη φοράς...
Απορία: Τα ανκαθώδη σαλάχια θα μπορεσουν να δαγκώσουν πάνω απ΄άυτό;
Τι θα παθουν βρε Μιλτο; Το πολυ, πολυ να χεστουν απ τη χαρα τους
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από MiltosRNLI1930Φανταστικο μερος .Εκει φορτωναμε ζαχαρη , αλλα ρε Paralie αν παρεις ενα ζευγαρι που καθε μερα τη βγαζει στο Γρηγορη του Μπαρουταδικου του Αιγαλεω στην γωνια Θηβων και Ιερας για φραπεδια με 4 καλαμακια και τους πας στα Mauritius islands αποτομα για σκεψου τι θα παθουν !
Με αυτα τα καραβακια απο Πειραια,πηγαινες στα Σεληνια,και στα Παλουκια
για να ξερετε τι σας γραφει ο Μιλτος,με αυτα πηγαινε και εκεινος
1972
Παραλι ,διαβασε τι εστι σαλαχι μην τα πετας ετσι αυτα...
καμια φορα στην παρεα με ναυτικο τον ρωτησεις τι προτιμα απο ολα τα αναφερομενα στο Θεμα της Madame Paralie θα σου απαντησει .Σε παραγκα απο παλετες, σανιδια του πελαγου και πισσοχαρτο, η νιτσεραδα κρεμασμενη σε προκα πισω απο την πορτα και η ψησταρια με τη σκαρα διπλα στη θαλασσα, στους Φουρνους Ικαριας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Paralia48
δεν έχω κάμερα, Και δε θα βγάλω πολλές. Μόνο ορισμένες για ενθύμιο. Δε θέλω να κάνω τέτοιο ταξίδι και όπου σταθώ και όπου βρεθώ σαν τους Γιαπωνέζους να τραβώ. Θέλω και να απολαύσω λίγο τη φύση. Πάντως ΄΄ο,τι βγάλω , θα τα δημοσιευσω
Πάρε μια Hero pro
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media