Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ταξιδεύοντας.

Επιλέξτε σελίδα: (1-18)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Paralia48

# 41 στις 15/11/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%
Πάντως εγώ επιμένω να σας ...παντρέψω όλους σε εξωτικά νησιά.Εδώ μια φωτογραφία από παραδοσιακό γάμο στη Bora Bora.
Μια και η σελίδα είναι για δημιουργία σχέσεων, ας ευχηθούμε ξανά να μας στείλετε και σεις μια τέτοια

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: 72076092_2897804160248747_1571211058213814272_o.jpg (70.84KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 143 φορές

VLADIMHROS

# 42 στις 17/11/2019
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1.579
MARGARITA ZORMPALA    PAME SAN ALLOTE

https://www.youtube.com/watch?v=RR4ptyl9rIg

KORYFAIO

Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά

KORYFAIO

Αρέσει στα μέλη Paralia48, psarokasela και σε ακόμα 2 μέλη.

MiltosRNLI1930

# 43 στις 17/11/2019
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

https://www.youtube.com/watch?v=U9R7fu4yJpA

Ηταν το καλυτερο καφε της Ελλαδας, στη γειτονια μας  κατω απο την Ακροπολη.Αυτο και το ζαχαροπλαστειο " Μασκωτιτσα "Συγγρου και Αμαλιας.

Τα εκλεισαν και τα δυο.

Τα εκλεισαν και τα δυο.

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Sourya

# 44 στις 18/11/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Α...εγω περιμενω το πριγκιπα

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Paralia48
Πάντως εγώ επιμένω να σας ...παντρέψω όλους σε εξωτικά νησιά.Εδώ μια φωτογραφία από παραδοσιακό γάμο στη Bora Bora.
Μια και η σελίδα είναι για δημιουργία σχέσεων, ας ευχηθούμε ξανά να μας στείλετε και σεις μια τέτοια

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 303f5db5292260a6b22c7a0ad11a9a93.jpg (85.03KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 134 φορές

Paralia48

# 45 στις 24/11/2019
author
Αλλη χώρα
άλλη απορία στους πολυταξιδεμένους:
Το κοραλλιογενές φράγμα στην ανατολική Αυστραλίατο ξέρετε; Έχει πάει κάποιος; Απορία: Στην περιοχή αυτή ζει ο κροκόδειλος του αλμυρού νερού,ο οποίος είναι και για τον άνθρωπο επικίνδυνος. Τα οργανωμένα σκάφη με τουρίστες, που πάνε για να δουν το φράγμα και να το κολυμπήσουν,  πόσο εγγυημένα είναι ότι δεν πάνε στις κροκοδειλογειτονιές;  Ένα ελεύθερο ερπετό με μεγάλη αντοχή και δύναμη, αλωνίζει ελεύθερα την περιοχή και θεωρητικά πάει παντού. Ποιος μπορεί να μας δώσει τα φώτα του;
Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

alisida

# 46 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Κοίτα μη γίνεις μεζές 

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Paralia48
άλλη απορία στους πολυταξιδεμένους:
Το κοραλλιογενές φράγμα στην ανατολική Αυστραλίατο ξέρετε; Έχει πάει κάποιος; Απορία: Στην περιοχή αυτή ζει ο κροκόδειλος του αλμυρού νερού,ο οποίος είναι και για τον άνθρωπο επικίνδυνος. Τα οργανωμένα σκάφη με τουρίστες, που πάνε για να δουν το φράγμα και να το κολυμπήσουν,  πόσο εγγυημένα είναι ότι δεν πάνε στις κροκοδειλογειτονιές;  Ένα ελεύθερο ερπετό με μεγάλη αντοχή και δύναμη, αλωνίζει ελεύθερα την περιοχή και θεωρητικά πάει παντού. Ποιος μπορεί να μας δώσει τα φώτα του;

Paralia48

# 47 στις 2/12/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από alisida

Κοίτα μη γίνεις μεζές 

αυτό φοβάμαι Αλυσίδα! Και όσο και να λέτε εσείς : αυτή δεν τρώγεται,δεν ξέρω ,αν ο κροκόδειλος συμφωνεί μαζί σας

Πάντως εσύ θα ήσουν νοστιμότερη και ...κοκκινιστή

Αρέσει στο μέλος alisida

Paralia48

# 48 στις 21/12/2019
author
Αλλη χώρα
από τουριστική εταιρεία υπεύθυνη για αυστραλιανές εξερευνήσεις μου είπαν,ότι τα καραβάκια τα τουριστικά που σε πάνε σε συγκεκριμένα μέρη,ξέρουν τις τοποθεσίες και δε σε πάνε σε μέρη με κροκοδείλους. Αρκεί να μην κάνεις μαγκιες και πας μόνος σε άγνωστα μέρη με νερά.Αλυσίδα, τη γλυτώσαμε μου φαίνεται!
Αρέσει στο μέλος alisida

alisida

# 49 στις 21/12/2019
author
Καζακστάν

Δεν ξέρω τίποτα ...

Καλού κακού φόρα αυτό  

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Paralia48
από τουριστική εταιρεία υπεύθυνη για αυστραλιανές εξερευνήσεις μου είπαν,ότι τα καραβάκια τα τουριστικά που σε πάνε σε συγκεκριμένα μέρη,ξέρουν τις τοποθεσίες και δε σε πάνε σε μέρη με κροκοδείλους. Αρκεί να μην κάνεις μαγκιες και πας μόνος σε άγνωστα μέρη με νερά.Αλυσίδα, τη γλυτώσαμε μου φαίνεται!

Το μέλος alisida έχει επισυνάψει το αρχείο: 21-Σύνθετη-ανακατασκευασμένη-πανοπλία-με-μέλη-από-την-συλλογή-μεσαιωνικού-εξοπλισμού-της-Χαλκίδας.jpg (92.05KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 97 φορές
Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Paralia48

Paralia48

# 50 στις 21/12/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από alisida

Δεν ξέρω τίποτα ...

Καλού κακού φόρα αυτό  

θα πάω τον πάτο ρε κατευθείαν! Και καλά να πάω,αλλά πώς θα ξανανέβω!

Θα χρειαστώ αυτό:

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: 15272744211544632914.jpg (104.53KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 97 φορές
Αρέσει στο μέλος alisida

alisida

# 51 στις 21/12/2019
author
Καζακστάν

Μη φοβάσαι βρε 

Είναι ρηχά τα νερά εκεί ,έτσι δε δείχνουν στις καρτ ποσταλ ??

Καρτ ποσταλ...

Τι θυμήθηκα τώρα ,χαχαχα

Έχουν εξαφανιστεί και αυτές από τα περίπτερα ,κανεις δε στέλνει πια 

"Greetings from Greece" 

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Paralia48

d015.gifd020.gif

θα πάω τον πάτο ρε κατευθείαν! Και καλά να πάω,αλλά πώς θα ξανανέβω!

Θα χρειαστώ αυτό:

Spiros--

# 52 στις 21/12/2019
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 950

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου Παραλία ...

... Ξεκίνα άμεσα το κάπνισμα!

Εντατικό όμως κάπνισμα. 2 πακέτα το λιγότερο την ημέρα! Γιατί σύμφωνα με μια έρευνα του Πανεπιστημίου Άνω Βλαχοχωρίου (τμήμα ΑΑΚ - Αυστραλιανών Ανθρωποφάγων Κροκοδείλων) του 2018, προτιμάνε άοσμους μεζέδες και έχουν απέχθεια προς την Νικοτίνη, η οποία σε συνδυασμό με ένα υδρόφιλο Αυστραλιανό βακτήριο, τους προκαλεί έντονα αέρια.

Προσοχή! Η καπνοθεραπεία δεν αποδίδει για Κροκόδειλες του Νείλου! Ίσα ισα, εκείνοι είναι ναρκομανείς και ως εκ τούτου, εθισμένοι στην Νικοτίνη!

Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Paralia48

αυτό φοβάμαι Αλυσίδα! Και όσο και να λέτε εσείς : αυτή δεν τρώγεται,δεν ξέρω ,αν ο κροκόδειλος συμφωνεί μαζί σας

Πάντως εσύ θα ήσουν νοστιμότερη και ...κοκκινιστή

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, Enikos και σε ακόμα 2 μέλη.

Paralia48

# 53 στις 21/12/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Spiros--

Εντατικό όμως κάπνισμα. 2 πακέτα το λιγότερο την ημέρα! Γιατί σύμφωνα με μια έρευνα του Πανεπιστημίου Άνω Βλαχοχωρίου (τμήμα ΑΑΚ - Αυστραλιανών Ανθρωποφάγων Κροκοδείλων) του 2018, προτιμάνε άοσμους μεζέδες και έχουν απέχθεια προς την Νικοτίνη, η οποία σε συνδυασμό με ένα υδρόφιλο Αυστραλιανό βακτήριο, τους προκαλεί έντονα αέρια.

Προσοχή! Η καπνοθεραπεία δεν αποδίδει για Κροκόδειλες του Νείλου! Ίσα ισα, εκείνοι είναι ναρκομανείς και ως εκ τούτου, εθισμένοι στην Νικοτίνη!

τέλεια ιδέα!

Γιατί αυτή η ιπποτική στολή της Αλυσίδας δεν είναι ασφαλής!

Άσε που οι κροκόδειλοι θα με ...ανοίξουν σα φυστίκι Αιγίνης και θα φάνε το ...ψαχνό,πετώντας την πανοπλία! 

Ενώ η βρώμα θα τους κρατάει μακρυά. Θα ασφαλιστεί όλο το γκρουπ!

Αρέσει στο μέλος alisida

Enikos

# 54 στις 21/12/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

alisida

# 55 στις 21/12/2019
author
Καζακστάν

Δεν παιζεσαι εσύ 

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Spiros--

Paralia48

# 56 στις 29/12/2019
author
Αλλη χώρα
'Οταν <<ανακάλυψα>> την Παπούα/Νέα Γουινέα, ήταν ακόμα μια χώρα σχεδόν άγνωστη. Ζούσαν ακόμη σε πρωτόγονη κατάσταση, δεν είχαν τουρισμό, πήγαιναν μόνο <<βαρεμένοι>> ή για επιστημονικούς λόγους. Ζούγκλα, παραδοσιακές γιορτές με ημίγυμνους, βαμένους ανθρώπους, ριτουάλ διάφορα για να φεύγουν τα κακά πνεύματα, θεοποίηση των κροκοδείλων κλπ. Τότε ,είχα ρωτήσει την τιμή του αεροπορικού εισητηρίου και είχε μια τρελή τιμή, διότι ήταν συνδιασμος 5 πτήσεων (περί τα 4000 ευρώ one way).

Tώρα έγινε τουριστική περιοχή κι αυτή. Πάνε τα κρουαζιερόπλοια,έγιναν ξενοδοχεία,έχει τουριστικά λεωφορεία κλπ. Ήρθαν και οι μεγάλες εταιρείες με το βαρβάτο τους οικολογικό αποτύπωμα, έπεσαν οι τιμές.
Ορισμένα χωριά κάνουν αυτές τις παραδοσιακές γιορτές τους, για να πηγαίνουν και να βιντεογραφούν οι τουρίστες.

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: 1567768768_papia.jpg (105.54KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 75 φορές
Αρέσει στο μέλος alisida

Paralia48

# 57 στις 30/12/2019
author
Αλλη χώρα
οι φωτιές στην Αυστραλία συνεχίζονται!
Μου είπαν,οι κάτοικοι της Αυστραλίας είναι αλλαζόνες,καλοπερασάκηδες,δεν ενδιαφέρονται για τον υπόλοιπο πλανήτη, ...Καλά ξέρω, δεν υπάρχει ένας κανόνας,αλλά τι λέτε οι πολυταξιδεμένοι;

Paralia48

# 58 στις 5/1/2020
author
Αλλη χώρα
Τι λέει ρεπαιδιά από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία;
Καταστροφή τεράστια! Είμαι αφάνταστα λυπημένη. Είπα να πάω επιτέλους και καίγεται η ήπειρος ολόκληρη!
Υπάρχει περίπτωση να εξαφανιστούν σπάνια ενδημικά είδη ζώων!

Paralia48

# 59 στις 4/2/2020
author
Αλλη χώρα

Απορία σχετικά με τις ΗΠΑ:

Άκουσα ,ότι είναι επικίνδυνα τα ΜΜΜ.Τι λέτε οι πολυταξιδεμένοι; Επειδη οι ΗΠΑ είναι τεράστια έκταση με διάφορες συνήθειες ζωής , θα συγκεκριμενοποιήσω τις περιοχές:
San Diego  και Χαβάη;
Υποπτεύομαι το San Diego Κοντά στο Μεξικό θα είναι πιο επικίνδυνο.
Μπορεί κανείς να πάρει άφοβα το λεωφορείο της γραμμής;Mου είπαν ότι είναι πολύ ρατσιστές οι αμερικάνοι και επιτίθονται χωρίς λόγο. Μου φαίνεται υπερβολή.

Επίσης λεωφορείο της γραννής,αστικό και υπεραστικό στη Χαβάη, είναι επικίνδυνο; Επίσης μου φαίνεται μέρα μεσημέρι ,τι να συμβεί; Αν βέβαια πάρεις τη γραμή που πάει παραλίες, μπαίνεις λίγο σε έρημες περιοχές, αλλά ρε παιδιά, λεωφορείο είναι; Τι να συμβεί;
b025.gif

b025.gif

hornet19

# 60 στις 8/2/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320
Μπορει να ριξουνε χαβανεζοι ρομα πετρες οταν το μπυς περναει κατω απο γεφυρα..--- 

Επιλέξτε σελίδα: (1-18)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.