Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από hornet19
Πώς θα φαίνονται οι διακοπές στα χρόνια του κορωνοϊού ...
![]()
χαχαχαχαχ
Τέλειο! Ναι έχουμε λαλήσει.
Η περιπέτειες στη Νέα Γουινέα, κλπ νησιά άρχισε να φαίνεται σαν όνειρο θερινής νύχτας...Όμως μια νέα περιπέτεια άρχισε να κινεί το ενδιαφέρον των νέων Ροβινσώνων.: Πώς θα πάμε για μπάνιο σε κάποια ελληνική ακτή. Δεν ακούγεται μυστηριώδες, περιπετειώδες, επικίνδυνο;
Ποια καλύτερη περιπέτεια μπορείτε να σκεφτείτε;
Τα χρόνια έχουν αλλάξει .Υπάρχει ο γκούγκλης μαπσ ,που βρίσκεις τις γωνιές και μέλιστα sε 3D μπορείς να εκτιμήσεις και την επικινδυνότητα των βράχων
χα χα χα νομίζει κάποιος πως θα μας κρατήσει;
χα χα χα !! Άνθρωποι που περπατούν 90λεπτά αγκάθια για να κολυμπήσουν, δεν κρατιούνται !
Παράθεση:Συγχαρητηρια για την ανακαλυψη σου,Αγαπητη,Paralia!από τους Αχινους,μας προσταευουν;Δωρεαν τα χορηγεις ή με χρεωση στην Εφορια;
Σχόλιο # 83 από Paralia48
Κορίτσια (και αγόρια) ,ανακάλυψα σήμερα ταπαπουτσάκια με τα οποία μπορούμε να βαδίσουμε στα αγκάθια και στα δύσκολα βράχια,μεχρι να βρούμε γωνιά να βουτήξουμε. Έχουν λαστιχένια σόλα και απαλό ύφασμα, ώστε να κολυμπάμε και μ αυτά(έτσι λέει ο κατασκευαστής)
Παπουτσάκια ειδικά για πλησίασμα ελληνικών ακτών 2020
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από sammer19
Παράθεση:Συγχαρητηρια για την ανακαλυψη σου,Αγαπητη,Paralia!από τους Αχινους,μας προσταευουν;Δωρεαν τα χορηγεις ή με χρεωση στην Εφορια;
Σχόλιο # 83 από Paralia48
Κορίτσια (και αγόρια) ,ανακάλυψα σήμερα ταπαπουτσάκια με τα οποία μπορούμε να βαδίσουμε στα αγκάθια και στα δύσκολα βράχια,μεχρι να βρούμε γωνιά να βουτήξουμε. Έχουν λαστιχένια σόλα και απαλό ύφασμα, ώστε να κολυμπάμε και μ αυτά(έτσι λέει ο κατασκευαστής)
Παπουτσάκια ειδικά για πλησίασμα ελληνικών ακτών 2020
από τους συνηθισμένους αχινούς σίγουρα μας προστατεύουν.Έχουν περίπου 1,5 εκ.παχύ λάστιχο στη σόλα.
Από τη δική μας την Αχινό, την συνφορουμίτισσα, δεν ξέρω αν μας προστατεύουν.
Δωρεάν είναι μόνο το μπάνιο, μέχρι να μας ανακαλύψουν,δηλαδή. Μετά αρχίζει το ανθρωποκυνηγητό
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από Paralia48
Όσο για τη μόδα των φετεινών διακοπών, σας παρουσιάζω το νέο μοντελάκι :
Φατσούλα παραλία μούτσος ...
Για όλα σε έχω ικανή προκειμένου να φτάσεις στην αστραλια..
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από Paralia48
Ερωτηση προς τους καπετανείους μας:
Υπάρχει δυνατότητα ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ San Antonio χιλής με Sydney ή οποιοδήποτε άλλο λιμάνι Αυστραλίας; Βρήκα ένα τάνκερ που κάνει αυτή τη διαδρομή, αλλά παίρνει επιβάτες ιδιώτες;
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από alisidaΦατσούλα παραλία μούτσος ...
Για όλα σε έχω ικανή προκειμένου να φτάσεις στην αστραλια..
![]()
![]()
![]()
Ασφαλώς Αλις μου. !
Το μπάνιο μας εμείς. Μη ξεχνιόμαστε!
To σκέφτεσαι, να ξεφύγουμε υποβρυχίως;
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από giorgos170
O Σκοπό ς μας δεν είναι να Μείνουμε Σπίτι ..,,,
Μείναμε ρε Γιώργο! Από 13 Μάρτη είμαι μέσα εγώ! Φτάνει πια!
Τώρα ούτε για ειρηνικό τολμάμε να σκεφτούμε πια!
Μάλλον ο αργοσαρωνικός είναι καλύτερος! Καλά έλεγε ο Μίλτος: Στα Παλούκια της Σαλαμίνας θα πάμε και θα πούμε κι ευχαριστώ!
Την επόμενη εβδομάδα και με το νόμο πλέον
Λιιιγο υπομονή ακόμα .
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από Paralia48
Ιδέες,πώς θα φτασουμε κρυμένοι σιγά σιγά στην ακροθαλασσιά.
Αλυσίδα,μ΄ακούς;
Κοφίνια έχουμε;
ξερει κανείς μέχρι πότε ισχύει η απαγορευση του μεγαλοφυούς προέδρου Τραμπ για ταξιδι στις ΗΠΑ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 96 από Paralia48ξερει κανείς μέχρι πότε ισχύει η απαγορευση του μεγαλοφυούς
προέδρου Τραμπ για ταξιδι στις ΗΠΑ;
Κακή στιγμή ρωτάς. Σήμερα βρέθηκαν θετικοί στον ιό ο μπάτλερ κι άλλο προσωπικό στον Λευκό Οίκο, που έρχεται καθημερινά σε στενή επαφή με τον Πρόεδρο
Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από Paralia48
πολλούς θα πιάσει ο ιός τελικά !
Και τωρα λες ο πρόεδρος θα ασχοληθεί με τα του οίκου του και θα ξεχασει τις ταξιδιωτικές οδηγίες...
Καλά, θα ξαναρωτησω την άλλη βδομάδα
Πάντως από τους δικούς μου εκεί μαθαίνω ότι έχουν αυστηρούς περιορισμούς και στον δρόμο όλοι σχεδόν φοράνε μάσκα
Όχι όπως εδώ που στο πάρκο που πάω για την καθημερινή μου άσκηση δεν φορά ούτε ένας στους εκατό...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media