Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ταξιδεύοντας.

Επιλέξτε σελίδα: (1-18)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

hornet19

# 101 στις 10/5/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από Paralia48
για ρωταρε Χορνετ τους δικούς σου εκεί, Πότε εκτιμούν στο περίπου να επιτρεψει ο προεδράρας τους ευρωπαίους τουρίστες να μπούν στη χώρα του ;
Ασφαλώς κανείς δεν ξέρει, αλλά μια εκτίμηση γενικά μπορούν να κάνουν.Πχ για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικοί οι τουρίστες και ελπίζουμε, αν δεν κάνουν καμιά πατατα αυτοί οι παρτυ τύποι στις πλατείες, σύντομα να ανοίξουν, γιατί θέλουμε τον τουρισμό.
Εκεί τι λένε; Αν γενικά μας θεωρούν κάτι ζημιογόνο, θα μας αφήσουν όλο το καλοκαίρι έξω.
Μόνο τον Ενικό που έχει μόνιμη βίζα θ αφήσουν

Είναι ακόμα ρευστή η κατάσταση: Ο Τραμπ και κάποιοι που διαδηλώνουν θέλουν να τελειώνουν με την καραντίνα μάλλον σήμερα... Και ένα 57-64% σε διάφορα γκάλοπ φοβούνται την χαλάρωση των μέτρων. Μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει κεντρική διοίκηση στις ΗΠΑ και κάθε κυβερνήτης Πολιτείας αποφασίζει κατά το δοκούν.

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Paralia48

# 102 στις 25/5/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
μια και μου είπε ο αγαπητός μου φίλος ότι <,σκάρτεψα>> και θέλοντας να τον δελεάσω να επιστρέψει στα ταξίδια, θα σας πω για ένα νησί πολύ εξωτικό.
λέγεται Tikehau και ανηκει στη γαλλική Πολυνησία. Είναι μια στρογγυλή ατόλη, . Είναι παραδεισενια. Εκεί δεν πλησιάζουν καραβια μεγάλα.  Ωκεανός σε όλο του το μεγαλείο !

Μη ρωτατε αν έχω πάει. Θα σας πω: συχνά στον ύπνο μου. Ποτέ στ αλήθεια!

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: τικεχαου.jpg (97.48KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 89 φορές
Αρέσει στα μέλη giorgos170, Kristina_ και σε ακόμα 1 μέλος.

Alezandra

# 103 στις 27/5/2020
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Μας ταξιδεύετε αγαπητή να με πάρετε κι εμένα εκεί

apvnsn

# 104 στις 27/5/2020
author
Γυναίκα / 48 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 12

Καμία από τις δύο περιοχές δεν θεωρείται επικίνδυνη για τα δεδομένα των ΗΠΑ. Βέβαια, το Σαν Ντιεγκο και η Χονολουλου είναι μεγάλες πόλεις, οπότε τα πάντα μπορουν να βρεθουν στο δρόμο σου. Είναι επίσης πολύ τουριστικές. Αν έχεις τη δυνατότητα, θα σου έλεγα να νοικιάσεις αυτοκίνητο πάντως, έχει εταιρίες πάμφθηνες και απολύτως αξιόπιστες. Αν θυμάμαι καλά, μία απ' αυτες ειναι η Alamo.

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Paralia48

Απορία σχετικά με τις ΗΠΑ:

Άκουσα ,ότι είναι επικίνδυνα τα ΜΜΜ.Τι λέτε οι πολυταξιδεμένοι; Επειδη οι ΗΠΑ είναι τεράστια έκταση με διάφορες συνήθειες ζωής , θα συγκεκριμενοποιήσω τις περιοχές:
San Diego  και Χαβάη;
Υποπτεύομαι το San Diego Κοντά στο Μεξικό θα είναι πιο επικίνδυνο.
Μπορεί κανείς να πάρει άφοβα το λεωφορείο της γραμμής;Mου είπαν ότι είναι πολύ ρατσιστές οι αμερικάνοι και επιτίθονται χωρίς λόγο. Μου φαίνεται υπερβολή.

Επίσης λεωφορείο της γραννής,αστικό και υπεραστικό στη Χαβάη, είναι επικίνδυνο; Επίσης μου φαίνεται μέρα μεσημέρι ,τι να συμβεί; Αν βέβαια πάρεις τη γραμή που πάει παραλίες, μπαίνεις λίγο σε έρημες περιοχές, αλλά ρε παιδιά, λεωφορείο είναι; Τι να συμβεί;
b025.gif

b025.gif

Sourya

# 105 στις 27/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Εγω συχνα στον ξυπνιο μου εδω ,πολυ ωραιοτερα

Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από Paralia48
μια και μου είπε ο αγαπητός μου φίλος ότι <,σκάρτεψα>> και θέλοντας να τον δελεάσω να επιστρέψει στα ταξίδια, θα σας πω για ένα νησί πολύ εξωτικό.
λέγεται Tikehau και ανηκει στη γαλλική Πολυνησία. Είναι μια στρογγυλή ατόλη, . Είναι παραδεισενια. Εκεί δεν πλησιάζουν καραβια μεγάλα.  Ωκεανός σε όλο του το μεγαλείο !

Μη ρωτατε αν έχω πάει. Θα σας πω: συχνά στον ύπνο μου. Ποτέ στ αλήθεια!

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: c4e18282c28fc15a9a65f88276af43b1.jpg (148.93KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 80 φορές

Paralia48

# 106 στις 27/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από apvnsn

Καμία από τις δύο περιοχές δεν θεωρείται επικίνδυνη για τα δεδομένα των ΗΠΑ. Βέβαια, το Σαν Ντιεγκο και η Χονολουλου είναι μεγάλες πόλεις, οπότε τα πάντα μπορουν να βρεθουν στο δρόμο σου. Είναι επίσης πολύ τουριστικές. Αν έχεις τη δυνατότητα, θα σου έλεγα να νοικιάσεις αυτοκίνητο πάντως, έχει εταιρίες πάμφθηνες και απολύτως αξιόπιστες. Αν θυμάμαι καλά, μία απ' αυτες ειναι η Alamo.

τωρα πιααα! 

παλιό το ποστ! προ κορωνα; εποχή!

Paralia48

# 107 στις 27/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από Sourya

Εγω συχνα στον ξυπνιο μου εδω ,πολυ ωραιοτερα

Ωραία η Θάσος Σουρία! Έχει αχτυπητες παραλίες,καλό φαγητό, δρόμους στο βουνό για ποδήλατο και τζόκινγκ

Αλλα΄πολύ κοντά ρε παιδί μου είναι η ηπειρωτική Ελλάδα! Σε πνίγει στις βορειοανατολικές παραλίες. Και πολύ τουρισμό ! Όλα τα βαλκάνια εκεί έρχονται ! Τι βαλκάνια λέω; Όλος ο μεσημβρινός στο γεωγραφικό μήκος  της Θάσου, και μέχρι Λεττονία ,όλοι στη Θάσο πάνε . Εσύ βεβαια πας Μάιο Ιούνιο και προλαβαίνεις καλή εποχή!

Αλεξανδρα, πάμε παρεα!

Enikos

# 108 στις 27/5/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Μια καλη ιδεα θα ηταν, να ...

Κλεισουμε τα συνορα στις Βαλκανικες χωρες...

Να κατεβαινουμε εμεις οι Αψβουργοι, για το μπιντε μας...

Και οταν κανωμε δουλεια μας να ξανανοιγουν, για τους παρακατιανους Βαλκανιους...

Τι...το γελας?...

Δεν απεχει η στιγμη που θα το ζητησωμε επισημως απο τον Καιζερ, Οθωνα αλφα, τον Μεγα...

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

wish_

# 109 στις 27/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Βλέποντας αυτές τις τόσο ομορφες εικονες που με ταξιδευουν και με χαλαρωνουν και ειναι οι μονες διακοπες που  θα κανω φετός ... μου ηρθε στο μυαλο το ακολουθο τραγουδακι.
Ετοιμάζω ταξιδι.
https://www.youtube.com/watch?v=4h6DWE6C9HY

Sourya

# 110 στις 27/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μπα κατακαλοκαιρο παω και δε μ ενοχλει ο κοσμος.

Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από Paralia48

Ωραία η Θάσος Σουρία! Έχει αχτυπητες παραλίες,καλό φαγητό, δρόμους στο βουνό για ποδήλατο και τζόκινγκ

Αλλα΄πολύ κοντά ρε παιδί μου είναι η ηπειρωτική Ελλάδα! Σε πνίγει στις βορειοανατολικές παραλίες. Και πολύ τουρισμό ! Όλα τα βαλκάνια εκεί έρχονται ! Τι βαλκάνια λέω; Όλος ο μεσημβρινός στο γεωγραφικό μήκος  της Θάσου, και μέχρι Λεττονία ,όλοι στη Θάσο πάνε . Εσύ βεβαια πας Μάιο Ιούνιο και προλαβαίνεις καλή εποχή!

Αλεξανδρα, πάμε παρεα!

Paralia48

# 111 στις 28/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 108 από Enikos

Μια καλη ιδεα θα ηταν, να ...

Κλεισουμε τα συνορα στις Βαλκανικες χωρες...

Να κατεβαινουμε εμεις οι Αψβουργοι, για το μπιντε μας...

Και οταν κανωμε δουλεια μας να ξανανοιγουν, για τους παρακατιανους Βαλκανιους...

Τι...το γελας?...

Δεν απεχει η στιγμη που θα το ζητησωμε επισημως απο τον Καιζερ, Οθωνα αλφα, τον Μεγα...

αν δεν μπορείς να μιλήσεις βρε παιδί, ...

δεν έχει σημασία από πού καταγονται οι τουρίστες. Και μείς όταν κάποτε θα πάμε στο Τικεχάου έτσι θα είμαστε . Οι ξυπόλυτοι ευρωπαίοι με τα ακαταλαβίστικα ,που σα μανταμίτσες ονειρευόμασταν να κολυμπήσουμε στα νερά τους... Αν πάμε μερικές χιλιάδες μαζί, θα δημιουργησουμε  πρόβλημα. Άσε που σε λίγα χρόνια αυτά τα νησιά δε θα έχουν πόσιμο νερό.

Paralia48

# 112 στις 28/5/2020
author
Αλλη χώρα

Σήμερα θα σας ταξιδέψω στη Χαβάη! Αυτό το ηφαίστειο νομίζω πως βρισκεται στο Big Island.  Noμίζω πως είναι το Kilauea .Θα ήταν θεαματικό να το δούμε τη νύχτα!

Όταν θα επιτρέψει ο προεδράρας... 
Έχετε νέα; Τι λέει; Τι γινεται με τα σύνορα

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: xabah.jpg (10.88KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 62 φορές

Enikos

# 113 στις 28/5/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ας πανε κανα δυο αποφτους που το ονειρευονται...(που δεν...)...

Και βλεπουμε για τις χιλιαδαι...

Ο Αντωνης με τα λογια, χτιζει ανωγεια και κατωγεια...

Ας μην θλιβομαστε προκαταβολικως με την λειψυδρια δηλαδη...

Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από Paralia48

αν δεν μπορείς να μιλήσεις βρε παιδί, ...

δεν έχει σημασία από πού καταγονται οι τουρίστες. Και μείς όταν κάποτε θα πάμε στο Τικεχάου έτσι θα είμαστε . Οι ξυπόλυτοι ευρωπαίοι με τα ακαταλαβίστικα ,που σα μανταμίτσες ονειρευόμασταν να κολυμπήσουμε στα νερά τους... Αν πάμε μερικές χιλιάδες μαζί, θα δημιουργησουμε  πρόβλημα. Άσε που σε λίγα χρόνια αυτά τα νησιά δε θα έχουν πόσιμο νερό.

Enikos

# 114 στις 28/5/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εδω μεσα...η που θα αναπαραγουμε αυτουσιο το νετ καθε μερα, η...

...που δεν θα ξερουμε τι συμβαινει στο γκοζμο λες και ζαμε στις κατακομβες του Θιβετ, ενα πραμα...

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

Paralia48

# 115 στις 28/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 114 από Enikos

Εδω μεσα...η που θα αναπαραγουμε αυτουσιο το νετ καθε μερα, η...

...που δεν θα ξερουμε τι συμβαινει στο γκοζμο λες και ζαμε στις κατακομβες του Θιβετ, ενα πραμα...

Μάλλον το πρώτο.

Αλλά αν έχεις νέα για την απαγόρευση του προέδρου, πες τα, να μάθουμε και μεις που αγωνιούμε.

Αν εννοείς το χαμό που γίνεται στις ΗΠΑ,  τότε ναι, ζουμε στις κατακόμβες και δεν μαθαίνουμε.

Όταν έχεις πάρει μια απόφαση, δε μασάς μερικά εκατομμύρια αρρώστους και μερικές χιλιάδες πεθαμένους. Άλλωστε κι εσείς οι καπεταναίοι όταν μπαρκάρετε, ξερετε πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γυρίσετε ζωντανοί; Όταν βγεις στον ανοιχτό ωκεανό, υπάρχουν άλλα μέτρα και σταθμά

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: sea8.jpg (112.74KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 60 φορές

Paralia48

# 116 στις 2/6/2020
author
Αλλη χώρα
Σημερα θα σας ταξιδέψω σ ένα νησί του ειρηνικού το Hiva Oa.Ανηκει στα νησι'α Marquises.
Μπορεί κανείς να φτάσει με αεροπλάνο ή με καλό ιστιοφόρο.Άνοιξε το λιμάνι του, μπορείτε οι καραβοκύρηδες να σαλπάρετε.Έχει μεγάλα βουνά και λίγες ωραίες παραλίες ,(λίγο Σαμοθράκη μου μοιάζει). Η καλύτερη παραλία της είναι η Hantekua beach

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: Hanatekuua-Bay-Hike-Hiva-Oa-Marquesas-Islands-French-Polynesia.jpg (122.55KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 51 φορές
Αρέσει στα μέλη Kristina_, alisida

Enikos

# 117 στις 2/6/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Σιγα μην ταξιδευαμε με την φαντασια και ζουσαμε απο τυχη...

Ποια ειναι τα μετρα και τα σταθμα των ωκεανων...

Μπορεις να μας ενημερωσεις?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από Paralia48

Μάλλον το πρώτο.

Αλλά αν έχεις νέα για την απαγόρευση του προέδρου, πες τα, να μάθουμε και μεις που αγωνιούμε.

Αν εννοείς το χαμό που γίνεται στις ΗΠΑ,  τότε ναι, ζουμε στις κατακόμβες και δεν μαθαίνουμε.

Όταν έχεις πάρει μια απόφαση, δε μασάς μερικά εκατομμύρια αρρώστους και μερικές χιλιάδες πεθαμένους. Άλλωστε κι εσείς οι καπεταναίοι όταν μπαρκάρετε, ξερετε πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γυρίσετε ζωντανοί; Όταν βγεις στον ανοιχτό ωκεανό, υπάρχουν άλλα μέτρα και σταθμά

Αρέσει στο μέλος la-mer

alisida

# 118 στις 2/6/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Βρε Παραλία ,μην παίζεις με τον πόνο μας 

Ας μας δώσουν πρώτα άδεια φέτος να πάμε μέχρι τη Σαμοθράκη και βλέπουμε ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από Paralia48
Σημερα θα σας ταξιδέψω σ ένα νησί του ειρηνικού το Hiva Oa.Ανηκει στα νησι'α Marquises.
Μπορεί κανείς να φτάσει με αεροπλάνο ή με καλό ιστιοφόρο.Άνοιξε το λιμάνι του, μπορείτε οι καραβοκύρηδες να σαλπάρετε.Έχει μεγάλα βουνά και λίγες ωραίες παραλίες ,(λίγο Σαμοθράκη μου μοιάζει). Η καλύτερη παραλία της είναι η Hantekua beach

MiltosRNLI1930

# 119 στις 2/6/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Tο καλυτερο μερος για διακοπες τωρα που η οικονομια λογω χολερας παει κατα διαολου και αποφευγεις και τις ουρες επιβιβασης στα πλοια με το σακκιδιο στην πλατη και την παγωμενη μπουγατσα ανα χειρας ειναι το ακρωτηριο του Ξυπολητου στη Λουτσα οπου και η ομωνυμη ταβερνα .Ενοικιαζομενα δωματια με αυλη και ντενεκεδες απο πελτε Κυκνος ασβεστωμενοι με βασιλικα και τραπεζι απο καλωδια της ΔΕΗ ροτοντα X-large .

Αρέσει στα μέλη la-mer, Paralia48 και σε ακόμα 2 μέλη.

Paralia48

# 120 στις 3/6/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από Enikos

Σιγα μην ταξιδευαμε με την φαντασια και ζουσαμε απο τυχη...

Ποια ειναι τα μετρα και τα σταθμα των ωκεανων...

Μπορεις να μας ενημερωσεις?...

να σας ενημερώσω αγαπητέ:

Μέτρα στον ειρηνικό είναι τα κύματα, η γαλήνη, το βάθος, οι αποστάσεις και το ρίγος που νοιώθεις όταν πλέεις πάνω σ΄αυτά

Σταθμά: Τα μποφόρ, οι δυνατότητες του πλεούμενου, η συντροφιά με την οποία αρμενίζεις επάνω,

Άντε βαριά βαριά και η μπαγιάτικη μπουγάτσα , που θα την φας στην πλώρη του πλοίου για να μη σε πιάσει ναυτία

Όλα τ άλλα ασήμαντα!

Αρέσει στο μέλος Heptamer
Επιλέξτε σελίδα: (1-18)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.