Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από Paralia48
να σας ενημερώσω αγαπητέ:
Μέτρα στον ειρηνικό είναι τα κύματα, η γαλήνη, το βάθος, οι αποστάσεις και το ρίγος που νοιώθεις όταν πλέεις πάνω σ΄αυτά
Σταθμά: Τα μποφόρ, οι δυνατότητες του πλεούμενου, η συντροφιά με την οποία αρμενίζεις επάνω,
Άντε βαριά βαριά και η μπαγιάτικη μπουγάτσα , που θα την φας στην πλώρη του πλοίου για να μη σε πιάσει ναυτία
Όλα τ άλλα ασήμαντα!
Νησιά Κουκ άνοιξαν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, λένε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από alisida
Παραλία ,δεν το αναβάλεις κορίτσι μου μέχρι να βγει το εμβόλιο ?
βρε εγώ σας ενημερώνω
Ξέρεις Αλυσίδα, ακόμα κι αν βγει το εμβόλιο, σε πρώτη φάση δε θα είναι αρκετά δοκιμασμένο.
Δηλαδή εγώ προσωπικά σκέφτομαι να μην το κάνω. Όταν έρθει η ώρα εκείνη βέβαια, θα ρωτήσω την οικογενειακή γιατρό μου
Βέβαια, θα είναι ένα ορόσημο, διότι οι ευπαθείς ομάδες θα το κάνουν και θα ελαττωθούν οι θάνατοι.
Αλλά η ταξιδιωτική ενημέρωση συνεχίζεται
καιρό έχω να σας ταξιδέψω και μας έλλειψαν τα νοερά ταξίδια μας
Σήμερα θα σας ταξιδέψω σε ένα πολύ επικίνδυνο νησί του Ινδικού. ¨Οχι λόγω κορώνας.Αυτό είμαι βέβαιαη δεν έχει πιάσει αυτό το νησί,λόγω του ότι δεν έχει επαφές με τον έξω κόσμο. Λόγω των άγριων κατοίκων,που αρνούνται κάθε μορφή επαφής με άλλους λαούς.
Το νησί λέγεται North Sentimel και είμαι βέβαιαη, ούτε ο Μίλτος δεν το έχει πατησει.
Ανήκει στα νησιά Andaman. Οι κάτοικοι είναι οι πιο απομονωμένοι άνθρωποι στον κόσμο και δεν είχαν επαφή με τον πολιτισμό. Οι Sentinelese αρνήθηκαν βίαια να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο. Όσοι έρχονται εδώ δεν έχουν ελπίδα να επιβιώσουν.
Προκειμένου να προστατευθούν οι Σεντινελεζέοι από ασθένειες του πολιτισμού, απαγορεύτηκε η είσοδος στο νησί.
Υπάρχουν τρελλοί που θέλουν οπωσδήποτε να το πατήσουν και ελάχιστοι το καταφεραν. Είναι σα να λέμε ένας άθλος ανάμεσα σε μας τους παλαβούς. Πολλοί σκοτώθηκαν ,άλλοι εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς...Υπάρχει στο ΦΒ σελίδα, μπορείτε να τη βρείτε...
σε συνέχεια του παραπάνω ποστ, σας βαζω τη φωτογραφια του νεαρού που πάτησε το νησί,πρόλαβε και έστειλε και φωτογραφιες. Ειδού η τελευταία του
και ακόμη ένα σχετικό ποστ, τωρα με τις κορώνες που κρατούν τα σύνορα κλειστά όλες οι χώρες, οι παραπάνω κύριοι και κυριες, έχουν τα καλύτερα φυλαγμένα σύνορα
. . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από Paralia48
Προκειμένου να προστατευθούν οι Σεντινελεζέοι από ασθένειες του πολιτισμού, απαγορεύτηκε η είσοδος στο νησί.
Παραλία
Θα έλεγα να μην το σκεφτείς καν για εκεί
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από Paralia48σε συνέχεια του παραπάνω ποστ, σας βαζω τη φωτογραφια του νεαρού που πάτησε το νησί,πρόλαβε και έστειλε και φωτογραφιες. Ειδού η τελευταία του
Παράθεση:
Σχόλιο # 129 από Enikos
. . . . . . . .
γιατί γελάς;
Πες να γελάσουμε και μεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 130 από alisidaΠαραλία
Θα έλεγα να μην το σκεφτείς καν για εκεί
Εσάς βρε ταξιδεύω... σας σεργιαναω...
Εκεί δεν μπορείς να πας με τα καθιερωμένα μικροαστικά μέσα (αεροπλάνο, καραβι κλπ).
Εκτός αυτού Αλυσίδα μου, θέλω κάποτε να επιστρέψω να σας λέω ιστορίες...
ε πες το ντε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από Paralia48Υπάρχει στο ΦΒ σελίδα, μπορείτε να τη βρείτε...
Για τις πετυχημενες μεταφρασεις-μεταγλωττισμοι...
Τωρα γελα ελευθερα και εσυ...
...
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από Paralia48
γιατί γελάς;
Σεντινελέζοι, παιδί μου...δεν είναι όπως το τσομπαναρέοι
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από Paralia48
γιατί γελάς;
το λίαρ πού θα το παρκάρεις στην σεντινελεζία (sic), ρε κροίσε ;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 132 από Paralia48
Εκεί δεν μπορείς να πας με τα καθιερωμένα μικροαστικά μέσα (αεροπλάνο, καραβι κλπ).
Παράθεση:
Παράθεση:
Γιατί τόση γιούχα? Η Παραλία έχει ανοίξει ενα θέμα και γράφει τις σκέψεις της για τα ταξίδια, μπαίνει κόσμος ρωτάει, ανταλάσσει πληροφορίες, εμπειρίες ταξιδιωτικές, είναι ενα θέμα λειτουργικό και χρήσιμο για ενα φορουμ.
Σε τι εξυπηρετεί που μπαίνετε κάποιοι και αρχίζετε να ειρωνεύεστε και να χάσκετε σαν κακομαθημένα νήπια?
Παράθεση:
Σχόλιο # 133 από la-merε πες το ντε!!!
οι εμπειρίες οι ταξιδιωτικές, δημιουργούνται από ταξίδια, όχι από σελίδες στο φουμπου και ανεκπλήρωτες επιθυμίες...
ούτε από αρπακολλήστικες χαζομαρίτσες να'χαμε να λέγαμε...
έχοντας ασκήσει 20 χρόνια το επάγγελμα του τουριστικού πράκτορα, αρνούμαι να εκχυδαϊζεται έτσι ο κάθε τουριστικός προορισμός και ο τουρισμός στο σύνολό του...σε κάλυψα;
αν όχι, δεν θα προσπαθήσω παραπάνω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από DragonFallΓιατί τόση γιούχα? Η Παραλία έχει ανοίξει ενα θέμα και γράφει τις σκέψεις της για τα ταξίδια, μπαίνει κόσμος ρωτάει, ανταλάσσει πληροφορίες, εμπειρίες ταξιδιωτικές, είναι ενα θέμα λειτουργικό και χρήσιμο για ενα φορουμ.
Σε τι εξυπηρετεί που μπαίνετε κάποιοι και αρχίζετε να ειρωνεύεστε και να χάσκετε σαν κακομαθημένα νήπια?
Και οι σχέσεις γίνονται εκει εξω αλλά να που τοσος κόσμος γράφει εδω μέσα μαζι και μεις. Αυτο δε σημαίνει οτι δεν κάνουμε σχέσεις εκει εξω.
Αλλά ακόμα κι αν κάποιος θέλει να εκφράζει την αγάπη του για τα ταξίδια σε ενα φόρουμ, τι σε πειράζει? Προσπερνάς το θέμα και διαβάζεις άλλα που να σε ενδιαφέρουν.
Γιατί να μπαίνεις να τον γιουχάρεις? Σε τι εξυπηρετεί?
Είμαι μέλος σε ταξιδιωτικά blogs και σε φωτογραφίας και πολλά άλλα που ανήκουν στα ενδιαφέροντά μου, το να μοιράζεται κάποιος εμπειρίες αλλά και επιθυμίες, είναι ανθρώπινο και μέρος της επικοινωνίας.
Αν δεν ήταν θεμιτό θα απαγορευόταν και απο τους χώρους συζητήσεων. Νομίζω οτι το θέμα σου δεν είναι τα ταξίδια, όσο το να την "πεις" προσωπικά σε κάποιον που βάζει αυτό το θεμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 138 από la-merοι εμπειρίες οι ταξιδιωτικές, δημιουργούνται από ταξίδια, όχι από σελίδες στο φουμπου και ανεκπλήρωτες επιθυμίες...
ούτε από αρπακολλήστικες χαζομαρίτσες να'χαμε να λέγαμε...
έχοντας ασκήσει 20 χρόνια το επάγγελμα του τουριστικού πράκτορα, αρνούμαι να εκχυδαϊζεται έτσι ο κάθε τουριστικός προορισμός και ο τουρισμός στο σύνολό του...σε κάλυψα;
αν όχι, δεν θα προσπαθήσω παραπάνω.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media