πες το επαγγελματική διαστροφή...
επίσης να σε ενημερώσω ότι και εδώ μέσα γίνονται σχέσεις. Το ζητούμενο και σε αυτές είναι το ίδιο, ο εξευγενισμός τους.
Το ευγενές γιουχάρισμα δε, είναι ένα είδος αφύπνισης...αν την επιδέχεται το όλο σύστημα.
Διαφορετικά, το λες και χιούμορ, που σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι και δε χολοσκάς και καθόλου
Παράθεση:
Σχόλιο # 139 από DragonFallΚαι οι σχέσεις γίνονται εκει εξω αλλά να που τοσος κόσμος γράφει εδω μέσα μαζι και μεις. Αυτο δε σημαίνει οτι δεν κάνουμε σχέσεις εκει εξω.
Αλλά ακόμα κι αν κάποιος θέλει να εκφράζει την αγάπη του για τα ταξίδια σε ενα φόρουμ, τι σε πειράζει? Προσπερνάς το θέμα και διαβάζεις άλλα που να σε ενδιαφέρουν.
Γιατί να μπαίνεις να τον γιουχάρεις? Σε τι εξυπηρετεί?
Παράθεση:
Σχόλιο # 140 από Paralia48
θα σας στείλω στους ανθρωποφάγους όλους!
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από DragonFallΓιατί τόση γιούχα? Η Παραλία έχει ανοίξει ενα θέμα και γράφει τις σκέψεις της για τα ταξίδια, μπαίνει κόσμος ρωτάει, ανταλάσσει πληροφορίες, εμπειρίες ταξιδιωτικές, είναι ενα θέμα λειτουργικό και χρήσιμο για ενα φορουμ.
Σε τι εξυπηρετεί που μπαίνετε κάποιοι και αρχίζετε να ειρωνεύεστε και να χάσκετε σαν κακομαθημένα νήπια?
Εσύ πρώτος (μας) κουνάς διαρκώς το δάκτυλο
Δεν πειράζει βρε Παραλία! Βάζε εσυ ο,τι σου γουστάρει!
Το οτι το καθε ενδιαφερον, ειτε προκειται για σχεση, ειτε για σπορ, ειτε για ταξιδια, ειτε, ειτε, ειτε...
Δεν υπάρχει ευγενές γιουχάρισμα. Ενήλικες είμαστε, νομίζω καταλαβαίνουμε πότε κάποιος κάνει χιούμορ πειρακτικό και πότε είναι δεικτικός.
Αλλά όπως και να έχει, ως προς τα ταξίδια, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν μπορούν να τα κάνουν, είτε γιατί δεν το επιτρέπει η υγεία τους, είτε η τσέπη τους, είτε γιατι έχουν υποχρεώσεις που τους κρατούν μέσα, για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μπορούν να μετακινηθούν.
Οπότε όλοι εμείς, όσοι μπορούμε να ταξιδεύουμε, ας είμαστε και λίγοι επιεικείς με όσους μπορούν να ταξιδεύουν μόνο μέσα απο τα μέσα δικτύωσης, μόνο με κουβέντα με σχέδια με φωτογραφίες και ταξιδιωτικά αναγνώσματα.
Αιδώς Αργείοι που λέγαν και παλιά.
Πίσω στο θέμα, Παραλία για πού λες φέτος το καλοκαίρι? Εμείς έχουμε κατα νου εναν κοντινό (στην Ευρώπη) προορισμό και μετά εναν πιο μακρυνό που δεν είναι ακόμα σίγουρος λόγω της κατάστασης.
Αμμουλιανή και Σαμοθράκη είναι το ενα και Ζανζιβάρη το άλλο. Η Ζανζιβάρη ακόμα παίζεται.
Έχεις δει και ψάξει σχετικά? Ενας παράδεισος είναι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από la-merπες το επαγγελματική διαστροφή...
επίσης να σε ενημερώσω ότι και εδώ μέσα γίνονται σχέσεις. Το ζητούμενο και σε αυτές είναι το ίδιο, ο εξευγενισμός τους.
Το ευγενές γιουχάρισμα δε, είναι ένα είδος αφύπνισης...αν την επιδέχεται το όλο σύστημα.
Διαφορετικά, το λες και χιούμορ, που σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι και δε χολοσκάς και καθόλου
...δε βαριέσαι...τζερτζελές να γίνεται
Παράθεση:
Σχόλιο # 143 από hornet19
Εσύ πρώτος (μας) κουνάς διαρκώς το δάκτυλο
Παράθεση:
Σχόλιο # 139 από DragonFallΚαι οι σχέσεις γίνονται εκει εξω αλλά να που τοσος κόσμος γράφει εδω μέσα μαζι και μεις. Αυτο δε σημαίνει οτι δεν κάνουμε σχέσεις εκει εξω.
Αλλά ακόμα κι αν κάποιος θέλει να εκφράζει την αγάπη του για τα ταξίδια σε ενα φόρουμ, τι σε πειράζει? Προσπερνάς το θέμα και διαβάζεις άλλα που να σε ενδιαφέρουν.
Γιατί να μπαίνεις να τον γιουχάρεις? Σε τι εξυπηρετεί?
Είμαι μέλος σε ταξιδιωτικά blogs και σε φωτογραφίας και πολλά άλλα που ανήκουν στα ενδιαφέροντά μου, το να μοιράζεται κάποιος εμπειρίες αλλά και επιθυμίες, είναι ανθρώπινο και μέρος της επικοινωνίας.
Αν δεν ήταν θεμιτό θα απαγορευόταν και απο τους χώρους συζητήσεων. Νομίζω οτι το θέμα σου δεν είναι τα ταξίδια, όσο το να την "πεις" προσωπικά σε κάποιον που βάζει αυτό το θεμα
Ξεχνάτε ότι εδώ είναι φόρουμ όπου διεξάγεται Δημόσια συζήτηση, και όπως εσείς, έτσι και οι υπόλοιποι σχολιάζουμε ό,τι κρίνουμε σκόπιμο
*Για το αν υπερβαίνουμε κάποια κόκκινη γραμμή, υπάρχει πάντοτε ο Διαχειριστής για να το κρίνει και να μας επαναφέρει εις την τάξιν!
Καλώ και γίνεται αυτό. Ο,τι γράφεται δημόσια μπορεί και να σχολιάζεται και να κρίνεται. Νεξτ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από hornet19
Ξεχνάτε ότι εδώ είναι φόρουμ όπου διεξάγεται Δημόσια συζήτηση, και όπως εσείς, έτσι και οι υπόλοιποι σχολιάζουμε ό,τι κρίνουμε σκόπιμο
thank god, δεν είμαι από κει χάμου
χουμορ, χουμορ μην ταραζεσαι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από DragonFall
και ξανα Ζανζιβαρη.Τέλεια!
Κοίτα, παραδεισένια μέρη, δε λέω... αλλά ...αυτή την υπέροχη θάλασσα εγώ την έχω χορτάσει στη Χαλκιδική.. Γιαυτό αναζητω τον ειρηνικό , που είναι πιο περιπετειώδης. Αλλά σου εύχομαι, αν πάτε να περάσετε υπέροχα, Αλλά πάνω απ' όλα να είστε υγιείς. Αν δεν πάτε εφέτος, πάτε του χρόνου
Καλά, εσείς συνεχίζετε και εγώ σας ετοιμάζω ταξίδι προς τη γη των καννιβάλων... και δεν αστειεύομαι ,ούτε ειρωνεύομαι μενταμ ε μεσιέ!
Φυσικά υπάρχει ελευθερία λόγου ,αλλά μην οδηγηθεί προς λουκέτο, φύγατε την άλλη μέρα με εξπρές προς τους καννιβαλους...
Πείτε κάτι σχετικό, άντε μπράβο!
Με την πρώτη ευκαιρία (τζόκερ δηλ)
Ο προορισμός μου θα είναι ένας :
(Socotra)
Ελπίζω να γυρίσετε ζωντανές
Οποτε να σε ευχαριστησουμε, που θα μας επιτρεψεις να...
Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από DragonFallΚαλώ και γίνεται αυτό. Ο,τι γράφεται δημόσια μπορεί και να σχολιάζεται και να κρίνεται. Νεξτ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από Paralia48Καλά, εσείς συνεχίζετε και εγώ σας ετοιμάζω ταξίδι προς τη γη των καννιβάλων... και δεν αστειεύομαι ,ούτε ειρωνεύομαι μενταμ ε μεσιέ!
Φυσικά υπάρχει ελευθερία λόγου ,αλλά μην οδηγηθεί προς λουκέτο, φύγατε την άλλη μέρα με εξπρές προς τους καννιβαλους...
Πείτε κάτι σχετικό, άντε μπράβο!
Βαλε μαςταξη...
Μαθε μας τροπους...
Και συλλογιστικη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από DragonFallΔεν υπάρχει ευγενές γιουχάρισμα. Ενήλικες είμαστε, νομίζω καταλαβαίνουμε πότε κάποιος κάνει χιούμορ πειρακτικό και πότε είναι δεικτικός.
Αλλά όπως και να έχει, ως προς τα ταξίδια, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν μπορούν να τα κάνουν, είτε γιατί δεν το επιτρέπει η υγεία τους, είτε η τσέπη τους, είτε γιατι έχουν υποχρεώσεις που τους κρατούν μέσα, για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μπορούν να μετακινηθούν.
Οπότε όλοι εμείς, όσοι μπορούμε να ταξιδεύουμε, ας είμαστε και λίγοι επιεικείς με όσους μπορούν να ταξιδεύουν μόνο μέσα απο τα μέσα δικτύωσης, μόνο με κουβέντα με σχέδια με φωτογραφίες και ταξιδιωτικά αναγνώσματα.
Πίσω στο θέμα, Παραλία για πού λες φέτος το καλοκαίρι? Εμείς έχουμε κατα νου εναν κοντινό (στην Ευρώπη) προορισμό και μετά εναν πιο μακρυνό που δεν είναι ακόμα σίγουρος λόγω της κατάστασης.
Αμμουλιανή και Σαμοθράκη είναι το ενα και Ζανζιβάρη το άλλο. Η Ζανζιβάρη ακόμα παίζεται.
Έχεις δει και ψάξει σχετικά? Ενας παράδεισος είναι!
Η Χαλιδική -αυτός ο παράδεισος-δυστυχώς χαλάει ολοένα και περισσότερο. Ισοπεδώνεται απο πολύ κακή
διαχειριση στις τουριστικές δομές.
Γιαυτό θα δοκιμάσουμε Αμμουλιανή που παραμένει παρθένο μέρος ακόμα.
Όσο για τη Ζανζιβάρη, εχω ταξιδέψει στα πέριξ αλλά αυτόν τον παράδεισο τον λιγουρευόμαστε χρόνια και φέτος το χαμε βάλει σκοπό. Περιμένουμε όμως να δούμε πώς θα πάνε τα νεα με τον ιο για να κάνουμε
πρόγραμμα. Βέβαια ο κίνδυνος ίδιος είναι όπου κι αν ταξιδέψεις αλλά όσο μπορούμε να προστατευτούμε
θα το κάνουμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 153 από Paralia48και ξανα Ζανζιβαρη.Τέλεια!
Κοίτα, παραδεισένια μέρη, δε λέω... αλλά ...αυτή την υπέροχη θάλασσα εγώ την έχω χορτάσει στη Χαλκιδική.. Γιαυτό αναζητω τον ειρηνικό , που είναι πιο περιπετειώδης. Αλλά σου εύχομαι, αν πάτε να περάσετε υπέροχα, Αλλά πάνω απ' όλα να είστε υγιείς. Αν δεν πάτε εφέτος, πάτε του χρόνου
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media