Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ενοικίαση κατοικίας

Σελίδα : 1

Eleniii23

# 1 στις 13/11/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 32
'Aρεσαν+: 0%

Ενοικίαση κατοικίας

Καλησπέρα και πάλι. Έχω νοικιάσει σπίτι για 10 μήνες για το μεταπτυχιακό μου. Τι γίνεται όμως. Στο μεσιτικό μου λέγανε ότι δε γίνεται στο συμβόλαιο να μπει τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Έβαλε 2 χρόνια. Εγώ αυτά τα 2 χρόνια δεν πρόκειται να κάτσω. Τι γίνεται όμως σε αυτή την περίπτωση; φεύγω όποτε θέλω και όλα καλά; ή πληρώνω και τα ενοίκια που αναγράφονται στο συμβόλαιο; το συζήτησα στο μεσιτικό με καθυσηχασαν ότι δεν πρόκειται.. Κάποιοι μου λένε όμως ότι βάσει νόμου η υποχρεωτική ελάχιστη διάρκεια είναι 3 χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω τα ενοίκια κ ας φύγω. Ισχύει κάτι τέτοιο; έχω πανικοβληθει. 

Mindthegap-

# 2 στις 13/11/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Νομιζω οτι στις μιθωσεις κατοικιων  ισχυει αυτο που σου ειπαν...

Το ελαχιστο δηλαδη των 2 χρονων...τριων ξερω εγω...

Απο κει και περα...στο μισθωτηριο αναφερθηκε οτι θα φυγεις νωριτερα...;;;

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Eleniii23

Enikos

# 3 στις 13/11/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Τι διαρκειας συμβολαιο εχεις υπογραψει?...

Αρέσει στο μέλος Eleniii23

peaceofmind84

# 4 στις 13/11/2019
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
Χαλάρωσε δεν πρόκειται να πληρώσεις όλα τα ενοίκια το πολύ πολύ να χάσεις την εγγύηση που είχες δώσει. Δεν τα είχατε πει αυτά με τον ιδιοκτήτη; Θεωρητικά και μονο μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά αλλά κανείς δε μπαίνει σε τέτοια διαδικασία απλά βρίσκει άλλο ενοικιαστή. Υγ απάντησε και σε κανένα μήνυμα βρε

froufrou2017

# 5 στις 13/11/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 280
Κανονικά ισχύει για 3 χρόνια και τόσα πρέπει να πληρώσεις. Το συμβόλαιο τι γράφει; Έχεις ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ότι θα μείνεις 10 μηνες; Γιατι αν νομίζει πως θα μείνεις όλο το διάστημα κι' εσυ φυγεις νωρίτερα έχει δικαίωμα να σε κυνηγήσει δικαστικα και να σου ζητήσει να του πληρώσεις τα υπόλοιπα ενοίκια! Συζητησε το αμεσα μαζί του
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, Eleniii23

konstandinos73

# 6 στις 13/11/2019
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 365
Η μισθωση κύριας κατοικίας εχει ελαχιστο χρονο την 3ετια, ασχετως της διάρκειας που αναφερεται στο συμφωνητικό. Χαριν προστασίας του μισθωτη. Εννοείται, μπορεις να καταγγειλεις τη μισθωση νωριτερα και να φυγεις σχεδον αζημιως...στη πραξη, παραδιδεις το ακινητο και ο ιδιοκτήτης προσπαθει να το ξανανοικιασει. Και ολα καλα.

Eleniii23

# 7 στις 13/11/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Το συμβόλαιο λέει 2 χρόνια. Όχι δεν το συζήτησα με τον ιδιοκτήτη.. Πρέπει όμως..απο το μεσιτικό απλά μου λένε να μην πω τίποτα και όλα καλά γιατί και να φύγω αυτό θα νοικιαστει σίγουρα αμέσως από άλλο φοιτητή..

Eleniii23

# 8 στις 13/11/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Μίλησα μολις τώρα με τη μητέρα μου η οποία μίλησε με φοροτεχνικο.. Λέει πως ένα χρόνο σίγουρα πρέπει να κάτσω. Από εκεί και πέρα αν θέλω να φυγω νωρίτερα να ειδοποιήσω 3 μήνες πριν και βλέπουμε τι γίνεται.. Κ ότι ναι μπορεί να κάνει μήνυση..!
Αρέσει στο μέλος Persefoni__

jeyrum

# 9 στις 13/11/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ο ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει τα "υπόλοιπα" κάνοντας αγωγή. Πρέπει να τα γράφουμε όπως είναι τα πράγματα. Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο μιας και συνήθως δεν το κάνουν οι ιδιοκτήτες σε τέτοιες περιπτώσεις.

MiltosRNLI1930

# 10 στις 13/11/2019
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Πρωτη φορα βλεπω καμακι μεσω ενοικιοστασιου !

Αυτα.
Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, Mindthegap- και σε ακόμα 1 μέλος.

Eleniii23

# 11 στις 13/11/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Miltos τι εννοείς;

Aggelo

# 12 στις 13/11/2019
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
Αν ειναι να μεινεις υποχρωτικα 2 η 3 χρονια κρατα το για καβατζα
θα πληρωνεις που θα πληρωνεις τουλαχιστον να πιασει τοπο...

Persefoni__

# 13 στις 14/11/2019
author
Γυναίκα / 54 / Χήρα
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 418

#1 Ελενη 23

Σαν ιδιοκτήτρια ακινήτων θα σου μιλήσω. Για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ,μην ακούς το μεσιτικό ..Η μητέρα σου έκανε πολύ σωστά που απευθύνθηκε σε φοροτεχνικό. Ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη σου , φρόντισε να μην αφήσεις απλήρωτους λογαριασμούς έτσι ώστε να μην τον "νευριάσεις " και κινηθεί εναντίον σου (και για τα ενοίκια) . 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Eleniii23

Ενοικίαση κατοικίας

Καλησπέρα και πάλι. Έχω νοικιάσει σπίτι για 10 μήνες για το μεταπτυχιακό μου. Τι γίνεται όμως. Στο μεσιτικό μου λέγανε ότι δε γίνεται στο συμβόλαιο να μπει τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Έβαλε 2 χρόνια. Εγώ αυτά τα 2 χρόνια δεν πρόκειται να κάτσω. Τι γίνεται όμως σε αυτή την περίπτωση; φεύγω όποτε θέλω και όλα καλά; ή πληρώνω και τα ενοίκια που αναγράφονται στο συμβόλαιο; το συζήτησα στο μεσιτικό με καθυσηχασαν ότι δεν πρόκειται.. Κάποιοι μου λένε όμως ότι βάσει νόμου η υποχρεωτική ελάχιστη διάρκεια είναι 3 χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω τα ενοίκια κ ας φύγω. Ισχύει κάτι τέτοιο; έχω πανικοβληθει. 

Αρέσει στα μέλη froufrou2017, Eleniii23

Eleniii23

# 14 στις 14/11/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Απλήρωτο δεν πρόκειται να αφήσω τίποτα.. Ούτε λογαριασμούς ούτε ενοίκια. Και κάποιους μήνες πριν οταν είναι να φύγω θα ενημερώσω
Αρέσει στο μέλος Persefoni__

Enikos

# 15 στις 14/11/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Καπιταλες...εδω χαμου!!!...

Αρέσει στο μέλος Megalodondas

Enikos

# 16 στις 14/11/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ενταξει Λενιω, το λυσαμε αυτο...

Κανα βαρυ γκομενικο περιστατικο, εχεις?...

Να γινομαι δω χαμου ζαντες?...

Για πες...

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Eleniii23
Απλήρωτο δεν πρόκειται να αφήσω τίποτα.. Ούτε λογαριασμούς ούτε ενοίκια. Και κάποιους μήνες πριν οταν είναι να φύγω θα ενημερώσω

Αρέσει στα μέλη archagellos, Persefoni__

jeyrum

# 17 στις 14/11/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Enikos

Ενταξει Λενιω, το λυσαμε αυτο...

Κανα βαρυ γκομενικο περιστατικο, εχεις?...

Να γινομαι δω χαμου ζαντες?...

Για πες...

pythagoras

# 18 στις 15/11/2019
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

.

Καλώς δεν μίλησες με τον ιδιοκτήτη. Ο μεσίτης θέλει τα ποσοστά του.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Eleniii23

Ενοικίαση κατοικίας

Καλού κακού συμβουλέψου και έναν δικηγόρο.

agapimou11

# 19 στις 16/11/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θα μπορούσατε στο ιδιωτικό συμφωνητικό της μίσθωσης να γράψετε ότι θα μπορείς να αφήσεις το σπίτι νωρίτερα χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση αρκεί να ενημερώσεις τον ιδιοκτήτη κάποιο χρονικό διάστημα πριν. 

Εννοείται ότι δεν θα αφήσεις απληρωτους λογαριασμούς

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost