Καλημέρα.
Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζητήσεις χρηματική αύξηση στη δουλειά;Οταν σιγουρευτουμε για το ποσο απαραιτητοι ειμαστε...
Και με εναν τροπο...απλα το ζηταμε...
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη σημερινή εποχή...καλό μου παιδί.
Κοιτάς για άλλη δουλειά αν είσαι καλή στον τομέα σου κ έμπειρη και όταν βρείς φεύγεις...
Αφεντικο?? Ελα ρε...δε θαρθω σημερα για δουλεια! Γιατι ρε??? Γιατι δε μου φτανουν τα μισθα για το εισητηριο αφεντικο.. καλα ρε ελα κ θα σου κανω αυξηση...στο ωραριο
Τσεκαρε πρωτα στην αγορα ,τι μισθο δινουν στο επαγγελμα που δουλευεις και αν παιρνεις λιγοτερα θαρρος και βουρ στον εργοδοτη σου. Παντα με κομψο τροπο βεβαιως.
Η λέξη αύξηση δεν υπάρχει ..
.Αν η "παραγωγή" σου είναι ικανοποιητική ,μπορείς με όμορφο τρόπο να ζητησεις μπόνους ..
.Ακούγεται πιο κομψό και δίνειςστον εργοδότη να καταλάβει ότι τα χρήματα του δε θα πάνε χαμένα γτι σκοπεύεις να κυνηγήσεις τη δουλειά και να φέρεις καλύτερο αποτέλεσμα
Πόσο καιρό δουλεύεις εκεί;
Είσαι καλή στη δουλειά σου;
Έχεις εμπειρία, είσαι πολυεργαλειο;
Όταν ξεκίνησες αναφέρατε το ενδεχόμενο της αύξησης μετά από κάποιο ευλογο χρονικό διάστημα;
Αν στα πιο πολλά απαντήσεις ναι, τότε μπορείς να του μιλήσεις του αφεντικου και καλή επιτυχία!!!
Τοτε, προχωρησε το και καλη επιτυχια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από gianna1992
Πέρσι που ζήτησα μου έκανε και είχε πει ότι θα μου κάνει ξανά. Δεν είναι τόσο σφιχτός και ξέρω ότι οι περισσότεροι συνεργατες μου παίρνουν παραπάνω απλώς εγώ διστάζω να ζητήσω όχι τόσο επειδή δε θα μου δώσει όσο γιατί το βρίσκω λίγο άβολο ! Στη δουλειά μου ναι, θεωρώ ότι είναι καλή και ότι δεν ανταποκρίνεται ο τωρινός μισθός μου στη δουλειά που βγάζω
δεν ξερω ποιοι ειστε εσυ οι "ολοι" ...ποιοι ειστε καλε?
Εγω παντως τπτ δεν καταλαβα...ενικε βοηθααα
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από froufrou2017
Η λέξη αύξηση δεν παίζει πια, περιμένουν ουρά οι άνεργοι και κάνουν αμάν για μια δουλειά!! Αυτη την απάντηση θα πάρεις έτσι και κάνεις νύξη!! Ο μόνος εγγυημένος τρόπος είναι ο παμπαλαιος, δε χρειάζεται φυσικά να επεκταθω, όλοι καταλαβαινουμε!! Οι υπόλοιπες συμβιβαζομαστε μ' αυτά που παιρνουμε
ναι γενικα το να ζητας ειναι αβολο... αν ειναι συζητησιμος οπως λες,,, πανω σε καποια κουβεντα αναφερετο,,,
Παράθεση:
Πέρσι που ζήτησα μου έκανε και είχε πει ότι θα μου κάνει ξανά. Δεν είναι τόσο σφιχτός και ξέρω ότι οι περισσότεροι συνεργατες μου παίρνουν παραπάνω απλώς εγώ διστάζω να ζητήσω όχι τόσο επειδή δε θα μου δώσει όσο γιατί το βρίσκω λίγο άβολο ! Στη δουλειά μου ναι, θεωρώ ότι είναι καλή και ότι δεν ανταποκρίνεται ο τωρινός μισθός μου στη δουλειά που βγάζω
τσαχπινια
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Kristina_δεν ξερω ποιοι ειστε εσυ οι "ολοι" ...ποιοι ειστε καλε?
Εγω παντως τπτ δεν καταλαβα...ενικε βοηθααα
Αφού ξέρεις τι ρωτάς κορίτσι...βέβαια αν παίρνεις 380 ευρώ κ δουλευεις 12ωρο κάτι θα πάρεις αν ζητησεις
Θάρρος, ελπίζω να μην συμβαίνει το παραπάνω που σου γράφω, μην χαραμιζεστε ... μην επιτρέπετε να σας εκμεταλλεύονται.
Παράθεση:
"Παντου υπαρχει ενας μυθος"
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από froufrou2017
Ο μόνος εγγυημένος τρόπος είναι ο παμπαλαιος, δε χρειάζεται φυσικά να επεκταθω, όλοι καταλαβαινουμε!! Οι υπόλοιπες συμβιβαζομαστε μ' αυτά που παιρνουμε
Πες το αλλιώς :
Πχ :κύριε Ταδοπουλε , πώς θα σας φαινόταν να κερδίζατε 1000 ευρώ το μήνα ,πληρώνοντας μόνο 100 ευρώ ??
Σας ρωτώ γιατί έχω κάποιες ιδέες πάνω στο αντικείμενο μου που θα αποφέρουν αυτό το κέρδος ,αν φυσικά μου δοθεί η ευκαιρία να τις πραγματοποιήσω
(τα νούμερα φτιαχτά εσύ που γνωρίζεις την εταιρία και τη δουλειά σου )
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από gianna1992
Έχω τρομερή εξέλιξη.Λοιπόν αρχίζω να του λέω ότι θεωρώ ότι η προσφορά και η απόδοσή μου στη δουλειά αξίζουν παραπάνω χρήματα ( βασικο παίρνω ), συμφωνεί και μου λέει να το δούμε τέλος Γενάρη λόγω της αλλαγής που θα γίνει στις παρακρατήσεις ( μιλάμε για 20 ευρώ διάφοραΚαι συνεχίζει λέγοντας μου ότι θα γίνει αύξηση σε λογικα πλαίσια, ρωτάω ποια είναι αυτά και μου λέει 5,10 ευρώ, χαχα πλάκα κάνω ! Είναι τώρα αυτή απάντηση ;;;
Μη και μεινει κανας αθρωπος αμπερδευτος...
Χρειαζονται τριαντα εφτα κανταρια υπεκφυγες και παρακαμψεις του λογου...
Οπωσδηποτε?...
Πρωινιατικο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από alisidaΠες το αλλιώς :
Πχ :κύριε Ταδοπουλε , πώς θα σας φαινόταν να κερδίζατε 1000 ευρώ το μήνα ,πληρώνοντας μόνο 100 ευρώ ??
Σας ρωτώ γιατί έχω κάποιες ιδέες πάνω στο αντικείμενο μου που θα αποφέρουν αυτό το κέρδος ,αν φυσικά μου δοθεί η ευκαιρία να τις πραγματοποιήσω
(τα νούμερα φτιαχτά εσύ που γνωρίζεις την εταιρία και τη δουλειά σου )
![]()
![]()
στα social media