Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ελπίδα vs εμπειρία

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

agrotis53

# 21 στις 24/11/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537
'Aρεσαν+: 0%

η αυτοκριτικη,, δεν λειτουργη σαν φαρμακο για ολες της ασθενειες,, και δεν εξασφαλιζει σε καμια περιπτωση, τα επομενα βηματα και σταδια που θα προκυψουν, οταν γινεται κατοπιν εορτης...

η αυτοκριτικη εχει αξια, οταν γινεται στο συμβαν μεσα στη σχεση, για να προλαβει τα λαθη,, και για να λειτουργησει θελει την αληθεια, και οχι ψευδαισθησει αληθειας...δηλαδη η αυτοκριτικη πρεπει να ειναι σε καθημερινη βαση, μονο τοτε μπορει...

η εμπειρια ειναι ενα εργαλειο , για μια καλυτερη οσο γινεται προσεγγιση νεων καταστασεων,, ποτε δεν ειναι κανεις εμπειρος σε ολα, και τα πραγματα αλλαζουν συνεχως... ναι η εμπειρια μπορει να ειναι αποτρεπτικη,, οπως εξισου μπορει να ειναι και θετικη...

η ελπιδα, αλλο θεμα αυτο...ειναι ποιο περιπλοκη διεργασια, και προερχεται μεσα απο αναλυση δεδομενον που υπαρχουν ... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Megalodondas

Τί εννοείς?

Η εμπειρία τού εαυτού μας δεν αποτελεί αντικείμενο αυτοκριτικής?

Η εννοείς πώς ότι αρνητικό επισημαίνουμε για τον εαυτό μας αδυνατούμε να το αλλάξουμε στο μέλλον και θα κάνουμε ξανά και ξανά τα ίδια"λάθη"?

Εξήγησε το αν θέλεις..

Όσον αφορά για την ελπίδα και πάλι η αυτοκριτική δεν την δυναμώνει η την ελαχιστοποιεί..?

Είναι σφάλμα κατά την γνώμη σου τό ότι η εμπειρία μας μας οδηγεί, λειτουργώντας αποτρεπτικά ίσως στην ελπίδα μας?

Θα έπρεπε να ελπίζουμε περισσότερο για μια πιο ιδανική σχέση απ'όσο  καταλαβαίνουμε τίς δυνατότητες μας?

Είμαι σε ένα κρίσιμο σημείο στον γάμο μου ,αυτα προς το παρόν καθώς δεν θα ήθελα να επικεντρωθεί η συζήτηση σε εμένα.. γνώμες θα ήθελα.

Αρέσει στο μέλος Megalodondas

Megalodondas

# 22 στις 24/11/2019
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Καθόλου .. εγκεφαλική ασσυμετρια λέγεται.

Μήν γελάς και διάβασε..

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Kristina_

Αυτα τα περι δεξιού αριστερο ειναι γενικως παρωχημένα θα ελεγα 

Enikos

# 23 στις 24/11/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ε, ναι...διοτι η ελπιδα ειναι η πιστη στον εαυτο μας για κατι που θελουμε να μας συμβει στο μελλον...και ειναι αοριστο αυτο, ως προς το ευκταιο αποτελεσμα...

Ναι, στην ηλικια μου πλεον, ειμαι περισσοτερο ακολουθος της εμπειριας, η οποια ειναι συσσωρευμενη-ετοιμη, ατομικη, γνωση...

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Megalodondas

Καί ως προσωπική εκτίμηση η οποία θα συμφωνήσεις υπόκειται σε αυταπάτες,η ελπίδα στερείται αντικειμενικότητας..

Τείνεις να υποθέσω υπέρ τής εμπειρίας..

Θα συμφωνήσω..αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τούς περισσότερους.. έστω και αναιτιως!

Megalodondas

# 24 στις 24/11/2019
author

Φίλε μου δεν μίλησα εγώ για αυτοκριτική..

Καί σαφώς τις περισσότερες φορές κι αν γίνεται δεν επιδιορθώνει ριζικά τις όποιες δυσλειτουργίες μας καθώς ξαναλειτουργουμε όπως γνωρίζουμε ως επί το πλείστον και στην επόμενη σχέση..

Απλά απάντησα σε προηγούμενο ποστ..

Άρα εσύ να υποθέσω πως ενώ είσαι υπέρ τού"ιδίου εαυτού", ότι κατά βάση θα κάνουμε δηλαδή τα ίδια λάθη..εν τούτοις δεν είσαι και απόλυτος... σού δίνεις και μια ευκαιρία να αλλάξεις νοοτροπία..άρα ελπίζεις κιόλας ναι?

Ξέρεις κάτι?

Ίσως είμαι εγώ απόλυτος αν μου καρφωθεί η ιδέα τελικά..

Καθώς δεν έχει σημασία..

Αν θέλει να ελπίζει ας ελπίζει..

Ο χρόνος πού περνάει δεν αφήνει ούτως η άλλως τα περιθώρια για κάτι επίσης μακροχρόνιο ώστε να λειτουργήσουν πάλι οι ίδιοι παράγοντες..και ίσως η ελπίδα κι αυτός να είναι τελικά σύμμαχοι και για όσο αυτή η νέα σχέση κρατήσει..

Έτσι κι αλλιώς τα χρονικά όρια πάντα στενεύουν για όλους..δεν διευρύνονται!

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από agrotis53

η αυτοκριτικη,, δεν λειτουργη σαν φαρμακο για ολες της ασθενειες,, και δεν εξασφαλιζει σε καμια περιπτωση, τα επομενα βηματα και σταδια που θα προκυψουν, οταν γινεται κατοπιν εορτης...

η αυτοκριτικη εχει αξια, οταν γινεται στο συμβαν μεσα στη σχεση, για να προλαβει τα λαθη,, και για να λειτουργησει θελει την αληθεια, και οχι ψευδαισθησει αληθειας...δηλαδη η αυτοκριτικη πρεπει να ειναι σε καθημερινη βαση, μονο τοτε μπορει...

η εμπειρια ειναι ενα εργαλειο , για μια καλυτερη οσο γινεται προσεγγιση νεων καταστασεων,, ποτε δεν ειναι κανεις εμπειρος σε ολα, και τα πραγματα αλλαζουν συνεχως... ναι η εμπειρια μπορει να ειναι αποτρεπτικη,, οπως εξισου μπορει να ειναι και θετικη...

η ελπιδα, αλλο θεμα αυτο...ειναι ποιο περιπλοκη διεργασια, και προερχεται μεσα απο αναλυση δεδομενον που υπαρχουν ... 

Kristina_

# 25 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Γιατι να μη γελαω? αστειακι ηταν...

Διαβαζω καλε...αλλα αλλου...ασε που και τα ιδια να διαβάζαμε, δεν καταλαβαινω ολοι το ιδιο πραγμα κλπκλπ

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Megalodondas

Καθόλου .. εγκεφαλική ασσυμετρια λέγεται.

Μήν γελάς και διάβασε..

Megalodondas

# 26 στις 25/11/2019
author

Ανάλογα τίς δυνατότητες και την θέληση αλλά θα συμφωνήσω πως ο καθένας ότι θέλει βλέπει και κατανοεί..

Αυτό φαίνεται σε μεγάλο βαθμό κι εδώ μέσα.. χαλασμένο τηλέφωνο..

Μέχρι η αξία της αμοιβαιότητας να επιδράσει για κάποιους..

Εφόσον κάνουν δηλαδή τον κόπο και διαθέσουν τον χρόνο για να με καταλάβουν,θα διαθέσω κι εγώ τα ανάλογα ως προς αυτούς..

Κατά τάλλα ναναι καλά το "τσουβαλι"

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Kristina_

Γιατι να μη γελαω? αστειακι ηταν...

Διαβαζω καλε...αλλα αλλου...ασε που και τα ιδια να διαβάζαμε, δεν καταλαβαινω ολοι το ιδιο πραγμα κλπκλπ

alisida

# 27 στις 28/11/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Στον δεύτερο καφέ λοιπόν ,μπορώ άνετα να γράψω μόνο το εξής ..

." Δεν υπάρχουν λάθη στις σχέσεις "

"Ω...Ναι !!Δεν υπάρχουν λάθη

Υπάρχει μόνο η διαφορετική νοοτροπία μεταξύ.

Κανείς δεν ξύπνησε μια μέρα να πει

"τι όμορφη μέρα ,ας κάνω ένα λάθος να καταστρέψω τη σχέση μου"

Κανείς μα κανείς ...

Οι πράξεις μας είναι η συνέπεια της νοοτροπίας μας ,της αντίληψης μας για τη ζωή και τα αισθηματα ,του πώς εμείς ,ο καθένας δηλ ,ερμηνεύει την αγαπη-πινο-θλιψη-ασφαλεια-διασκεδαση-δινω-πσιρνω κτλ..

.Η διαφορετικότητα του καθενός δεν είναι λάθος. 

Ακόμα και το ψέμα ,η απατη,η βία .

..Δεν γίνονται πάντα αντιληπτά ως έννοιες από όλους.

..Για κάποιους είναι τρόπος ζωής ,έτσι πιστεύουν πως θα ευτυχισουν οι ίδιοι ,ή ότι θα προστατευτούν ,ή ότι θα προστατέψουν κάποιον ,για τον τάδε λόγο που για εμάς δεν θα ήταν λόγος ,για το τάδε ιδανικό στο οποίο εμείς είμαστε αντίθετοι κτλ κτλ 

...Και όχι ,μετά την "καταστροφή " δεν αλλάζει η αντίληψη οσες αναλύσεις και να κάνει κάποιος για τα "λάθη" του .

..Διότι απλά ,για εκείνον δεν είναι λάθη  

Θα τα επαναλάβει σε οσες σχέσεις και να κάνει .

.. Η λύση που προτείνω πάντα είναι η σύναψη σχέσης με κάποιον/α που βρίσκεται όσο το δυνατόν κοντύτερα στις δικές μας αντιλήψεις και στη δική μας "φιλοσοφία" ζωής ...

...

I am Not a psychotherapist :)

equinox_

# 28 στις 28/11/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από alisida

Κανείς μα κανείς ...

Οι πράξεις μας είναι η συνέπεια της νοοτροπίας μας ,της αντίληψης μας για τη ζωή και τα αισθηματα ,του πώς εμείς ,ο καθένας δηλ ,ερμηνεύει την αγαπη-πινο-θλιψη-ασφαλεια-διασκεδαση-δινω-πσιρνω κτλ..

..Για κάποιους είναι τρόπος ζωής ,έτσι πιστεύουν πως θα ευτυχισουν οι ίδιοι ,ή ότι θα προστατευτούν ,ή ότι θα προστατέψουν κάποιον ,για τον τάδε λόγο που για εμάς δεν θα ήταν λόγος ,για το τάδε ιδανικό στο οποίο εμείς είμαστε αντίθετοι κτλ κτλ 

...Και όχι ,μετά την "καταστροφή " δεν αλλάζει η αντίληψη οσες αναλύσεις και να κάνει κάποιος για τα "λάθη" του .

.. Η λύση που προτείνω πάντα είναι η σύναψη σχέσης με κάποιον/α που βρίσκεται όσο το δυνατόν κοντύτερα στις δικές μας αντιλήψεις και στη δική μας "φιλοσοφία" ζωής ...

...

αχ, βρε Αλυσιδα!

η τελευταια σου προταση ειναι πολυ σοφη ανακαλυψη και πρωτοτυπη...

πώς σου ηρθε;

(ξερεις καποιες σχεσεις που αφορουν νοημων ανθρωπων να ειναι εξω απο αυτα τα κριτηρια;

και το προτεινεις κιολας; )

equinox_

# 29 στις 28/11/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
και αφου κατα τη γνωμη σου, δεν υπαρχουν λαθη, γιατι παλι - κατα τη γνωμη σου, χαλανε οι σχεσεις, αφου παλι ισχυουν - ''αυτα που προτεινες..'' ;

θα ηθελα πολυ να σε ακουσω

alisida

# 30 στις 28/11/2019
author
Καζακστάν

Όταν δεν ταιριάζω με έναν άνθρωπο και αυτά που μου λέει τα ακούω κινέζικα ...

Και επίσης κινέζικα ακούει εκείνος αυτά που του λέω εγώ. ..

Πώς θα συνεννοηθούμε ??

Αναπόφευκτα ,κάποιος θα προσπαθήσει να αλλαξει τον άλλο 

Ή και οι δύο θα το προσπαθήσουν 

Άντε και υποχωρώ μια,δύο,τρεις ..

Πόσο θα αντέξω κι εγώ κι εκείνος ??

Ε...έτσι χαλανε ..

Τι να εξηγήσω ,νομίζω τα είπα πολύ αναλυτικά 

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από equinox_
και αφου κατα τη γνωμη σου, δεν υπαρχουν λαθη, γιατι παλι - κατα τη γνωμη σου, χαλανε οι σχεσεις, αφου παλι ισχυουν - ''αυτα που προτεινες..'' ;

θα ηθελα πολυ να σε ακουσω

eva-1982

# 31 στις 28/11/2019
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 157
Γιατί vs; Χρειάζεται να αναμετρηθούν; Δεν είναι αντίπαλες, στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους - η εμπειρία και η ελπίδα.

Η ευτυχία είναι λίγο χαώδης και απολύτως αφηρημένη και ως έννοια και ως κατάσταση.

Οι ισορροπημένοι άνθρωποι έχουν ισχυρές πιθανότητες για ισορροπημένες σχέσεις, είτε ερωτικές είτε φιλικές.

alisida

# 32 στις 28/11/2019
author
Καζακστάν

Ενδιαφέρον !!

Ποιοι είναι οι ισορροπημένοι άνθρωποι ?

Να μάθω κάτι περισσότερο γτι με κόβω για λίγο ανισόρροπη 

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από eva-1982

Οι ισορροπημένοι άνθρωποι έχουν ισχυρές πιθανότητες για ισορροπημένες σχέσεις, είτε ερωτικές είτε φιλικές.

eva-1982

# 33 στις 28/11/2019
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 157

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από alisida

Ενδιαφέρον !!

Ποιοι είναι οι ισορροπημένοι άνθρωποι ?

Να μάθω κάτι περισσότερο γτι με κόβω για λίγο ανισόρροπη 

Συ είπας 

Ισορροπία υπάρχει όταν το "φαίνεσθαι" συμβαδίζει με το "είναι".

Αρέσει στα μέλη Megalodondas, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

konstandinos73

# 34 στις 28/11/2019
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 365
Οι ισορροπημένοι άνθρωποι οριζονται ως αυτοι που δρουν με την απλη λογικη...ναι, ναι θα μου πεις πολυ κοινοτοπο αυτο που μας λες. Κοιταξε ομως γυρω σου και θα καταλαβεις ότι η κοινη λογικη ειναι πλεον το ζητουμενο.. πηξαμε στη γραφικοτητα!!!

Enikos

# 35 στις 28/11/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Οταν η αμετροεπεια...

Προσπαθει να αντικαταστησει τις εννοιες...

Με λογικοφανη-βολικη-ευπεπτη, θεωρητικης εκφρασης αοριστια...

Δε πα να τραβιεσαι ολη σου τη ζωη!!!...

Δε πα να κανεις εσαει αυτη την φιλοτιμη προσπαθεια να αλλαξεις τους αλλους, για να κουμπωσουν με τα βιτσια σου!!!...

Αμετροεπεια μενει...

Και ο αμετροεπης...καθεται στο μακαρονι...

Δεν χρειαζεται να δουλευει κανεις τον εαυτο του...

Δημοσιως κιολας...

Αρέσει στα μέλη Megalodondas, alisida

alisida

# 36 στις 28/11/2019
author
Καζακστάν

Με καλυψες

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από eva-1982

Συ είπας 

Ισορροπία υπάρχει όταν το "φαίνεσθαι" συμβαδίζει με το "είναι".

Enikos

# 37 στις 28/11/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ο πολεμος της αμετροεπειας.

Αυτη δεν μπορει να βλεπει το γκριζλι...

Το γκριζλι, πρεπει να συμμορφωθει...

Αντε να πεισεις τωρα, το εξοσετ αερος - εδαφους...

Το οποιο συμφωνει σε ολα και τα θελει ολα...

Σου βγανει το τσιγαρο απο τη μυτη...

Τσαμπααα...τσαμπα...

https://www.youtube.com/watch?v=2-W3m64lmxo

Megalodondas

# 38 στις 28/11/2019
author

Η εμπειρία ενός ανθρώπου συμπεριλαμβάνει και την εμπειρία του εαυτού του..

Με μία στοιχειώδη ενδοσκόπηση δηλαδή καταλαβαίνουμε αν πάει κάτι στραβά σε εμάς.

Μιλάμε ακριβώς για τά άτομα αυτά λοιπόν και όχι για τους ισορροπημένους , πού προφανώς δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε να ευτυχήσουν μονάχοι ούτε νά βρουν την ευτυχία σε κάποια σχέση.

Αν η εμπειρία λοιπόν έχει δώσει στον"ανισόρροπο" τα εφόδια να κατανοήσει τίς "αναπηρίες"του, τά ελλατωματα του, που τόν έκαναν στο παρελθόν να είναι δυστυχής σέ μία σχέση αλλά και να είναι γενικότερα δυστυχής στην ζωή του, ανίκανος να νοιώσει κάτι από εκείνα πού θα γίνονταν αρωγοί για μία ευτυχισμένη ζωή,ποιο το νόημα να ελπίζει, πώς η καινούργια σχέση θά διώξει όλες αυτές τίς ατέλειες μακρυά..?

Ξέρω πώς η ελπίδα τσάμπα είναι και πώς οι άνθρωποι δύσκολα εντοπίζουν και αποδέχονται τα ελαττώματα τους και πώς προτιμούν να ελπίζουν πχ πώς ο άλλος θα τους καταλάβει και θα τούς γιατρέψει...

Όμως θα είχαμε λιγότερα θύματα και λιγότερες οδύνες αν υπήρχε η αποδοχή του εαυτού και των ελαττωμάτων μας.. λιγότερα διαζύγια και παιδιά πού δεν φταίνε σε κάτι.. καί ανθρώπους στην τελική πού δεν ξοδεύουν τσάμπα τον χρόνο τους.. απαιτώντας από τόν άλλον να λύσει το άλυτα τους προβλήματα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από eva-1982
Γιατί vs; Χρειάζεται να αναμετρηθούν; Δεν είναι αντίπαλες, στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους - η εμπειρία και η ελπίδα.

Η ευτυχία είναι λίγο χαώδης και απολύτως αφηρημένη και ως έννοια και ως κατάσταση.

Αρέσει στο μέλος alisida

Megalodondas

# 39 στις 28/11/2019
author

Αν βαφτίζουμε τά λάθη (ελαττώματα) έτσι είμαι εγώ καί νοοτροπία το λιγότερο πού μπορεί να περιμένει ο σύντροφος μαζί μας είναι η ευτυχία.. αλλά υπάρχουν και μαζοχες τι να πω?

Απάντησα όμως πιο πάνω, πώς τό θέμα δεν είναι τό πώς θα ταιριάξουν δυο άνθρωποι.. σχεδόν νορμάλ.

Το θέμα είναι αν η προσμονή για ευτυχισμένη σχέση,η ελπίδα δηλαδή,για κάποιον πού περνάει τα χρόνια του αγνοώντας τίς δικές του προσωπικές ελλείψεις και δυνατότητες να ζήσει την ίδια την ευτυχία,στην ζωή του  ειναι ουτοπία καί χάσιμο χρόνου, καθώς σε κοινή γλώσσα δεν θα έχει κάτι να δώσει.. παραπάνω από αυτά πού καί τίς άλλες φορές έδωσε..

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από alisida

Κανείς μα κανείς ...

...

equinox_

# 40 στις 28/11/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από alisida

Όταν δεν ταιριάζω με έναν άνθρωπο και αυτά που μου λέει τα ακούω κινέζικα ...

Και επίσης κινέζικα ακούει εκείνος αυτά που του λέω εγώ. ..

Πώς θα συνεννοηθούμε ??

Αναπόφευκτα ,κάποιος θα προσπαθήσει να αλλαξει τον άλλο 

Ή και οι δύο θα το προσπαθήσουν 

Άντε και υποχωρώ μια,δύο,τρεις ..

Πόσο θα αντέξω κι εγώ κι εκείνος ??

Ε...έτσι χαλανε ..

Τι να εξηγήσω ,νομίζω τα είπα πολύ αναλυτικά 

αφου, υποτίθεται, θα ταιριάζανε... πού πανε ξαφνικα οι ''όσο το δυνατόν κοντύτερα αντιλήψεις και "φιλοσοφία" ζωής'' - στη Κινα;;;

Στις ανθρωπινες σχεσεις ειναι αναμενομενα τα αρχικα (οταν συμβαινουν για πρωτη φορα) λαθη και για οσο οι δυο ανακαλυπτουν αγνωστες πτυχες ο ενας για τον αλλον.

Συγχωρουνται, αφου αναγνωριζονται απο εκεινος που αισθανεται πως δεν επραττε σωστα - για το καλο της σχεσης.

Τα οργανα αρχιζουν, οταν συνειδητα πια κανεις τα ιδια ''λαθη'', ηδη συγχωρεμενα πολλες φορες απο το ταιρι σου, που ταχα μου τα εκανες παλι αθελα σου, αλλα μετα ολο και πιο δυσκολο σου ειναι να δικαιολογισεις/αιτιολογισεις την ιδια συμπεριφορα...

παρολο, πως ξερεις πως θα πληγωθει, χαλιαστει, αναστατωθει, δεν θα νιωθει καλα..

παρολα που τα εχετε συζητησει και που, δεν θα επρεπε να ξαναγινουν γιατι η σχεση κυνδινεψε να διαλυθει - παλι τα κανεις, τα ιδια και τα ιδια.

Εκει πια, αυτες οι συμπεριφορες δεν ''καταγραφονται, μεταφραζονται'' ως λαθη.
Αλλα μαλλον κατι, που το λιγοτερο θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως αδιαφορια. Ή θρασος...

Αλαζονεία.. Να γραφεις εναν ανθρωπο στα... και θες να εισαι και μαζι του, ειναι το απολυτο χαος οχι μονο στο κεφαλι σου αλλα και για την ιδια την σχεση.

Οποτε, οταν σημειωθει ενα λαθος που χαλαει το κλιμα και, αν θελουμε να συνεχιζει να υπαρχει αυτη η σχεση, ο μονος δρομος ειναι να μην επαναλαμβανεται. Γιατι ο αλλος, δεν ειναι και η μητερα Τερεζα, αρχιζει και αντιδρα ασχημα, οχι πως θα αρεσε και στον ιδιο.

ΥΓ: Εδω, αναμεσα στις λεξεις, θα βρεις γιατι χαλασε και η δικη μας σχεση - μεταξυ τις δυο μας, αν και δεν ηταν ερωτικη

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.