Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ελπίδα vs εμπειρία

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

Megalodondas

# 81 στις 21/1/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από maraki_lar_1980

...μου αρεσει να αφηνομαι να λειτουργω με την παρορμηση της στιγμης στην καθημερινοτητα(θα με πειθαρχησω μονο εκει που θελω εγω,πχ στην επιτευξη στοχων,οι οποιοι φροντιζω να ειναι μικροι-βραχυπροθεσμοι καθε φορα,το γιατι θα στο πω αλλη φορα,αν μου ζητηθει),ενω για τη ληψη πιο σοβαρων αποφασεων,αναλυω τα δεδομενα,ζυγιζω και συνθετω στο τελος,προσπαθωντας η οποια αναλυση να μην ειναι δαιδαλωδης,αλλα να καταληγει σε καποιο χρησιμο συμπερασμα,βαζοντας λογικη,συναισθημα και ενστικτο να συνεργαστουν οσο γινεται πιο λειτουργικα κ αποτελεσματικα.(δεν τα καταφερνω παντα,αλλα more times και δουλευοντας το με τα χρονια,κατι γινεται!). 

οποτε...ελπιδα και εμπειρια,δε θα πρεπει να ειναι σε vs κατασταση,παρα μονο εαν με τα χρονια αποδεδειγμενα μιλαμε για καλλιεργεια φρουδων ελπιδων(σαν ενα γνωστο εδω, που μετρα τρεις γαμους και το θηριο παιζει να κανει και τεταρτο,οπως τον κοβω,ελπιζοντας αυτος να πετυχει!!!"τι δεν καταλαβαινει αραγε?χεχε!) και για ματαιοδοξη οπτικη που μας κανει αιθεροβαμωνες,να θρεφουμε ψευδαισθησεις,χωρις να μπορουμε/θελουμε να εντοπισουμε τελικα τι φταιει...ειναι στραβος ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε; 

Χτες έβλεπα ένα βίντεο..με χιμπατζήδες.. Τους έπαιζε κάποιος μεταλλοφωνο και ένας άφησε την μουσική να διαπέρασει το σώμα του και χόρευε.. Βαραγε και παλαμάκια..! 

Η αυθορμησια λοιπόν είναι φυσική ανάγκη του εαυτού μας και δεν πρέπει να καλουπωνεται για να αισθάνεται ελεύθερη.. 

Οχι ότι μού θύμισες εσύ το μαιμουδι.. Η παρορμηση.. 

Αρέσει στο μέλος maraki_lar_1980

equinox_

# 82 στις 21/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από Red_Season

Ομολογώ ότι δεν σε είχα (σου μιλώ πλέον στον ενικό) παρακολουθήσει, λόγω απουσίας στο φόρουμ  κάποιες εβδομάδες, και τείνω να αναθεωρήσω την επιπόλαια και αυθαίρετη άποψη, πως δεν έχουν απήχηση αυτά που γράφεις Megalodonda!

κατα τη γνωμη μου, η θεση αυτης της αναθεωρησης ειναι εκει, οπου υπαρχει η ''θεωρια''

εδω, τυχαια τη διαβασα

maraki_lar_1980

# 83 στις 23/1/2020
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 50
Απαντήσεις: 1.477

...!!

1. explain : πως καλουπωνει κανεις τον αυθορμητισμο; (αυθορμητισμος και ελευθερια εκφρασης πανε πακετο).
  2. μαιμουδιτσα ειμαι στο κινεζικο(ωροσκοπιο) και πολυ μου αρεσει (),ιδιως η σκανδαλιαρικη φυση της!

Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από Megalodondas

1. Η αυθορμησια λοιπόν είναι φυσική ανάγκη του εαυτού μας και δεν πρέπει να καλουπωνεται για να αισθάνεται ελεύθερη...

2. Οχι ότι μού θύμισες εσύ το μαιμουδι... Η παρορμηση... 

Megalodondas

# 84 στις 23/1/2020
author

ΔΕΝ πρέπει να καλουπωνεται.. 

Καλούπια υπάρχουν πολλά, τα περισσότερα καθορίζονται από την απαιτούμενη ευπρέπεια και ηθική της κοινωνίας.. 

Καλημέρα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από maraki_lar_1980

...!!
  1. explain : πως καλουπωνει κανεις τον αυθορμητισμο; (αυθορμητισμος και ελευθερια εκφρασης πανε πακετο).
  2. μαιμουδιτσα ειμαι στο κινεζικο(ωροσκοπιο) και πολυ μου αρεσει (),ιδιως η σκανδαλιαρικη φυση της!

Αρέσει στο μέλος maraki_lar_1980

Megalodondas

# 85 στις 26/1/2020
author

Ένα πιθικι ορμούσε με το στόμα στο στόμα τής μάνας και τής έκλεβε μασημένα φρούτα.. και αυτή το τάιζε φυσικά..

Μια στιγμή απόλυτης οικειότητας πού μπορεί να είναι και η απαρχή για τό δικό μας φιλί..

Πού αναζητούμε μέσα στα χείλη του άλλου αυτή την αρχική εξάρτηση για συνένωση όφελος.. και  αγάπη..

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.