Καλησπερα, ειμαι 24 ετων και βρισκομαι σε μια υπεροχη σχεση 3,5 χρονων με εναν συνομιληκο μου.. συζουμε εδω και 2μιση χρονια και γενικα ολα κυλουν ομαλα! Συνεννοουμαστε, αλληλουποστηριζομαστε και γενικα τα βρίσκουμε, εχοντας στο μυαλο πως θα το παμε σοβαρά καθως πολυ συχνα αναφέρομαστε σε μελλοντικα σχεδία που περιλαμβανουν παιδια και σπιτικο. Το προβλημα πλεον ειναι πως το σεξ πια ειναι ανυπαρκτο.. αντε μια φορα το μηνα και αν.. ενω ειμαστε καλα, αγκαλιαζομαστε, συζηταμε για τη μερα μας, κανουμε κανουμε πολλα ταξιδια και εκδρομες, συνεχεια αναφερουμε ποσο αγαπαει ο ενας τον αλλον, η επιθυμια για πραξη ειναι ανυπαρκτη. Νιωθω πλεον οτι απλα συγκατοικω με καποιον.. εμενα Μου λειπει η σεξουαλική πραξη και εχοντας φτασει καποιες φορες στα ορια μου του εχω κανει καποιες καποιες νυξεις σχετικα με το θεμα, παντα με ευγενικη διαθεση, λεγοντας πως με στεναχωρει αυτη η κατηφορα που εχουμε παρει και πως εαν ειμαστε ετσι τωρα, που θα καταλήξουμε σε 2 χρονια πχ. Οι απαντησεις που παιρνω ειναι πως με αγαπαει και πως δεν ειναι πως θελει καποια αλλη και οχι εμενα, απλα καποιες φορες η ψυχολογια του δεν ειναι καλη και πως έχει συνεχεια το οικονομικο θεμα στο κεφαλι του!! Προσπαθω να τα κατανοησω αυτα, αλλα δεν μπορω να κατανοησω πώς ενας ανθρωπος 24 χρονων δεν εχει ορμες πλεον.. ενω στις αρχες τις σχεσεις μας ηταν πολυ εκδηλωτικος στον τομεα αυτο.. νιωθω πως με πνιγει η κατασταση αυτη.. νιωθω δυστυχισμενη και πως δεν τον ελκυω πια.. αλλα και πως τον παρακαλαω.. δεν ξερω τι αλλο να κάνω.. δεν θελω να τον αφησω γιατί σε ολα τα υπολοιπα κομματια της σχεσης ειμαστε πολυ καλα.. απτην αλλη ομως αξιζει να συμβιβαστω με μια κατασταση που δεν εχει δείξει να βελτιωνεται?
Αγαπητη ,
το πιθανοτερο ειναι απο πλευρας του και εκεινος να βλεπει σε εσενα καποια πραγαμτα που θα ηθελε απο μια συζυγο ...αλλα δεν του κανεις ...κου κου .
Στα 24 θα επρεπε να λες τον Δεσποτη Παναγιωτη ...καθημερινα ...
Λογικα δεν θα πρεπει να αντιμετωπιζει καποιο προβλημα υγειας ...οποτε το θεμα εχει να κανει ...τις ορμες που δεν του βγαζεις πλεον .
Θα ρωτησεις γιατι ? ...Τι να σου πω καλη μου . Εσυ και εκεινος ξερετε καλυτερα .
Κανονικα θα επρεπε να κανετε μια κουβεντα ολικης για το ολο θεμα ...βεβαια μη περιμενεις να παρεις ...καθαρες απαντησεις ...
ΟΙ αποφασεις ειναι δικες σου για το τι θες να κανεις με την ζωη σου
Keep Walking
Αν μέσα σε 3.5 χρόνια γινατε "αδερφάκια" , πώς θα βγει η ζωή ?
Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για ποιο λόγο έγινε αυτό και θα ήταν παρακινδυνευμένο να κάνουμε υποθέσεις
...Λύσετε το .
Η ζωή είναι γεμάτη προβλήματα και δεν είναι μόνο τα οικονομικά .
Αν όλα τα προβλήματα τον επηρεάζουν και σωματικά (έλλειψη διάθεσης) , υπάρχει θέμα που όμως με κατάλληλη βοήθεια λύνεται.Αφού συνενοειστε πες του να μιλήσετε με κάποιον ειδικό.
οχι δεν αξιζει να συμβιβαστης... ειναι παρα πολυ μικρη η ηλικια σου για κατι τετοιο αν απο τωρα λες για μια φορα τον μηνα και αν σεξ... βρασε ρυζι για τη συνεχεια...
Δεν υπηρξα αντρας, αλλα εχω συναναστραφεί αντρες 24 χρονων
Και σκεφτομαι... να συζεις στα 21...καλο δε μου φαινεται...σαν να θες να υποκαταστήσεις την οικογενειακή εστία που σου λειπει λογω σπουδων σε αλλη πολη (το πιθανοτερο) και μετα...πως να κανεις σε με την αδερφη/αδερφο σου?
Επισης σκεφτομαι οτι στα 24 του αν κουκου δεν ...δεν ειναι που δεν τον εμπνεει η φίλη μας, αλλα που δεν εχει εμπνευση γενικα...Εκτος και αν παιζει να εμπνέεται αλλου ...αλλα η θεματοθετρια σαν να το χει αποκλείσει
Οπως και να ναι...Δήμητρα δεν εχεις κανενα λογο να μεινεις εκει...παρ εκτος εκεινον που ειπα στην αρχη...οκ αν βολεύεσαι για λιγο μεινε...σχεδια παντως μην κανεις
Ο έρωτας, η πράξη, είναι κάτι παρεξηγημενο από μερικούς ανθρώπους, ενώ όλα είναι απλά!!!
Όταν όλα καλά αλλά δεν κάνετε έρωτα, τότε δεν είναι όλα καλά.
Με τον έρωτα δείχνεις στον άλλον ότι τον θέλεις, ότι τον ποθείς.
Χωρίς πόθο δεν μπορεί για μένα να υπάρξει ερωτική σχέση.
Όλα καλά είναι, τα σχέδια για το μέλλον, για δημιουργία οικογένειας κλπ κλπ αλλά χωρίς να νιώθεις έρωτα για τον άλλον κι αυτός για σένα, δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια!!!
Οι σκέψεις για το μέλλον συμπεριλαμβάνουν και παιδί?
Μήπως έχει επωμιστεί εκείνος όλο το θέμα τού οικονομικού?Βρισκόμαστε υπό την επήρεια μια αλλοτρίωσης γενικότερης οι άνθρωποι να ξέρεις καί αυτό έχει αντίκτυπο στις σχέσεις και την ευτυχία μας..
Μην κάθεσαι πάντως μαζί του αν κρίνεις πως σε παρασύρει σε μία ρουτίνα ζωής μη αποδεκτή για εσένα..
Η ευτυχία για τον καθένα είναι επιτακτική ανάγκη και ίσως την αντιλαμβάνεται διαφορετικα
Σύμφωνα πάντως με την εξελικτική ψυχολογία, αυτή η δυσαρέσκεια σου θα μπορούσε να προκύπτει από την σκέψη πώς ο άντρας σου δεν προβλέπεται να συνεχίσει να είναι γόνιμος για πολύ οπότε διακινδυνεύει μαζί του ,αν όχι η δική σου μεταβίβαση γονιδίων αλλά τουλάχιστον η αναπαραγωγή αδύναμων παραγώγων, πόσω μάλλον αγοριών.
Επίσης θα μπορούσε να εξηγηθεί το φαινόμενο και πάλι κάτω από το πρίσμα της εξελικτικής ψυχολογίας πως ο άντρας σου άρχισε να σε "σέβεται" λίγο παραπάνω και κάτω από το πρίσμα του μοντέλου πόρνη- Παναγία (που υπάρχει σε όλους τους άντρες) καθώς σε προορίζει για γυναίκα του..
Το συνηθισμένο βέβαια είναι να είναι άλλος ένας συνηθισμένος και ρουτινιαρικος άντρας, που έδεσε τον γάιδαρο οπότε..
Παράθεση:
Ολα καλά αλλά "κουκου" δεν.
Σχόλιο # 1 από Dimitra_yΚαλησπερα, ειμαι 24 ετων και βρισκομαι σε μια υπεροχη σχεση
Το προβλημα πλεον ειναι πως το σεξ πια ειναι ανυπαρκτο.. αντε μια φορα το μηνα και αν.. ενω ειμαστε καλα,
νιωθω δυστυχισμενη και πως δεν τον ελκυω πια..
σε ολα τα υπολοιπα κομματια της σχεσης ειμαστε πολυ καλα..
Ειδικο σουλουμουτουκολογο?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisidaΑφού συνενοειστε πες του να μιλήσετε με κάποιον ειδικό.
Δουλεύετε,σπουδάζετε?Πώς βγάζετε τα εξοδα σας?
πες μου οτι τρολαρεις τωρα,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από MegalodondasΟι σκέψεις για το μέλλον συμπεριλαμβάνουν και παιδί?
Μήπως έχει επωμιστεί εκείνος όλο το θέμα τού οικονομικού?Βρισκόμαστε υπό την επήρεια μια αλλοτρίωσης γενικότερης οι άνθρωποι να ξέρεις καί αυτό έχει αντίκτυπο στις σχέσεις και την ευτυχία μας..
Μην κάθεσαι πάντως μαζί του αν κρίνεις πως σε παρασύρει σε μία ρουτίνα ζωής μη αποδεκτή για εσένα..
Η ευτυχία για τον καθένα είναι επιτακτική ανάγκη και ίσως την αντιλαμβάνεται διαφορετικα
Σύμφωνα πάντως με την εξελικτική ψυχολογία, αυτή η δυσαρέσκεια σου θα μπορούσε να προκύπτει από την σκέψη πώς ο άντρας σου δεν προβλέπεται να συνεχίσει να είναι γόνιμος για πολύ οπότε διακινδυνεύει μαζί του ,αν όχι η δική σου μεταβίβαση γονιδίων αλλά τουλάχιστον η αναπαραγωγή αδύναμων παραγώγων, πόσω μάλλον αγοριών.
Επίσης θα μπορούσε να εξηγηθεί το φαινόμενο και πάλι κάτω από το πρίσμα της εξελικτικής ψυχολογίας πως ο άντρας σου άρχισε να σε "σέβεται" λίγο παραπάνω και κάτω από το πρίσμα του μοντέλου πόρνη- Παναγία (που υπάρχει σε όλους τους άντρες) καθώς σε προορίζει για γυναίκα του..
Το συνηθισμένο βέβαια είναι να είναι άλλος ένας συνηθισμένος και ρουτινιαρικος άντρας, που έδεσε τον γάιδαρο οπότε..
Πως ολα καλα αφου κουκου δεν;
Διόλου απίθανο..
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από agrotis53πες μου οτι τρολαρεις τωρα,,
Και η υποθεση θα καταληξει στα γνωστα...καποιος απο τους δυο η και οι δυο θα καταληξετε
να κανετε μια αλλη σχεση για να καλυψετε το ερωτικο κενο...
Ξανακανουμε το λοιπον την ερωτηση φτανει μονο η αγαπη για να μακροημερευσει
μια σχεση χωρις το αναγκαιο παθος και οχι μονο στα 24 αλλα και στα 34 στα 44 για τα 54
δεν ξερω ειναι αλλα τα δεδομενα...... Μαλλον οχι...ευχομαι να βρειτε την ακρη συντομα !
Aν το ψυγειο που εχετε ειναι General Electric με δυο πορτες ,τοτε αυτο φταιει
Σουλουμουτουκολογο δεν εχουμε εδω, σουτζουκ λουκουμ κανει;
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από EnikosΕιδικο σουλουμουτουκολογο?...
σκυλος ο ατιμος τα νιατα μου μου θυμισε!
κοιτα βγηκε ο μητσοτακης και υποσχεθηκε αναπτυξη οποτε μην αγχωνεσαι ...ολα θα γινουν!
αλλα γενικα μην εισαι αχαριστη αλλες δεν εχουν ουτε αυτο!
Παράθεση:
Ολα καλά αλλά "κουκου" δεν.
Σχόλιο # 1 από Dimitra_y. Το προβλημα πλεον ειναι πως το σεξ πια ειναι ανυπαρκτο.. αντε μια φορα το μηνα και αν..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media