Σήμερα το πρωί ήρεμα και ωραία είχαμε μία συζήτηση με την μητερα μου για διάφορα θέμματα . Σε μία στιγμή άρχισα να της μιλάω για τους συγγενείς μας με τους οποίους δεν έχουμε επαφές .. Ο πατέρας μου έχει πρόβλημα με το αλκοόλ πίνει από πολύ μικρή ηλικία και πλέον το έχει ελλατωσει αρκετά και λόγο ηλικίας αλλά και προβλημάτων υγείας .. Δεν το έχει κόψει τελιως αυτό θα ήταν αδύνατον για τον ίδιο αλλά έμαθα από παιδί να ζω σε τέτοιες συνθήκες ο πάτερας μου ποτέ δεν με πήρε αγκαλιά ποτέ δεν μου είπε σαγαπω ποτέ δεν άκουσα μία γλυκιά κουβέντα.. Όλα αυτά είναι βάρος για εμένα από παιδί και έτσι πλεο στα 21 μου μου βγαίνουν πολλά απωθημένα . Ή μητέρα μου έπειτα από ότι της είπα για τον πατέρα μου μου είπε πως δεν είναι ο βιολογικός μου πατέρας και έπαθα σοκ! Της είπα ότι μου κάνει πλάκα δεν πίστευα σε ότι άκουσα αλλά μου είπε πως είναι ή αλήθεια και ότι ο πραγματικός μου πατέρας έχει φύγει από την ζωή ... Δεν μου είπε αν τον γνωριζο αν τον ήξερα πως έγινε όλο αυτό έχω τόσα ερωτηματικά που καταβαθος έχω στεναχωριθη για όλο αυτό σκέφτομαι ότι ο πατέρας μου λες να γνωρίζει Γιαυτό ποτέ δεν μου έδειξε κάποια τρυφερότητα ? Ίσως και ολοι μου ή συγγενείς να γνωρίζουν ή έστω να το υποψιάζονται ... Δεν ξέρω γιατί με πείραξε τόσο ... Ή μητέρα μου μου είπε πως είχε 5 ολόκληρα χρόνια για να κάνει παιδί γιατί ο πατέρας μου έπινε πολύ καθημερινά και κανείς δεν πίστευε ποτέ ότι ο πατέρας μου θα αποκτήσει παιδί με τόσο αλκολ που έπινε ... Ίσως Γιαυτό ή μητέρα μου βρέθηκε ερωτικά με κάποιον άλλο άνδρα δεν ξέρω τι να σκεφτώ άλλο ... Καλύτερα να μην το ήξερα ..
Εμένα πάλι δεν μου αρέσει κάτι σε αυτή την ιστορία.
Υποψιάζομαι πως ίσως δεν έχει φύγει από την ζωή ο βιολογικός σου
πατέρας γιατί ίσως η μητέρα σου να μην θέλει να τον βρεις.
Ίσως να ήταν μια ξεπέτα με σκοπό να κάνει παιδί...
Ίσως να ήταν μια ξεπέτα με σκοπό να κάνει παιδί...
Υ.Γ. Κάτι ανάλογο πέρασα πριν δύο χρόνια, τελικά ήταν φήμεςΜπορώ να σε καταλάβω, ξέρω πως είναι μεγάλο σοκ, ειδικάόταν βρίσκεσαι στα 50αν είναι καλύτερα να μην το είχες μάθει...
πες ότι δεν το έμαθες ποτέ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από achinosαν είναι καλύτερα να μην το είχες μάθει...
πες ότι δεν το έμαθες ποτέ.
Ο πατέρας που έχεις θα μπορούσε να είναι κ ο βιολογικός σου πατέρας κ να μην υπάρχει καμία διαφορά.
Εχουν τα παιδιά πατέρες σαν τον δικό σου... ένα σωρό.
Μετά από όλα αυτά τα χρόνια κοινής ζωής λίγη σημασία έχει πια.
Κ καλύτερα να μην έχει κ καμία.
Για να είναι κ η ζωή σου πιο ανάλαφρη.
ναι , αλλά το έμαθε.Τώρα μονο η περιέργεια υπάρχει και αν το ξερει και ο μεχρι τωρα πατερας. Ε΅πίσης, επειδή δεν ήταν τρυφερός πατερας, θα ήθελε η κοπελιά να είχε έναν άλλο πατερα.
Πιστευω και γω,ότι ίσως και να ζει ο βιολογικός σου...τωρα τι λέμε ,σου ανάβουμε φιτιλιες...
Αν ήμουν στη θεση σου,και μολις πέρναγε το σοκ, θα ήθελα να κάνω μια συζητηση και με τους δυο γονείς, να μαθω. Αν ο πατερούλης ,ήταν τρυφερός,όπως ο δικός μου, δε θα το έκανα. Αλλά αν υπήρχε πιθανότητα να 'έχω άλλο μπαμπά, μπορεί και να τον έψαχνα και ασφαλώς θα ήθελα να μάθαινε και ο αλκοολικός μπαμπάς την αλήθεια, αν δεν την ξέρει.
Πάντως πιστεύω , ότι ο βιολογικός, δε θα είναι πιο τρυφερός από τον αλκοολικό. Ίσως τελικά είναι μια απογοήτευση όλη η ιστορία.
Και ο βιολογικος και ο Ξεπετας ( τραγικη και κακοηχη εκφραση ) το ιδιο αποτελεσμα θα ειχαν .Μονο που η Κυρια ηταν πανεξυπνη και ηξερε τις επιπτωσεις του αλκοολ επι του εμβρυου κατα την συλληψη .
Θα διαφωνήσω με κάποιους από τους σεβαστούς συνομιλητές . Αν ήμουν στη θέση σου θα τη σκάλιζα την ιστορία , με την προϋπόθεση φυσικά οτι θα συγκεντρώσω και τα ανάλογα «αντερα» για τις απαντήσεις που θα έρθουν .
Η μητέρα σου ειναι απαράδεκτη , αλλα αυτό μάλλον ήδη το ξερεις . Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση που λέει οτι ειναι άνθρωπος και στην προσπάθεια της να αναβάλει μια άβολη αλήθεια έφτασε εκεί που έφτασε .
Η αλήθεια ειναι φίλη μας , ειναι ο μόνος μας σύμμαχος στην αυτοεξελιξη . Προχωρα , η ζωή θα βοηθήσει στο δικαίωμα σου να μάθεις , είμαι σίγουρη .
Δεν με πειθη το θεμα, δεν ξερω γιατι, αλλα μπα οχι... εν παση περιπτωση, ας σχολιασο το θεμα σαν μια γενικη εικονα, απο κατι που ναι συμβαινει...
το μονο που διαφωνο ειναι αν η μητερα ειναι απαραδεκτη, καθως δεν ξερουμε σε μια τετοια περιπτωση τα πως και γιατι ( δεν με πειθη το συγκεκριμενο θεμα-ιστορια, μου αφηνει κενα,, αλλα αναφερομαι σε πραγματικες τετοιες καταστασης)
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Helenaki4Θα διαφωνήσω με κάποιους από τους σεβαστούς συνομιλητές . Αν ήμουν στη θέση σου θα τη σκάλιζα την ιστορία , με την προϋπόθεση φυσικά οτι θα συγκεντρώσω και τα ανάλογα «αντερα» να διαχειριστώ με ψυχραιμία και τις απαντήσεις που θα έρθουν .
Η μητέρα σου ειναι απαράδεκτη , αλλα αυτό μάλλον ήδη το ξερεις . Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση που λέει οτι ειναι άνθρωπος και στην προσπάθεια της να αναβάλει μια άβολη αλήθεια έφτασε εκεί που έφτασε .
Η αλήθεια ειναι φίλη μας , ειναι ο μόνος μας σύμμαχος στην αυτοεξελιξη . Προχωρα , η ζωή θα βοηθήσει το δικαίωμα σου να μάθεις , είμαι σίγουρη .
H ακολουθη ιστορια ειναι φανταστικη!
Ο Μπαμπης λεβεντης απο τη Μανη εμενε σε ενα νοικιασμενο δωματιακι με σκεπη απο πισσοχαρτα στον Αγιο Κωσταντινο περιοχη Μπαρουταδικο του Αιγαλεω .Την Πολυξενη την ειχε στειλει η μανα της να φερει το μυλο του καφε να αλεσει τον καβουρδισμενο καφε με το κριθαρι απο την κυρια Αποστολια που εμενε στην ιδια την αυλη με τον Μπαμπη το λεβεντη απο τη Μανη.Ο Μπαμπης ο λεβεντης εκεινη την ωρα ξυριζοταν με το αθλητικο φανελακι διπλα στο πηγαδι της αυλης.Τα βλεμματα τους συναντηθηκαν και η Πολυξενη απο εκεινη την ημερα ολο στην αυλη του Μπαμπη του λεβεντη απο τη Μανη ( ορα Madame Paralie ) στρυφογυριζε σαν την πεταλουδα στον πανσε.Το κακο δεν αργησε να γινει κατα τον ρουν τον επισκεψεων και σε κανα 3 μηνες η κοιλια της Πολυξενης μεγαλωσε και οσο και να την εκρυβε την περνει μυρωδια η μανα της .Στο οικογενειακο συμβουλιο που ακολουθησε απορριπτουν τον Μπαμπη τον λεβεντη απο τη Μανη γιατι ηταν ανεργος απο το πρωι μεχρι το βραδυ και την εδωσαν στο Θαναση που ειχε πρατηριο μουστου στα Σπατα.Θα συμφωνησω με το ελενακι και τον αγροτη και ναι θα ειμαι επιεικης προς τη μανα...τοσο μπορουσε τοσο εκανε...αλλα ως εκει
Οχι και να δικαιώσουμε τετοιες στασεις!!! Να δεχθω οτι εκανε ενα λαθος και μετα δεν ηξερε δεν μπορουσε τι να κανει...θα το δεχθωΠιθανωσ καταλΆβεισ με αυτο οτι ακομα και αν ζει ο βιολογικος... Δεν εχει πλεον ιδιαιτερη σημασια!!!
Https://www.Youtube.Com/watch?V=SiWbgr1Enp4εγω να δεις με αυτα που διαβαζω...
καλα και τοσο φανταστικη δεν την λες,
Παράθεση:
Iστορια τυπου Madame Paralie
Σχόλιο # 13 από MiltosRNLI1930H ακολουθη ιστορια ειναι φανταστικη!
Ο Μπαμπης λεβεντης απο τη Μανη εμενε σε ενα νοικιασμενο δωματιακι με σκεπη απο πισσοχαρτα στον Αγιο Κωσταντινο περιοχη Μπαρουταδικο του Αιγαλεω .Την Πολυξενη την ειχε στειλει η μανα της να φερει το μυλο του καφε να αλεσει τον καβουρδισμενο καφε με το κριθαρι απο την κυρια Αποστολια που εμενε στην ιδια την αυλη με τον Μπαμπη το λεβεντη απο τη Μανη.Ο Μπαμπης ο λεβεντης εκεινη την ωρα ξυριζοταν με το αθλητικο φανελακι διπλα στο πηγαδι της αυλης.Τα βλεμματα τους συναντηθηκαν και η Πολυξενη απο εκεινη την ημερα ολο στην αυλη του Μπαμπη του λεβεντη απο τη Μανη ( ορα Madame Paralie ) στρυφογυριζε σαν την πεταλουδα στον πανσε.Το κακο δεν αργησε να γινει κατα τον ρουν τον επισκεψεων και σε κανα 3 μηνες η κοιλια της Πολυξενης μεγαλωσε και οσο και να την εκρυβε την περνει μυρωδια η μανα της .Στο οικογενειακο συμβουλιο που ακολουθησε απορριπτουν τον Μπαμπη τον λεβεντη απο τη Μανη γιατι ηταν ανεργος απο το πρωι μεχρι το βραδυ και την εδωσαν στο Θαναση που ειχε πρατηριο μουστου στα Σπατα.
Η προχειροτητα, με την οποια ενα τετοιο θεμα...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media