Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Έχω πάθει σοκ!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Mary1998

# 1 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 25 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Έχω πάθει σοκ!

Σήμερα το πρωί ήρεμα και ωραία είχαμε μία συζήτηση με την μητερα μου για διάφορα θέμματα . Σε μία στιγμή άρχισα να της μιλάω για τους συγγενείς μας με τους οποίους δεν έχουμε επαφές .. Ο πατέρας μου έχει πρόβλημα με το αλκοόλ πίνει από πολύ μικρή ηλικία και πλέον το έχει ελλατωσει αρκετά και λόγο ηλικίας αλλά και προβλημάτων υγείας .. Δεν το έχει κόψει τελιως αυτό θα ήταν αδύνατον για τον ίδιο αλλά έμαθα από παιδί να ζω σε τέτοιες συνθήκες ο πάτερας μου ποτέ δεν με πήρε αγκαλιά ποτέ δεν μου είπε σαγαπω ποτέ δεν άκουσα μία γλυκιά κουβέντα.. Όλα αυτά είναι βάρος για εμένα από παιδί και έτσι πλεο στα 21 μου μου βγαίνουν πολλά απωθημένα . Ή μητέρα μου έπειτα από ότι της είπα για τον πατέρα μου μου είπε πως δεν είναι ο βιολογικός μου πατέρας και έπαθα σοκ! Της είπα ότι μου κάνει πλάκα δεν πίστευα σε ότι άκουσα αλλά μου είπε πως είναι ή αλήθεια και ότι ο πραγματικός μου πατέρας έχει φύγει από την ζωή ... Δεν μου είπε αν τον γνωριζο αν τον ήξερα πως έγινε όλο αυτό έχω τόσα ερωτηματικά που καταβαθος έχω στεναχωριθη για όλο αυτό σκέφτομαι ότι ο πατέρας μου λες να γνωρίζει Γιαυτό ποτέ δεν μου έδειξε κάποια τρυφερότητα ? Ίσως και ολοι μου ή συγγενείς να γνωρίζουν ή έστω να το υποψιάζονται ... Δεν ξέρω γιατί με πείραξε τόσο ... Ή μητέρα μου μου είπε πως είχε 5 ολόκληρα χρόνια για να κάνει παιδί γιατί ο πατέρας μου έπινε πολύ καθημερινά και κανείς δεν πίστευε ποτέ ότι ο πατέρας μου θα αποκτήσει παιδί με τόσο αλκολ που έπινε ... Ίσως Γιαυτό ή μητέρα μου βρέθηκε ερωτικά με κάποιον άλλο άνδρα δεν ξέρω τι να σκεφτώ άλλο ... Καλύτερα να μην το ήξερα ..

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

sun_world

# 2 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 572

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει κάτι σε αυτή την ιστορία.

Υποψιάζομαι πως ίσως δεν έχει φύγει από την ζωή ο βιολογικός σου

πατέρας γιατί ίσως η μητέρα σου να μην θέλει να τον βρεις.
Ίσως να ήταν μια ξεπέτα με σκοπό να κάνει παιδί...

Ίσως να ήταν μια ξεπέτα με σκοπό να κάνει παιδί...

Υ.Γ.  Κάτι ανάλογο πέρασα πριν δύο χρόνια, τελικά ήταν φήμεςΜπορώ να σε καταλάβω, ξέρω πως είναι μεγάλο σοκ, ειδικάόταν βρίσκεσαι στα 50
Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, alisida και σε ακόμα 2 μέλη.

achinos

# 3 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

αν είναι καλύτερα να μην το είχες μάθει...

πες ότι δεν το έμαθες ποτέ.
Ο πατέρας που έχεις θα μπορούσε να είναι κ ο βιολογικός σου πατέρας κ να μην υπάρχει καμία διαφορά.
Εχουν τα παιδιά  πατέρες σαν τον δικό σου... ένα σωρό.
Μετά από όλα αυτά τα χρόνια κοινής ζωής λίγη σημασία έχει πια.
Κ καλύτερα να μην έχει κ καμία.

Για να είναι κ η ζωή σου πιο ανάλαφρη.
Αρέσει στο μέλος alisida

Paralia48

# 4 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από achinos

αν είναι καλύτερα να μην το είχες μάθει...

πες ότι δεν το έμαθες ποτέ.
Ο πατέρας που έχεις θα μπορούσε να είναι κ ο βιολογικός σου πατέρας κ να μην υπάρχει καμία διαφορά.
Εχουν τα παιδιά  πατέρες σαν τον δικό σου... ένα σωρό.
Μετά από όλα αυτά τα χρόνια κοινής ζωής λίγη σημασία έχει πια.
Κ καλύτερα να μην έχει κ καμία.

Για να είναι κ η ζωή σου πιο ανάλαφρη.

ναι , αλλά το έμαθε.Τώρα μονο η περιέργεια υπάρχει και αν το ξερει και ο μεχρι τωρα πατερας. Ε΅πίσης, επειδή δεν ήταν τρυφερός πατερας, θα ήθελε η κοπελιά να είχε έναν άλλο πατερα.

Πιστευω και γω,ότι ίσως και να ζει ο βιολογικός σου...τωρα τι λέμε ,σου ανάβουμε φιτιλιες...

Αν ήμουν στη θεση σου,και μολις πέρναγε το σοκ, θα ήθελα να κάνω μια συζητηση και με τους δυο γονείς, να μαθω. Αν ο πατερούλης ,ήταν τρυφερός,όπως ο δικός μου, δε θα το έκανα. Αλλά αν υπήρχε πιθανότητα να 'έχω άλλο μπαμπά, μπορεί και να τον έψαχνα και ασφαλώς θα ήθελα να μάθαινε και ο αλκοολικός μπαμπάς την αλήθεια, αν δεν την ξέρει.

Πάντως πιστεύω , ότι ο βιολογικός, δε θα είναι πιο τρυφερός από τον αλκοολικό. Ίσως τελικά είναι μια απογοήτευση όλη η ιστορία.

MiltosRNLI1930

# 5 στις 25/11/2019
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Και ο βιολογικος και ο Ξεπετας ( τραγικη και κακοηχη εκφραση ) το ιδιο αποτελεσμα θα ειχαν .Μονο που η Κυρια ηταν πανεξυπνη και ηξερε τις επιπτωσεις του αλκοολ επι του εμβρυου κατα την συλληψη .

Αρέσει στα μέλη agrotis53, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 6 στις 25/11/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Εχετε συμπληρώσει τον τίτλο αλλά και το κείμενο του θέματος σας.
Αρέσει στα μέλη agrotis53, Helenaki4

froufrou2017

# 7 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 280
Δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις πολλά... Ακόμα κι' αν ζει ο βιολογικός σου πατέρας που θα τον βρεις αφού η μητέρα σου επιμένει ότι έχει πεθάνει; Αλλά ακόμα κι' αν τον έβρισκες τίποτα δε σου εγγυάται ότι θα είναι καλύτερος απ' αυτον που έχεις τώρα. Μη σκαλιζεις ιστορίες, δε θα βγάλεις τίποτα. Καταλαβαινω το σοκ που περνας αλλά δεν αλλάζει κάτι
Αρέσει στο μέλος sun_world

Helenaki4

# 8 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Θα διαφωνήσω με κάποιους από τους σεβαστούς συνομιλητές . Αν ήμουν στη θέση σου θα τη σκάλιζα την ιστορία , με την προϋπόθεση φυσικά οτι θα συγκεντρώσω και τα ανάλογα «αντερα» για τις απαντήσεις που θα έρθουν . 

Η μητέρα σου ειναι απαράδεκτη , αλλα αυτό μάλλον ήδη το ξερεις . Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση που λέει οτι ειναι άνθρωπος και στην προσπάθεια της να αναβάλει μια άβολη αλήθεια έφτασε εκεί που έφτασε .

Η αλήθεια ειναι φίλη μας , ειναι ο μόνος μας σύμμαχος στην αυτοεξελιξη . Προχωρα , η ζωή θα βοηθήσει στο δικαίωμα σου να μάθεις , είμαι σίγουρη .

Αρέσει στα μέλη Kristina_, M_7777 και σε ακόμα 4 μέλη.

alisida

# 9 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Ένα τεστ dna θα σου λύσει την απορία.Ίσως η μητέρα σου είπε αυτή τη δικαιολογία για να κρίνεις με ελαφρότητα τη συμπεριφορά του συζύγου της

Paralia48

# 10 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Ιστορία από την εποχή που δεν υπήρχε τεστ.

Γνωστή και συγγενής: Η μάνα σε φάση καβγά είπε δυο φορές μάλιστα, ότι ο πατέρας της είναι ένας άλλος. Η κόρη ρώτησε ποιος,της είπε η μάνα: ένας μανιάτης λεβέντης!

Η κόρη δε ζήτησε λεπτομέρειες,τότε,δεν την ένοιαζε,τα πήγαινε καλά με τον πατέρα της.Δεν έμαθε ποτέ,αν ήταν αλήθεια. Εμένα μου είπε,ότι μπορεί να ήταν κουβέντες του καβγά. Εκείνα τα χρόνια,...

agrotis53

# 11 στις 25/11/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

Δεν με πειθη το θεμα, δεν ξερω γιατι, αλλα μπα οχι... εν παση περιπτωση, ας σχολιασο το θεμα σαν μια γενικη εικονα, απο κατι που ναι συμβαινει...

ειναι φυσιολογικο οταν καποιος στα 21 ( και σε ολες της ηλικιες, αλλα περνω τωρα τη συγκεκριμενη ηλικια λογο θεματος) μαθαινει πως εχει αλλον βιολογικο πατερα-μητερα, γονιο εν παση περιπτωση... αλλαζη ολη του η εως τωρα  συναισθηματικη του ζωη, λογικα κλονιζεται, σοκαρετε, αμφιβαλη, και φυσικα αρχιζει και η διαδικασια , και να μαθει, τα πως τα γιατι, το ποιος-ποια, που ειναι τι ειναι, και πολλα αλλα... ειναι η απολυτη  ροη των πραγματων αυτη ετσι και αλιως...

δεν θα μπω σε αναλυσεις,, ειναι θεμα πολυ ποιο ειδικων απο εμενα σε τετοια θεματα...

τι θα ελεγα ομως αν καποιος-καποια μου εκμυστηρευοταν ενα τετοιο θεμα, (σημειωτεον οτι τετοια θεματα, δεν τα βγαζει φορα παρτιδα ετσι απλα κανεις προς τα εξω του, και οπου ναναι κυριως,, δεν ζητας δηλαδη συμβουλες απο τον οποιο αγνωστο, η γνωστο , ...λογικη,...)

θα ελεγα και θα τον παροτρυνα να ψαξει, ολες της λεπτομεριες, ολα τα στοιχεια... δεν μπορεις να προχωρησεις εχοντας μεσα σου κατι τετοιο, στη ζωη σου κατι τετοιο... ακομη και σε περιπτωσεις υοθεσιας, το παιδι πρεπει να ξερει, τα παντα, ποσο δε μαλλων σε τετοιες περιπτωσεις...

. δεν ειναι θεμα το να πληγωθεις, ετσι και αλιως πληγωθηκες, ... ουτε και αν ειναι χειροτερο, η καλυτερο... ποιος το οριζει αυτο;; πως πχ θα κανεις ενα βημα αγνοοντας, οτι καπου υπαρχη μια αλλη βιολογικη οικογενεια σου, και εσυ το ξερεις χωρις να τους ξερεις, χωρις να το ξερουν, ... 

αν πχ παρουμε την συγκεκριμενη ιστορια,, ας δεχθουμε οτι ο βιολογικος πατερας ειναι νεκρος... ναι αλλα πως, ποτε;; και αν υπαρχουν αδελφια;; 

το γιατι εγινε εχει ελαχιστη σημασια,... απο το οτι εγινε, ...γιατι αυτο που εγινε δημιουργη μια αλλη πραγματικοτητα...δεν μπορη να αγνοηθη αυτο, σε καμια περιπτωση...

το αν θα αλλαξει τα στατους της εως τωρα καταστασης, ειναι αλλο θεμα, αλλα και παλι τα στατους εχουν αλλαξει ετσι και αλιως με την αποκαλυψη... το αν επρεπε να γινει η αποκαλυψη... για μενα επρεπε... απο τη μανα... καλως εγινε... το μονο που θα κουβεντιαζα ειναι σε τετοιες περιπτωσεις ποτε και πως να γινεται... η αποκαλυψη της αληθειας... αλλο θεμα αυτο ομως...
Αρέσει στα μέλη Kristina_, Enikos

agrotis53

# 12 στις 25/11/2019
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

το μονο που διαφωνο ειναι αν η μητερα ειναι απαραδεκτη, καθως δεν ξερουμε σε μια τετοια περιπτωση τα πως και γιατι ( δεν με πειθη το συγκεκριμενο θεμα-ιστορια, μου αφηνει κενα,, αλλα αναφερομαι σε πραγματικες τετοιες καταστασης)

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Helenaki4

Θα διαφωνήσω με κάποιους από τους σεβαστούς συνομιλητές . Αν ήμουν στη θέση σου θα τη σκάλιζα την ιστορία , με την προϋπόθεση φυσικά οτι θα συγκεντρώσω και τα ανάλογα «αντερα» να διαχειριστώ με ψυχραιμία και τις απαντήσεις που θα έρθουν . 

Η μητέρα σου ειναι απαράδεκτη , αλλα αυτό μάλλον ήδη το ξερεις . Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση που λέει οτι ειναι άνθρωπος και στην προσπάθεια της να αναβάλει μια άβολη αλήθεια έφτασε εκεί που έφτασε .
Η αλήθεια ειναι φίλη μας , ειναι ο μόνος μας σύμμαχος στην αυτοεξελιξη . Προχωρα , η ζωή θα βοηθήσει το δικαίωμα σου να μάθεις , είμαι σίγουρη .

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, Paralia48

MiltosRNLI1930

# 13 στις 25/11/2019
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Iστορια τυπου Madame Paralie

H ακολουθη ιστορια ειναι φανταστικη!

Ο Μπαμπης λεβεντης απο τη Μανη εμενε σε ενα νοικιασμενο δωματιακι με σκεπη απο πισσοχαρτα στον Αγιο Κωσταντινο περιοχη Μπαρουταδικο του Αιγαλεω .Την Πολυξενη την ειχε στειλει η μανα της να φερει το μυλο του καφε να αλεσει τον καβουρδισμενο καφε με το κριθαρι απο την κυρια Αποστολια που εμενε στην ιδια την αυλη με τον Μπαμπη το λεβεντη απο τη Μανη.Ο Μπαμπης ο λεβεντης εκεινη την ωρα ξυριζοταν με το αθλητικο φανελακι διπλα στο πηγαδι της αυλης.Τα βλεμματα τους συναντηθηκαν και η Πολυξενη απο εκεινη την ημερα ολο στην αυλη του Μπαμπη του λεβεντη απο τη Μανη ( ορα Madame Paralie ) στρυφογυριζε σαν την πεταλουδα στον πανσε.Το κακο δεν αργησε να γινει κατα τον ρουν τον επισκεψεων και σε κανα 3 μηνες η κοιλια της Πολυξενης μεγαλωσε και οσο και να την εκρυβε την περνει μυρωδια η μανα της .Στο οικογενειακο συμβουλιο που ακολουθησε απορριπτουν τον Μπαμπη τον λεβεντη απο τη Μανη γιατι ηταν ανεργος απο το πρωι μεχρι το βραδυ και την εδωσαν στο Θαναση που ειχε πρατηριο μουστου στα Σπατα.
Αρέσει στα μέλη Enikos, Paralia48 και σε ακόμα 1 μέλος.

Kristina_

# 14 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Θα συμφωνησω με το ελενακι και τον αγροτη και ναι θα ειμαι επιεικης προς τη μανα...τοσο μπορουσε τοσο εκανε...αλλα ως εκει

Οχι και να δικαιώσουμε τετοιες στασεις!!! Να δεχθω οτι εκανε ενα λαθος και μετα δεν ηξερε δεν μπορουσε τι να κανει...θα το δεχθω
Αλλα δε δεχομαι οτι "οκ και τι εγινε"...εγινε και παραέγινε!!!

Πιθανοτατα το θεμα ειναι φεικ...αλλα καταστασεις τετοιες συμβαινουν πολλες...ειδικα παλιοτερα...προ DNA test...
Αρέσει στα μέλη Helenaki4, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

M_7777

# 15 στις 25/11/2019
author
Ανδρας / 64 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιοι Ανάργυροι
Απαντήσεις: 13

εκεί που το παν και το τίποτα συναντιουνται!

Πιθανωσ   καταλΆβεισ  με  αυτο  οτι     ακομα  και  αν  ζει  ο  βιολογικος...   Δεν  εχει  πλεον     ιδιαιτερη  σημασια!!!

Https://www.Youtube.Com/watch?V=SiWbgr1Enp4

Oxaman

# 16 στις 25/11/2019
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 390

εγω να δεις με αυτα που διαβαζω...

Αρέσει στο μέλος agrotis53

2019Anastasia

# 17 στις 25/11/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Εχεις δικαιωμα να μαθεις. Μην αφησεις απωθημενα και ερωτηματικα που στο μελλον θα σε τρωνε. Θεσε το επιχειρημα της κληρονομικοτητας,ασθενειων και πιθανης συγγενειας με αδερφια μεταξυ τους. Ψαρεψε την.

agrotis53

# 18 στις 26/11/2019
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

καλα και τοσο φανταστικη δεν την λες,

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από MiltosRNLI1930

Iστορια τυπου Madame Paralie

H ακολουθη ιστορια ειναι φανταστικη!

Ο Μπαμπης λεβεντης απο τη Μανη εμενε σε ενα νοικιασμενο δωματιακι με σκεπη απο πισσοχαρτα στον Αγιο Κωσταντινο περιοχη Μπαρουταδικο του Αιγαλεω .Την Πολυξενη την ειχε στειλει η μανα της να φερει το μυλο του καφε να αλεσει τον καβουρδισμενο καφε με το κριθαρι απο την κυρια Αποστολια που εμενε στην ιδια την αυλη με τον Μπαμπη το λεβεντη απο τη Μανη.Ο Μπαμπης ο λεβεντης εκεινη την ωρα ξυριζοταν με το αθλητικο φανελακι διπλα στο πηγαδι της αυλης.Τα βλεμματα τους συναντηθηκαν και η Πολυξενη απο εκεινη την ημερα ολο στην αυλη του Μπαμπη του λεβεντη απο τη Μανη ( ορα Madame Paralie ) στρυφογυριζε σαν την πεταλουδα στον πανσε.Το κακο δεν αργησε να γινει κατα τον ρουν τον επισκεψεων και σε κανα 3 μηνες η κοιλια της Πολυξενης μεγαλωσε και οσο και να την εκρυβε την περνει μυρωδια η μανα της .Στο οικογενειακο συμβουλιο που ακολουθησε απορριπτουν τον Μπαμπη τον λεβεντη απο τη Μανη γιατι ηταν ανεργος απο το πρωι μεχρι το βραδυ και την εδωσαν στο Θαναση που ειχε πρατηριο μουστου στα Σπατα.

Enikos

# 19 στις 26/11/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Η προχειροτητα, με την οποια ενα τετοιο θεμα...

Παρουσιαστηκε σε ενα φορουμ...

Και αν η θεματοθετρια (?) εχει μαθει να διαχειριζεται ετσι ενα τοσο σοβαρο της θεμα...

Ε, ενταξει...

Ειναι τρολ...

Και μαλιστα με μυαλο της δεκαετιας του 30...

Του 1930...

Αρέσει στα μέλη lightning72, agrotis53 και σε ακόμα 1 μέλος.

achinos

# 20 στις 26/11/2019
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762

εξωσωματική του 1930!

Αρέσει στο μέλος Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.