Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ίντερνετ.. Απορία

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Eleniii23

# 1 στις 30/11/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 32
'Aρεσαν+: 0%

Ίντερνετ.. Απορία

Καλησπέρα. Και πάλι μάλλον έκανα βλακεια. Λοιπόν πήγα λίγες μέρες πριν wind για ίντερνετ. Για το simplefi Συγκεκριμένα. 10 γκιγκα με 17 το μήνα. Μαζί και ταμπλετ. Εγώ για ένα χρόνο το θέλω. Μου λέει δε γίνεται είναι 2 χρόνια. Ωραία του λέω αν το ακυρώσω νωρίτερα τι γίνεται; μου λέει έχεις μια ποινή 60 70 ευρώ. Εγώ ή κουλή υπέγραψα. Προνληματισμενη βέβαια. Μου λένε τώρα ότι έκανα βλακεια και αποκλείεται να είναι τόσα λίγα αλλά θα είναι μεγαλύτερη Κατα πολύ η ποινή. Δώστε τα φώτα σας.. Πάλι πατάτα έκανα; 

agrotis53

# 2 στην 1/12/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

Ναι γιατι η τιμη που το αγορασες, ειναι προσφορα, και ισχυει μονο για 24μηνο συμβολαιο, διαφορετικα, θα το πληρωνες 50ε νομιζω τον μηνα... τωρα αν το διακοψεις στο 12μηνο, θα εχεις τοσο περιπου 70ε ποινη...νομιζω στο συμβολαιο που εκανες πρεπει να ανφερει, τι γινεται αν διακοψης ποιο γρηγορα την συμβαση,, διαβασε το σιγουρα το αναφερει...

Αρέσει στο μέλος Eleniii23

Oxaman

# 3 στην 1/12/2019
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 390

sxeseis.gr ... ντύνει στολίζει νοικοκυρεύει παντρεύει...και λύνει όλα σας τα προβήματα...

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Persefoni__ και σε ακόμα 2 μέλη.

ZHLIASOY

# 4 στην 1/12/2019
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
Λοιπον επειδη εχω δουλεψει στην συγκεκριμενη εταιρια σου λεω πως το ποσον θα ειναι γυρω στα 120 με 150 προστιμο.το οποιο βεβαια οσο κ αν επιμενουν δεν εισαι υποχρεωμενη να το δωσεις κατα την διακοπη..αυτοι θα σου πουν πληρωσε για να το κοψουμε ..κ εσυ θα επιμεινεις κοψτετο κ θα τα πληρωνω λιγα λιγα.. μην ψαρωσεις... ειναι η πολιτικη τους αυτη.
Αρέσει στα μέλη Paralia48, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

froufrou2017

# 5 στην 1/12/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 280
Θα πληρώσεις αναποσβεστο θέλοντας και μη. Το ποσο θα στο πουν εκείνοι, δε μπορείς να κάνεις τιποτ' αλλο, μακαρι να ισχύει το εξηνταρι ή εβδομηνταρι και να μην είναι παραπάνω. Οντως έκανες πατάτα. Γιατί βιάστηκες να υπογραψεις και να δεσμευτεις αφού δε σου έκανε αυτή η προσφορά; Τώρα θα κάνεις ένα χρόνο υπομονή, θα πληρώσεις μετα αυτά που θα σου ζητήσουν και κοίτα να σου γίνει μάθημα

froufrou2017

# 6 στην 1/12/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 280
Αν δεν έχουν περάσει πάνω απο 14 μέρες απ' τη στιγμή που υπεγραψες μπορείς να κάνεις δήλωση υπαναχωρησης, ίσως δικαιωθεις οπότε θα ξαναγυρίσεις στην παλιά σου εταιρεία. Αν τώρα θέλεις οπωσδήποτε τη συγκεκριμένη προσφορά θα επιβαρυνθεις το αναποσβεστο (όσο είναι) αν διακοψεις το συμβόλαιο πριν τη λήξη του
Αρέσει στα μέλη Paralia48, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

Eleniii23

# 7 στην 1/12/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Κατάλαβα.. Μπορώ μήπως να το μεταφέρω; εννοώ.. Ειμαι πχ Βόλο μπορώ όταν φύγω.. Αφού είναι σιμ που μπαίνει σε ταμπλετ ρουτερ κτλ Ν τους ζητήσω να μ στέλνουν αλλού το λογαριασμό ώστε να συνεχίσω να το έχω; ή δε γίνεται..

Kristina_

# 8 στην 1/12/2019
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Η ποινη ειναι οση λεει το συμβόλαιο σου (διαβασε το)!!!

και αν σου ζητησουν αλλο ποσο οταν ερθει η ωρα να το διακόψεις...πες τους θα απευθυνθω στην ΕΕΤΤ (επιτροπη τηλεπικοινωνιών) και αν δεν συμμορφωθούν...στειλτους γραπτο αιτημα με κοινοποιηση στην ΕΕΤΤ...θα συμμορφωθούν σιγουρα

Τωρα για τη μεταφορα κλπκλπ που ρωτας...ε μια αλλαγη διεύθυνσης, προφανως και θα γινεται

παντως, σημερα ειναι σημαντικο να ξερεις τα δικαιωματα σου...και αυτο γινεται διαβαζοντας εκει που πρεπει...ε και κανοντας καταλληλες  ερωτησεις στους κατάλληλους ανθρωπους   θα πρεπει σιγα σιγα να το εξασκησεις αυτο

Α και μπορεις να ασκησεις το δικαιωμα της υπαναχώρησης αν θες...οπως σου λεει η φρουφρου

Αρέσει στα μέλη Paralia48, froufrou2017 και σε ακόμα 2 μέλη.

argaard

# 9 στην 1/12/2019
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Eleniii23
Κατάλαβα.. Μπορώ μήπως να το μεταφέρω; εννοώ.. Ειμαι πχ Βόλο μπορώ όταν φύγω.. Αφού είναι σιμ που μπαίνει σε ταμπλετ ρουτερ κτλ Ν τους ζητήσω να μ στέλνουν αλλού το λογαριασμό ώστε να συνεχίσω να το έχω; ή δε γίνεται..

Το συγκεκριμένο προιόν δεν είναι σταθερή σύνδεση, μπορείς να το μεταφέρεις οπουδήποτε στην Ελλάδα και να το χρησιμοποιήσεις, φτάνει να έχει σήμα.

Και αλλάγή στοιχείων μπορείς εννοείτε να κάνεις, το ποιό απλο όμως είναι να ζητήσεις να σου έρχεται ο λογαριασμός στο e-mail σου και να μην σου στέλνουν χάρτινο λογαριασμό σε διεύθυνση.

ZHLIASOY

# 10 στην 1/12/2019
author
Αλλη χώρα

Βεβαια κ γινεται απλα εσυ καθε μηνα πληρωνεις οπου βρισκεσαι το λογαριασμο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Eleniii23

Megalodondas

# 11 στην 1/12/2019
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Αφού είναι SIMοπου πάς σε ακολουθεί τι σκας?

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Eleniii23

Eleniii23

# 12 στην 1/12/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Δεν έχω καν το συμβόλαιο.. Να φανταστώ μπορώ να πάω να τους το ζητήσω;

Enikos

# 13 στην 1/12/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Μεσα στην διαπλοκη και εσυ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από ZHLIASOY
Λοιπον επειδη εχω δουλεψει στην συγκεκριμενη εταιρια σου λεω πως το ποσον θα ειναι γυρω στα 120 με 150 προστιμο.το οποιο βεβαια οσο κ αν επιμενουν δεν εισαι υποχρεωμενη να το δωσεις κατα την διακοπη..αυτοι θα σου πουν πληρωσε για να το κοψουμε ..κ εσυ θα επιμεινεις κοψτετο κ θα τα πληρωνω λιγα λιγα.. μην ψαρωσεις... ειναι η πολιτικη τους αυτη.

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, Paralia48

Enikos

# 14 στην 1/12/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Θυμαμαι παλια, που ενας χρηστης...

Ειχε παρει εναν μεγεθυντη...πουλιου...

Και δεν ειχε τα...επιθυμητα αποτελεσματα...

Το τι τραβηξαμε εδω χαμου...

Αρέσει στα μέλη Silektis, Eleniii23 και σε ακόμα 2 μέλη.

Sourya

# 15 στην 1/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

• Σωστα, εδω κοντευουμε να λυσουμε το μετα θανατον

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Oxaman

sxeseis.gr ... ντύνει στολίζει νοικοκυρεύει παντρεύει...και λύνει όλα σας τα προβήματα...

Eleniii23

# 16 στην 1/12/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Αφού γίνεται τότε εντάξει.. Δεν εχω θέμα να το κρατήσω.. Το θέμα είναι μην πάω να διακόψω κ μ ρθει κάνα 150αρι

Paralia48

# 17 στην 1/12/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
μέσα σε μέρες το διακόπτεις ,δίχως λόγο.

Όταν υπογράφουμε, πάντα κρατάμε αντίγραφο
Γιαυτούς τους παλιοαπατεώνες,  πήρα τα ...βουνά τότε !Τελικά το κράτησε 2 χρόνια, αλλά το έκοψε,μόλις τελείωσαν, ενημερώνοντας 3 ή 2 μήνες πριν,΄.οπως έλεγε το συμβόλαιο.

Eleniii23

# 18 στην 1/12/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θα πάω αύριο να ζητήσω το αντίγραφο του συμβολαίου.. Να δω τι λέει κιόλας.. Και ναι θα μου γίνει μάθημα.. Βλακεια έκανα
Αρέσει στο μέλος froufrou2017

ZHLIASOY

# 19 στην 1/12/2019
author
Αλλη χώρα

Πιο μεσα δεν εχει. .

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Enikos

Μεσα στην διαπλοκη και εσυ...

Αρέσει στο μέλος Enikos

ZHLIASOY

# 20 στην 1/12/2019
author
Αλλη χώρα

Κ αν καταλαβεις το συμβολαιο της συγκεκριμενης εταιριας κ ειναι αυτα που γραφουν εγω θα αφησω γενια κ θα γινω παπας!  

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Eleniii23
Θα πάω αύριο να ζητήσω το αντίγραφο του συμβολαίου.. Να δω τι λέει κιόλας.. Και ναι θα μου γίνει μάθημα.. Βλακεια έκανα

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.