Καλησπέρα. Και πάλι μάλλον έκανα βλακεια. Λοιπόν πήγα λίγες μέρες πριν wind για ίντερνετ. Για το simplefi Συγκεκριμένα. 10 γκιγκα με 17 το μήνα. Μαζί και ταμπλετ. Εγώ για ένα χρόνο το θέλω. Μου λέει δε γίνεται είναι 2 χρόνια. Ωραία του λέω αν το ακυρώσω νωρίτερα τι γίνεται; μου λέει έχεις μια ποινή 60 70 ευρώ. Εγώ ή κουλή υπέγραψα. Προνληματισμενη βέβαια. Μου λένε τώρα ότι έκανα βλακεια και αποκλείεται να είναι τόσα λίγα αλλά θα είναι μεγαλύτερη Κατα πολύ η ποινή. Δώστε τα φώτα σας.. Πάλι πατάτα έκανα;
Ναι γιατι η τιμη που το αγορασες, ειναι προσφορα, και ισχυει μονο για 24μηνο συμβολαιο, διαφορετικα, θα το πληρωνες 50ε νομιζω τον μηνα... τωρα αν το διακοψεις στο 12μηνο, θα εχεις τοσο περιπου 70ε ποινη...νομιζω στο συμβολαιο που εκανες πρεπει να ανφερει, τι γινεται αν διακοψης ποιο γρηγορα την συμβαση,, διαβασε το σιγουρα το αναφερει...
sxeseis.gr ... ντύνει στολίζει νοικοκυρεύει παντρεύει...και λύνει όλα σας τα προβήματα...
Η ποινη ειναι οση λεει το συμβόλαιο σου (διαβασε το)!!!
και αν σου ζητησουν αλλο ποσο οταν ερθει η ωρα να το διακόψεις...πες τους θα απευθυνθω στην ΕΕΤΤ (επιτροπη τηλεπικοινωνιών) και αν δεν συμμορφωθούν...στειλτους γραπτο αιτημα με κοινοποιηση στην ΕΕΤΤ...θα συμμορφωθούν σιγουρα
Τωρα για τη μεταφορα κλπκλπ που ρωτας...ε μια αλλαγη διεύθυνσης, προφανως και θα γινεται
παντως, σημερα ειναι σημαντικο να ξερεις τα δικαιωματα σου...και αυτο γινεται διαβαζοντας εκει που πρεπει...ε και κανοντας καταλληλες ερωτησεις στους κατάλληλους ανθρωπους θα πρεπει σιγα σιγα να το εξασκησεις αυτο
Α και μπορεις να ασκησεις το δικαιωμα της υπαναχώρησης αν θες...οπως σου λεει η φρουφρου
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Eleniii23
Κατάλαβα.. Μπορώ μήπως να το μεταφέρω; εννοώ.. Ειμαι πχ Βόλο μπορώ όταν φύγω.. Αφού είναι σιμ που μπαίνει σε ταμπλετ ρουτερ κτλ Ν τους ζητήσω να μ στέλνουν αλλού το λογαριασμό ώστε να συνεχίσω να το έχω; ή δε γίνεται..
Το συγκεκριμένο προιόν δεν είναι σταθερή σύνδεση, μπορείς να το μεταφέρεις οπουδήποτε στην Ελλάδα και να το χρησιμοποιήσεις, φτάνει να έχει σήμα.
Και αλλάγή στοιχείων μπορείς εννοείτε να κάνεις, το ποιό απλο όμως είναι να ζητήσεις να σου έρχεται ο λογαριασμός στο e-mail σου και να μην σου στέλνουν χάρτινο λογαριασμό σε διεύθυνση.
Βεβαια κ γινεται απλα εσυ καθε μηνα πληρωνεις οπου βρισκεσαι το λογαριασμο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Eleniii23
Κατάλαβα.. Μπορώ μήπως να το μεταφέρω; εννοώ.. Ειμαι πχ Βόλο μπορώ όταν φύγω.. Αφού είναι σιμ που μπαίνει σε ταμπλετ ρουτερ κτλ Ν τους ζητήσω να μ στέλνουν αλλού το λογαριασμό ώστε να συνεχίσω να το έχω; ή δε γίνεται..
Αφού είναι SIMοπου πάς σε ακολουθεί τι σκας?
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Eleniii23
Μεσα στην διαπλοκη και εσυ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από ZHLIASOY
Λοιπον επειδη εχω δουλεψει στην συγκεκριμενη εταιρια σου λεω πως το ποσον θα ειναι γυρω στα 120 με 150 προστιμο.το οποιο βεβαια οσο κ αν επιμενουν δεν εισαι υποχρεωμενη να το δωσεις κατα την διακοπη..αυτοι θα σου πουν πληρωσε για να το κοψουμε ..κ εσυ θα επιμεινεις κοψτετο κ θα τα πληρωνω λιγα λιγα.. μην ψαρωσεις... ειναι η πολιτικη τους αυτη.
Θυμαμαι παλια, που ενας χρηστης...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Oxaman
sxeseis.gr ... ντύνει στολίζει νοικοκυρεύει παντρεύει...και λύνει όλα σας τα προβήματα...
![]()
Πιο μεσα δεν εχει. .
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από EnikosΜεσα στην διαπλοκη και εσυ...
Κ αν καταλαβεις το συμβολαιο της συγκεκριμενης εταιριας κ ειναι αυτα που γραφουν εγω θα αφησω γενια κ θα γινω παπας!
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Eleniii23
Θα πάω αύριο να ζητήσω το αντίγραφο του συμβολαίου.. Να δω τι λέει κιόλας.. Και ναι θα μου γίνει μάθημα.. Βλακεια έκανα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media