Στο διάστημα που κάνω τις "βόλτες" μου στο φόρουμ, παρατηρώ μια έντονη καχυποψία στοχευμένη, κυρίως, απέναντι στους νεοεισερχόμενους.
Κατανοώ ότι οι "γηραιότεροι" του χώρου, θεωρούν σχεδόν - άτυπο - καθήκον τους την προστασία του "χωριού", ωστόσο βρίσκω αυτή την καχυποψία υπέρμετρη, σχεδόν αγενή, απολύτως "εχθρική" και νοσηρά ανασφαλή.Είναι λογική - και υγιής - η επιφύλαξη απέναντι σε αγνώστους, αλλά γιατί τόση καχυποψία;Πότε γραφτηκες.
..Ποιος σε (καχ)υποψιάστηκε .
..Τι σου είπε .
..Τι του απάντησες
...Σε μπλόκαρε ??
Πες τα όλα
Παράθεση:
Καχυποψία ή επιφύλαξη;
Σχόλιο # 1 από eva-1982Στο διάστημα που κάνω τις "βόλτες" μου στο φόρουμ, παρατηρώ μια έντονη καχυποψία στοχευμένη, κυρίως, απέναντι στους νεοεισερχόμενους.
Κατανοώ ότι οι "γηραιότεροι" του χώρου, θεωρούν σχεδόν - άτυπο - καθήκον τους την προστασία του "χωριού", ωστόσο βρίσκω αυτή την καχυποψία υπέρμετρη, σχεδόν αγενή, απολύτως "εχθρική" και νοσηρά ανασφαλή.Είναι λογική - και υγιής - η επιφύλαξη απέναντι σε αγνώστους, αλλά γιατί τόση καχυποψία;
και γω το έχω προσέξει αυτό ειδικά στα τελευταία θέματα .
επιφυλακτικοί είμαστε όλοι αλλά το πως εκφράζουμε αυτή, εξαρτάται απο τον χαρακτήρα μας .
Καθαρό bullying είναι αγαπητή
Με την φύση του ανθρώπου δεν βγάζεις άκρη...
Ούτε και είναι ο κόσμος αγγελικά πλασμένος..
Η δικαιολογία ίσως είναι τά τρολς...
Τα οποία πολύ πιθανόν να δημιουργήσει βέβαια το bullying ...σε προηγούμενο χρόνο
Καθώς αυτά τα δυσαρεστημένα άτομα ξαναγυρνουν συνήθως να πάρουν την εκδίκηση τους..
Φαύλος κύκλος.. και κοινωνική ιεραρχία..αγνές προθέσεις , εγωισμός και δύναμη, βλακεία και εξυπνάδες..
Γενικά όλη η γκάμα τής ανθρωπότητας...
Παράθεση:
Καχυποψία ή επιφύλαξη;
Σχόλιο # 1 από eva-1982Στο διάστημα που κάνω τις "βόλτες" μου στο φόρουμ, παρατηρώ μια έντονη καχυποψία στοχευμένη, κυρίως, απέναντι στους νεοεισερχόμενους.
Κατανοώ ότι οι "γηραιότεροι" του χώρου, θεωρούν σχεδόν - άτυπο - καθήκον τους την προστασία του "χωριού", ωστόσο βρίσκω αυτή την καχυποψία υπέρμετρη, σχεδόν αγενή, απολύτως "εχθρική" και νοσηρά ανασφαλή.Είναι λογική - και υγιής - η επιφύλαξη απέναντι σε αγνώστους, αλλά γιατί τόση καχυποψία;
Στο διαστημα που υπαρχω στο φορουμ και στο τσατ...
Εχουν δει τα ματια μου και εχουν ακουσει τα αυτια μου, οσα σε καμια περιπτωση δεν ονομαζεις "υγιη"...
Αυτο βεβαια θελει προσοχη για να μην μετατραπει σε καχυποψια, διοτι ετσι παιρνει η μπαλα πολυ κοσμο.
Εχω ζησει την εμμονη αυτων των χρηστων στο επακρο και την ζω ακομα...
Μετα... βλεπεις ατομα, να αλλαζουν νικ καθε τοσο διοτι τα κανουν θαλασσα και να επανερχονται με σκοπο να παιξουν τον νεο ρολο τους, για να σε παραπλανησουν.
Συνιστα παρεκτροπη το να εισαι υποψιασμενος, οσο συμβαινουν ολα αυτα, επι σειρα 12 ετων?...
Αν στην μεριμνα των γηραιοτερων, περιλαμβανομαι και εγω (περιλαμβανομαι δικαιωματικα), ειναι το να προστατευσουν το χωριο, ναι, παιζει και αυτο...
Διοτι καποιοι ανθρωποι, συνηθως νεοι χρηστες, πρεπει να προστατευθουν απο την κακοηθεια των προαναφερθεντων...
Εδω εχει συμβει το εξης καλο...
Οποιος νεος χρηστης μπαινει στο τσατ, να τον παραλαμβανει η επιτροπη υποδοχης (πολυ συγκεκριμενα ατομα) και να τον φορτωνουν με τα "ιστορικα" των υπολοιπων μελων, για να τον..."προστατεψουν"...και να τονισουν την δικη τους Αγιοτητα, μεχρι να του την πεσουν για...καφε...
Εχει συμβει και συμβαινει το μολις η επιτροπη καταλαβει οτι καποια κοπελα, συμπαθει καποιο μελος απο εδω, να την πιανουν και να μαυριζουν το αλλο μελος, για να την "προστατευσουν" ...
Αυτοι οι ανθρωποι λοιπον, που υποτιμουν νοημοσυνες, που καθε τοσο βρισκουν και εναν αλλο ρολο να παιξουν, που με την σταση τους δηλητηριαζουν καταστασεις, που εμφανιζονται μονο για να μεμφθουν η να "ενημερωσουν" με μονο κινητρο την εμπαθεια τους, πρεπει να ειναι δακτυλοδεικτουμενα... και να εχουμε τον νου μας, για το νεο νικ που θα σκαρωσουν για να κανουν τα δικα τους παλι...
Ολα αυτα, για να τα προσπερασει καποιος και να φερθει απολυτως φυσιολογικα σε καθε νεο νικ, δεν βοηθουν οσο υπαρχουν ατομα που "απειλουν" κιολας..."θα κανω αλλα εκατο νικς"...
Εσυ, Ευα...μολις δεις καποιον, στην γενικοτερη ζωη σου, τον εμπιστευεσαι αμεσως?...
Εδω μεσα ειδικοτερα, εχεις δεχτει ασυζητητι τον καθε χρηση ως καλο ανθρωπο?...
Οι ερωτήσεις ήταν ερευνητικού περιεχομένου
Όμως παραιτουμαι της έρευνας διότι στο #5 δόθηκαν πιστεύω οι απαντήσεις και σου λύθηκαν οι απορίες.
(κανείς δεν φαντάζεται δράκους...
μέχρι να τους δει )
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από eva-1982
@alisidaοι ερωτήσεις σου είναι ανακριτικού περιεχομένου, ενδιαφέροντος ή απλώς περιέργειας;:pΌπως, εισαγωγικά, διευκρίνησα αφορμή του "προβληματισμού" ήταν οι βόλτες μου στο φόρουμ, στα νήματα, και όχι δεν κρύβεται καμία προσωπική, δραματική εμπειρία πίσω από την ερώτησή μου@Enikos καχυποψία και επιφύλαξη έχουν δομικές και σημαντικές διαφορές και ως έννοιες και ως καταστάσεις. Φυσικά, είμαι επιφυλακτική σε κάθε νέα γνωριμία, όποιου τύπου, μα δε φαντάζομαι και δράκους :pΑπέχω των επιτροπών...
https://www.youtube.com/watch?v=Qx745wHeh-MΠαράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisida(κανείς δεν φαντάζεται δράκους...
μέχρι να τους δει
)
το κείμενο δε με αφήνει να γελάσω
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Hrakleitos3
https://www.youtube.com/watch?v=Qx745wHeh-M
Αυτό υφίσταται στο χώρο. Στα είπαν ολα οι συνάδελφοι...
Εσυ όμως μη λαμβανεις υπόψη τα αρνητικά, υπομονή, θα βρεις τις παρέες σου εδώ και θα περάσεις τον χρόνο που σου περισσεύει στον καναπέ σου με καφέ,αστεία κ σοβαρά...αλλά κ τα ..."αλλά τινά" ...
Καλώς ήρθες δέσε τη ζώνη σου καλού κακού κ καλες πτήσεις στο σχεσειςγκρ...
Ποπκορν να έχεις ε
Παράθεση:
Καχυποψία ή επιφύλαξη;
Παράθεση:
ωστόσο βρίσκω αυτή την καχυποψία υπέρμετρη, σχεδόν αγενή, απολύτως "εχθρική" και νοσηρά ανασφαλή.Είναι λογική - και υγιής - η επιφύλαξη απέναντι σε αγνώστους, αλλά γιατί τόση καχυποψία;
Σχόλιο # 1 από eva-1982
Οταν μιλαμε απλα για ενα φορουμ που ανθρωποι ανταλλασσουν αποψεις μεταξυ τους, κανουν πλακα ,κλπ...συμφωνω μαζι σου
Ειναι υπερβολη η τοση καχυποψια και νοσηρη επισης...
Τα προβληματα ξεκινουν απο κει που καποιος αρχιζει να ανακατευεται με τα πιτουρα...
Ε τοτε ναι, με μαθηματικη ακριβεια θα τον φαν οι κοτες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisidaΟι ερωτήσεις ήταν ερευνητικού περιεχομένου
Όμως παραιτουμαι της έρευνας διότι στο #5 δόθηκαν πιστεύω οι απαντήσεις και σου λύθηκαν οι απορίες.
(κανείς δεν φαντάζεται δράκους...
μέχρι να τους δει
)
To #5, αντιθέτως, επιβεβαίωσε την άποψή μου περί υπάρξεως "αντι-επιτροπής". Την επιτροπή, την είχα αντιληφθεί νωρίτερα, αλλά δεν είχαν καλές προσφορές και δεν ψώνισα. Ούτε πούλησαν. Δεν πρόλαβαν.
Θέση μου είναι ότι οι επιτροπές δημιουργούνται όταν υπάρχουν διαθέσιμοι "πελάτες". Δεν είναι ευθύνη, λοιπόν, μόνο της επιτροπής αλλά και του πρόθυμου πελάτη που ψωνίζει ό,τι του πωλούν.
Το παιχνίδι "εμείς και οι άλλοι" το παίζαμε στο νηπιαγωγείο, όχι; Κάποιοι, αναμφίβολα, το συνεχίζουν και στην ενήλικη ζωή τους μα γιατί να παίξουμε μαζί τους; Υπάρχουν και μεγαλύτερα παιδιά και καλύτερα παιχνίδια.
Εγω παντως, δεν φανταζομαι δρακους...
Τεκμηριωμενα μιλαω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από eva-1982
μα δε φαντάζομαι και δράκους
Συμφωνει και ο ...Ουζερ...
Ε, δε μπορω!!!...
...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από anassa_Αυτό υφίσταται στο χώρο. Στα είπαν ολα οι συνάδελφοι...
Εσυ όμως μη λαμβανεις υπόψη τα αρνητικά, υπομονή, θα βρεις τις παρέες σου εδώ και θα περάσεις τον χρόνο που σου περισσεύει στον καναπέ σου με καφέ,αστεία κ σοβαρά...αλλά κ τα ..."αλλά τινά" ...
Καλώς ήρθες δέσε τη ζώνη σου καλού κακού κ καλες πτήσεις στο σχεσειςγκρ...
Ποπκορν να έχεις ε
Σοκολάτα, σοκολάτα
Αφού κατάλαβες κοπελιά τα της "επιτροπής" μέσα σε τόσο λιγο χρονικό διάστημα ,σε κατατάσσω στους έξυπνους της παρέας .
Γιατί εμένα μου πήρε δύο χρόνια να τα μάθω ..
.Φατσούλα σκραπα που κάθεται στο τελευταίο θρανίο και αντιγράφει από τους μπροστινούς της .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media