Για την "περιστασιακη", (κατα δικη σου ομολογια), παρουσια σου εδω...
Πως πρεπει να ηταν τα πραγματα?...
Πως θα επρεπε να φερθουμε στα τρολς, ωστε να σου ειναι ευχαριστη η βολτα σου?...
Εσενα...η "αντι-επιτροπη", σε τι σε ενοχλησε?...
Οσο για την επιτροπη, μας ειπες οτι λογω ευφυιας δεν τσιμπησες...
Για πες μας τωρα και για την "αντι-επιτροπη", πως πρεπει να ειναι?...
Δεχομαστε και ετοιμα κειμενα συμπεριφορας, για να αναβαθμιστουμε...
Και θα παρακμψουμε την εννοια της φυσικης περι δρασης-αντιδρασης...ως αφυσικη...
Καλο δεν ακουγεται?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από eva-1982
To #5, αντιθέτως, επιβεβαίωσε την άποψή μου περί υπάρξεως "αντι-επιτροπής". Την επιτροπή, την είχα αντιληφθεί νωρίτερα, αλλά δεν είχαν καλές προσφορές και δεν ψώνισα. Ούτε πούλησαν. Δεν πρόλαβαν.
Θέση μου είναι ότι οι επιτροπές δημιουργούνται όταν υπάρχουν διαθέσιμοι "πελάτες". Δεν είναι ευθύνη, λοιπόν, μόνο της επιτροπής αλλά και του πρόθυμου πελάτη που ψωνίζει ό,τι του πωλούν.
Το παιχνίδι "εμείς και οι άλλοι" το παίζαμε στο νηπιαγωγείο, όχι; Κάποιοι, αναμφίβολα, το συνεχίζουν και στην ενήλικη ζωή τους μα γιατί να παίξουμε μαζί τους; Υπάρχουν και μεγαλύτερα παιδιά και καλύτερα παιχνίδια.
Ιδου εγω...σε εσενα να τον ριξω?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από AristotelisNik
Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από agrotis53
Υπαρχη και καχυποψια και επιφυλακτικοτητα και ορθως υπαρχουν και πρεπει να υπαρχουν.
Ναι βρε Αγροτη σιγα μη στηνουμε και στον τοιχο τους νεους με τη λαμπα του ανακριτη απο πανω...
Αν εξαιρεσεις τις περιπτωσεις των ανθρωπων που γνωριζονται και σχετιζονται και εκτος φορουμ, οι υπολοιποι ειμαστε ολοι αγνωστοι μεταξυ μας...
Σε μενα που δεν ξερω κανενα προσωπικα δεν μου κανει καμια διαφορα το αν ειναι καποιος παλιος ή καινουργιος..
Ε ενταξει απο τον παλιο εχω διαβασει και 15 αποψεις παραπανω σε σχεση με τον νεο...ε και;;
Μονο αυτη ειναι η διαφορα...στην ουσια...γιατι κατα τα αλλα δεν υπαρχει καμια αλλη...
αφου τα εζησα και εγω αυτα τρις τι να πω ρε φιλε
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από EnikosΣτο διαστημα που υπαρχω στο φορουμ και στο τσατ...
Εχουν δει τα ματια μου και εχουν ακουσει τα αυτια μου, οσα σε καμια περιπτωση δεν ονομαζεις "υγιη"...
Αυτο βεβαια θελει προσοχη για να μην μετατραπει σε καχυποψια, διοτι ετσι παιρνει η μπαλα πολυ κοσμο.
Εχω ζησει την εμμονη αυτων των χρηστων στο επακρο και την ζω ακομα...
Μετα... βλεπεις ατομα, να αλλαζουν νικ καθε τοσο διοτι τα κανουν θαλασσα και να επανερχονται με σκοπο να παιξουν τον νεο ρολο τους, για να σε παραπλανησουν.
Συνιστα παρεκτροπη το να εισαι υποψιασμενος, οσο συμβαινουν ολα αυτα, επι σειρα 12 ετων?...
Αν στην μεριμνα των γηραιοτερων, περιλαμβανομαι και εγω (περιλαμβανομαι δικαιωματικα), ειναι το να προστατευσουν το χωριο, ναι, παιζει και αυτο...
Διοτι καποιοι ανθρωποι, συνηθως νεοι χρηστες, πρεπει να προστατευθουν απο την κακοηθεια των προαναφερθεντων...
Εδω εχει συμβει το εξης καλο...
Οποιος νεος χρηστης μπαινει στο τσατ, να τον παραλαμβανει η επιτροπη υποδοχης (πολυ συγκεκριμενα ατομα) και να τον φορτωνουν με τα "ιστορικα" των υπολοιπων μελων, για να τον..."προστατεψουν"...και να τονισουν την δικη τους Αγιοτητα, μεχρι να του την πεσουν για...καφε...
Εχει συμβει και συμβαινει το μολις η επιτροπη καταλαβει οτι καποια κοπελα, συμπαθει καποιο μελος απο εδω, να την πιανουν και να μαυριζουν το αλλο μελος, για να την "προστατευσουν" ...
Αυτοι οι ανθρωποι λοιπον, που υποτιμουν νοημοσυνες, που καθε τοσο βρισκουν και εναν αλλο ρολο να παιξουν, που με την σταση τους δηλητηριαζουν καταστασεις, που εμφανιζονται μονο για να μεμφθουν η να "ενημερωσουν" με μονο κινητρο την εμπαθεια τους, πρεπει να ειναι δακτυλοδεικτουμενα... και να εχουμε τον νου μας, για το νεο νικ που θα σκαρωσουν για να κανουν τα δικα τους παλι...
Ολα αυτα, για να τα προσπερασει καποιος και να φερθει απολυτως φυσιολογικα σε καθε νεο νικ, δεν βοηθουν οσο υπαρχουν ατομα που "απειλουν" κιολας..."θα κανω αλλα εκατο νικς"...
Εσυ, Ευα...μολις δεις καποιον, στην γενικοτερη ζωη σου, τον εμπιστευεσαι αμεσως?...
Εδω μεσα ειδικοτερα, εχεις δεχτει ασυζητητι τον καθε χρηση ως καλο ανθρωπο?...
ναι βρε αγαπη μου,, σιγα μην κανουμε και εικονικες εκτελεσεις
αλλο λες εσυ και προς σε αυτο συμφωνο,, αλλο ομως λεω εγω, ... πχ ας παρουμε την θεματοθετρια,, σαν νεα στο φορουμ,,, ποιος την εκανε <<ανακριση;;>> κανεις, και ανταπροκρινομαστε και στα θεματα της, οπως και σε ολα τα θεματα οποιου μελους,, τωρα αν στην αρχη λογω καποιου ιδιαιτερα, η καποιων σε σχετικες αναφορες, υπαρχουν και τα 2 αυτα, καχυποψια, επιφυλαξη,... ειναι απολυτα φυσιολογικο... το γνωριζεις αλλωστε αυτο αυτο δεν σημαινη οτι ολοι που ερχονται στο φορουμ ειναι σαν τα γνωστα...,όντα... σαφεστατα
ποιο πολυ μπορω να πω οσο αφορα εμενα,, διερευνηση θα ελεγα αρχικα οτι κανω πρωτα, αλλα και απο αλλα προσωπα που βλεπω πχ ενικος...
απο εκει και περα, και αυτο το βλεπεις και το βλεπουμε ολοι,, οτι και οι νεοι η οι <νεοι> δημιουργουν και απο μονοι τους καχυποψιες,, βαζει πχ καποιος ενα θεμα, σπευδουμε ολοι να απαντησουμε, οκαθενας με την αποψη του,,, αλλααα ουτε κιχ απο μερος του... η και οταν μιλησει κατα κανονα αποδεικνυεται φεικ...γνωστα και αυτα...παιζουν ομως τον ρολο τους στη ολη κατασταση,, ητε ηθελημενα,, ητε και αθελα τους...
εμ πως να μην υπαρξη καχυποψια, επιφυλακτικοτητα, και οτι αλλο μετα;;...
το αν θα επρεπε;; νομιζω δεν ειναι κακο να μην επρεπε,,, , αλλα δεν ειναι επισης και αυτοσκοπος του καθενα μας νομιζω και να επρεπε, η να θελουμε να ειμαστε καχυποπτοι...
ολα ομως εξαρτωνται και απο της συμπεριφορες και των ιδιων μελων
και τελος γλυκια μου η επιφυλακτικοτητα και η καχυποψια, υπαρχουν ετσι και αλλιως σε καθε νεα γνωριμια αρχικα ασχετα την υφη της και τους στοχους της,, αυτο ομως δεν γινεται τροχοπεδι .. και δεν πρεπει να γινεται... στην εξελιξει τις οποιας γνωριμιας,
και το φορουμ εδω η οπου αλλου κατα καποιο τροπο γνωριμια ειναι, και κανεις δεν ξερει και δεν προβλεπη το πως θα εξελιχθει, η τη σκοπους εχει η καθε πλευρα...
παντως δεν ειμαι της θεωριας φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα,,, και το τι ειναι ο καθενας ειναι προβλημα του, οχι δικο μου στον βαθμο που δεν με ενδιαφερη... ΔΕΝ ειμαι ο εξυπνος της παρεας, και ουτε και ο πιο εξυπνος απο τον καθενα γυρο μου... αλλα οχι και τα σαμαμιδια να γινονται δρακοι δηθεν,...
να διευκρινισω οποσδηποτε γλυκια μου οτι ολο αυτο δεν ειναι προς απαντηση σε σενα,,,
αλλα μεσω εσενα μια ποιο αναλυτικη απο μερος μου ματια στο θεμα αυτο
και για να πινω και τον καφε ταυτοχρονα
ΥΓ το νου σας ρεμαλια εδω, μην διανοηθητε λογω των γλυκων λογων προς την συντροφισσα να σκεφτητε οτιδηποτε, σας εχω ικανους παω να βαλω μουσικη
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Mindthegap-
Ναι βρε Αγροτη σιγα μη στηνουμε και στον τοιχο τους νεους με τη λαμπα του ανακριτη απο πανω...
Αν εξαιρεσεις τις περιπτωσεις των ανθρωπων που γνωριζονται και σχετιζονται και εκτος φορουμ, οι υπολοιποι ειμαστε ολοι αγνωστοι μεταξυ μας...
Σε μενα που δεν ξερω κανενα προσωπικα δεν μου κανει καμια διαφορα το αν ειναι καποιος παλιος ή καινουργιος..
Ε ενταξει απο τον παλιο εχω διαβασει και 15 αποψεις παραπανω σε σχεση με τον νεο...ε και;;
Μονο αυτη ειναι η διαφορα...στην ουσια...γιατι κατα τα αλλα δεν υπαρχει καμια αλλη...
κατι θα ξερει, υποθετω
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από EnikosΣυμφωνει και ο ...Ουζερ...
και γιατι αυτο να αποτελει δικαιολογια;; και ως προς τι αραγε;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από AristotelisNik
Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω
μα δεν παιζουμε μαζι τους... ισως και για αυτο αποκτουν αποθημενα, δεν ξερω ισως
υπαρχη το αυτο... οποτε υπαρχη το υπερ αυτου... κατα αυτου... και το αδιαφορο περι αυτου...
απλοποιηση των πραγματων , μιας και ειμαστε ενηλικοι
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από eva-1982
To #5, αντιθέτως, επιβεβαίωσε την άποψή μου περί υπάρξεως "αντι-επιτροπής". Την επιτροπή, την είχα αντιληφθεί νωρίτερα, αλλά δεν είχαν καλές προσφορές και δεν ψώνισα. Ούτε πούλησαν. Δεν πρόλαβαν.
Θέση μου είναι ότι οι επιτροπές δημιουργούνται όταν υπάρχουν διαθέσιμοι "πελάτες". Δεν είναι ευθύνη, λοιπόν, μόνο της επιτροπής αλλά και του πρόθυμου πελάτη που ψωνίζει ό,τι του πωλούν.
Το παιχνίδι "εμείς και οι άλλοι" το παίζαμε στο νηπιαγωγείο, όχι; Κάποιοι, αναμφίβολα, το συνεχίζουν και στην ενήλικη ζωή τους μα γιατί να παίξουμε μαζί τους; Υπάρχουν και μεγαλύτερα παιδιά και καλύτερα παιχνίδια.
Λοιπόν κάτι με τσιγκλισε, αν και εχω μέρες να γράψω οτιδήποτε, θα πω δυο λόγια, για μένα...
Α) Το τι σημαινει"καχυποψία" εδώ μέσα το έμαθα σε όλες του τις εκφάνσεις...
Β) Να φανταστείς ότι και το θέμα σου, από την πρώτη στιγμή που το είδα, θεωρώ ότι μπήκε για να ταράξει τα "λιμνάζοντα νερά"... τόση καχυποψία φαντάσου...
Γ) Ένα καινούργιο νικ ονόματι Ενικ2019, που φτιάχτηκε σήμερα, σου έκανε λαικ στο θέμα σου και πάω στοίχημα ότι θα διαγραφεί στις επόμενες ώρες... τι άλλο εκτός από καχυποπτο μπορεί να σε κάνει;
ΥΓ. Διαφωνώ και σε αρκετά ακόμη με προλαλησαντες, ίσως επανέλθω...
Δεν ξερω αν εννοεις αυτο το φορουμ η τιποτα αλλα...ομως εδω περα δεν εχω αντιληφθει κατι
τετοιο......βεβαια υπαρχει και η δικη σου πλευρα αν μπεις σ ενα χωρο ιντερνετικο για πρωτη φορα
και εχεις υφος 10 καρδιναλιων πως θες να σε αντιμετωπισουνε ?
Απο κει και περα χρειαζεται παντα ενα διαστημα για σε γνωρισουν οι αλλοι,ολες οι σχεσεις δεν
εξελισσονται με το καλημερα......επειδη εσυ πιθανως βιαζεσαι να γινεις αποδεκτη
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από eva-1982
Αύριο, που θα έχω χρόνο, θα απαντήσω στα σχόλιά σας.Προτείνω να ρίξετε μια ματιά ακόμη στην αρχική μου τοποθέτηση, στην οποία νομίζω πως είναι σαφές πως δεν αναφέρομαι επί προσωπικού μα στην αίσθηση που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας διάφορα νήματα.
χαχα όχι που θα ξέφευγες νόμιζες έτσι ; εμπρός απολογήσου τώρα που τόλμησες να κάνεις παρατήρηση
τι διάβαζες ; εκεί που ο άλλος τόλμησε να παρακολουθήσει για να εξακριβώσει τις αμφιβολίες του και βρέθηκε κατηγορούμενος και έβαλε την ουρά στα σκέλια και εξαφανίστηκε ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από agrotis53και το τι ειναι ο καθενας ειναι προβλημα του, οχι δικο μου στον βαθμο που δεν με ενδιαφερη...
Αυτο ακριβως λεω κι εγω Αγροτη...και για να μην επαναλαμβανομαι οτι εγραψα και στο ποστ 12...
ΥΓ. Στον καφε εκτος απο καφε ειχες ριξει και τιποτα αλλο...;;;
Αν δεν κανω λαθος...αν, λεω...
Η αισθηση η οποια σου δημιουργηθηκε, αφορα ατομα...
Και σε ατομα απευθυνθηκες...
Εκτος και αν ειναι μονολογος το θεμα σου...
Το αναφερω αυτο, ισα για την ευκρινεια των προθεσεων...
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από eva-1982
Αύριο, που θα έχω χρόνο, θα απαντήσω στα σχόλιά σας.Προτείνω να ρίξετε μια ματιά ακόμη στην αρχική μου τοποθέτηση, στην οποία νομίζω πως είναι σαφές πως δεν αναφέρομαι επί προσωπικού μα στην αίσθηση που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας διάφορα νήματα.
Γιατι...ποιος θα επρεπε να απολογηθει, στην αυτου-αυτης μεγαλειοτητα, καθε τοσο...
Οι πληβειοι?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από lamprand
χαχα όχι που θα ξέφευγες νόμιζες έτσι ; εμπρός απολογήσου τώρα που τόλμησες να κάνεις παρατήρηση
Γλυκια μου?...
παει το πουλακι μου?...
κ δεν ειμαι ρεμαλι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από agrotis53ναι βρε αγαπη μου,,
σιγα μην κανουμε και εικονικες εκτελεσεις
αλλο λες εσυ και προς σε αυτο συμφωνο,, αλλο ομως λεω εγω, ... πχ ας παρουμε την θεματοθετρια,, σαν νεα στο φορουμ,,, ποιος την εκανε <<ανακριση;;>> κανεις, και ανταπροκρινομαστε και στα θεματα της, οπως και σε ολα τα θεματα οποιου μελους,, τωρα αν στην αρχη λογω καποιου ιδιαιτερα, η καποιων σε σχετικες αναφορες, υπαρχουν και τα 2 αυτα, καχυποψια, επιφυλαξη,... ειναι απολυτα φυσιολογικο... το γνωριζεις αλλωστε αυτο
αυτο δεν σημαινη οτι ολοι που ερχονται στο φορουμ ειναι σαν τα γνωστα...,όντα... σαφεστατα
ποιο πολυ μπορω να πω οσο αφορα εμενα,, διερευνηση θα ελεγα αρχικα οτι κανω πρωτα, αλλα και απο αλλα προσωπα που βλεπω πχ ενικος...
απο εκει και περα, και αυτο το βλεπεις και το βλεπουμε ολοι,, οτι και οι νεοι η οι <νεοι> δημιουργουν και απο μονοι τους καχυποψιες,, βαζει πχ καποιος ενα θεμα, σπευδουμε ολοι να απαντησουμε, οκαθενας με την αποψη του,,, αλλααα ουτε κιχ απο μερος του... η και οταν μιλησει κατα κανονα αποδεικνυεται φεικ...γνωστα και αυτα...παιζουν ομως τον ρολο τους στη ολη κατασταση,, ητε ηθελημενα,, ητε και αθελα τους...
εμ πως να μην υπαρξη καχυποψια, επιφυλακτικοτητα, και οτι αλλο μετα;;...
το αν θα επρεπε;; νομιζω δεν ειναι κακο να μην επρεπε,,, , αλλα δεν ειναι επισης και αυτοσκοπος του καθενα μας νομιζω και να επρεπε, η να θελουμε να ειμαστε καχυποπτοι...
ολα ομως εξαρτωνται και απο της συμπεριφορες και των ιδιων μελων
και τελος γλυκια μου
η επιφυλακτικοτητα και η καχυποψια, υπαρχουν ετσι και αλλιως σε καθε νεα γνωριμια αρχικα ασχετα την υφη της και τους στοχους της,, αυτο ομως δεν γινεται τροχοπεδι .. και δεν πρεπει να γινεται... στην εξελιξει τις οποιας γνωριμιας,
και το φορουμ εδω η οπου αλλου κατα καποιο τροπο γνωριμια ειναι, και κανεις δεν ξερει και δεν προβλεπη το πως θα εξελιχθει, η τη σκοπους εχει η καθε πλευρα...
παντως δεν ειμαι της θεωριας φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα,,, και το τι ειναι ο καθενας ειναι προβλημα του, οχι δικο μου στον βαθμο που δεν με ενδιαφερη... ΔΕΝ ειμαι ο εξυπνος της παρεας, και ουτε και ο πιο εξυπνος απο τον καθενα γυρο μου... αλλα οχι και τα σαμαμιδια να γινονται δρακοι δηθεν,...
να διευκρινισω οποσδηποτε γλυκια μου
οτι ολο αυτο δεν ειναι προς απαντηση σε σενα,,,
αλλα μεσω εσενα μια ποιο αναλυτικη απο μερος μου ματια στο θεμα αυτο
και για να πινω και τον καφε ταυτοχρονα
ΥΓ το νου σας ρεμαλια εδω, μην διανοηθητε λογω των γλυκων λογων προς την συντροφισσα να σκεφτητε οτιδηποτε, σας εχω ικανους
παω να βαλω μουσικη
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από EnikosΓιατι...ποιος θα επρεπε να απολογηθει, στην αυτου-αυτης μεγαλειοτητα, καθε τοσο...
Οι πληβειοι?...
όλοι μας απολογούμενοι είμαστε φιλε . αστα βράστα . αλάνθαστος κανείς .
εντάξει η ευα μια παρατήρηση έθεσε προς συζήτηση . ας απολογηθεί όποιον τον αφορά δηλ. εσένα χαχα
και θα έρθει και αυτής η σειρά μην ανησυχείς .
η κοπέλα πάντως προσπάθησε να μην θίξει προσωπικά . μίλησε λίγο γενικά (και γω βεβαίως την σιγοντάρισα) θα μπορούσαμε να μην το βλέπουμε σαν επίθεση όταν κάποιος μας την λέει με καποιο τακτ , ανταποδίδοντας αλλά κόσμια να συνδιαλαγούμε και να το δούμε σαν ευκαιρία για αυτοκριτική και διόρθωσή μας αν χρειαστεί .
Ενικε, αλλος ειναι ο Enik;
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από EnikosΑν δεν κανω λαθος...αν, λεω...
Η αισθηση η οποια σου δημιουργηθηκε, αφορα ατομα...
Και σε ατομα απευθυνθηκες...
Εκτος και αν ειναι μονολογος το θεμα σου...
Το αναφερω αυτο, ισα για την ευκρινεια των προθεσεων...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media