Οχι, δεν απολογουμαι για τιποτε και σε κανεναν...
Επειδη δεν απευθυνω την υπεροψια μου, σε κανεναν...
Μονο για αυτο, οχι επειδη πιστευω πως ειμαι αλανθαστος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από lamprand
όλοι μας απολογούμενοι είμαστε φιλε . αστα βράστα . αλάνθαστος κανείς .
ισα για την ευκρινεια των προθεσεων και των τροπων αυτοι οι κακοηθεις ανθρωποι λειτουργουν οπως εσυ σε αυτο το κατεβατο η εχουν και αλλες μεθοδους;
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από EnikosΣτο διαστημα που υπαρχω στο φορουμ και στο τσατ...
Εχουν δει τα ματια μου και εχουν ακουσει τα αυτια μου, οσα σε καμια περιπτωση δεν ονομαζεις "υγιη"...
Αυτο βεβαια θελει προσοχη για να μην μετατραπει σε καχυποψια, διοτι ετσι παιρνει η μπαλα πολυ κοσμο.
Εχω ζησει την εμμονη αυτων των χρηστων στο επακρο και την ζω ακομα...
Μετα... βλεπεις ατομα, να αλλαζουν νικ καθε τοσο διοτι τα κανουν θαλασσα και να επανερχονται με σκοπο να παιξουν τον νεο ρολο τους, για να σε παραπλανησουν.
Συνιστα παρεκτροπη το να εισαι υποψιασμενος, οσο συμβαινουν ολα αυτα, επι σειρα 12 ετων?...
Αν στην μεριμνα των γηραιοτερων, περιλαμβανομαι και εγω (περιλαμβανομαι δικαιωματικα), ειναι το να προστατευσουν το χωριο, ναι, παιζει και αυτο...
Διοτι καποιοι ανθρωποι, συνηθως νεοι χρηστες, πρεπει να προστατευθουν απο την κακοηθεια των προαναφερθεντων...
Εδω εχει συμβει το εξης καλο...
Οποιος νεος χρηστης μπαινει στο τσατ, να τον παραλαμβανει η επιτροπη υποδοχης (πολυ συγκεκριμενα ατομα) και να τον φορτωνουν με τα "ιστορικα" των υπολοιπων μελων, για να τον..."προστατεψουν"...και να τονισουν την δικη τους Αγιοτητα, μεχρι να του την πεσουν για...καφε...
Εχει συμβει και συμβαινει το μολις η επιτροπη καταλαβει οτι καποια κοπελα, συμπαθει καποιο μελος απο εδω, να την πιανουν και να μαυριζουν το αλλο μελος, για να την "προστατευσουν" ...
Αυτοι οι ανθρωποι λοιπον, που υποτιμουν νοημοσυνες, που καθε τοσο βρισκουν και εναν αλλο ρολο να παιξουν, που με την σταση τους δηλητηριαζουν καταστασεις, που εμφανιζονται μονο για να μεμφθουν η να "ενημερωσουν" με μονο κινητρο την εμπαθεια τους, πρεπει να ειναι δακτυλοδεικτουμενα... και να εχουμε τον νου μας, για το νεο νικ που θα σκαρωσουν για να κανουν τα δικα τους παλι...
Ολα αυτα, για να τα προσπερασει καποιος και να φερθει απολυτως φυσιολογικα σε καθε νεο νικ, δεν βοηθουν οσο υπαρχουν ατομα που "απειλουν" κιολας..."θα κανω αλλα εκατο νικς"...
Εσυ, Ευα...μολις δεις καποιον, στην γενικοτερη ζωη σου, τον εμπιστευεσαι αμεσως?...
Εδω μεσα ειδικοτερα, εχεις δεχτει ασυζητητι τον καθε χρηση ως καλο ανθρωπο?...
Λειτουργουν, οπως εσυ...ας πουμε...
Παντα κρυμενοι, πισω απο νεους ρολους...
Κλαψουριζοντας...τα ιερα δικαια των καλων τους προθεσεων...
Σε γκαλοπς και μικρες τακτικες εκμαιευσης συμπαθειας...
Οταν δεν πιασουν τοπο οι "γνωσεις" στις οποιες δεν πιστευουν, αλλα εβαλαν μπροστα προς αγραν καμιας παραπλανημενης, εκθαμβης απο την "γνωση" που δεν καταλαβαινει...
Διοτι δεν γινεται να ειναι αποδεκτοι, ως εχουν...
Δεν το ηξερες?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από AristotelisNikισα για την ευκρινεια των προθεσεων και των τροπων αυτοι οι κακοηθεις ανθρωποι λειτουργουν οπως εσυ σε αυτο το κατεβατο η εχουν και αλλες μεθοδους;
Περσονα, Κυρια μου...
Περσονα...
Κακοτεχνη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από SouryaΕνικε, αλλος ειναι ο Enik;
Παλι για τη δικια σου τακτικη λες;
Την ανελυσες. Οχι αλλο πια
Για των κακοηθων που συνεχεια αναφερεις ρωτησα γιατι φαινεσαι μεγας γνωστης αλλα φαινεται οτι μονο τις δικες σου μεθοδους αναλυεις. Αστο. Δεν εχει και αξια. Την παροιμια με τα πιτουρα την γνωριζω καλα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από EnikosΛειτουργουν, οπως εσυ...ας πουμε...
Παντα κρυμενοι, πισω απο νεους ρολους...
Κλαψουριζοντας...τα ιερα δικαια των καλων τους προθεσεων...
Σε γκαλοπς και μικρες τακτικες εκμαιευσης συμπαθειας...
Οταν δεν πιασουν τοπο οι "γνωσεις" στις οποιες δεν πιστευουν, αλλα εβαλαν μπροστα προς αγραν καμιας παραπλανημενης, εκθαμβης απο την "γνωση" που δεν καταλαβαινει...
Διοτι δεν γινεται να ειναι αποδεκτοι, ως εχουν...
Δεν το ηξερες?...
Οι παραθεσεις μου σε εσενα ηταν ολες προσωπικες, σε δικα σου ποστ και ουδεν κρυφοεπιθετικοπληθυντικοκαιταλοιπα περιειχαν...εκτος και αν ετσι χαρακτηριζεις την ευθυτητα...
Ηταν συγκεκριμενες και σου απευθυνονταν...για να τυχουν μιας αοριστης απαντησης η και καμιας, σε καποια σημεια...
Με το να με λες εκπροσωπο καποιων, δεν ξερω ποιου την νοημοσυνη θες να υποβαθμισεις...
Τελικα, θα μου απαντησεις τουλαχιστον στο πως θες εσυ να ειναι ο χωρος?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από eva-1982
δεν απευθυνόμαστε στον συνομιλητή σε (κρυφο)επιθετικοπληθυντικό, Enikos. Αναρωτιέμαι, μάλιστα, ποιος ήταν ο λόγος...Εκτός αν ρώτησες ως εκπρόσωπος κάποιων.
Μα...
Το ζει, ο "αθρωπος"...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από alisida
Ο Ενικ2019 πάντως συμφωνεί με τον Αρίστο![]()
Αλις...
.θα με κανεις...να συγγραψω κ αλλο πολυφρονικ/ο/παράμυθο...
μ αυτα που παρατηρεις...(ολοι μας ... δηλ)
Απλα επιλεξτε...ριμέικ...(καλυτερο δηλ?)
η...σίκουελ...?(προς το χειροτερο.. δηλ)...σεναριο...
ασε ...ασε...
μην φαω καμια ποινη φυλακισης παλι...
κ εγω δεν εχω παραγραφή...κ κολπα...σαν τον ακατανομαστο...
θα παω μπαμ ..κ καθυστερηση...
Υ.Γ.
Βρηκα κ τον τίτλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από alisida
Ο Ενικ2019 πάντως συμφωνεί με τον Αρίστο![]()
Τι λες για πρίκουελ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από squirrel1968Αλις...
.θα με κανεις...να συγγραψω κ αλλο πολυφρονικ/ο/παράμυθο...
μ αυτα που παρατηρεις...(ολοι μας ... δηλ
)
Απλα επιλεξτε...ριμέικ...(καλυτερο δηλ?)
η...σίκουελ...?(προς το χειροτερο.. δηλ)...σεναριο...
ασε ...ασε...
μην φαω καμια ποινη φυλακισης παλι...
κ εγω δεν εχω παραγραφή...κ κολπα...σαν τον ακατανομαστο...
θα παω μπαμ ..κ καθυστερηση...
Υ.Γ.
Βρηκα κ τον τίτλο...
Βεβαια...
εiπαμε ..να μην τσιμπαμε...πριχτ-ουελ...καλύτερα...
η
τουμπανιερος...
ταιριαζει ...πιο ομορφα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από jane_doΤι λες για πρίκουελ;
Ξέρεις,επειδή ήταν λίγο περίεργο για ένα νέο μέλος να ενδιαφερθεί τόσο έντονα για την επιφυλακτικότητα μας απέναντι της (επιμένω ότι ήταν προσωπικές οι εμπειρίες σου διότι αδύνατο να γνωρίζεις τις δικές μου πχ εμπειρίες ή κάποιου άλλου)
Αν Παρ όλα αυτά θεωρείς ότι υπερβάλλουμε ,
Άσε εμάς να είμαστε "υποψιασμένοι"
διόλου δεν μας χαλάει που μας λες "καχύποπτους"
Μιλώ στο πρώτο πληθυντικο,αν κάποιος
συνάδελφος έχει αντίρρηση
μπορεί να το πει 'D
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από eva-1982
Για να δούμε, λοιπόν
Θα απαντήσω συνοπτικά και επί του συνόλου των σχολίων, χωρίς παραθέσεις, καθώς η αρχική μου πρόθεση θέτοντας το ερώτημα - αυθόρμητα, κατόπιν περιήγησης σε τρέχοντα καθώς και παλαιότερα νήματα - ήταν να γίνει μια συζήτηση περί επιφύλαξης ή καχυποψίας - σε ένα φόρουμ που ονομάζεται sxeseis - και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση κατηγορίας ή κουτσομπολιού (λυπάμαι, ειδικά για το δεύτερο).
Δε γνωρίζω γιατί από κάποιους θεωρήθηκε παραπονάκι ή κατηγορητήριο εν κενώ, δεν απευθύνθηκα επί προσωπικού, περιέγραψα μια αίσθηση της περιρρέουσας που ένιωσα.
Θέση μου είναι ότι η επιφύλαξη λειτουργεί ως φίλτρο, αντίθετα η καχυποψία απορρίπτει εκ προοιμίου - συχνά άστοχα.
Δεν "ομολόγησα" κάπου "περιστασιακή παρουσία", όπως γράφτηκε. Δεν είχα στο μυαλό μου να συντάξω και να μοιράσω εγχειρίδια τρόπων αποφυγής των τρολς ή των κακών παιδιών. Αλλά, γνωρίζω πως όταν κάνουμε μια συζήτηση δεν απευθυνόμαστε στον συνομιλητή σε (κρυφο)επιθετικοπληθυντικό, Enikos. Αναρωτιέμαι, μάλιστα, ποιος ήταν ο λόγος...Εκτός αν ρώτησες ως εκπρόσωπος κάποιων.
Οι "κοπέλες" έχουμε ελαττωματικό firewall και χρήζουμε προστασίας; Συνάγω, ότι το αντίστοιχο των "αγοριών" είναι αδιαπέραστο...
Και, όχι, alisida. Δεν είναι θέμα έξυπνου - χαζού. Είναι θέμα αντιληπτικής ικανότητας, θεμελιώδης και στοιχειώδης στο είδος μας.
Επιφυλάσσομαι να επανέλθω. Καχυποψίας άνευ![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από squirrel1968πριχτ-ουελ...καλύτερα...
η
τουμπανιερος...
ταιριαζει ...πιο ομορφα...
Ετσι είναι αν έτσι νομίζεις ότι είναι
μου την επεσε η σκιουρος ποιο κατω ουτε να εκφραστης ελευθερα δεν μπορεις , και το ειπα να μην το ελεγα αι στο καλο αλλα το ειπα
τεσπα... οχι γλυκια μου,, σκετος καφες ηταν... νες χωρις γαλα,,, 2 ζαχαρη, 1 καφε... πληρη αναλυση, και τα τσιγαρα, pall mall πουρακια... τα εχω κοψει τα παραισθησιογονα, εδω και χρονια
προς τι η απορια ομως;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Mindthegap-
Αυτο ακριβως λεω κι εγω Αγροτη...και για να μην επαναλαμβανομαι οτι εγραψα και στο ποστ 12...
ΥΓ. Στον καφε εκτος απο καφε ειχες ριξει και τιποτα αλλο...;;;
δεν απαντω,
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από squirrel1968Γλυκια μου?...
παει το πουλακι μου?...
κ δεν ειμαι ρεμαλι...
Μαλιστα,, οκ λοιπον για παμε λιγο να δουμε... αληθεια εχεις μηπως παρατητηση,, οτι το αρχικο σου ποστ, που ανοιξες το θεμα, ηταν επιθετικο;;; μηπως κατα λαθος εχεις παρατηρηση, λεω μηπως οτι και το δευτερο σου παλι το ιδιο;; και μηπως συνεχιζω,, εχεις παρατηρηση λεω παλι μηπως,, αυτα τα δυο ποστ παραμενουν πιο επιθετικα, απο ολες της απαντησεις που σου εχουν δοθει εδω μεσα;;;... η οχι;;;
συνεχιζω... μπορεις σε παρακαλω, να αναφερης σε ποια θεματα νεων, αρχικα διεκρινες καχυποψια εκ μερους του συνολου του φορουμ;;; γιατι εξ αρχης αναφερθηκες σε επιτροπη που προστατευη το χωριο ετσι δεν ειναι;;;
επισης μπορεις σε παρακαλω, εφοσον διαβασες νηματα , την εξελιξη σε καποιο νημα της κουβεντας, και της συμπεριφορας καθε νεο θεματοθετη;;;τουλαχιστων τους τελευταιους 2 μηνες;;;
γιατι καχυποψια ξερουμε ολοι τη σημαινη... οχι μονο εσυ... μονο που εσυ δεν εχεις ιστορικο , και παρελθοντολογικη παρουσια στο φορουμ , εστω και στο ελαχιστω για να εχεις γνωμη το το εγινε και πως συνεχιζη... για να ξερεις, και για να κρινης... χχχμμμ η μηπως εχεις;;; οριστε αυτο ειναι καχυποψια τωρα...
αλλες κουβεντες μου θυμιζει αυτη σου η αναφορα, και μαλιστα σαν πρωτο ποστ σαν πρωτο θεμα...
οπως και ναχει ομως,, υπαρχη αντιληπτικη ικανοτητα, και πολυ μαλιστα... δεν... τιποτα αλλο... ολα φαινονται αργα η γρηγορα κανονονας και νομος αυτος
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από eva-1982
Για να δούμε, λοιπόν
Θα απαντήσω συνοπτικά και επί του συνόλου των σχολίων, χωρίς παραθέσεις, καθώς η αρχική μου πρόθεση θέτοντας το ερώτημα - αυθόρμητα, κατόπιν περιήγησης σε τρέχοντα καθώς και παλαιότερα νήματα - ήταν να γίνει μια συζήτηση περί επιφύλαξης ή καχυποψίας - σε ένα φόρουμ που ονομάζεται sxeseis - και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση κατηγορίας ή κουτσομπολιού (λυπάμαι, ειδικά για το δεύτερο).
Δε γνωρίζω γιατί από κάποιους θεωρήθηκε παραπονάκι ή κατηγορητήριο εν κενώ, δεν απευθύνθηκα επί προσωπικού, περιέγραψα μια αίσθηση της περιρρέουσας που ένιωσα.
Θέση μου είναι ότι η επιφύλαξη λειτουργεί ως φίλτρο, αντίθετα η καχυποψία απορρίπτει εκ προοιμίου - συχνά άστοχα.
Δεν "ομολόγησα" κάπου "περιστασιακή παρουσία", όπως γράφτηκε. Δεν είχα στο μυαλό μου να συντάξω και να μοιράσω εγχειρίδια τρόπων αποφυγής των τρολς ή των κακών παιδιών. Αλλά, γνωρίζω πως όταν κάνουμε μια συζήτηση δεν απευθυνόμαστε στον συνομιλητή σε (κρυφο)επιθετικοπληθυντικό, Enikos. Αναρωτιέμαι, μάλιστα, ποιος ήταν ο λόγος...Εκτός αν ρώτησες ως εκπρόσωπος κάποιων.
Οι "κοπέλες" έχουμε ελαττωματικό firewall και χρήζουμε προστασίας; Συνάγω, ότι το αντίστοιχο των "αγοριών" είναι αδιαπέραστο...
Και, όχι, alisida. Δεν είναι θέμα έξυπνου - χαζού. Είναι θέμα αντιληπτικής ικανότητας, θεμελιώδης και στοιχειώδης στο είδος μας.
Επιφυλάσσομαι να επανέλθω. Καχυποψίας άνευ![]()
σε τετοιο χαμογελο τι αντιρρηση;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από alisidaΞέρεις,επειδή ήταν λίγο περίεργο για ένα νέο μέλος να ενδιαφερθεί τόσο έντονα για την επιφυλακτικότητα μας απέναντι της (επιμένω ότι ήταν προσωπικές οι εμπειρίες σου διότι αδύνατο να γνωρίζεις τις δικές μου πχ εμπειρίες ή κάποιου άλλου)
Αν Παρ όλα αυτά θεωρείς ότι υπερβάλλουμε ,
Άσε εμάς να είμαστε "υποψιασμένοι"
διόλου δεν μας χαλάει που μας λες "καχύποπτους"
Μιλώ στο πρώτο πληθυντικο,αν κάποιος
συνάδελφος έχει αντίρρηση
μπορεί να το πει 'D
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media