ααα ολα αυτα δηλαδη στην μετουσιωση του θεματος, ελευθερια- η σκλαβια μεσα στο η τα συστηματα εξουσιας ;;...
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από M_777ελευθερία
μετουσίωση
ασυδοσία
εκμετάλλευση
καταστολή
απόλυτη κυριαρχία
Απο τοτε που αφεθη ελευθερος, απο την πολυετη αιχμαλωσια του απο τον εχθρο, ο θεματοθετης...
Του εμεινε ως κατι, η διαδικασια της ανακρισης...
Απο την οποια πολυετη ανακριση, μετα μειζονος επιμονης του...
Του εμεινε η πεποιθησις οτι "δεν τσακισε"...
Και μετραει τα γραδα του παλι, εις μεταγενεστερον ηλικιαν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από agrotis53ααα ολα αυτα
δηλαδη στην μετουσιωση του θεματος, ελευθερια- η σκλαβια μεσα στο η τα συστηματα εξουσιας ;;...
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από agrotis53φυσικα και το υπερτατο αγαθο ειναι η ελευθερια... αρα ο διαρκεις αγωνα σου για ελευθερια ειναι ο αγωνας σου να μην υπαρχουν ολα αυτα που μπορουν να σου τη στερησουν... και αν ξεκινησεις μια καινουργια κοινωνια απο την εννοια της ελευθεριας, τοτε ο στοχος ειναι να καταργησεις σε πρωτο βαθμο, αυτα που σου τη στερουν, και σε δευτερο βαθμο, να μην ξαναεμφανιστουν, ...οποτε το νοημα και η αξια της ελευθεριας δεν παυεται και δεν αναιρητε...
το χρημα ειναι μεσο συναλαγης, ειναι εμπορικο κομματι, και εξουσιαστικο,,, δεν ειναι η αρχη της επιβιωσης... ολα παραγονται απο την φυση ετσι και αλιως, και η τροφες απολυτα, και ο ρουχισμος, και ολα τα αλλα δευτερευοντα,,, ακομα και ο καφες
δεν καταλυονται οι κοινωνιες αν καταργηθει το χρημα... προσαρμοζονται σε αλλα δεδομενα, και σε αλλους τροπους... η καταργηση του χρηματος, δεν συνεπαγη, καμια καταργηση, ερευνας, επιστημης, μορφωσης, παιδειας, και οτι αλλο...
οι οποιες εφευρεσης, θα συνεχισουν, μονο που θα συνεχισουν στην αναπτυξη, οχι της οικονομιας, αλλα αμεσα του ανθρωπου, και κατα επεκταση των κοινωνιων... δεν χρειαζεται το χρημα... δεν χρειαζονται ανακαλυψεις επιβολης, οπως οπλα, πυραυλοι πυρηνικα,... χρειαζονται ανακαλυψης μηχανηματων που θα βοηθουν στην αναπτυξη, παραγωγης, και επιβιωσης... φαρμακα, καταπολεμηση ασθενειων καλυτερευση ζωης... δεν ειναι επιστροφη σε ημιαγρια μορφη... ειναι βημα σε ανωτερο επιπεδο, που θα βασιζεται στον ελευθερο ανθρωπο και στης ελευθερες κοινωνιες...αυτη ειναι ζωη...
εσυ αυτο που περιγραφης ειναι μονο ενας φοβος, δεν ειναι ζωη, δεν ειναι ελευθερια, δεν ειναι τιποτα...ενας φοβος μονο που απλα στον εχουν εντρυφηση και επιβαλη, και δεν μπορεις να δεις περα απο αυτον το φοβο... τον ανακυκλωνης και τον κανης σημαια δουλείας και σκλαβιάς... και αυτο εν τελη μαθαινης στα παιδια σου... δεν τους χαριζεις ζωη... σκλαβια τους χαριζεις και τους μαθαινεις... σκλαβια στην εξουσια, στους νομους της, στους δηθεν θεους, σκλαβια οριζοντας ανωτερο-κατωτερο, σκλαβια περι πατριδων και συνορον, σκλαβια στο να δουλευουν οχι για να ζησουν, αλλα να ζησουν αυτους που τους επιβαλονται... και ετσι, υποταγη , και υποταγη να ζουν μονο οτι τους επιτρεπουν αυτοι, και το χρημα τους...
όχι φίλε η ελευθερία προυποθέτει να είσαι δούλος . και με την δουλειά σου να παλευεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου επιβίωσης που η ικανοποίηση αυτή σου δίνει κατόπιν την ελευθερία σου .
όσο πιο πολύ δουλευεις τόσο πιο πολύ ελευθερία θα έχεις .
αναφέρω την λέξη δουλειά (εργασία) γιατί αυτό είναι παράγωγο της δουλείας .
με την εμφάνιση της ζωής έχουμε την δουλεία που κυριαρχεί επάνω της για την επιβίωσή της . το να μην θέλεις να είσαι δούλος συνεπάγεται ότι δεν θέλεις να δουλευεις . χωρις δουλειά όμως δεν επιβιώνεις , πεθαίνεις .
γι αυτό και οι ιδεολογίες (ιδεαλισμος) που μιλούν για την απόκτηση της ελευθερίας (επιβίωσης) δεν έχουν την δουλειά σαν το μέσον για την αποκτησή της αλλά την αρπαγή απο αυτούς που την έχουν με την δικαιολογία ότι αυτοί είναι οι κακοί και εφόσον οι ίδιοι είναι οι καλοί καλά κάνουν και το δίκιο είναι με το μέρος τους .
όλα τα άλλα είναι ευχολόγια και ιδεαλισμοί και παρ ότι το τείχος έπεσε και είδαμε ότι αυτά τα ευχολόγια είχαν χρησιμοποιήσει και αυτοί και απότυχαν εμεις στον κόσμο μας ακόμα .
μιλάς για εφευρέσεις ότι θα γίνονται στην κοινωνία προς όφελος όλων . μπα και γιατί να κάτσω εγώ εσύ ή όποιος να εφευρω ; δούλος σας είμαι ; δεν σφάξανε . όχι θα κάνω ότι και οι πολλοί . θα τρω θα πίνω μπλα μπλά πολυ μπλα μπλά λούφα απ την δουλειά , γέλιο ποτά κανα τσιγάρο βόλτες και πηδημα .
αχ ρε συνάδελφε . δεν βλέπεις ότι όλοι θα θέλαμε να μην δουλευουμε και να παιρνάμε ευτυχισμένα και με το στομάχι πάντα γεμάτο ;
δεν βλέπεις ότι λιγοι δουλευουν και συντηρούν ενα τσούρμο κηφήνες ;
δεν βλέπεις ότι οι πολλοί πάντα διαλεγουν το κόμμα που τους δίνει τα περισσότερα ; δεν είδες πως λάκησαν όλοι απ το πασοκ την Νδ και έγιναν εν μια νυκτί επαναστάτες μέχρι Χ, αυγής ;
μ αυτούς θα φτιάξουμε την νεα κοινωνία με γνώμονα την ελευθερία ; σωθήκαμαν
Σου έχω νέα: 4η βιομηχανική επανάσταση.
ΥΓ. Ο Αριστοτέλης δλδ και ο Σωκράτης δεν ήταν ελεύθεροι. .
ΥΓ2 Τα θέλει και εμένα ο οργανισμός μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από lamprand
όχι φίλε η ελευθερία προυποθέτει να είσαι δούλος . και με την δουλειά σου να παλευεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου επιβίωσης που η ικανοποίηση αυτή σου δίνει κατόπιν την ελευθερία σου .
Ποτε γινηκανε ολαφτα?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από jane_doΣου έχω νέα: 4η βιομηχανική επανάσταση.
ΥΓ. Ο Αριστοτέλης δλδ και ο Σωκράτης δεν ήταν ελεύθεροι.
.
.έχει γραφτεί και "Το δικαίωμα στη τεμπελιά" από το γαμπρό του Carl Marx, Paul Lafargue !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από jane_doΣου έχω νέα: 4η βιομηχανική επανάσταση.
ΥΓ. Ο Αριστοτέλης δλδ και ο Σωκράτης δεν ήταν ελεύθεροι.
.
ΥΓ2 Τα θέλει και εμένα ο οργανισμός μου.
χαχα εσε τις κοροιδίες και πες μου για την 4 Βιομ. επανασταση που δεν γνωρίζω . αντε να μαθω και τίποτα
και για τους φιλοσοφους μας πες . να και συ .
Να κάτσεις να διαβάσεις,τι,μασημένη τροφή; Άντε να δουλέψουμε και λίγο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από lamprand
χαχα εσε τις κοροιδίες και πες μου για την 4 Βιομ. επανασταση που δεν γνωρίζω . αντε να μαθω και τίποτα
και για τους φιλοσοφους μας πες .
να και συ .
Άσε Ενικέ,μας βλέπω σε λίγα χρόνια να παίρνουμε τα άρματα, και να γινόμαστε οι καινούριοι Λουδίτες (με την γνωστή κατάληξη).
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από EnikosΠοτε γινηκανε ολαφτα?...
Παράθεση:
Πάντως
Σχόλιο # 46 από maroudas.έχει γραφτεί και "Το δικαίωμα στη τεμπελιά" από το γαμπρό του Carl Marx, Paul Lafargue !!!
ελαα ! δεν το ξερα . διάβασα λίγο και το παρακάτω που διάβασα για τον λόγο που αυτοκτόνησε με την γυναίκα του με έκαναν να τον συμπαθήσω . εκτος βέβαια από αυτά τα ζήτω !
Υγιής στο σώμα και το πνεύμα, αυτοκτονώ, πριν τα ανελέητα γεράματα, που θα μου αφαιρέσουν μία - μία όλες τις ηδονές και τις χαρές της ύπαρξης και θα μ' απογυμνώσουν απ' τις φυσικές και πνευματικές μου δυνάμεις, παραλύσουν την αποφασιστικότητα, καταστρέψουν τη θέλησή μου και με κάνουν βάρος για μένα τον ίδιο και για τους άλλους.Εδώ και χρόνια ανέλαβα την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μου να μην περάσω τα εβδομήντα ... Ζήτω ο Κομμουνισμός! Ζήτω ο Διεθνής Σοσιαλισμός!
χαχα και ο Μαρξ για τον γαμπρό του : αυτός ο άτιμος ο Λαφάργκ με ζαλίζει με τον προυντονισμό του και θαρρώ ότι δεν θα με αφήσει ήσυχο αν δεν του σπάσω το κρεόλικο κεφάλι του». Τάδε έφη ο Μαρξ για τον Λαφάργκ, ο οποίος αν και επιφυλακτικός απέναντι στο νεαρό ανερχόμενο άντρα δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον γάμο της κόρης του με εκείνον.
καλός πατριάρχης και αυτός Τζαίν ντο έε ; ακου ήθελε να αποτρέψει τον γάμο της κόρης του!
ακουσε φιλε μου... οι ιδεες , η οποιες ιδεες, προκυπτουν μεσα απο καταστασεις, εμπειριες, αναλυσεις, σκεψης, και προσπαθειες για κατι αλλο, απο το προυπαρχων... χωρις ιδεες θα ζουσες ακομη στης σπηλιες...
οι ιδεες, δεν εχουν καμια σχεση , με το πως χρησιμοποιουνται,, και το πως καταληγουν...
δεν θα μπω σε αναλυση κομματον και συστηματων...
εξαρχης σου ειπα καταργησε το χρημα... εκει επιμενω...οποτε θα σχολιασω τα περι κανεις δεν θα δουλευει και οτι αυτο συνεπαγη σαν δικαιολογια, για να μην κανη κανενας τιποτα...
εγω σου λεω ολοι θα δουλευουν... γιατι τοτε δεν θα εχουν κανενα λογο μα μην δουλευουν... θα δουλευουν της ωρες που χρειαζεται, και θα εχουν τα παντα που χρειαζονται... τους κηφηνες μια κοινωνια διαμορφωμενη, τους στελνει οπου θελουν και ας βρουν μονοι τους τον τροπο να καθονται και να ζουν... εσυ τι λες, θα το κανουν;;; οχι βεβαια...
μου λες γιατι ο επιστημονας να ανακαλυψει... σωστα γιατι ο αρχιμηδης και ολοι η μεγαλοι εφευρετες , ανακαλυπταν,, γιατι ειχαν σπονσορες, η χρηματοδοτες;;; η γιατι η ανακαλυψει και η κατανοηση τον πραγματων ειναι εμφυτο στον ανθρωπο,,, ειναι πανω απο ολα παθος, αξια, πυρετος γνωσης... και οτι ανακαλυπτεις θες να το κανεις γνωστο, θες να το μοιραστης...
.στο τωρα σε αυτο το κοσμο, μπορεις να το κανης και εμπορικο σημα... ναι αλλα σε μια κοινωνια οπου δεν θα υπαρχη το τωρα,, και σε μια κοινωνια οπου θα ζεις και εσυ, και θα σου προσφερει, και θα το εχεις εμπεδωση αυτο... θα το κανης οχι για εμποριο,, αλλα για ολα τα πρωταρχικα πραγματα που σου ανεφερα...και αυτο θα σε γεμιζει, γιατι δεν θα εχεις κανενα βασανο, αγχος, ουτε για επιβιωση, ουτε για εξουσια...
το ιδιο και ο καθε ανθρωπος,,, θα δουλευει λιγες ωρες, χωρις αφεντικα, χωρις αγχος, χωρις, το οτι σε κανει να ξυπνας το πρωι και να πας σε μια δουλεια και να μετρας ακομα αν πιεις σημερα καφε, μηπως και δεν σου φτασουν για να βγαλεις τον μηνα, και αν θα πληρωθεις κιολας...ειναι το ιδιο;;
τι μου λες για κηφηνες και δουλους;;; αυτα ειναι τα τωρινα που αποδεχεσαι και τα συντηρης...
δηλαδη τωρα αποδεχεσαι να δουλευεις μονο και μονο για να εχεις, και αν, τα προς το ζην...αλλα θα αρνηθεις να δουλεψεις σε ποιο καλυτερες συνθηκες, και να τα εχεις ολλα, και χωρις αγχος ...
οσοι το κανουν αυτο ειπαμε τι γινεται...
οχι φιλε μου... δεν ειναι ιδεοληψια αυτο που σου λεω...ειναι ο μονος δρομος, η μονη επιλογη αν θες ελευθερια, και ζωη... και αν το θες γινεται, αν το παλεψης γινεται... αν ομως απλα συμβιβαζεσαι με οτι εχεις και λες θελημα θεου... ε οχι... μια ζωη ουσιαστικα θα εισαι δουλους, αρα ανελευθερος...
κατηργησε το χρημα και απελευθεροσου απο την εξουσια του,, και θα σου πω εγω που θα πανε και οι κηφηνες και οι θεοι, και η εξουσιες... και ουτε κομμουνισμο-ουτε φασισμο-ουτε αναρχια-ουτε δημοκρατια...θα ειναι λεξεις και εννοιες πεθαμενες, και θαμενες...δεν θα τις χρειαζεσαι απλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από lamprand
αναφέρω την λέξη δουλειά (εργασία) γιατί αυτό είναι παράγωγο της δουλείας .
με την εμφάνιση της ζωής έχουμε την δουλεία που κυριαρχεί επάνω της για την επιβίωσή της . το να μην θέλεις να είσαι δούλος συνεπάγεται ότι δεν θέλεις να δουλευεις . χωρις δουλειά όμως δεν επιβιώνεις , πεθαίνεις .
γι αυτό και οι ιδεολογίες (ιδεαλισμος) που μιλούν για την απόκτηση της ελευθερίας (επιβίωσης) δεν έχουν την δουλειά σαν το μέσον για την αποκτησή της αλλά την αρπαγή απο αυτούς που την έχουν με την δικαιολογία ότι αυτοί είναι οι κακοί και εφόσον οι ίδιοι είναι οι καλοί καλά κάνουν και το δίκιο είναι με το μέρος τους .
όλα τα άλλα είναι ευχολόγια και ιδεαλισμοί και παρ ότι το τείχος έπεσε και είδαμε ότι αυτά τα ευχολόγια είχαν χρησιμοποιήσει και αυτοί και απότυχαν εμεις στον κόσμο μας ακόμα .
μιλάς για εφευρέσεις ότι θα γίνονται στην κοινωνία προς όφελος όλων . μπα και γιατί να κάτσω εγώ εσύ ή όποιος να εφευρω ; δούλος σας είμαι ; δεν σφάξανε . όχι θα κάνω ότι και οι πολλοί . θα τρω θα πίνω μπλα μπλά πολυ μπλα μπλά λούφα απ την δουλειά , γέλιο ποτά κανα τσιγάρο βόλτες και πηδημα .
αχ ρε συνάδελφε . δεν βλέπεις ότι όλοι θα θέλαμε να μην δουλευουμε και να παιρνάμε ευτυχισμένα και με το στομάχι πάντα γεμάτο ;
δεν βλέπεις ότι λιγοι δουλευουν και συντηρούν ενα τσούρμο κηφήνες ;
δεν βλέπεις ότι οι πολλοί πάντα διαλεγουν το κόμμα που τους δίνει τα περισσότερα ; δεν είδες πως λάκησαν όλοι απ το πασοκ την Νδ και έγιναν εν μια νυκτί επαναστάτες μέχρι Χ, αυγής ;
μ αυτούς θα φτιάξουμε την νεα κοινωνία με γνώμονα την ελευθερία ; σωθήκαμαν
Γιατί απευθύνεσαι σε εμένα Λαμπράν;
(Είπε κανένας ότι ο Μαρξ ήταν φεμινιστής; Ποιος το είπε να τον μαλώσω
)
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από lamprand
καλός πατριάρχης και αυτός Τζαίν ντο έε ; ακου ήθελε να αποτρέψει τον γάμο της κόρης του!
Κοίτα να δεις τώρα,στη Microsoft, άκουσον άκουσον, με 4ήμερη εργασία αυξήθηκε η παραγωγικότητα κατά 40%.
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από agrotis53ακουσε φιλε μου... οι ιδεες , η οποιες ιδεες, προκυπτουν μεσα απο καταστασεις, εμπειριες, αναλυσεις, σκεψης, και προσπαθειες για κατι αλλο, απο το προυπαρχων... χωρις ιδεες θα ζουσες ακομη στης σπηλιες...
οι ιδεες, δεν εχουν καμια σχεση , με το πως χρησιμοποιουνται,, και το πως καταληγουν...
εξαρχης σου ειπα καταργησε το χρημα... εκει επιμενω...οποτε θα σχολιασω τα περι κανεις δεν θα δουλευει και οτι αυτο συνεπαγη σαν δικαιολογια, για να μην κανη κανενας τιποτα...
εγω σου λεω ολοι θα δουλευουν... γιατι τοτε δεν θα εχουν κανενα λογο μα μην δουλευουν... θα δουλευουν της ωρες που χρειαζεται, και θα εχουν τα παντα που χρειαζονται... τους κηφηνες μια κοινωνια διαμορφωμενη, τους στελνει οπου θελουν και ας βρουν μονοι τους τον τροπο να καθονται και να ζουν... εσυ τι λες, θα το κανουν;;; οχι βεβαια...
μου λες γιατι ο επιστημονας να ανακαλυψει... σωστα γιατι ο αρχιμηδης και ολοι η μεγαλοι εφευρετες , ανακαλυπταν,, γιατι ειχαν σπονσορες, η χρηματοδοτες;;; η γιατι η ανακαλυψει και η κατανοηση τον πραγματων ειναι εμφυτο στον ανθρωπο,,, ειναι πανω απο ολα παθος, αξια, πυρετος γνωσης... και οτι ανακαλυπτεις θες να το κανεις γνωστο, θες να το μοιραστης...
.στο τωρα σε αυτο το κοσμο, μπορεις να το κανης και εμπορικο σημα... ναι αλλα σε μια κοινωνια οπου δεν θα υπαρχη το τωρα,, και σε μια κοινωνια οπου θα ζεις και εσυ, και θα σου προσφερει, και θα το εχεις εμπεδωση αυτο... θα το κανης οχι για εμποριο,, αλλα για ολα τα πρωταρχικα πραγματα που σου ανεφερα...και αυτο θα σε γεμιζει, γιατι δεν θα εχεις κανενα βασανο, αγχος, ουτε για επιβιωση, ουτε για εξουσια...
το ιδιο και ο καθε ανθρωπος,,, θα δουλευει λιγες ωρες, χωρις αφεντικα, χωρις αγχος, χωρις, το οτι σε κανει να ξυπνας το πρωι και να πας σε μια δουλεια και να μετρας ακομα αν πιεις σημερα καφε, μηπως και δεν σου φτασουν για να βγαλεις τον μηνα, και αν θα πληρωθεις κιολας...ειναι το ιδιο;;
τι μου λες για κηφηνες και δουλους;;; αυτα ειναι τα τωρινα που αποδεχεσαι και τα συντηρης...
δηλαδη τωρα αποδεχεσαι να δουλευεις μονο και μονο για να εχεις, και αν, τα προς το ζην...αλλα θα αρνηθεις να δουλεψεις σε ποιο καλυτερες συνθηκες, και να τα εχεις ολλα, και χωρις αγχος ...
οχι φιλε μου... δεν ειναι ιδεοληψια αυτο που σου λεω...ειναι ο μονος δρομος, η μονη επιλογη αν θες ελευθερια, και ζωη... και αν το θες γινεται, αν το παλεψης γινεται... αν ομως απλα συμβιβαζεσαι με οτι εχεις και λες θελημα θεου... ε οχι... μια ζωη ουσιαστικα θα εισαι δουλους, αρα ανελευθερος...
κατηργησε το χρημα και απελευθεροσου απο την εξουσια του,, και θα σου πω εγω που θα πανε και οι κηφηνες και οι θεοι, και η εξουσιες... και ουτε κομμουνισμο-ουτε φασισμο-ουτε αναρχια-ουτε δημοκρατια...θα ειναι λεξεις και εννοιες πεθαμενες, και θαμενες...δεν θα τις χρειαζεσαι απλα
και εδω στο σκρουτζ, γινεται... καλα στην ιαπωνια γινεται χαμος... εχουν τεραστιο θεμα εκει... ακομη και στους δρομους κοιμουνται απο την κουραση αλλα τζενουλα αυτα ειναι βελονα στα αχυρα... σταγονα στον ωκεανο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από jane_doΚοίτα να δεις τώρα,στη Microsoft, άκουσον άκουσον, με 4ήμερη εργασία αυξήθηκε η παραγωγικότητα κατά 40%.
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από agrotis53ακουσε φιλε μου... οι ιδεες , η οποιες ιδεες, προκυπτουν μεσα απο καταστασεις, εμπειριες, αναλυσεις, σκεψης, και προσπαθειες για κατι αλλο, απο το προυπαρχων... χωρις ιδεες θα ζουσες ακομη στης σπηλιες...
Και βεβαια με τις ιδέες αλλά προσεκτικά γιατι μπορει να κανεις και λάθος . δεν κυρητεις αιματοχυσία γιατι είσαι απόλυτα σίγουρος για τις ιδέες πχ. του σοσιαλισμού . το έκαναν στην σοβ. ενωση και έχουμε να μιλάμε για αποτυχία με εκατ. νεκρούς φυλακές εξορίες και αστυνομοκρατία .
είμαστε ελευθεροι να ζήσουμε κομουνιστικά κανεις δεν απαγορευει οι κομουνιστές σε κάθε χωριό ή γειτονιά να ενώσουν τις περιουσίες τους και να ζήσουν με την ίση εργασία τους . εκει θα δεις ποσο αδικημένοι θα αισθανθούν κάποιοι που έχουν περισσότερα εργατικά προσόντα από άλλους .
ακριβώς δεν κάνετε τίποτα καταργώντας εσυ πρώτοι τα χρήματά σας για να πειστούμε και μεις οι άπιστοι . έχουμε αρκετά χωριά και νησιά ακατοίκητα για να γίνει το πειραμα αντε λοιπόν ;
οχι θα βρεθεί λόγος για να μην δουλευουν ΄ πως δηλ. το πρεζόνι θα κόψει την πρέζα επειδή θα του πούμε τώρα εκάμαμεν επανάσταση ; τους φασίστες αν δεν θέλουν να δουλευουν τι θα τους κάνετε ; ξέρω λεπίδι . χαχα εξαναγκασμός και στέρηση ελευθερίας λέγεται αυτό φίλε .
αν τους διώξετε και τους αφήσετε ελεύθερους να βρούν τον τρόπο να ζήσουν τους κηφήνες να είσαι σίγουρος ότι θα τον βρούν εις βάρος σου . μια ματιά στην ζούγκλα να ρίξεις και στις πρώτες ομάδες ανθρώπων θα δεις ότι η αρπαγή του φαγητού είναι πολύ διαδεδομένος και ακόμα είναι .
θα καταρργήσεις το χρήμα και όλοι οι παραβατικοί θα γίνουν νομιμόφρωνες με μιάς ; είναι λάθος να πιστευεις ότι οι άνθρωποι θα υπακούσουν στην ανθρώπινη ιδέα και όχι στην φύση τους .
ότι δεν θα θέλουν να προβληθούν και να ξεχωρίσουν απ τους άλλους ότι δεν θα θέλουν να εξουσιασουν .
Όλοι ήταν αριστοκράτες αυτοί και μην είσαι σίγουρος ότι θέλουν να το μοιράσουν χωρίς την αναγνώρισή τους . όλοι έγιναν γνωστοί και απόλαβαν την αναγνώριση μέχρι τώρα ο Αρχιμήδης με τον βασιλιά ήταν φίλος που δεν μπορούσε να είναι ο απλός ανθρωπος .
ακριβώς γι αυτό δεν θα το κάνω γιατί δεν θα έχω κανένα αγχος . όλα εξελίχθηκαν και ανακαλύφθηκαν απ την ανάγκη για επιβίωση ημών και των απογόνων και την καλυτερευση του βιωτικού επιπέδου μας . αυτή η ανάγκη πάντα θα υπάρχει και κανείς δεν θα δεχτεί ενω μπορεί με την αξία του να πάει 10 βήματα μπροστά να τα μοιράσει με τους άλλους ακούμενος σε μερικούς πόντους βήματος .
777 βάλε μία τάξη σέ παρακαλώ..
Μπαχαλο τό έχουν κάνει το νήμα..Όλοι οι γονείς, δεν ζητούν το καλύτερο θεωρητικά μέλλον για τα απιδιά τους?
Οπότε μην αποκλείετε την κοινωνική ευαισθησία από τον κομμουνισμό!
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από jane_doΓιατί απευθύνεσαι σε εμένα Λαμπράν;
(Είπε κανένας ότι ο Μαρξ ήταν φεμινιστής;
Ποιος το είπε να τον μαλώσω
)
αα τον αχρείο δεν ήταν ; μόνο για τις γυναίκες των αλλωνών κύρητε την ισότητα ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από maroudasΌλοι οι γονείς, δεν ζητούν το καλύτερο θεωρητικά μέλλον για τα απιδιά τους?
Οπότε μην αποκλείετε την κοινωνική ευαισθησία από τον κομμουνισμό!
όχι εντάξει πλάκα κάνουμε . απο ευαισθησία άλλο τίποτα οι κομουνιστές το τι πένθος και κλάμα έπεσε για τον Στάλιν ακουστά το έχουμε στην δε Κορέα το είδαμε κι όλας . και γω ο αναίσθητος ούτε για τον πατέρα μου δεν μπόρεσα να κλάψω γκαμώτο .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media