Άλις επιτέλους κάποιος της έδειξε την πραγματικότητα!!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisidaΗ μαμά μου έχει εραστή
- Με χρησιμοποιεί για να τον βλέπει
- Με παραμελεί λειποντας πολλές ώρες από το σπίτι
- Παραμελεί και τον πατέρα μου για τον ίδιο λόγο
- Θα μπορούσα να στηριχτώ στον πατέρα μου αλλά...
- Η μαμά τον μειώνει στα μάτια μου κάθε τόσο με το να του μιλά άσχημα
- Μεγάλωσα και...
- Είπα στη μαμά οσα ξέρω αλλά...
- Αντί να ντραπει και να μετανοιωσει
- για όσα πέρασα εξ αιτίας της,αντίθετα ..
- Απαλλάχτηκε από το να κρύβεται και από εμένα ...
- Και τώρα αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στον εραστή της ...
Εγω όμως είμαι μόνο 23
- Μπορώ να στηρίξω και τον εαυτό μου και τον πατέρα μου αν χρειαστεί
- Απαντήσεις στο "γιατί" δε θα πάρω ποτέ
- Γιατί δεν υπάρχει γιατί
- Μόνο τι έχω να μάθω από αυτό υπάρχει
- Δε θα κάνω το λάθος να φοβηθω να αγαπήσω μη τυχόν και προδοθω με τον ίδιο τρόπο
- Θα έχω όμως τα μάτια μου ανοιχτά
- τις αισθήσεις μου σε ετοιμότητα να καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου
- Για να μη χάσω κι εγώ τόσα χρόνια από τη ζωή μου ...
- Με λάθος συντροφο
- Εγώ δεν φταίω για τις επιλογές των γονιών μου
- Έχω όμως ευθύνη για τις δικές μου μελλοντικές επιλογές
- Και για τα βιώματα των παιδιών που θα κάνω
Με αγάπη
σε καταλαβαινω απολυτα και με ευχολογια εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε ...
ευκολο ειναι να βασανιζεσαι με μια σκεψη οτι εδω υπαρχει προσβολη και προδοσια της οικογενειας απο την μητερα σου ;
και εσενα προδιδει η κυρια αυτη ,,, ...
ειτε ο πατερας σου ξερει και βολευεται ..
ειτε δεν ξερει η δεν θελει να ξερει ...
εφ οσον πιστευεις οτι ξερει ...εσυ ξερεις και τον πατερα σου και ποσο συνυπευθυνος ειναι... η ποσο θυμα ...
μην ξεχναμε οτι ετσι μεγαλος που ειναι κι αυτος ηλικιακα και να γνωριζει δεν εχει και πολλες επιλογες ,μια και ειναι ευαλωτος και αρρωστος ...
αρα εδω το κλιμα μπορει να αντιστραφει μονο κανοντας εσυ την ανατροπη ...
εχεις ενα ισχυρο οπλο ..την νιοτη σου ..κι αν βγεις στην γυρα επιμονα και σταθερα ολο και καποια απασχοληση θα βρεις ...
κατοπιν μιλας στον πατερα σου και στειλτε ...και οι δυο... την μανα στον λεγαμενο ...πακετο χωρις καρτα επιστροφης ..
εισαι πολυ νεα ακομη ..θα ζησεις με τον πατερα σου ηρεμα στηριζοντας ο ενας τον αλλον ,,σ ενα υγιες περιβαλλον ,.,..
οσο για την μητερα σου που πανω απ ολα βαζει τον γκο..νο ,,
να τα πεις εδω στο φορουμ αυτα σε μερικες
που οταν υπεραμυνομαι της αποψης οτι πολλες γυναικες πανω απο τον γκ,,νο δεν βαζουν τιποτα ...
μου λενε οτι ολα αυτα ειναι αβασιμα και ανυποστατα ..
κι οχι πολλες ...παρα πολλες ,πουλανε τα παιδια στο ονομα του συζυγου γκ..νου ,,,
,τα κακομοιρα τα παιδια ειναι μοχλος χειραγωγησης ..
ακομα και απ αυτες που προφασιζονται οτι δεν διαλυουν την οικογενεια για τα παιδια ...
Παράθεση:
Θα ήθελα να συμπληρώσο κάτι ..Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ όλους για της απάντησης σας της είχα ανάγκη ... Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να φυγω από το σπίτι αν την είχα την δυνατότητα αυτή θα είχα φύγει συγουρα θα είχα απαλλαγεί απο όλο αυτό .. το επόμενο που θέλω να σας πω είναι πως πιστεύω πως ο πατέρας μου γνωρίζει αλλά δεν μιλάει ίσως να μην θέλει να χαλάσει την οικογένειά , ίσως επειδή εχει βολευτει επειδή δεν δουλεύει , ίσως τα προβλήματα που έχει υγείας δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ .. Έπειτα έχω μιλήσει στην μητέρα μου της έχω πει ότι αν μπορούσα θα εφευγα και θα έριχναν μαύρη πέτρα πίσω διότι δεν ηθελα σε καμία περίπτωση να ζήσω όλο αυτό .. Όσο σκληρό και να ακουστεί ή μητέρα μου μπροστά στον εραστή της δεν έβλεπε τίποτα και δεν άκουγε κανέναν .. μπορεί κάποιος να μην το πιστεύει μπορεί να μην πιστεύετε ότι έγινε όλο αυτό αλλά αυτός ο άνθρωπος όταν ήμουν 16 χρόνων μου ρίχτηκε και με άσχημο τρόπο ... Μιλήσα στην μητέρα μου της εξηγησα τα πάντα ότι μου είπε αλλά δεν με πίστεψε έλεγε ότι ήθελα να χαλασω αυτό που έχει γιατί ζηλεύω ... Μου μιλούσε άσχημα και με άφηνε μόνη για να χαρεί τον έρωτα που ζούσε τότε ... Πόσο άδικο να μην πιστεύει εμένα και να πιστεύει εκείνων ... Λυπάμαι για τον εαυτό μου λυπάμαι που δεν μιλήσα σε κάποιον συγγενεί ή σε κάποιον γνωστό μου ίσως εφταιγα εγώ στην τελική .. Αλλά το μόνο συγουρο είναι ότι όταν κάνω οικογένεια και παιδιά ποτέ δε θα το κάνω εγώ δεν θα ήθελα να είμαι σαν την μάνα μου και ποτέ δεν θα γίνω !
Σχόλιο # 18 από Xrusa96
Δεν ηθελα να σχολιασω...αλλα μετα το 18 σχολιο...εγω σε πιστευω...(αν εισαι τρολ ατυχησα...)
θα σου περιγραψω τις 2 εκδοσεις του μελλοντος σου...
Επειδη ακριβως το ιδιο εζησε κοντινο μου προσωπο...(περιπου δηλ θα εξηγησω παρακατω)
αντι για τον μπαμπα σου...βαλε στην θεση αυτη τον πατριο...(Ας τον πουμε Λευτερη)
Η μαμα χωρισμενη..με 2 παιδια..(8 κ 12 ετων)...ο συζυγος κ μπαμπας απων...
Εμπασε στο σπιτι τον πατριο....για καθαρα οικονομικους λογους...(η μαμα δεν δουλεψε ποτε)
Τα παιδια μεγαλωσαν κυριολεκτικα στα δωματια τους...
ποτε δεν εβγαιναν στο σαλονι ...
..γιατι ο Λευτερης εβλεπε τηλεοραση...κ ηθελε ησυχια
...γιατι ο Λευτερης ..γυμναζοταν...
...γιατι ο Λευτερης...ειχε γραφικη δουλεια...
...γιατι ο Λευτερης απλα δεν γουσταρε τα παιδια...της
Ομως τα παιδια ...ειχαν τα καλυτερα ρουχα ,τσαντες,ποδηλατα...
Επισης ειχε χωριστει το ψυγειο ...στα ...του Λευτερη...κ στα των παιδιων..
Τα παιδια ανοιγαν το ψυγειο..κ ρωτουσαν...να το φαμε αυτο...?
κ η απαντηση ηταν οχι..ειναι του Λευτερη...(απο σοκολατες μεχρι κρεατα λαχανικα φρουτα)
Εννοειται τα παιδια ετρωγαν μια ζωη μονα τους...
διαλογος /συμβουλη/παροτρυνση...δεν υπηρχε ποτε με κανεναν απο τους δυο...
μεγαλωσαν σε ενα βουβο.. απο συναισθηματα περιβαλλον...κ απαξιωτικο εννοειται...με καυγαδες...
αγκαλια κ φιλι...δεν ηξεραν τι ειναι...
Τα παιδια τελειωσαν ενα Λυκειο...γιατι...η μαμα ελεγε συνεχως λεφτα εχουμε...
σιγα μην πατε να δουλεψετε υπαλληλοι...
Τον γιο τον πηρε ο Λευτερης στη δουλεια του τον ειχε ως εργατη..χωρις ενσημα...κ κακοπληρωμενο...
Η κορη στην κοσμαρα της...αφου μπορουσε να ψωνιζει οτι ηθελε...κ να βγαινει..
.δεν την ενδιεφερε να βρει δουλεια..ουτε να σπουδασει...αρκει να τρεχει σε τραπεζες για πληρωμες του
Λευτερη..χωρις ενσημα κλπ κακοπληρωμενη κ αυτη...
Εννοειται οι τσακωμοι ...περισευαν...κ τους εδιωχνε κατα καιρους απο τα ποστα τους...
Η μαμα ευτυχης...κ ο Λευτερης το ιδιο...
Ας ελθω στο τωρα...στο μελλον σου...
Ο Λευτερης ..πεθανε..
.η κορη ειναι 48 ετων κ γηροκομει τη μαμα της..σε ενα δυαρι...
χωρις προσωπικη ζωη...ειναι 150 κιλα...(κατι λεει κ αυτο για την ψυχολογια της)
..δεν εχει προσοντα ...ουτε κουραγια ...να φυγει...να βρει μια οποιαδηποτε δουλεια...
Ο γιος παντρευτηκε...(ηθελε να την κοπανησει ..)
χωρισε...γιατι τα ψυχολογικα προβληματα που ειχε ηταν παρα πολλα...κ δεν θελησε να βοηθηθει)
τα παιδια του δεν τα βλεπει...κ δεν τον ενδιαφερει κιολας...
Τον γιο τον παντρευτηκα εγω...
κ καποια στιγμη μου λεει η κουνιαδα μου...οτι απο τα 8 της ο Λευτερης την πασπατευει...
Φρικαρα...γιατι ειχα ηδη ειχα δυο παιδια...
τον λεω στο συζυγο ...γινεται ενας χαμουλης...
κ η μαμα ΔΕΝ την πιστεψε...της ειπε οτι τα φανταστηκε ολα αυτα...φρικαρα ακομη πιο πολυ...
θα τον ειχα σκοτωσει...
Οποτε...σηκωσε τα μανικια σου...
φτιαξε το δρομο σου μονη σου...να σταθεις στα ποδια σου κ μονον...
γιατι κ σχεση να κανεις ...θα ειναι προβληματικη...
Βρες μια δουλιτσα...οτι ναναι..(καθαριστρια ,λαντζα.,δες μηπως κρατας κανενα παιδακι)..
.κ κοπανα την σιγα σιγα ...
κ μιλησε σε καποιον απο το περιβαλλον σας..θειος θεια...καπως να σε βοηθησουν...
Ζουν τη "ζωαρα" τους κ οι δυο σου γονεις...
αν δε κανεις κατι...για σενα ..σε βλεπω δυστυχισμενη..για ολη σου τη ζωη...
Γραψου σε ενα ΙΕΚ (απογευματινο να ειδικευτεις καπου) δωρεαν ειναι...
κ το πρωι βρες μια οποιαδηποτε δουλεια...να εχεις χρηματα..κ να την κοπανας κ απο κει μεσα...
Αγαπη δεν πηρες ποτε...μην την ψαχνεις εκει... μεσα...δεν θα την βρεις...
κ ασε κ τα γιατι... γιατι δυστυχως ετσι ειναι καποιοι γονεις...(δεν το χουν που λενε)
κοπανα την...θα χαντακωθεις...κ εισαι μικρη ακομα...
Παράθεση:
Θα ήθελα να συμπληρώσο κάτι ..Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ όλους για της απάντησης σας της είχα ανάγκη ... Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να φυγω από το σπίτι αν την είχα την δυνατότητα αυτή θα είχα φύγει συγουρα θα είχα απαλλαγεί απο όλο αυτό .. το επόμενο που θέλω να σας πω είναι πως πιστεύω πως ο πατέρας μου γνωρίζει αλλά δεν μιλάει ίσως να μην θέλει να χαλάσει την οικογένειά , ίσως επειδή εχει βολευτει επειδή δεν δουλεύει , ίσως τα προβλήματα που έχει υγείας δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ .. Έπειτα έχω μιλήσει στην μητέρα μου της έχω πει ότι αν μπορούσα θα εφευγα και θα έριχναν μαύρη πέτρα πίσω διότι δεν ηθελα σε καμία περίπτωση να ζήσω όλο αυτό .. Όσο σκληρό και να ακουστεί ή μητέρα μου μπροστά στον εραστή της δεν έβλεπε τίποτα και δεν άκουγε κανέναν .. μπορεί κάποιος να μην το πιστεύει μπορεί να μην πιστεύετε ότι έγινε όλο αυτό αλλά αυτός ο άνθρωπος όταν ήμουν 16 χρόνων μου ρίχτηκε και με άσχημο τρόπο ... Μιλήσα στην μητέρα μου της εξηγησα τα πάντα ότι μου είπε αλλά δεν με πίστεψε έλεγε ότι ήθελα να χαλασω αυτό που έχει γιατί ζηλεύω ... Μου μιλούσε άσχημα και με άφηνε μόνη για να χαρεί τον έρωτα που ζούσε τότε ... Πόσο άδικο να μην πιστεύει εμένα και να πιστεύει εκείνων ... Λυπάμαι για τον εαυτό μου λυπάμαι που δεν μιλήσα σε κάποιον συγγενεί ή σε κάποιον γνωστό μου ίσως εφταιγα εγώ στην τελική .. Αλλά το μόνο συγουρο είναι ότι όταν κάνω οικογένεια και παιδιά ποτέ δε θα το κάνω εγώ δεν θα ήθελα να είμαι σαν την μάνα μου και ποτέ δεν θα γίνω !
Σχόλιο # 18 από Xrusa96
Πόσα τέτοια υπάρχουν... και ακόμα χειρότερα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από squirrel1968
Δεν ηθελα να σχολιασω...αλλα μετα το 18 σχολιο...εγω σε πιστευω...(αν εισαι τρολ ατυχησα...)
θα σου περιγραψω τις 2 εκδοσεις του μελλοντος σου...
Επειδη ακριβως το ιδιο εζησε κοντινο μου προσωπο...(περιπου δηλ θα εξηγησω παρακατω)
αντι για τον μπαμπα σου...βαλε στην θεση αυτη τον πατριο...(Ας τον πουμε Λευτερη)
Η μαμα χωρισμενη..με 2 παιδια..(8 κ 12 ετων)...ο συζυγος κ μπαμπας απων...
Εμπασε στο σπιτι τον πατριο....για καθαρα οικονομικους λογους...(η μαμα δεν δουλεψε ποτε)
Τα παιδια μεγαλωσαν κυριολεκτικα στα δωματια τους...
ποτε δεν εβγαιναν στο σαλονι ...
..γιατι ο Λευτερης εβλεπε τηλεοραση...κ ηθελε ησυχια
...γιατι ο Λευτερης ..γυμναζοταν...
...γιατι ο Λευτερης...ειχε γραφικη δουλεια...
...γιατι ο Λευτερης απλα δεν γουσταρε τα παιδια...της
Ομως τα παιδια ...ειχαν τα καλυτερα ρουχα ,τσαντες,ποδηλατα...
Επισης ειχε χωριστει το ψυγειο ...στα ...του Λευτερη...κ στα των παιδιων..
Τα παιδια ανοιγαν το ψυγειο..κ ρωτουσαν...να το φαμε αυτο...?
κ η απαντηση ηταν οχι..ειναι του Λευτερη...(απο σοκολατες μεχρι κρεατα λαχανικα φρουτα)
Εννοειται τα παιδια ετρωγαν μια ζωη μονα τους...
διαλογος /συμβουλη/παροτρυνση...δεν υπηρχε ποτε με κανεναν απο τους δυο...
μεγαλωσαν σε ενα βουβο.. απο συναισθηματα περιβαλλον...κ απαξιωτικο εννοειται...με καυγαδες...
αγκαλια κ φιλι...δεν ηξεραν τι ειναι...
Τα παιδια τελειωσαν ενα Λυκειο...γιατι...η μαμα ελεγε συνεχως λεφτα εχουμε...
σιγα μην πατε να δουλεψετε υπαλληλοι...
Τον γιο τον πηρε ο Λευτερης στη δουλεια του τον ειχε ως εργατη..χωρις ενσημα...κ κακοπληρωμενο...
Η κορη στην κοσμαρα της...αφου μπορουσε να ψωνιζει οτι ηθελε...κ να βγαινει..
.δεν την ενδιεφερε να βρει δουλεια..ουτε να σπουδασει...αρκει να τρεχει σε τραπεζες για πληρωμες του
Λευτερη..χωρις ενσημα κλπ κακοπληρωμενη κ αυτη...
Εννοειται οι τσακωμοι ...περισευαν...κ τους εδιωχνε κατα καιρους απο τα ποστα τους...
Η μαμα ευτυχης...κ ο Λευτερης το ιδιο...
Ας ελθω στο τωρα...στο μελλον σου...
Ο Λευτερης ..πεθανε..
.η κορη ειναι 48 ετων κ γηροκομει τη μαμα της..σε ενα δυαρι...
χωρις προσωπικη ζωη...ειναι 150 κιλα...(κατι λεει κ αυτο για την ψυχολογια της)
..δεν εχει προσοντα ...ουτε κουραγια ...να φυγει...να βρει μια οποιαδηποτε δουλεια...
Ο γιος παντρευτηκε...(ηθελε να την κοπανησει ..)
χωρισε...γιατι τα ψυχολογικα προβληματα που ειχε ηταν παρα πολλα...κ δεν θελησε να βοηθηθει)
τα παιδια του δεν τα βλεπει...κ δεν τον ενδιαφερει κιολας...
Τον γιο τον παντρευτηκα εγω...
![]()
κ καποια στιγμη μου λεει η κουνιαδα μου...οτι απο τα 8 της ο Λευτερης την πασπατευει...
Φρικαρα...γιατι ειχα ηδη ειχα δυο παιδια...
τον λεω στο συζυγο ...γινεται ενας χαμουλης...
κ η μαμα ΔΕΝ την πιστεψε...της ειπε οτι τα φανταστηκε ολα αυτα...φρικαρα ακομη πιο πολυ...
θα τον ειχα σκοτωσει...
Οποτε...σηκωσε τα μανικια σου...
φτιαξε το δρομο σου μονη σου...να σταθεις στα ποδια σου κ μονον...
γιατι κ σχεση να κανεις ...θα ειναι προβληματικη...
Βρες μια δουλιτσα...οτι ναναι..(καθαριστρια ,λαντζα.,δες μηπως κρατας κανενα παιδακι)..
.κ κοπανα την σιγα σιγα ...
κ μιλησε σε καποιον απο το περιβαλλον σας..θειος θεια...καπως να σε βοηθησουν...
Ζουν τη "ζωαρα" τους κ οι δυο σου γονεις...
αν δε κανεις κατι...για σενα ..σε βλεπω δυστυχισμενη..για ολη σου τη ζωη...
Γραψου σε ενα ΙΕΚ (απογευματινο να ειδικευτεις καπου) δωρεαν ειναι...
κ το πρωι βρες μια οποιαδηποτε δουλεια...να εχεις χρηματα..κ να την κοπανας κ απο κει μεσα...
Αγαπη δεν πηρες ποτε...μην την ψαχνεις εκει... μεσα...δεν θα την βρεις...
κ ασε κ τα γιατι... γιατι δυστυχως ετσι ειναι καποιοι γονεις...(δεν το χουν που λενε)
κοπανα την...θα χαντακωθεις...κ εισαι μικρη ακομα...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media