Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εξωσυζυγική σχέση..

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Xrusa96

# 1 στις 5/12/2019
author
Γυναίκα / 27 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Εξωσυζυγική σχέση..

Γειά σας είμαι καινούργια σε αυτό το site και θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα που είναι σημαντικό για εμένα . Πρώτα από όλα είμαι 23 ετών μένω με τους γονείς μου... Όταν ήμουν έκτη δημοτικού ή μητέρα μου γνώρισε έναν άλλο άνδρα ήταν φίλος με τον θείο μου που έπειτα γνώρισε και τον πατέρα μου και άρχισαν να κάνουν παρέα .. Ερχόταν σπίτι μας αρκετά συχνά έπιναν καφέ με τον πατέρα μου μιλουσαν και εγώ τον συμπαθησα αρκετά μου επερνε δωρα όταν ερχόταν ήταν τότε 62 χρόνων και τον έβλεπα σαν παππού μου  να πω την αλήθεια.. Ή μητέρα μου τότε ήταν 43 είχαν πολυ μεγάλη διαφορά.. όπως και να έχει αυτός ο άνθρωπος ήταν χωρισμενος και εψαχνε μία γυναίκα για να του κάνει δουλειές στο σπίτι παρακάλεσε την μητερα μου ότι θα την πληρώνει να τον βοηθάει στης δουλειες και ετσι πήγε .. Από εκεί και πέρα   ή μητέρα μου έλειπε συνέχεια από το σπίτι εγώ ήμουν γυμνάσιο οπότε μου έλεγε αν έρθει ο μπαμπάς πες του έχω πάει στην θειά ή σε κάποιον άλλο συγγενεί μας και έτσι έλειπε συνέχεια.. πολλά βράδια ξυπνουσα και σηκωνομουν πήγενα να δω που είναι και δεν ήταν σπίτι έβλεπα τον μπαμπά μου να κοιματε μόνος .. Είχε γίνει μία συνήθεια περνούσε ο καιρός περνούσαν τα χρόνια και εγώ καλυπτα την μητέρα μου πάντα ... Έφτασα στο λύκειο τελείωσα και το λύκειο και μέχρι και σήμερα η μητέρα μου έχει ακόμη κρυφό δεσμό τον πέρνει τηλέφωνο μπροστά μου γελάει κανονίζει ποτέ θα πάει σπίτι του και εγώ κάθομαι και την κοιτάζω χωρίς να μιλάω .. τι να πω ? Αν έχετε την απορία αν ή μητέρα μου ξέρει ότι το γνωριζο το ξέρει έφτασα δεύτερα λύκειου για να της πω ότι τόσα χρόνια με κοροϊδεύες έχεις σχέση μαζί του και είπε απλά ένιωθε μόνη και είχε ανάγκη έναν άνθρωπο δίπλα της .. όμως όσα χρόνια και αν πέρασαν γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω ? Γιατί νιωθο μέσα μου ότι για την δική της ικανοποίηση άφησε στην άκρη τον πατέρα μου ? Έχω θυμό μαζί της γιατί νιωθο ότι όλα αυτά τα χρόνια με χρησιμοποιήσε !! Δεν ήθελα να γίνουν έτσι τα πράγματα δεν ήθελα καν να ξέρω ότι έχει εραστή και κανονικά δεν θα ήθελα να εχει !!! Με νευριαζει που κάθε μέρα τον πέρνει τηλέφωνο και χασκογελαει και όταν ερχετε ο πατέρας μου σπίτι γινεται θηρίο και μαλώνουν χωρίς λόγο το δημιουργεί όλο μόνη της !! Ο πατέρας μου πλέον είναι 70 χρόνων και ο εραστής της 72 καμία διαφορά κάποτε μου το είπε θα τον χώριζε τον πατέρα μου για να είναι με τον εραστή της πόσο άδικο αυτό για τον πατέρα μου συνέχεια έλεγε λόγια για να τον μισησω ποιον τον πατέρα μου ... Αν δεν ήταν αυτός ο άνδρας μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά ... 

sun_world

# 2 στις 5/12/2019
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 572

Κορίτσι μου γλυκό γιατί δεν συζητάς  πρώτα μαζί της 

να της πεις πόσο θυμωμένη είσαι μαζί της;

Προφανώς και έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει 
αλλά  όχι εις βάρος σου... και με τις δικές σου πλάτες...

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, alisida και σε ακόμα 2 μέλη.

froufrou2017

# 3 στις 5/12/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 280
Μη φορτωνεσαι τα προβλήματα που σίγουρα υπάρχουν μεταξύ των γονιών σου. Η μητέρα σου κακώς τόσα χρόνια σε χρησιμοποιουσε σαν κάλυψη, έγινε όμως και δεν αλλάζει. Πες της ότι αρνεισαι να συνεχίσεις να παίζεις αυτό το ρόλο κι' ας αποφασίσει μόνη της τι πρόκειται να κάνει και με τους δύο
Αρέσει στα μέλη Blonde_31, COSTAS42 και σε ακόμα 5 μέλη.

archagellos

# 4 στις 5/12/2019
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη ,

γραφεις στο τελος του κειμενου σου οτι "εαν δεν ηταν αυτος ο ανδρας ολαμπορει να ηταν διαφορετικα "

Ξερεις κατι ? Εαν δεν ηταν αυτος ...μπορει να ηταν καποιος αλλος ...προφανως οι γονεις σου εχουν καποια
 θεματα μεταξυ τους . 
Δεν φταις εσυ γι αυτο το θεμα ...ουτε εισαι εκεινη η οποια μπορεις να το φτιαξεις .
Το θεμα ειναι οτι ολο αυτο σου εχει αφησει κατι ...τι ειναι ομως ? 
Πως θα μπορεσεις να το αφησεις πισω σου και να μην σε τυρραναει ? 
Πως θα γιατρεψεις την οποια πληγη σου εχει αφησει αυτη η ιστορια ?
Νιωθεις οτι σε εκμεταλευτηκες γονιο σου ...με τον οποιο τροπο . 
Το οτι εχει γινει δεν μπορεις να το αλλαξεις ...

Η ζωη σου ξεκιναει τωρα ...και θα πρεπει να ξεκινησεις χωρις βαριδια ...

Καλο θα ειναι να παρεις την συμβουλη καποιου ειδικου για να σε βοηθησει να πας εμπρος ...

Keep Walking 

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, COSTAS42 και σε ακόμα 8 μέλη.

Enikos

# 5 στις 5/12/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Κοπελια...

Οταν μεγαλωνουμε, λειτουργουμε και λιγο σαν τους γονεις μας, συμφωνα με οσα μας εμαθαν-εδειξαν...

Εν προκειμενω, οτι σου απηυθυνε η μαμα σου, γυρισε της το πισω ολοκληρο...

Και μην κρατησεις τιποτε απο αυτο, για σενα...

Ειναι δικο της και δεν πρεπει να το εχεις εσυ...

Εισαι 23...οτι κι αν σημαινει αυτο...

Εχεις καιρο για δηλητηρια που θα σε αφορουν...

Μην αναγνωριζεις λοιπον για δικα σου τα των αλλων...

Στην ηλικια σου, ο οποιοσδηποτε αλλος...πρεπει να παραμενει ως τετοιος, εφ' οσον φερεται και ως τετοιος...

Δεν μπορεις να κανεις τιποτε για να διορθωσεις αυτο το θεμα...

Μπορεις ομως να προσεξεις τον εαυτο σου, διοτι αυτον εχεις...και θα εχεις, σε ολη σου την ζωη...

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Persefoni__ και σε ακόμα 6 μέλη.

sun_world

# 6 στις 5/12/2019
author
Ηνωμένο Βασίλειο UK

Συμφωνώ, επαυξάνω και χειροκροτώ...

Όμως επειδή έχω περάσει από κάτι ανάλογο 

και μπορώ να σου πω πολύ χειρότερο

το καλύτερο που  θα μπορούσε να κάνει 

είναι αυτό που της είπε ο Αρχάγγελος...

Σίγουρα τα καταλαβαίνει όλα αυτά που λες

δεν έχει το κουράγιο όμως να απεγκλωβιστεί

γιατί είναι πολύς ο χρόνος που το κουβαλάει

και σίγουρα χρειάζεται βοήθεια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Enikos

Κοπελια...

Οταν μεγαλωνουμε, λειτουργουμε και λιγο σαν τους γονεις μας, συμφωνα με οσα μας εμαθαν-εδειξαν...

Εν προκειμενω, οτι σου απηυθυνε η μαμα σου, γυρισε της το πισω ολοκληρο...

Και μην κρατησεις τιποτε απο αυτο, για σενα...

Ειναι δικο της και δεν πρεπει να το εχεις εσυ...

Εισαι 23...οτι κι αν σημαινει αυτο...

Εχεις καιρο για δηλητηρια που θα σε αφορουν...

Μην αναγνωριζεις λοιπον για δικα σου τα των αλλων...

Στην ηλικια σου, ο οποιοσδηποτε αλλος...πρεπει να παραμενει ως τετοιος, εφ' οσον φερεται και ως τετοιος...

Δεν μπορεις να κανεις τιποτε για να διορθωσεις αυτο το θεμα...

Μπορεις ομως να προσεξεις τον εαυτο σου, διοτι αυτον εχεις...και θα εχεις, σε ολη σου την ζωη...

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Persefoni__ και σε ακόμα 4 μέλη.

alisida

# 7 στις 5/12/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Η μαμά μου έχει εραστή

• Με χρησιμοποιεί για να τον βλέπει
  • Με παραμελεί λειποντας πολλές ώρες από το σπίτι
  • Παραμελεί και τον πατέρα μου για τον ίδιο λόγο 
  • Θα μπορούσα να στηριχτώ στον πατέρα μου αλλά...
  • Η μαμά τον μειώνει στα μάτια μου κάθε τόσο με το να του μιλά άσχημα 
  • Μεγάλωσα και...
  • Είπα στη μαμά  οσα ξέρω αλλά...
  • Αντί να ντραπει και να μετανοιωσει 
  • για όσα πέρασα εξ αιτίας της,αντίθετα ..
  • Απαλλάχτηκε από το να κρύβεται και από εμένα ...
  • Και τώρα αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στον εραστή της ...

Εγω όμως είμαι μόνο 23

• Μπορώ να στηρίξω και τον εαυτό μου και τον πατέρα μου αν χρειαστεί 
  • Απαντήσεις στο "γιατί" δε θα πάρω ποτέ 
  • Γιατί δεν υπάρχει γιατί
  • Μόνο τι έχω να μάθω από αυτό υπάρχει
  • Δε θα κάνω το λάθος να φοβηθω να αγαπήσω μη τυχόν και προδοθω με τον ίδιο τρόπο
  • Θα έχω όμως τα μάτια μου ανοιχτά 
  • τις αισθήσεις μου σε ετοιμότητα να καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου 
  • Για να μη χάσω κι εγώ τόσα χρόνια από τη ζωή μου ...
  • Με λάθος συντροφο
  • Εγώ δεν φταίω για τις επιλογές των γονιών μου 
  • Έχω όμως ευθύνη για τις δικές μου μελλοντικές επιλογές 
  • Και για τα βιώματα των παιδιών που θα κάνω 

Με αγάπη

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Persefoni__ και σε ακόμα 11 μέλη.
I am Not a psychotherapist :)

Enikos

# 8 στις 5/12/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Να κανει οτι χρειαζεται λοιπον...

Αρκει να επιστρεψει αυτο το πραγμα, στον ιδιοκτητη του...

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από sun_world

Συμφωνώ, επαυξάνω και χειροκροτώ...

Όμως επειδή έχω περάσει από κάτι ανάλογο 

και μπορώ να σου πω πολύ χειρότερο

το καλύτερο που  θα μπορούσε να κάνει 

είναι αυτό που της είπε ο Αρχάγγελος...

Σίγουρα τα καταλαβαίνει όλα αυτά που λες

δεν έχει το κουράγιο όμως να απεγκλωβιστεί

γιατί είναι πολύς ο χρόνος που το κουβαλάει

και σίγουρα χρειάζεται βοήθεια...

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, archagellos και σε ακόμα 4 μέλη.

tzoulia59

# 9 στις 5/12/2019
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

αν ημουν στην θεση σου ,,,

θα της μιλουσα ανοιχτα .

.η τα αποκαλυπτει ολα στον πατερα σου και χωριζει ...

η αλλιως τα ξερνας ολα ..

κι αν φυγει στειλτην στο διαολο ..και μεινε με τον πατερα σου ..

μηπως της αξιζει και τιποτε αλλο ..;

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xrusa96

Εξωσυζυγική σχέση..

Γειά σας είμαι καινούργια σε αυτό το site και θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα που είναι σημαντικό για εμένα . Πρώτα από όλα είμαι 23 ετών μένω με τους γονείς μου... Όταν ήμουν έκτη δημοτικού ή μητέρα μου γνώρισε έναν άλλο άνδρα ήταν φίλος με τον θείο μου που έπειτα γνώρισε και τον πατέρα μου και άρχισαν να κάνουν παρέα .. Ερχόταν σπίτι μας αρκετά συχνά έπιναν καφέ με τον πατέρα μου μιλουσαν και εγώ τον συμπαθησα αρκετά μου επερνε δωρα όταν ερχόταν ήταν τότε 62 χρόνων και τον έβλεπα σαν παππού μου  να πω την αλήθεια.. Ή μητέρα μου τότε ήταν 43 είχαν πολυ μεγάλη διαφορά.. όπως και να έχει αυτός ο άνθρωπος ήταν χωρισμενος και εψαχνε μία γυναίκα για να του κάνει δουλειές στο σπίτι παρακάλεσε την μητερα μου ότι θα την πληρώνει να τον βοηθάει στης δουλειες και ετσι πήγε .. Από εκεί και πέρα   ή μητέρα μου έλειπε συνέχεια από το σπίτι εγώ ήμουν γυμνάσιο οπότε μου έλεγε αν έρθει ο μπαμπάς πες του έχω πάει στην θειά ή σε κάποιον άλλο συγγενεί μας και έτσι έλειπε συνέχεια.. πολλά βράδια ξυπνουσα και σηκωνομουν πήγενα να δω που είναι και δεν ήταν σπίτι έβλεπα τον μπαμπά μου να κοιματε μόνος .. Είχε γίνει μία συνήθεια περνούσε ο καιρός περνούσαν τα χρόνια και εγώ καλυπτα την μητέρα μου πάντα ... Έφτασα στο λύκειο τελείωσα και το λύκειο και μέχρι και σήμερα η μητέρα μου έχει ακόμη κρυφό δεσμό τον πέρνει τηλέφωνο μπροστά μου γελάει κανονίζει ποτέ θα πάει σπίτι του και εγώ κάθομαι και την κοιτάζω χωρίς να μιλάω .. τι να πω ? Αν έχετε την απορία αν ή μητέρα μου ξέρει ότι το γνωριζο το ξέρει έφτασα δεύτερα λύκειου για να της πω ότι τόσα χρόνια με κοροϊδεύες έχεις σχέση μαζί του και είπε απλά ένιωθε μόνη και είχε ανάγκη έναν άνθρωπο δίπλα της .. όμως όσα χρόνια και αν πέρασαν γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω ? Γιατί νιωθο μέσα μου ότι για την δική της ικανοποίηση άφησε στην άκρη τον πατέρα μου ? Έχω θυμό μαζί της γιατί νιωθο ότι όλα αυτά τα χρόνια με χρησιμοποιήσε !! Δεν ήθελα να γίνουν έτσι τα πράγματα δεν ήθελα καν να ξέρω ότι έχει εραστή και κανονικά δεν θα ήθελα να εχει !!! Με νευριαζει που κάθε μέρα τον πέρνει τηλέφωνο και χασκογελαει και όταν ερχετε ο πατέρας μου σπίτι γινεται θηρίο και μαλώνουν χωρίς λόγο το δημιουργεί όλο μόνη της !! Ο πατέρας μου πλέον είναι 70 χρόνων και ο εραστής της 72 καμία διαφορά κάποτε μου το είπε θα τον χώριζε τον πατέρα μου για να είναι με τον εραστή της πόσο άδικο αυτό για τον πατέρα μου συνέχεια έλεγε λόγια για να τον μισησω ποιον τον πατέρα μου ... Αν δεν ήταν αυτός ο άνδρας μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά ... 

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, archagellos

ZHLIASOY

# 10 στις 5/12/2019
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
Μαλιστα...δεν εχω λογια ειλικρινα ..αυτο που εχω να πω μονο ειναι πως πρεπει να κοιταξεις την ζωη σου ..να παρεις το δρομο σου κ να μην κοιταξεις πισω σου.μιλα με καποιον ειδικο να φυγει ολο αυτο το βαρος που σου βαλε η " μανα σου" κ ξεκινα την ζωη σου σωστα κ ομορφα! Γιατι σου αξιζει..οσο για την "μανα" ας μη μιλησω καλυτερα γιατι θα με κοψει η λογοκρισια με οσα θα πω..
Αρέσει στα μέλη COSTAS42, sun_world και σε ακόμα 1 μέλος.

26-29-31

# 11 στις 5/12/2019
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Μιας και εχεις ολη την ζωη μπροστα σου,θα σε παρακαλουσα,να επισκεφτεις

ειδικο,για να ξεφορτωθεις αυτο το βαρος...πρεπει να ζησεις...

Α)Στην προταση που εχω μαυρισει,ο μπαμπας σου κοιμοταν μονος...

θεωρεις οτι δεν ηξερε?Προφανως δεν ηθελε να χωρισει,με δικαιολογια εσενα

αλλα στην πραγματιοτητα φοβοταν...Θα μπορουσε να συμβει το αντιθετο

να ειναι αυτος βιαιος,μεθυσος,κοκ...και να ηταν αλλιως τα πραγματα..

Β)Αν δεν ηταν αυτος ο ανδρας,θα ηταν κατι αλλο γιατι αυτοι οι δυο ανθρωποι

δεν επρεπε να ηταν μαζι,και ηταν οπως εκατονταδες ζευγαρια της γενιας μου

με ολα αυτα τα αποτελεσματα τα γνωστα...

ΥΓ.Να κοιταξεις μονο εσενα,και ξεκινα με την βοηθεια απο ειδικο,και αλαξε σπιτι..

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xrusa96

Εξωσυζυγική σχέση.. πολλά βράδια ξυπνουσα και σηκωνομουν πήγενα να δω που είναι και δεν ήταν σπίτι έβλεπα τον μπαμπά μου να κοιματε μόνος  Αν δεν ήταν αυτός ο άνδρας μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά ... 

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Mindthegap- και σε ακόμα 4 μέλη.

agrotis53

# 12 στις 6/12/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

δηλαδη για να καταλαβω,, αν πιστευες αυτο που σου ειπε τοτε, θα ηταν τα πραγματα διαφορετικα;;;

δεν μου βγαινει και αυτη η ιστορια καλα... πως ειναι δυνατον η μανα σου να ξερη οτι το ξερεις, να τα κανη ολα φανερα μπροστα σου,, να κρυβεται απο τον πατερα σου, αλλα να μην φοβαται αν εσυ πεις κατι στον πατερα σου;;

τι ειναι αυτο που την κανη τοσο σιγουρη,, και μαλιστα βλεποντας εσενα πλεον στα 19-20-21-22-23 σου να εχεις θεση υπερ του;;; και μαλιστα με θρασος μπροστα σου να τον ουσιαστικα δημιουργη θεματα...

που βασιζεται απεναντι σου;;;  και τι σημαινη την κοιτας χωρις να μιλας εσυ;;;ξεροντας οπως λες οτι σε χρησιμοποιησε...τι ακριβως φοβασαι;;

;και ποιο το νοημα δηλαδη, να εισαι σε ενα μερος, σπιτι ΚΑΙ προσεξε τωρα... απο τη μια να εχεις τη μανα σου να φευγει να παει σε εναν εραστη ,,, και στο ιδιο σπιτι εσυ να κοιτας τον πατερα σου ξεροντας... ποιος κοροιδευει ποιον τελικα,,,23 χρονων...

ασε παλι και αυτο με της ηλικιες... 17 χρονια διαφορα με τον πατερα σου... 19 χρονια με τον εραστη...και ο πατερας σου δεν ηξερε οτι η μανα σου θα πηγαινε στο σπιτι του φιλου του να δουλεψη δηθεν...αλλα καθε μερα η μανα σου σε θειες η συγγενης...αλλα ο πατερας σου κοιμοταν ησυχος και κοιματε τοσα χρονια...

και εν τελη καταληγεις,,, στο αν δεν ηταν αυτος...

οχι μπα δεν βγαινη η εξισωση του θεματος...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xrusa96

Εξωσυζυγική σχέση..

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 13 στις 6/12/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Αγρότη,συμβαίνουν ,όσο απίστευτα και αν φαίνονται.

Έχω ακούσει περίπτωση να είναι ο σύζυγος 43,μικρότερος της κατά 9 χρόνια και ο εραστής 70 !!
Δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον   
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, sun_world

sun_world

# 14 στις 6/12/2019
author
Ηνωμένο Βασίλειο UK

Δεν ξέρεις πως μπορεί να λειτουργεί η ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου

με τέτοια βιώματα.. δεν μπορούν να εκλογικευτούν όλα όταν 

ένας άνθρωπος  βάλλεται από παιδί... πόσο μάλλον από την

ίδια του την μητέρα. Δεν μπορεί να εκλογικεύσει το συναίσθημά της.

Εσύ   μπορείς γιατί είσαι έξω από τον χορό  και με εμπειρίες

εκείνη όχι

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από agrotis53

δηλαδη για να καταλαβω,, αν πιστευες αυτο που σου ειπε τοτε, θα ηταν τα πραγματα διαφορετικα;;;

δεν μου βγαινει και αυτη η ιστορια καλα... πως ειναι δυνατον η μανα σου να ξερη οτι το ξερεις, να τα κανη ολα φανερα μπροστα σου,, να κρυβεται απο τον πατερα σου, αλλα να μην φοβαται αν εσυ πεις κατι στον πατερα σου;;

τι ειναι αυτο που την κανη τοσο σιγουρη,, και μαλιστα βλεποντας εσενα πλεον στα 19-20-21-22-23 σου να εχεις θεση υπερ του;;; και μαλιστα με θρασος μπροστα σου να τον ουσιαστικα δημιουργη θεματα...

που βασιζεται απεναντι σου;;;  και τι σημαινη την κοιτας χωρις να μιλας εσυ;;;ξεροντας οπως λες οτι σε χρησιμοποιησε...τι ακριβως φοβασαι;;

;και ποιο το νοημα δηλαδη, να εισαι σε ενα μερος, σπιτι ΚΑΙ προσεξε τωρα... απο τη μια να εχεις τη μανα σου να φευγει να παει σε εναν εραστη ,,, και στο ιδιο σπιτι εσυ να κοιτας τον πατερα σου ξεροντας... ποιος κοροιδευει ποιον τελικα,,,23 χρονων...

ασε παλι και αυτο με της ηλικιες... 17 χρονια διαφορα με τον πατερα σου... 19 χρονια με τον εραστη...και ο πατερας σου δεν ηξερε οτι η μανα σου θα πηγαινε στο σπιτι του φιλου του να δουλεψη δηθεν...αλλα καθε μερα η μανα σου σε θειες η συγγενης...αλλα ο πατερας σου κοιμοταν ησυχος και κοιματε τοσα χρονια...

και εν τελη καταληγεις,,, στο αν δεν ηταν αυτος...

οχι μπα δεν βγαινη η εξισωση του θεματος...

anassa_

# 15 στις 6/12/2019
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Απαντήσεις: 3.134

Τα πάντα μπορεί να συμβαίνουν, η ζωή ξεπερνά τα ανθρώπινα σενάρια όσο τραβηγμένα κ να είναι. 

Στην περίπτωση αυτου του γεγονότος ή σεναριου θεωρώ το θύμα ως τον μεγαλύτερο ένοχο μέσα στην οικογένεια. 

Είναι ο άνδρας / σύζυγος και πατέρας ο οποίος νοιάζεται μόνο για την βολή του δεν τον ενδιαφέρει η κόρη του η αξιοπρέπειά του το τι γίνεται σπίτι του. Μαλιστα είναι άνδρας υποτίθεται άλλης γενιάς, αυτής της πώς την λένε "παλαιάς κοπής " ... 
Το σίγουρο είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά αλλά θέλει την ησυχία του ... 

Η σύζυγος κ μητέρα τώρα κι αυτή γνωρίζει ότι γνωρίζει ο θερατουχλης, γνωρίζει ότι την "παίρνει"  να τα κάνει  αλλά θέλει ως πονηρό θηλυκό κ κατεργάρα να τηρήσει κ τα προσχήματα που μια χαρά θα βολεψουν κ τον   "κοιμισμενο" είναι αδιάφορη κι αυτή για την κόρη...

Οι γονείς κ οι δύο μάλλον, τυχαία εκαναν οικογένεια / παιδί, συνδετικό στοιχείο και δικαιολογία στην συγκατοίκηση. Το μεγάλωμα της δεσποινίδος μπήκε στον αυτόματο δυστυχώς...

Η νεαρή κυρία πλέον αφού έχει επίγνωση κ μάλιστα από καιρό, ας πάψει να είναι συνένοχος τους και μάλιστα μεγάλη συνένοχος στο έγκλημα κατά του εαυτού της και να πάψει να ζει στην υποτιθέμενη οικογένεια. 

Θύμα, κοπελιά δεν είναι ο πατέρας σου κ μην τον λυπασαι, θύμα ήσουν μέχρι τα δεκαοκτώ...πλέον είναι επιλογή σου να μένεις εκει κ να είσαι θύμα .
Μη θυματοποιεις τον εαυτό σου κ μην συνηθιζεις στην αδιαφορία αυτών που σας συμβαίνουν γιατί εσύ πλέον θα φταις και μόνο εσύ για την μετέπειτα ζωή σου. 

Παρατα τους και φύγε μην τους λυπασαι, αυτοι μια χαρά θα περάσουν έχουν δεχθεί ο ένας τον αλλον κ μπορεί ακόμα κ στα βαθειά τους γεράματα να είναι μαζί. Αυτά αφορούν προσωπικές συμβάσεις που μπορεί η κοινωνία να μην γνωρίζει κ δεν την αφορά. 

Εσύ κοίτα να πάρεις την ευθύνη της ζωής σου , των θέλω κ των πρέπει σου στα χέρια σου και να ορισεις τους δικούς σου "Κώδικες Αρχων" για την μετέπειτα ζωή σου.
Φύγε από εκεί. 

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, sun_world και σε ακόμα 1 μέλος.

Spiros--

# 16 στις 6/12/2019
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 950

Η μητέρα σου, άθελά της ...

... σου έδωσε ένα πάρα πολύ μεγάλο και χρήσιμο δώρο ζωής !!!

Τώρα ξέρεις, από 1ο χέρι, τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις εσύ, στις δικές σου σχέσεις και κυρίως στο γάμο σου, όταν με το καλό παντρευτείς!

Η κατάσταση που περιγράφεις, δεν αλλάζει. Είναι πολύ αργά πλέον...

Η εξυπνάδα σου, από εδώ και πέρα, θα είναι να πάρεις τα αρνητικά και να τα κάνεις θετικά για την ζωή σου!
Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Persefoni__

agrotis53

# 17 στις 6/12/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

κοριτσια δωστε μου λιγο χρονο, να απαντηση η κοπελα, στα ερωτηματα που εθεσα,,, αν θελει φυσικα, ...αλλωστε δεν θετει καποιο ερωτημα, η δεν μας ζητα κατι να βοηθησουμε... το οτι λεω οτι δεν μου βγαινη η εξισωση,   δεν σημαινη οτι βγαζω καποιο συμπερασμα, για αυτο και η πολλες ερωτησης που κανω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από alisida

Αγρότη,συμβαίνουν ,όσο απίστευτα και αν φαίνονται.

Έχω ακούσει περίπτωση να είναι ο σύζυγος 43,μικρότερος της κατά 9 χρόνια και ο εραστής 70 !!
Δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον   

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από sun_world

Δεν ξέρεις πως μπορεί να λειτουργεί η ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου

με τέτοια βιώματα.. δεν μπορούν να εκλογικευτούν όλα όταν 

ένας άνθρωπος  βάλλεται από παιδί... πόσο μάλλον από την

ίδια του την μητέρα. Δεν μπορεί να εκλογικεύσει το συναίσθημά της.

Εσύ   μπορείς γιατί είσαι έξω από τον χορό  και με εμπειρίες

εκείνη όχι

Αρέσει στο μέλος alisida

Xrusa96

# 18 στις 7/12/2019
author
Γυναίκα / 27 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 4

Θα ήθελα να συμπληρώσο κάτι ..

Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ όλους για της απάντησης σας της είχα ανάγκη ... Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να φυγω από το σπίτι αν την είχα την δυνατότητα αυτή θα είχα φύγει συγουρα θα είχα απαλλαγεί απο όλο αυτό .. το επόμενο που θέλω να σας πω είναι πως πιστεύω πως ο πατέρας μου γνωρίζει αλλά δεν μιλάει ίσως να μην θέλει να χαλάσει την οικογένειά , ίσως επειδή εχει βολευτει επειδή δεν δουλεύει , ίσως τα προβλήματα που έχει υγείας δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ .. Έπειτα έχω μιλήσει στην μητέρα μου της έχω πει ότι αν μπορούσα θα εφευγα και θα έριχναν μαύρη πέτρα πίσω διότι δεν ηθελα σε καμία περίπτωση να ζήσω όλο αυτό .. Όσο σκληρό και να ακουστεί ή μητέρα μου μπροστά στον εραστή της δεν έβλεπε τίποτα και δεν άκουγε κανέναν .. μπορεί κάποιος να μην το πιστεύει μπορεί να μην πιστεύετε ότι έγινε όλο αυτό αλλά αυτός ο άνθρωπος όταν ήμουν 16 χρόνων μου ρίχτηκε και με άσχημο τρόπο ... Μιλήσα στην μητέρα μου της εξηγησα τα πάντα ότι μου είπε αλλά δεν με πίστεψε έλεγε ότι ήθελα να χαλασω αυτό που έχει γιατί ζηλεύω ... Μου μιλούσε άσχημα και με άφηνε μόνη για να χαρεί τον έρωτα που ζούσε τότε ... Πόσο άδικο να μην πιστεύει εμένα και να πιστεύει εκείνων ... Λυπάμαι για τον εαυτό μου λυπάμαι που δεν μιλήσα σε κάποιον συγγενεί ή σε κάποιον γνωστό μου ίσως εφταιγα εγώ στην τελική .. Αλλά το μόνο συγουρο είναι ότι όταν κάνω οικογένεια και παιδιά ποτέ δε θα το κάνω εγώ δεν θα ήθελα να είμαι σαν την μάνα μου και ποτέ δεν θα γίνω !

anassa_

# 19 στις 7/12/2019
author

Άκουσε κοπέλα μου το ότι δεν εχεις χρήματα δεν είναι  δικαιολογία, μπορείς να βρεις εργασία αν θέλεις να απαλλαγείς από το νοσηρό περιβάλλον ως νταντά ή οικιακή βοηθός  εσωτερική  δηλαδή μηδεν έξοδα διατροφής και διαμονής ώστε να μαζεψεις  χρήματα κ να βρεις κάποια άλλη δουλειά κ σπίτι.Μπορεις να βρεις ως βοηθός σε κουζίνα ή οποιαδήποτε δουλειά να μεινεις σπίτι σου μέχρι να μαζεψεις χρήματα ώστε να φύγεις ακόμα και στο εξωτερικό που οι μισθοί σου επιτρέπουν τη διαβίωση . 

Μπορείς να ζητησεις υποστήριξη από την Κιβωτό του πατρός Αντωνίου στα Σεπόλια εκεί μπορεί να εργαστεις εθελοντικά ωστε να "ξεπληρωνεις" τρόπο τινατην διαμονή σου βοηθώντας μικρότερα παιδιά κ να ζητησεις ακόμα και υποστήριξη σε κάποιες σπουδές για καλύτερη εργασία . ..

Φτάνει να είσαι αποφασισμένη και πάνω από το κανονικό ΕΡΓΑΤΙΚΗ 

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Xrusa96

Θα ήθελα να συμπληρώσο κάτι ..Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ όλους για της απάντησης σας της είχα ανάγκη ... Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να φυγω από το σπίτι αν την είχα την δυνατότητα αυτή θα είχα φύγει συγουρα θα είχα απαλλαγεί απο όλο αυτό .. το επόμενο που θέλω να σας πω είναι πως πιστεύω πως ο πατέρας μου γνωρίζει αλλά δεν μιλάει ίσως να μην θέλει να χαλάσει την οικογένειά , ίσως επειδή εχει βολευτει επειδή δεν δουλεύει , ίσως τα προβλήματα που έχει υγείας δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ .. Έπειτα έχω μιλήσει στην μητέρα μου της έχω πει ότι αν μπορούσα θα εφευγα και θα έριχναν μαύρη πέτρα πίσω διότι δεν ηθελα σε καμία περίπτωση να ζήσω όλο αυτό .. Όσο σκληρό και να ακουστεί ή μητέρα μου μπροστά στον εραστή της δεν έβλεπε τίποτα και δεν άκουγε κανέναν .. μπορεί κάποιος να μην το πιστεύει μπορεί να μην πιστεύετε ότι έγινε όλο αυτό αλλά αυτός ο άνθρωπος όταν ήμουν 16 χρόνων μου ρίχτηκε και με άσχημο τρόπο ... Μιλήσα στην μητέρα μου της εξηγησα τα πάντα ότι μου είπε αλλά δεν με πίστεψε έλεγε ότι ήθελα να χαλασω αυτό που έχει γιατί ζηλεύω ... Μου μιλούσε άσχημα και με άφηνε μόνη για να χαρεί τον έρωτα που ζούσε τότε ... Πόσο άδικο να μην πιστεύει εμένα και να πιστεύει εκείνων ... Λυπάμαι για τον εαυτό μου λυπάμαι που δεν μιλήσα σε κάποιον συγγενεί ή σε κάποιον γνωστό μου ίσως εφταιγα εγώ στην τελική .. Αλλά το μόνο συγουρο είναι ότι όταν κάνω οικογένεια και παιδιά ποτέ δε θα το κάνω εγώ δεν θα ήθελα να είμαι σαν την μάνα μου και ποτέ δεν θα γίνω !

Αρέσει στα μέλη alisida, COSTAS42 και σε ακόμα 1 μέλος.

anassa_

# 20 στις 7/12/2019
author

Δεν ευθύνονται πλέον οι άλλοι για εσένα μεγαλωσες κ ξέρεις δεν εχεις την πολυτέλεια να περιμένεις από γονείς γιατί απλά 

όσο σκληρό κ να ακούγεται 

Δεν έχεις γονείς ...πες πως δεν βρίσκονταν στη ζωή τι θα έκανες?  
Αυτό λοιπον κάνε 

Αυτά από μένα κ τέλος. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Xrusa96

Θα ήθελα να συμπληρώσο κάτι ..Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ όλους για της απάντησης σας της είχα ανάγκη ... Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να φυγω από το σπίτι αν την είχα την δυνατότητα αυτή θα είχα φύγει συγουρα θα είχα απαλλαγεί απο όλο αυτό .. το επόμενο που θέλω να σας πω είναι πως πιστεύω πως ο πατέρας μου γνωρίζει αλλά δεν μιλάει ίσως να μην θέλει να χαλάσει την οικογένειά , ίσως επειδή εχει βολευτει επειδή δεν δουλεύει , ίσως τα προβλήματα που έχει υγείας δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ .. Έπειτα έχω μιλήσει στην μητέρα μου της έχω πει ότι αν μπορούσα θα εφευγα και θα έριχναν μαύρη πέτρα πίσω διότι δεν ηθελα σε καμία περίπτωση να ζήσω όλο αυτό .. Όσο σκληρό και να ακουστεί ή μητέρα μου μπροστά στον εραστή της δεν έβλεπε τίποτα και δεν άκουγε κανέναν .. μπορεί κάποιος να μην το πιστεύει μπορεί να μην πιστεύετε ότι έγινε όλο αυτό αλλά αυτός ο άνθρωπος όταν ήμουν 16 χρόνων μου ρίχτηκε και με άσχημο τρόπο ... Μιλήσα στην μητέρα μου της εξηγησα τα πάντα ότι μου είπε αλλά δεν με πίστεψε έλεγε ότι ήθελα να χαλασω αυτό που έχει γιατί ζηλεύω ... Μου μιλούσε άσχημα και με άφηνε μόνη για να χαρεί τον έρωτα που ζούσε τότε ... Πόσο άδικο να μην πιστεύει εμένα και να πιστεύει εκείνων ... Λυπάμαι για τον εαυτό μου λυπάμαι που δεν μιλήσα σε κάποιον συγγενεί ή σε κάποιον γνωστό μου ίσως εφταιγα εγώ στην τελική .. Αλλά το μόνο συγουρο είναι ότι όταν κάνω οικογένεια και παιδιά ποτέ δε θα το κάνω εγώ δεν θα ήθελα να είμαι σαν την μάνα μου και ποτέ δεν θα γίνω !

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Persefoni__
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.