Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
'Aρεσαν+: 0%
Βρε Ελενιτσα..

σου λυσαμε το προβλημα το...γκομενικο...
το προβλημα με το συμβολαιο σπιτιου...
το προβλημα με το συμβολαιο με το ιντερνετ, τηλεφωνια...(εχω μπερδευτει κιολας...)

τωρα εχουμε προβλημα με το...ντεμακιγιαζ...
Οπου να ναι βλεπω να βαζεις θεμα... Γιατι μου κοβει το αυγολεμονο...;;;
wish_
# 22
στις 11/12/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Mindthegap-
Βρε Ελενιτσα..

σου λυσαμε το προβλημα το...γκομενικο...
το προβλημα με το συμβολαιο σπιτιου...
το προβλημα με το συμβολαιο με το ιντερνετ, τηλεφωνια...(εχω μπερδευτει κιολας...)
τωρα εχουμε προβλημα με το...ντεμακιγιαζ...
Οπου να ναι βλεπω να βαζεις θεμα... Γιατι μου κοβει το αυγολεμονο...;;;
Γυναίκα gay / 40 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 9
Γάλα καρύδας για γαλάκτωμα και ροδόνερο για τονωτική λοσιόν. Εξαιρετικό αποτέλεσμα, 100% φυσικά υλικά με κόστος περίπου 1 ευρώ το καθένα!
Omorfia__Mou
# 24
στις 7/1/2020
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ένας ξεχωριστός τρόπος και ένα ιδιαίτερο σπιτικό ντεμακιγιάζ που μπορείτε να φτιάχνετε και να χρησιμοποιείτε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας για να αφαιρείτε το make up, είναι αυτό που παρασκευάζεται από δύο υλικά, το αγγούρι και τα αμύγδαλα. Πιο συγκεκριμένα:
Βράζετε τα αμύγδαλα και τα ξεφλουδίζετε. Κόβετε σε κομμάτια το αγγούρι, το τοποθετείτε το μούλτι και χτυπάτε δυνατά έως ότου γίνει παχύρρευστό. Προσθέτετε, έπειτα, τα αμύγδαλα και χτυπάτε μέχρι να ανακατευτούν καλά τα δύο υλικά σας. Σε ένα καλά πλυμένο βαζάκι, ρίχνετε το μείγμα σας, το οποίο είναι πλέον ένα έτοιμο σπιτικό ντεμακιγιάζ. Όποτε το χρειάζεστε, είτε με τα δάκτυλά σας είτε με δυο κομμάτια βαμβάκι (ή τους ειδικούς δίσκους ντεμακιγιάζ), παίρνετε λίγο από το προϊόν και, πέραν της αφαίρεσης του μακιγιάζ, χαρίζετε θρέψη κι ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας.
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670
νερακι και σαπουνακι
και αν θελεις και λιγο κρεμοσαπουνο με πιλινγ αν δεν εχεις βαλε λιγο αλατακι στο κρεμοσαπουνο σου
Γυναίκα / 26 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 106
3 φορες
Εγω εχω βρει το μυστικο για σωστη περιποιηση του προσωπου με πλυσιμο 3 φορες. Η πρωτη παιρνει τα καυσαερια και τους ριπους απο την ατμοσφαιρα, η δευτερη τα νεκρα κυτταρα και το περισσοτερο απο αδιαβροχο μακιγιαζ, η τριτη ομως αφαιρει ολα τα υπολειμματα και δουλευεις πανω στην επιδερμιδα σου για οποιο θεμα εχει η καθεμια (πορους μαυρα στιγματα ασπρα στιγματα ακμη ξηροτητα ερεθισμο...) με προιοντα φαρμακευτικα ή εμποριου ή φυσικα ή χειροποιητα αναλογα τις αναγκες της επιδερμιδας!
στα social media