Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ντεμακιγιάζ!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Eleniii23

# 1 στις 7/12/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 32
'Aρεσαν+: 0%

Ντεμακιγιάζ!

Καλησπέρα! Θέλω τα φώτα σας!! Τι προϊόντα χρησιμοποιείτε για το ντεμακιγιάζ σας?? Νεράκι μισελερ? Γαλάκτωμα? Κάποιο καθαριστικό τζελ ή αφρό; Δεν μπορώ να αφαιρέσω το μακιγιάζ καθόλου εύκολα με οποιοδήποτε προϊόν και κυρίως τη μάσκαρα!!! Καταλήγω να τρίβω υπερβολικά το δέρμα μου και κυρίως την περιοχή των ματιών και σίγουρα αυτό μόνο καλό δεν είναι!! Βλέπω σε βίντεο να αφαιρούν το μακιγιάζ με κάποιο μισελερ με μια δυο κινήσεις και εγώ παιδεύομαι πόση ώρα ξοδεύοντας άπειρο προϊόν χωρίς αποτέλεσμα!! 

Τι μπορεί να κάνω τόσο λάθος;;; 

froufrou2017

# 2 στις 7/12/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 280
Το μισελερ αφαιρεί τα πάντα με μια κίνηση, το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια. Το τζελ κι' ο αφρός άμα σου μπουν στα μάτια θα πηδηξεις ως το ταβάνι απ' το τσούξιμο! Το γαλάκτωμα είναι πιο μπελαλίδικο και θέλει μετά και λοσιόν
Αρέσει στο μέλος Eleniii23

tzoulia59

# 3 στις 7/12/2019
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

επειδη ειμαι γυναικα ας πω κατι σχετικο ασχετο ..

μασκαρα δεν χρησιμοποιω και το απλο μακιγιαζ που κανω το ξεπλενω με απλο νερο της βρυσης ...

δεν βρισκω τον λογο να επιβαρυνω την επιδερμιδα μου και μ αλλα τοξικα τυπου λοσιον κλπ ...

η φρουφρου που χρησιμοποιει μασκαρα μαλλον ξερει ...και σου δινει τα φωτα της ,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Eleniii23

Ντεμακιγιάζ!

Καλησπέρα! Θέλω τα φώτα σας!! Τι προϊόντα χρησιμοποιείτε για το ντεμακιγιάζ σας?? Νεράκι μισελερ? Γαλάκτωμα? Κάποιο καθαριστικό τζελ ή αφρό; Δεν μπορώ να αφαιρέσω το μακιγιάζ καθόλου εύκολα με οποιοδήποτε προϊόν και κυρίως τη μάσκαρα!!! Καταλήγω να τρίβω υπερβολικά το δέρμα μου και κυρίως την περιοχή των ματιών και σίγουρα αυτό μόνο καλό δεν είναι!! Βλέπω σε βίντεο να αφαιρούν το μακιγιάζ με κάποιο μισελερ με μια δυο κινήσεις και εγώ παιδεύομαι πόση ώρα ξοδεύοντας άπειρο προϊόν χωρίς αποτέλεσμα!! 

Τι μπορεί να κάνω τόσο λάθος;;; 

wish_

# 4 στις 7/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

προσωπικα στα ματια ξεβαφομαι μ ενα διφασικο προιον με λαδακι της loreal.Για το προσωπο εχω γαλακτωμα και μετα πλενομαι με αφρό ωστε να φυγει οτι εχει μεινει.

Βεβαια εχω δει αυτο το μισελερ που λετε και το χω δοκιμασει σε καταστημα,μου κανε και μενα εντυπωση κυριως στο πως ξεβαφει τα χειλη αλλα δεν το χω δοκιμασει σε προσωπο-ματια.Θα ηθελα ομως αν οντως κανει καλη δουλεια οπως λετε.Μ αρεσει να δοκιμαζω καινουργια προιοντα.

Δοκίμασε διάφορα μέχρι να καταληξεις τι σε βολευει και σου αρεσει.Εμενα ας πουμε με τα μαντηλακια οι βλεφαριδες σπαγανε, με το άλλο προιον αφου δοκιμασα αρκετα κατέληξα σε αυτό  της λορεαλ που φυσικα υπαρχουν πολλα τετοια και σε άλλες εταιρειεσ.Μπορεις να παρεις ενα μισελερ και ενα τετοιο και να τα δοκιμασεις.

eva-1982

# 5 στις 7/12/2019
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 157
Χρησιμοποιώ μάσκαρα καθημερινά. Την αφαιρώ πανεύκολα με το Gently off της Mac - δεν μένει ίχνος. Δοκίμασέ το!!Δε χρησιμοποώ foundation, παρά μόνο σε βραδινές εξόδους. Το σαπούνι που χρησιμοποιώ για τον καθημερινό καθαρισμό, δουλεύει μια χαρά και για την αφαίρεσή του.

Paralia48

# 6 στις 7/12/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
τα μάτια και γω τα ξεβάφω με αυτό το προϊόν με το λαδάκι από διάφορες εταιρείες, sensitive.

Βάφομαι σπάνια και προσέχω επίσης, γιατί για πολλά χρόνια πάθαινα επιπεφυκίτιδες (από κολυμβητήριο).
Τη μάσκαρα, που επίσης σπανιότατα χρησιμοποιώ, τη βγάζω μ΄αυτό με το λαδάκι προσεχτικά, δίχως να τρίβω μάτια, αλλά  χαϊδεύοντας τις βλεφαρίδες κατά μήκος της τρίχας. Στο τέλος τα πλένω και με νερό

agapimou11

# 7 στις 7/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κι εγώ σπάνια βαφομαι αλλά όταν, βγάζω τη μάσκαρα με ένα απλό γαλακτωμα σε βαμβακακι ντεμακιγιαζ. 

Άμα δεν είναι αδιάβροχη, ποτέ δεν παίρνω αδιάβροχη, βγαίνει εύκολα χωρίς να παθαίνουν κάτι οι βλεφαρίδες. 

Για πρόσωπο ένα απαλό σκραμπ κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου καθαρίζει μια χαρά.

Sourya

# 8 στις 7/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εγω χρησιμοποιω Αγιουβερδα. Το βιολογικο σησαμελαιο της primavera. Ειτε βαφομαι ειτε οχι καθε βραδυ καθαριζω το προσωπο και πιστευω οτι λογω αυτου παρ ολα τα χρονια μου δεν εχω ρυτιδες. Κανει για ολους τους τυπους δερματος και δεν ειναι ακριβο.

froufrou2017

# 9 στις 7/12/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Έχω καταργήσει τη μάσκαρα, έχω βάλει εξτε, τα μάτια δε θέλουν καν μακιγιαζ, βάζω μόνο όταν βγω λίγη σκια. Κάντε το σε κάποιο ινστιτούτο που εμπιστεύεστε και θα με θυμηθείτε!! Κάθε 6 μήνες τις βγαζω για δύο εβδομάδες όπου τότε βάζω 2-3 φορές την ημέρα καστορελαιο που δυναμωνει τις φυσικες. Με το μισελερ έχω σωθεί, καθαρίζει πέρα απ' το make up (που βάζω όταν βγω) κι' όλη τη βρωμιά που μαζεύει το πρόσωπο χωρίς να το ξηραινει

MiltosRNLI1930

# 10 στις 7/12/2019
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Eγω

θα προτεινα σε μερικες Μανταμιτσες που κυριολεκτικα σοβατιζονται με σπατουλα, paint remover ! 

Αρέσει στα μέλη Eleniii23, alisida και σε ακόμα 3 μέλη.

Oxaman

# 11 στις 7/12/2019
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 390
δες αυτο...το καλυτερο. BIODERMA SENSIBIO H2O 500MLμετα  APIVITA Limited Edition Aφρός καθαρισμού για πρόσωπο & μάτια με ελιά & λεβάντα (300ml)... και τελος CAUDALIE Lotion Tonique Hydratante Τονωτική Λοσιόν 100ml...
το λυσαμε και αυτο

tzoulia59

# 12 στις 8/12/2019
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

τι ειναι το εξτε;

εχω δει ψευτικες βλεφαριδες που τα σπανε ...

αρκουν και μονο αυτες χωρις τιποτε αλλο ..απο μακιγιαζ ...

αν ηταν ευκολη η τοποθετηση θα το επιχειρουσα ...

μακριες και πυκνες βλεφαριδες ,,,και δεν εχω ιδεα κι αν μου πηγαιναν κι ολας ...

και τιποτε αλλο ...

τις εχω αγορασει και καθονται ,,,εδω και καιρο ,,,

με φανταζομαι να σκαω στην δουλεια ,μ αυτες ..

καλα με εχουν δει και με χειροτερα ,,,

το υποστηριζω ,,,λενε ,,το ανατρεπτικο ,,,το χω ,,ρε παιδι μου ,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από froufrou2017
Έχω καταργήσει τη μάσκαρα, έχω βάλει εξτε, τα μάτια δε θέλουν καν μακιγιαζ, βάζω μόνο όταν βγω λίγη σκια. Κάντε το σε κάποιο ινστιτούτο που εμπιστεύεστε και θα με θυμηθείτε!! Κάθε 6 μήνες τις βγαζω για δύο εβδομάδες όπου τότε βάζω 2-3 φορές την ημέρα καστορελαιο που δυναμωνει τις φυσικες. Με το μισελερ έχω σωθεί, καθαρίζει πέρα απ' το make up (που βάζω όταν βγω) κι' όλη τη βρωμιά που μαζεύει το πρόσωπο χωρίς να το ξηραινει

Paralia48

# 13 στις 8/12/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Sourya

Εγω χρησιμοποιω Αγιουβερδα. Το βιολογικο σησαμελαιο της primavera. Ειτε βαφομαι ειτε οχι καθε βραδυ καθαριζω το προσωπο και πιστευω οτι λογω αυτου παρ ολα τα χρονια μου δεν εχω ρυτιδες. Κανει για ολους τους τυπους δερματος και δεν ειναι ακριβο.

χαχαχαα,ενδιαφέρον ακούγεται! Βιολογικό σησαμέλαιο!

Και αν μας τελειώσει, μπορούμε να βολευτούμε και με ταχίνι;

Paralia48

# 14 στις 8/12/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Sourya

τη γκούγκλαρα και μ΄΄εβγαλε σε σελίδες με προϊόντα ινδικά και γιόγκας κλπ

Βρε Σουρία,τότε που έκανα γιόγκα και πηγαίναμε με τα κορίτσια για φαγητό κλπ, αυτές  ήταν όλες vegatarian, και έτρωγαν σε ινδικά ρεστοράντ, έπιναν ινδικό τσάι , φορούσαν αυτές τις λινές φαρδιές παντελόνες τις μπεζ ή άσπρες και γενικά είχαν ένα συγκεκριμένο στυλ.

Εφόσον είναι καλά βέβαια,είναι πολύ καλύτερα αυτά από τα πανάκριβα λανκόμ κλπ

froufrou2017

# 15 στις 8/12/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK

#12 μπορείς να βάλεις περισσότερο πυκνές ή λιγότερο. Μην επιχειρήσεις να το κάνεις μόνη σου γιατί δεν ξέρεις τι ποιότητας είναι αυτές που έχεις και πως πρέπει να γίνει για να ειναι σωστη και ασφαλής η τοποθέτηση. Εγώ πάω σε αισθητικό που εμπιστεύομαι, τις τοποθετεί μια μια και είναι απόλυτα φυσικό το αποτελεσμα ενώ παράλληλα το βλέμμα είναι έντονο. Δε χρειάζεσαι μακιγιάζ μετά, δε βάζω τίποτε απολύτως, μόνο λίγη σκια όταν βγω βραδυ

Sourya

# 16 στις 8/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ε τι ηθελες πουλακι μου κι εσυ ;Φυσικο προιον και για εμενα αναντικαταστατο. Θενκς για τον καφε

Θα σου τον χρωσταω, καταλαβαινεις

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Paralia48

Βρε Σουρία,τότε που έκανα γιόγκα και πηγαίναμε με τα κορίτσια για φαγητό κλπ, αυτές  ήταν όλες vegatarian, και έτρωγαν σε ινδικά ρεστοράντ, έπιναν ινδικό τσάι , φορούσαν αυτές τις λινές φαρδιές παντελόνες τις μπεζ ή άσπρες και γενικά είχαν ένα συγκεκριμένο στυλ.

Sourya

# 17 στις 8/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το περιπλακι που βοσκει, γιατι χαθηκε;

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Paralia48

MiltosRNLI1930

# 18 στις 8/12/2019
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Μαζευει ελιες οπως και ο Βασιλης που εξαφανιστηκε τελειως 

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Sourya

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Sourya

Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

alisida

# 19 στις 8/12/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
σεις φταιτε λεω...
για εσας το κανουν βρε αχαριστα πλασματα...
για να σας αρεσουν
δες εμενα που κυκλοφορω αβαφτη ,χωρις πουδρες και μεικαπια ...Στο ραφι εχω μεινει !!

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από MiltosRNLI1930

Eγω

θα προτεινα σε μερικες Μανταμιτσες που κυριολεκτικα σοβατιζονται με σπατουλα, paint remover ! 

COSTAS42

# 20 στις 9/12/2019
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.529

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από MiltosRNLI1930

Eγω

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από alisida
σεις φταιτε λεω...
για εσας το κανουν βρε αχαριστα πλασματα...
για να σας αρεσουν
δες εμενα που κυκλοφορω αβαφτη ,χωρις πουδρες και μεικαπια ...Στο ραφι εχω μεινει !!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.