Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
αγαπω τα λαθη που δεν εκανα, γαμωτο... οσα εκανα, παλι δικα μου ειναι... τα αγαπω η τα μισω, ενα τσιγαρο δρομος, καηκε και πεταχτηκε η γοπα...οτι κανω η δεν κανω απο εδω και περα, ...δεν ξερω, εν καιρω...
επειδη ειμαι ατομο που σκεφτομαι παρα πολυ πριν παρω μια σοβαρη αποφαση ...
συνηθως δεν κανω λαθη ...
ολα ηταν επιλογες μου κατω απο ωριμη σκεψη ,.,.,
και οτι δεν ειχε το αποτελεσμα που περιμενα τ αγαπησα και αυτο και την επιλογη μου ,..,
Δεν τα αγαπώ... Προσπαθώ να μην τα ξανακάνω όπως και να μην τα σκέφτομαι γιατί χαλιέμαι... Το χειρότερο μου είναι όταν οι άλλοι μου τα θυμίζουν... Γίνομαι θηρίο... Τα παραδέχομαι όμως και πάω παρακάτω!!!
"Λάθος" είναι αυτό που λατρέψαμε μέχρι το τέρμα του κ στην πορεία το χάσαμε...Εξου κ το "αγαπώ τα λάθη μου και τα φιλώ στο στόμα"... "γιατί αυτά μου μαθαν τη ζωή"...
Παράθεση: Σχόλιο # 19 από Faih1972
"Λάθος" είναι αυτό που λατρέψαμε μέχρι το τέρμα του κ στην πορεία το χάσαμε...Εξου κ το "αγαπώ τα λάθη μου και τα φιλώ στο στόμα"... "γιατί αυτά μου μαθαν τη ζωή"...
στα social media