Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Όχι δεν αγαπάω τα λάθη μου, με το ζόρι προσπαθώ να τα συμπαθησω γιατί μου ανήκουν θέλω δε θέλω!!!
Μου αρέσει +
Faih1972
# 25στις 13/12/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Έτσι pythagoras#...να τα κάνουμε, να τα λατρεύουμε...κ να μη το λέμε ούτε του παπά Κ δε μιλώ μόνο για ερωτικά λάθη-πάθη
Μου αρέσει +
Arletaki
# 26στις 13/12/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τα λαθη μου τα καλη μου. Ναι μου αρεσουν και θα κανω κσι αλλα
Μου αρέσει +
matakiamou123
# 27στις 13/12/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
τα μεγαλυτερα ξενυχτια τα κανεις σε αυτο το λαθος...που τις περισσοτερες φορες εχουν να κανουν με τον ερωτα και την αγαπη...βεβαια μαθαινει κανεις απο αυτα...και αλλα ειναι που σε κανουν να αναρωτιεσαι αυτο το εαν...μακαρι βεβαια λες να ειχες μπορεσει να σταματησεις ενα..αλλα δεν γνωριζες τιποτα για να βοηθησεις...και μενεις καπως μετεωρος συνεχιζοντας να κοιτας μπροστα.
Παράθεση: Σχόλιο # 13 από 1968maria
Δεν τα αγαπώ... Προσπαθώ να μην τα ξανακάνω όπως και να μην τα σκέφτομαι γιατί χαλιέμαι... Το χειρότερο μου είναι όταν οι άλλοι μου τα θυμίζουν... Γίνομαι θηρίο... Τα παραδέχομαι όμως και πάω παρακάτω!!!
Παράθεση: Σχόλιο # 25 από Faih1972
Έτσι pythagoras#...να τα κάνουμε, να τα λατρεύουμε...κ να μη το λέμε ούτε του παπά Κ δε μιλώ μόνο για ερωτικά λάθη-πάθη
Τι ερώτηση είναι αυτή ,είναι δυνατόν να αγαπάμε τα λάθη μας ? Προτιμώ να μαθαίνω από τα σωστά μου και όχι από τα λάθη μου.Γιατι αν τη βγάλω καθαρή από ένα λάθος το πιθανότερο είναι να το επαναλάβω και δεν έχουμε καιρό για πεταμα.Καλη χρόνια χωρίς λάθη λοιπόν !!!
Τα λάθη δεν τα αγαπάμε, γιατί αυτό δηλοί ότι αγαπάμε την αμαρτία. Οι άνθρωποι δε που ενστερνίζονται τα λάθη τους δείχνουν ότι δεν μαθαίνουν από αυτά, επαναλαμβάνουν τα ίδια ή άλλα, ακολουθώντας την ίδια πορεία της δυστυχίας και εν τέλει της αυτοκαταστροφής.
στα social media