Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ταξίδι μόνη

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

gianna1992

# 1 στις 14/12/2019
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 65
'Aρεσαν+: 0%

Ταξίδι μόνη

Καλησπέρα !!

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το να πήγαινα ταξίδι στο εξωτερικό μόνη..Έχω ταξιδέψει αρκετες φορές έως τώρα αλλά πάντα με παρέα. Το θέμα μου είναι ότι τη δεδομένη στιγμή δε βρίσκω εύκαιρη παρέα για ταξίδι εγώ όμως θέλω πολύ να πάω διακοπές να ξελαμπικαρω και επίσης θα ήθελα να γνωρίσω κοσμο γιατί δεν μαρεσει να είμαι τελείως μόνη. Είναι αυτό εφικτό ; Το έχει δοκιμάσει κανείς ; Πείτε μου τις εμπειρίες σας

jeyrum

# 2 στις 14/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Η προσωπική μου γνώμη είναι να το κάνεις...Το τι εμπειρίες έχει ο καθένας,έχουν να να κάνουν με το που πήγαν,τι λόγους είχαν κτλ

Αν ήμουν στην θέση σου,είχα την διάθεση,τον χρόνο κτλ να το κάνω,δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου.

agrotis53

# 3 στις 14/12/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

υποκειμενικη η απαντηση,,, βασικα την πρωτη φορα που πηγα διακοπες μονος, μου φανηκε παραξενο στην αρχη,,, δεν περασα ομως ασχημα, απο εκει και περα οσες φορες ξαναεγινε, δεν το σκεφτομουν καθολου, μια χαρα ολα...

για μενα λοιπον αν μπορεις καντο χωρις ενδοιασμους
Αρέσει στα μέλη alisida, ZHLIASOY και σε ακόμα 2 μέλη.

wish_

# 4 στις 14/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Είναι ωραιο ν αποκτάς νέες εμπειρίες και να κάνεις ταξίδια,πόσο μάλλον όταν έχεις παρέα και φίλους.

Η' τουλάχιστον να ταξιδεψεις καπου μονη και να εχεις φιλους εκει η να πηγαινεις για καποιο προγραμμα. 

Ακουγεται ωραιο το να ταξιδεψεις μονη,σημασια εχει ποσο τα εχεις βρεις και περνας ωραια με τον ευατο σου,γιατι κακα τα ψεματα μπορει να νιωσεις μοναξια,μπορει παλιοτερα να σου λεγα να το κανεις και να πας αλλα τωρα μονη κοπελα νεαρή να πας ταξιδι λεω οχι.Οχι και αυτο γιατι πλεον το θεωρω επικυνδινο για πολλους και διάφορους λόγους,Ναι φυσικα θα προσέχεις κτλ κτλ μα και πάλι θα σου προτεινα να μην ξεσηκωνεσαι.

Οι γιορτές ειναι ωραία να εισαι στην πόλη σου,με την οικογένεια σου,να δεις φίλους και να περάσεις ωραία με τα δικά σου έθιμα.Καλά και τα ταξίδια στο εξωτερικό μα αν ειναι για τις μέρες των γιορτών να ξέρεις οτι καλύτερα θα περάσεις εδώ απο να σαι μονη εκει με κλειστά μαγαζιά,μουσεια και αγνώστους. Πχ. Βιεννη ειναι ολα κλειστα για τρεις μερες και για φαγητο πρεπει να χεις κλεισει μέρες πριν.Φαντάζεσαι να εισαι μονη και να μην ξερεις που να πας?

Paralia48

# 5 στις 14/12/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
φιλενάδα,  μη μασάς!

Εξαρτάται ,πού θα πας.Η γειτονοπούλα μου, 24,γύριζε  ολομόναχη την Αυστραλία.

Αν έχεις παρέα καλή, είναι ευχαριστο και ασφαλές.
Αν όμως έχεις πλάνο για μεγάλες και επικίνδυνες περιπέτειες, δύσκολα βρίσκεις συνοδούς.Για πόλεις ευρωπαϊκές,ομόλογώ, ότι μόνη δε θα πήγαινα,γιατί βαριέμαι.
Επίσης για πολύ επικίνδυνες αποστολές, πχ ορειβασία στο Κιλιμάντζαρο,  θα φρόντιζα να βρω γκρουπ. Ολομόναχη πάλι δε θα πήγαινα.

Σε πολλές περιοχές υπάρχουν τοπικά τουριστικά γραφεία,πολύ οικονομικά. Δεν τα βρίσκεις στο ίντερνετ.Στο Σύδνεϋ πχ λέει,κάθε δρόμος έχει και τουριστικό γρφείο.Έχει βολικά τρένα,λεωφορεία, που διακόπτεις το ταξίδι και συνεχίζεις αύριο. Δηλαδή υπάρχουν λύσεις.
Λίγη οργάνωση θέλει, μια πιστωτική κάρτα, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα διαβατήριο και ...βουρ!
Αρέσει στα μέλη alisida, Persefoni__

wish_

# 6 στις 14/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μια άλλη λυση ειναι να πας με γκρουπ ταξιδιωτικο οργανωμενο οπως ανεφερε και η "paralia". Δεν θα σαι με την παρέα σου  αλλα θα γνωρισεις κοσμο απ το γκρουπ και θα σαι και ασφαλής.

froufrou2017

# 7 στις 14/12/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 280
Αναλογως πως έχεις σκοπό να πας, οργανωμένο ταξίδι με πρακτορείο ή τελείως μονη; Στη δεύτερη περίπτωση ίσως βαρεθεις, άσε που θα ψάχνεσαι για τα πάντα ολομόναχη στην ξένη χώρα. Με πρακτορείο συμφωνώ και επαυξάνω, είναι μια πολύ καλή λύση για καποιον που θέλει να ταξιδέψει μονος
Αρέσει στο μέλος alisida

Enikos

# 8 στις 14/12/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Και στον δορυφορο του Αρη, τον...

Δειμο...

Οταν πας...

Κοιτα μην πας με το μετρό...

Ουτε μονη σου...

Να παρετε μαζι και σακουλα του μασουτη και σουγιαδακι...

Για τα χορτα, που θα μαζεψετε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Paralia48

Επίσης για πολύ επικίνδυνες αποστολές, πχ ορειβασία στο Κιλιμάντζαρο,  θα φρόντιζα να βρω γκρουπ. 

Αρέσει στα μέλη alisida, Paralia48

Aggelo

# 9 στις 14/12/2019
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Κοιτα δεν ειναι δεδομενο οτι οταν πας ταξιδι με παρεα οτι θα περασεις και καλα...

ολα σχετικα ειναι...μπορει αγνωστους που συνταξιδευεις να περασεις καλυτερα.

Εγω εχω παει μονος μου ταξιδι εξωτερικο με γκρουπ και εχω περασει Super,
γνωρισα και κοσμο μια χαρα......μην σου πω οτι αυτοι που ηντουσαν ζευγαρια -

παντρεμενοι στο γκρουπ περασανε χαλια......

Τελος παντων ολα ειναι μια αποφαση,η αποφασιζεις να ζησεις μια νεα εμπειρια η οχι

Κατα την γνωμη μου αν εχεις διαθεση να ταξιδεψεις απο το παρακαλας τον καθενα-μια

να πατε μαζι...τρεχα σφαιρα στο ταξιδιωτικο 

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Paralia48

# 10 στις 14/12/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Enikos

Και στον δορυφορο του Αρη, τον...

Δειμο...

Οταν πας...

Κοιτα μην πας με το μετρό...

Ουτε μονη σου...

Να παρετε μαζι και σακουλα του μασουτη και σουγιαδακι...

Για τα χορτα, που θα μαζεψετε...

ο Δείμος αγαπητέ, δεν έχει ραδίκια. Πετρούλες να μαζέψουμε, ναι, το καταλαβαίνω

Αρέσει στα μέλη alisida, Enikos

Enikos

# 11 στις 14/12/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ενω το Κιλιμαντζαρο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Paralia48

ο Δείμος αγαπητέ, δεν έχει ραδίκια. Πετρούλες να μαζέψουμε, ναι, το καταλαβαίνω

Paralia48

# 12 στις 14/12/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Enikos

Ενω το Κιλιμαντζαρο...

εκεί ,αν πεινασουμε θα φάμε και τις ηφαιστειογενείς πέτρες.

Sourya

# 13 στις 15/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ενικε θα σε παρω να φυγουμε ,σ αλλη γη σ αλλα μερη... Λοιπον παμε Σριναγκαρ, στα καραβοσπιτα  μεσα στα νουφαρα. Ομορφια που δεν συναντας πουθενα στον κοσμο. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Enikos

Ενω το Κιλιμαντζαρο...

Paralia48

# 14 στις 15/12/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Sourya

Ενικε θα σε παρω να φυγουμε ,σ αλλη γη σ αλλα μερη... Λοιπον παμε Σριναγκαρ, στα καραβοσπιτα  μεσα στα νουφαρα. Ομορφια που δεν συναντας πουθενα στον κοσμο. 

να έρθω και γω;

Αρέσει στα μέλη alisida, giorgos170

alisida

# 15 στις 15/12/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Μόνη ,ολομόναχη ??Άκου λέει,το ονειρευόμουν δεκαετία ολόκληρη και τελικά κατάφερα πριν διομισι χρόνια να το κάνω .Εδώ κοντά ήταν αλλά δεν έχει σημασία ,πέρασα πολύ ωραία και αν και δεν πίστευα ότι θα γινόταν ,δε βαρέθηκα καθόλου μα καθόλου ...Επειδή όμως διάβασα πιο πάνω για κλειστά μαγαζιά ,για να μην πάθεις καμία πλάκα ,κλείσε ξενοδοχείο τουλάχιστον με πλήρη διατροφή
Αρέσει στο μέλος Paralia48

maroudas

# 16 στις 15/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

το να πήγαινα ταξίδι στο εξωτερικό μόνη..

Το θέμα μου είναι ότι τη δεδομένη στιγμή δε βρίσκω εύκαιρη παρέα για ταξίδι...

δεν μαρεσει να είμαι τελείως μόνη.
Είναι αυτό εφικτό ;
Οχι, βρές τα πρώτα με τον εαυτό σου!!!

matakiamou123

# 17 στις 15/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εχεις την αναγκη απο οτι φαινεται να  μεινεις και λιγο μονη,να χαλαρωσεις...να περασεις ομορφα,αυτο συμβαινει στους περισσοτερους.Δεν εχεις παντα την αναμενωμενη απαντηση απο τον περιγυρο σου...και λογικο γιατι οι αναγκες του καθενος ειναι διαφορετικες...να πας το ταξιδι που θελεις ειτε ειναι γιορτες ειτε δεν ειναι με γκρουπ,συλλεξε πληροφοριες για το μερος και που ξερεις μπορει να συναντησεις καποια ατομα σαν και εσενα που ξεκιναν ενα ταξιδι διακοπων...ετσι χωρις λογο μονοι τους...να περασουν ευχαριστα να ζησουν καινουργιες εμπειρες.Εχω γνωστους που το κανουν γιατι δεν συμπιπτουν οι επιθυμιες των γυρων τους.Πολυ ωραια η ιδεα σου...ξερεις τι μαρεσει ετσι οπως το θετεις θεματοθετρια οτι εισαι μια κοπελα που τολμας και δεν εισαι απο τις γυναικες που περιμενουν ποτε θα μπορεσει ο αντρας να τους παει ενα ταξιδι...καμια φορα αυτα τα μοναχικα ταξιδια ισως ειναι τα καλυτερα...εχεις χρονο για ξεκουραση και για νεα παρεα.

https://www.youtube.com/watch?v=88qEWtBDWbQ

Paralia48

# 18 στις 15/12/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από alisida
Μόνη ,ολομόναχη ??Άκου λέει,το ονειρευόμουν δεκαετία ολόκληρη και τελικά κατάφερα πριν διομισι χρόνια να το κάνω .Εδώ κοντά ήταν αλλά δεν έχει σημασία ,πέρασα πολύ ωραία και αν και δεν πίστευα ότι θα γινόταν ,δε βαρέθηκα καθόλου μα καθόλου ...Επειδή όμως διάβασα πιο πάνω για κλειστά μαγαζιά ,για να μην πάθεις καμία πλάκα ,κλείσε ξενοδοχείο τουλάχιστον με πλήρη διατροφή

Αλυσίδα, θα διαφωνήσω μόνο σε ένα: στην πλήρη διατροφή. Πάντα βρίσκεις τη δυνατότητα για να ...τσιμπήσεις κάτι. Στην εποχή μας, κάθε γωνιά έχει και καντίνα, αν όχι ρεστοράν.  Εγώ αν ήμουν θα έκλεινα πρωινό, τουλάχιστο να γεμίζω τις μπαταρίες το πρωί. Μετά δοκιμάζεις και τοπικές γεύσεις.

Αρέσει στο μέλος alisida

Paralia48

# 19 στις 15/12/2019
author
Αλλη χώρα

Μια αξέχαστη εμπειρία ήταν στην Κρήτη.

Πήγα την οικογένεια στον Ομαλό, να περάσουν το φαράγγι πρωί και μετά έμεινα μόνη, μέχρι αργά το απόγευμα ,που γύρισαν Σφακιά. (εγώ το είχα περάσει παλιότερα). Κατέβηκα τα Λευγά Όρη, έκανα πρωινό σ΄ένα χωριό,κάθησα στην πλαγιά και απόλαυσα την ανατολή του ήλιου. Μύριζε θυμάρι όλη πλαγιά!

Έπειτα πήρα το δρόμο για τα Σφακιά. Έκανα διαλείμματα, όπου έβρισκα κάτι ενδιαφέρον,π΄χ΄βρήκα ακόμη ένα φαράγγι, δε θυμάμαι ,πώς λεγόταν. Τα Σφακιά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Εκεί που κολυμπούσα, ανακάλυψα κάπου μακρυά, ωραίο τυρκουάζ νεράκι και κόσμο. Α,λέω, θα πάω εκεί. Τα μαζεύω λοιπόν και πήρα το δρόμο για τα Γλυκά Νερά. Περπάτησα τη διαδρομή. Ήταν περίπου 4 χιλιόμετρα . Η θάλασσα με αποζημίωσε.Κολύμπησα τόοοοσο πολύ σε μια κρυστάλινη και επικίνδυνη θάλασσα με ρεύματα,αλλά υπέροχα νερά.

Έπειτα πήρα το δρόμο της επιστροφής.Έφαγα στα Σφακιά μια παραδοσιακή σφακιώτικη πίτα με μέλι μμμ  τέλεια!

Αν δεν ήμουν μόνη, δε θα έκανα τέτοιες αποδράσεις. Ειδικά τότε που ήταν οι λεβέντες μικροί, σιγά μην περπατούσαν μεσα στο λιοπύρι!

Βέβαια, μετά παρέλαβα την οικογένεια και πήγαμε παρέα για βραδινό φαγητό, δηλαδή ήρθε και η παρέα...  αλλά και να μην ερχόταν, δε νομίζω να στενοχωριόμουν.

Αρέσει στο μέλος alisida

squirrel1968

# 20 στις 15/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οντως ειναι τελεια στα Γλυκα νερα...εχουν φτιαξει κ μια καντινα,...

(πριν 5 χρονια που πηγα εγω...δεν ξερω αν υπαρχει.ακομη..)

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Paralia48

Μια αξέχαστη εμπειρία ήταν στην Κρήτη.

Πήγα την οικογένεια στον Ομαλό, να περάσουν το φαράγγι πρωί και μετά έμεινα μόνη, μέχρι αργά το απόγευμα ,που γύρισαν Σφακιά. (εγώ το είχα περάσει παλιότερα). Κατέβηκα τα Λευγά Όρη, έκανα πρωινό σ΄ένα χωριό,κάθησα στην πλαγιά και απόλαυσα την ανατολή του ήλιου. Μύριζε θυμάρι όλη πλαγιά!

Έπειτα πήρα το δρόμο για τα Σφακιά. Έκανα διαλείμματα, όπου έβρισκα κάτι ενδιαφέρον,π΄χ΄βρήκα ακόμη ένα φαράγγι, δε θυμάμαι ,πώς λεγόταν. Τα Σφακιά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Εκεί που κολυμπούσα, ανακάλυψα κάπου μακρυά, ωραίο τυρκουάζ νεράκι και κόσμο. Α,λέω, θα πάω εκεί. Τα μαζεύω λοιπόν και πήρα το δρόμο για τα Γλυκά Νερά. Περπάτησα τη διαδρομή. Ήταν περίπου 4 χιλιόμετρα . Η θάλασσα με αποζημίωσε.Κολύμπησα τόοοοσο πολύ σε μια κρυστάλινη και επικίνδυνη θάλασσα με ρεύματα,αλλά υπέροχα νερά.

Έπειτα πήρα το δρόμο της επιστροφής.Έφαγα στα Σφακιά μια παραδοσιακή σφακιώτικη πίτα με μέλι μμμ  τέλεια!

Αν δεν ήμουν μόνη, δε θα έκανα τέτοιες αποδράσεις. Ειδικά τότε που ήταν οι λεβέντες μικροί, σιγά μην περπατούσαν μεσα στο λιοπύρι!

Βέβαια, μετά παρέλαβα την οικογένεια και πήγαμε παρέα για βραδινό φαγητό, δηλαδή ήρθε και η παρέα...  αλλά και να μην ερχόταν, δε νομίζω να στενοχωριόμουν.

Το μέλος squirrel1968 έχει επισυνάψει το αρχείο: 5439883484_66f773f771_o_0.jpg (585.2KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 76 φορές
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.