Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ταξίδι μόνη

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Enikos

# 21 στις 15/12/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Ειδα φωτογραφιες...

Τι παραδεισος ειναι αυτος?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Sourya

Ενικε θα σε παρω να φυγουμε ,σ αλλη γη σ αλλα μερη... Λοιπον παμε Σριναγκαρ, στα καραβοσπιτα  μεσα στα νουφαρα. Ομορφια που δεν συναντας πουθενα στον κοσμο. 

Sourya

# 22 στις 15/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Μην περιμενεις ομως νυκτερινη ζωη για θα απογοητευτεις. Εκει παμε για χαλαρωση και βολτες με αλογα και τουκ τουκ.

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Enikos

Ειδα φωτογραφιες...

Τι παραδεισος ειναι αυτος?...

Sourya

# 23 στις 15/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Και δεν ερχεσαι!! Κοιτα μονο να μη τρομαξεις απο την φτωχια και τον στρατο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Paralia48

να έρθω και γω;

gianna1992

# 24 στις 15/12/2019
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 65
Η αλήθεια είναι ότι ίσως όντως να μην τα έχω καλά με τον εαυτό μου σε τέτοιο βαθμό. Μαρεσει πολύ να κάνω πράγματα μόνη , πχ να πηγαίνω σινεμά, θέατρο, βόλτα, για ψώνια αλλά στο θέμα του ταξιδιού κολλάω ίσως γιατί είναι για πολλές μέρες και φοβάμαι ότι θα βαρεθω. Σίγουρα στα ταξίδια μου, μαρεσει να μην είμαι όλη την ώρα με την παρέα μου αλλά να έχω και χρόνο μόνη, να ακούω μουσική και γενικότερα να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου , όπως επίσης αγαπώ το να γνωρίζω νέο κόσμο!!! Το ταξίδι που σας σκέφτομαι και σας προανέφερα δεν το προοριζω για τις ημέρες των γιορτών ( δεν έχω άδεια κιόλας και να ήθελα ) αλλά από Γενάρη και έπειτα

Paralia48

# 25 στις 15/12/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από gianna1992
Η αλήθεια είναι ότι ίσως όντως να μην τα έχω καλά με τον εαυτό μου σε τέτοιο βαθμό. Μαρεσει πολύ να κάνω πράγματα μόνη , πχ να πηγαίνω σινεμά, θέατρο, βόλτα, για ψώνια αλλά στο θέμα του ταξιδιού κολλάω ίσως γιατί είναι για πολλές μέρες και φοβάμαι ότι θα βαρεθω. Σίγουρα στα ταξίδια μου, μαρεσει να μην είμαι όλη την ώρα με την παρέα μου αλλά να έχω και χρόνο μόνη, να ακούω μουσική και γενικότερα να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου , όπως επίσης αγαπώ το να γνωρίζω νέο κόσμο!!! Το ταξίδι που σας σκέφτομαι και σας προανέφερα δεν το προοριζω για τις ημέρες των γιορτών ( δεν έχω άδεια κιόλας και να ήθελα ) αλλά από Γενάρη και έπειτα

πού, αν επιτρέπεται;

gianna1992

# 26 στις 16/12/2019
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 65
Σκεφτόμουν κάποια ευρωπαϊκή και ασφαλή χώρα που δεν έχω πάει και θα ήθελα,όπως το Βερολίνο η η Κρακοβία

26-29-31

# 27 στις 16/12/2019
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Κοπελλια διαβασε την εφαρμογη,couchsurfing,kαι να ταξιδεψεις μονη σου οπουδηποτε...

Η κορη μου 25 τωρα,πηγε το καλοκαιρι που μας περασε Βραζιια,Χιλη,Αργεντινη...τωρα 
ειναι Βαρκελωνη,και τα Χριστουγεννα σε λιγες μερες θα παει Ιορδανια στην αρχαια πολη την Πετρα    
που ειναι χτισμενη πανω σε ενα βραχο,και αυτο μεσω Τελ Αβιβ...
Γενικα υπαρχουν πολλα ταξιδια να κανεις μονη σου...θα σου προτεινα Αμστερνταμ η Βερολινο
ειναι υπεροχες και οι δυο,θα περασεις τελεια!!! Οπου και να πας καλο ταξιδι..            
Αρέσει στο μέλος alisida

marie_la_journaliste

# 28 στις 17/12/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

Καλησπερα Γιάννα

το να παω μόνη ταξιδι η σινεμα ηταν κατι που δε μπορουσα ποτέ να διανοηθώ. Ομως ερχεται το πληρωμα του χρόνου και να που όλα μπορούν να συμβούντελικά και όλα είναι στο μυαλό μας.Εγω δοκίμασα το καλοκαίρι  να παω  ενα μεγάλο ταξίδι στον Πόντο  μόνη μου με βαριά καρδιά κι όμως πέρασα υπέροχα! Γνωρισα νέους ανθρώπους απέκτησα πρωτογνωρες εμπειρίες, είδα καινούργια πραγματα, βοηθησα λιγο εκεί στην οργάνωση...και στο τελος εφυγα χορτάτη και γεμάτη θετική ενέργεια, χωρις να μαραζωνω απο τη μοναξια χωρις να μελαγχολώ πιστεύοντας  ότι οι άλλοι περνουν καλύτερα απο μένα που πιθανόν να διανύω μια δύσκολη φάση στη ζωή μου.

Να πας κούκλα μου αν έχεις τη θέληση και να περάσεις τέλεια! μια ζωη την έχουμε και δε βρίσκουμε παντα καποιον να μας ακολουθησει...Αφου μπορείς να το κάνεις κάντο και μη μας ρωτάς. φυσικά και θα περάσεις τέλεια...Δε θα χεις και κανέναν να σε ροχαλίζει...στο δωματιο και το πρωι στο  μπανιο θα μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα...αυτο που το πας;;;

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από gianna1992

Ταξίδι μόνη

Καλησπέρα !!

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το να πήγαινα ταξίδι στο εξωτερικό μόνη..Έχω ταξιδέψει αρκετες φορές έως τώρα αλλά πάντα με παρέα. Το θέμα μου είναι ότι τη δεδομένη στιγμή δε βρίσκω εύκαιρη παρέα για ταξίδι εγώ όμως θέλω πολύ να πάω διακοπές να ξελαμπικαρω και επίσης θα ήθελα να γνωρίσω κοσμο γιατί δεν μαρεσει να είμαι τελείως μόνη. Είναι αυτό εφικτό ; Το έχει δοκιμάσει κανείς ; Πείτε μου τις εμπειρίες σας

Αρέσει στα μέλη Paralia48, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Kristina_

# 29 στις 17/12/2019
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Φυσικα και να πας γιαννα...ειδικα ευρωπη για αρχη...γιατι οχι??? Εγω και με παρεα οταν πηγαινω...συμπεριφέρομαι σαν να ειμαι μονη μου

Και μπραβο που τοσο νεα το σκεφτηκες...εμεις αργήσαμε λιγο...πολυ κακως

Χαζο δεν ειναι να χανεις πραγματα που μπορεις και θελεις να κανεις επειδη οι αλλοι δεν εχουν χρονο οταν εχεις εσυ η δεν μπορουν η δε θελουν να πανε οπου θες εσυ?

Καλα στα λεει η μαρι...και το μπανιο δικο σου και κανεις να ροχαλίζει  η να σου λεει οτι εσυ ροχαλίζεις και τον ενοχλείς

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, marie_la_journaliste και σε ακόμα 1 μέλος.

marie_la_journaliste

# 30 στις 17/12/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

το couchsurfing είναι εξαιρετική περίπτωση

απλα δε θα το προτεινα  σε γυναικες μονες τους γιατι ποτε δε ξερεις αυτος που θα σε φιλοξενησει  μετα απο ενα δυο ποτά πως θα αντιδράσει...Θέλει προσοχη εκτος κι αν σου αρέσουν τα ρίσκα...Η κόρη σου όπως κι η δικη μου ποτέ δε θα σου ανεφερε τις κακοτοπιες που πάντα συμβαινουν γιατι απλά δε θα την αφηνες να ξαναδοκιμασει ταξίδι με αυτον τον τρόπο.Ομως ειναι ελαχιστες οι πιθανότητες να συμβει κάτι τετοιο και έτσι προχωράς κανονικά στο κονσεπτ... αυτα στα λεω απο προσωπικη εμπειρια...μου εχουν πει ιστοριες άλλα παιδια που εχουν δοκιμασει την εφαρμογη. καλο ειναι επομένως να υπαρχει έστω μια φίλη ακόμα ώστε να αντιμετωπισεις με παρέα τυχόν απρόβλεπτα περιστατικα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από 26-29-31

Κοπελλια διαβασε την εφαρμογη,couchsurfing,kαι να ταξιδεψεις μονη σου οπουδηποτε...

Η κορη μου 25 τωρα,πηγε το καλοκαιρι που μας περασε Βραζιια,Χιλη,Αργεντινη...τωρα 
ειναι Βαρκελωνη,και τα Χριστουγεννα σε λιγες μερες θα παει Ιορδανια στην αρχαια πολη την Πετρα    
που ειναι χτισμενη πανω σε ενα βραχο,και αυτο μεσω Τελ Αβιβ...
Γενικα υπαρχουν πολλα ταξιδια να κανεις μονη σου...θα σου προτεινα Αμστερνταμ η Βερολινο
ειναι υπεροχες και οι δυο,θα περασεις τελεια!!! Οπου και να πας καλο ταξιδι..            

Mindthegap-

# 31 στις 18/12/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από gianna1992
 Μαρεσει πολύ να κάνω πράγματα μόνη , πχ να πηγαίνω σινεμά, θέατρο, βόλτα, για ψώνια 

Μια χαρα σε βλεπω...

Και μονο το γεγονος οτι θα βρεθεις σε ενα "ξενο" μερος οπου θα γευτεις,μυρισεις, ανακαλυψεις κανουργια πραγματα, ανθρωπους και εικονες φτανει για να μην βαρεθεις...

Μη το σκεφτεσαι καθολου...να το κανεις το ταξιδι...

Alezandra

# 32 στις 24/12/2019
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Αν θες να πας ταξίδι μόνη για ποιο λόγο να πας κάπου που έχει κόσμο.Εκει δε θα είσαι μόνη.Αν πάλι θες παρέα ,πήγαινε ταξίδι με γκρουπ να έχεις παρέα αν θέλεις.Καλά να περάσεις όπου πας !!!

thanos293

# 33 στις 27/12/2019
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Γερμανία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 743
Η Ευρώπη είναι ασφαλέστερη και από το σπίτι μας!Δεν λέω ότι δεν έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά που μας βάζουν σε σκέψεις αλλά ότι ο τουρισμός είναι συνιφασμενος με την καθημερινότητα!Επίσης είναι κρίμα να έχεις αυτή την ανησυχία και να μην την εκδηλώσεις επειδή δεν υπάρχει παρέα.Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τι θα γινότανε αν κάθε φορά που ήθελα να πάω εξωτερικό περίμενα και ένα φιλο !Να πας και θα περάσεις και όμορφα.Το μόνο που θα διόρθωνα στο σκεπτικό σου θα ήταν ο προορισμός!Ο βορας τον χειμώνα είναι λίγο κάπως και μόνη ίσως πληξεις πιο πολύ!Θα πρότεινα λίγο πιο ζεστά πράγματα,Ρώμη,Ισπανία ή Παρισι το πολύ.Να το τολμήσεις και να βγάλεις κ ολας εισιτήρια!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost