Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Καλώς ήρθες νέο μέλος Για παπαγάλους δε γνωρίζω ,ούτε έχω κάτι να πω για το θέμα σου ,αλλά μου αρέσει να συμμετέχω σε όλα τα θέματα ,έχω δεν έχω να πω κάτι ,
... θα καλοπεράσεις εδώ που σε έβγαλε ο δρόμος της ατυχίας σου, αλλά αυτά προσε(υ)χώς και βοήθειά σου, γενικώς!
Παπαγάλος λοιπόν ...
Σύνθετη λέξις, που λέει και ο Αλέξης, γιατί τα κατέχει τα Ελληνικά (επιπέδου-δαπέδου), ενώ ο Κούλης προτιμά τις ξένες γλώσσες, που φτάνουν και σε σημεία που η δικιά του, δεν μπορεί...
Προέρχεται από το Παπάς + Γάλος (για όσους είστε αστοιχείωτοι). Νομίζω το έχει επιβεβαιώσει και η Βούλτεψη (Βουλή + Στέψη, τυχαίο? Δεν νομίζω!) στην Βουλή, σε μια αλληγορική ομιλία της για την σημασία του καρότου στην φασολάδα!
Η Νοτο-πούλου απ’ την άλλη, προερχόμενη από διαφορετική συνομοταξία αποδημητικών πουλιών του Νότου, ουδεμιά σχέση έχει πλέον με παπα-γάλο. Προτιμά να χτενίζει το λοφίο της επί καθημερινής βάσης, δίνοντας βάση στην εικόνα και όχι στον λογο και έτσι με τον καιρό έχασε την δυνατότητα της ομιλίας.
Τώρα για το καλύτερο φύλο, νομίζω είναι το φλος ρουαγιάλ, αλλά πιο εύκολα θα κάνεις σεξ με μονόκερο για να κερατώσεις την κυρά σου και να έχεις και μια υπερφυσική ιστορία να μας πεις σε ένα άλλο θέμα σου, το οποίο εύχομαι να μας τρολάρει ευχάριστα, λίαν συντόμως!
Λόγω του ότι είσαι νεούδι και δεν έχουμε προλάβει ακόμα να εκτιμήσουμε την εκτίμηση που σου έχουμε (?), αντί για παπα-γάλο θα σου χαρίσω την πιο κάτω (εμπιστευτική) πληροφορία, μήπως και σε σώσω και δεν ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα πουλιά :
μπαινεις στα προσωπικα μηνυματα...
πατας την ντουντουκα...κ δεν μπορει να σου ξαναστειλει...
για πχιο σασπενς...στελνεις...
σε μηνυμα "." κ μπλοκ
(μια τελεία . κ μπλοκ) ειναι της μοδος...
εγω προσφατως εμαθα την ιστορια της τελειας /μπλοκ
στα social media