Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αναρωτήθηκα - τι θα πει ''γιορτάζω''...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Red_Season

# 21 στις 23/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Υπάρχουν δύο τύποι γιορτών και πανηγυριών:

• Αυτές που γιορτάζει όλος ο κόσμος, όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.
  • Αυτές που γιορτάζει κανείς μόνος του, από μέσα του, όπως γράφει και η Equinox, για τους δικούς του λόγους, γενέθλια, γιορτή, επέτειος γάμου, μια επαγγελματική επιτυχία κτλπ
 Και στις δύο περιπτώσεις για να γιορτάσει πραγματικά η ψυχή απαιτούνται και κάποιες ουσιαστικές προϋποθέσεις, αλλιώς πρέπει - είθισται να παριστάνει πως συμμετέχει στην γιορτή ενώ είναι παρών - απών ...

Πάντως όντως οι γιορτές σπάνε την καθημερινή ρουτίνα και μονοτονία και συντελούν στην κοινωνικοποίηση του ατόμου, αρκεί να μην ξεπεράσει κάποια όρια αν πιει πολύ, φάει υπερβολικά η τζογάρει ως εκεί που δεν παίρνει 

Megalodondas

# 22 στις 23/12/2019
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053
'Aρεσαν+: 0%

Για όλους έχει σεντόνια να προβάλλουν το σχέδιο τους και μάσκες για τους ρόλους.. ακόμα καί φώτα έχουν μερικοί στην σκηνή τους   

Επιδέξια δεμένες γάζες σέ σάπιο ήδη κρέας οι περισσότερες..
Νά νοιώσουν ελεύθεροι οι καταπιεσμένοι δεν λέω αλλά σέ τί ψέμα μέσα καί άρα φυλακή?
Στο μέλλον θά βγεί κουμπί αυτό εξόντωσης νομίζω και Ναι θά τό πατάμε συνειδητά..

Alezandra

# 23 στις 24/12/2019
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Γιορτάζω να είμαι καλά εγώ και το παιδί μου για να στολίζουμε το έλατο τα Χριστούγεννα,να βάφουμε αυγά το Πάσχα ,να φτιάχνουμε στεφάνι την πρωτομαγιά.Γιορτάζουμε και κάθε μέρα αν θέλουμε το ότι είμαστε μαζί και αγαπημένες.Ακομα γιορτάζουμε ότι κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι καινούριο από διάβασμα,μαγειρική,τηλεοραση,ιντερνετ.Γιορτάζουμε ότι ζούμε και προσπαθούμε να ζουμε καλύτερα με όσα μπορεί ο καθένας .Καλά Χριστούγεννα σας εύχομαι !!!
Αρέσει στα μέλη agrotis53, anassa_

argaard

# 24 στις 24/12/2019
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283

Δε γιορτάζω καμία γιορτή, μέσα μου νιώθω πως είναι μέρες σαν όλες τις άλλες.

Απλά σε τέτοιες περιόδους συνήθως δεν δουλεύουμε κάποιοι οπότε είναι μια ευκαιρία ξεκούρασης και αδειάσματος του μυαλού.Επίσης μετα απο κάποια ηλικία είναι ευκαιρία διασκέδασης λόγο του γενικού κλήματος ευφορίας του κόσμου γύρο μας που βγαίνει απο το σπίτι.
Αρέσει στο μέλος agrotis53

Sourya

# 25 στις 25/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Λοιπον αυτο θα πει γιορταζω για την δικη μου οικογενεια. Θα τα κανω ολα εγω για να ξεκουραστουν λιγο οι νυφες που δουλευουν. Και ας κουραστω θα το χαρω , ζωη ναχουμε ειμαστε 12 ατομα.

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 96b54b73d2a57554effb82e68abc28c4.jpg (112.97KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 57 φορές

Sourya

# 26 στις 25/12/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και για οσους ειναι μονοι ... φορεστε τα καλα σας βγειτε μια βολτα παρτε ενα δωρακι στον εαυτο σας , εγω πηρα ενα χουχουλιαρικο παπλωματακι με γουνα δωρο για παρτι μου. Πατε σε καποια πλατεια που εχει κοσμο και γιορτη ,παρτε ενα ποτηρακι ζεστο κρασακι και διασκεδαστε τον εαυτουλη σας. Καλα χριστουγεννα και οτι ευχεστε να πραγματοποιηθει..

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 1d1bdffe42b5f03ca3bd11b33197695c.jpg (77.3KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 55 φορές

anassa_

# 27 στις 26/12/2019
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και Καλά!!! 

Βαλτε την καρδιά κ την ψυχή σας σε γιορτινη διάθεση να είστε κοντά σε αγαπημένους κι αν δεν έχετε "φιαχτε" ...  
Θα πείτε τι είναι κουλουράκια ... Δεν είναι κουλουράκια ίσως είναι κ κάτι λίγο περισσότερο . εύκολο ... αρκεί να θέλουμε να δείξουμε τα αισθήματά μας ... 
Φυσικά μπορούμε να επιλέξουμε άλλες ημέρες για αυτού του είδους τις γιορτές όχι απαραίτητα τις συμβατικές κ προκαθορισμένες . 
Δεν με χαλάει καμμιά γιορτή ούτε η δικής μου επιννοήσεως ούτε οι άλλες, ευκαιρία να υπάρχει κ είμαι μέσα. 
Μόνο που, να , ορισμένες φορές ( εκτος Χριστουγεννων κ Πασχα γιατι ειναι συνυφασμενα με την οικογενεια , μου απαγορευω να μην εχω διάθεση).  που δεν θέλω να γιορτασω ... τότε καλύτερα να το σέβονται όσοι με νοιάζονται, όπως σέβομαι κι εγώ τις "κλειστές" του κάθε ανθρώπου μου...  
Οι γιορτές εν κατακλείδι είναι ωφέλιμες σε γενικές γραμμές και ανάγκη του ανθρώπου από καταβολής του. 
Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα.
Αρέσει στα μέλη papadoud, agrotis53

anassa_

# 28 στις 26/12/2019
author

Σε όλους τους λαούς αρέσουν τα "πανηγύρια" μη νομίζεις ...  ... ότι κάποιοι μη Έλληνες είναι καλύτεροι ... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από ZHLIASOY

Κ θαυματα γινονται κ ονειρα πραγματοποιουνται!

Αρκει να το πιστευουμε κ να τα κυνηγαμε!

Οσο για της γιορτες(εκτος απο θρησκευτικους λογους) ειναι για ξεφευγουμε απο την ρουτινα της καθημερινοτητας κ για να βλεπουμε οτι μπορουμε κ καλυτερα  ..κ γιατι η ζωη εχει αυτα τα σκαμπανευασματα χαρα λυπη ..που την κανουν γλυκια κ οχι βαρετη! Κ το κυριοτερο...γιατι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ  κ μας αρεσουν τα πανηγυρια

anassa_

# 29 στις 26/12/2019
author

Δεν είναι πάντα μάσκα , αυτή ή " μάσκα" σε προετοιμάζει για να βγεις μπροστά από τη θλίψη και να χαρείς τη συνέχεια  της ζωής σου τρώγοντας έρχεται ή όρεξη ... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Sourya

Ο πονος υπαρχει και θα υπαρχει παντα . Αλλα καποιες φορες τον βαζουμε στην ακρη για ειναι πολυ ενοχλητικος.Και η ζωη συνεχιζεται

papadoud

# 30 στις 13/1/2020
author
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 155

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από equinox_

Αναρωτήθηκα - τι θα πει ''γιορτάζω''...
Τι είναι το τόσο διαφορετικό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε καποιες μέρες από τις άλλες,

Είχα διαβάσει κάπου πως, ευτυχία είναι η διαφορά που έχουν οι επιθυμίες μας από την πραγματικότητα και κατά πόσο ρεαλιστική είναι αυτή η διαφορά. Όσο πιο μεγάλη, τόσο πιο ευτυχείς (και δυστυχείς ταυτόχρονα) είμαστε.

Στους Έλληνες ως λαός, αυτά τα δύο απέχουν πολύ συνήθως, μιας και είμαστε των άκρων.
Και έχοντας εναποθέσει τις ελπίδες μας σε συγκεκριμένες μέρες, αναβλητικοί γαρ, πάντα απογοητευόμαστε.

Δεν μου κάτσαν τα Χριστούγεννα. Δεν πειράζει, θα περιμένω το Πάσχα. Πήρα και λαχείο.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost