Aν ξέρεις ότι δεν έχει κάτι άλλο ναι να στείλεις, ειδικά για πρωτοχρονιά. Κολλάει περισσότερο γιατί είναι πιο κοντά. Για τα γενέθλια το βλέπεις όταν φτάνουν.
Τώρα γενικά πιστεύω στις επανασυνδέσεις. Αλλά αυτό προκύπτει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και λόγους και χρονικό περιθώριο που έχει περάσει από τον πρώτο χωρισμό. Δηλ. στα 10 ζευγάρια που έχουν χωρίσει, μπορεί στα 2 να βγει και αν...Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σκέψου πάντως τι θέλεις μαζί της ώστε να της το δώσεις να το καταλάβεις. Πάντως από τα λεγόμενα σου, χωρίς να είμαι κ σίγουρη, βλέπω ότι το γκομενάκι δεν πολυγούσταρε.δεν ημουν ποτε της αποψης να ορμας με τα μουτρα κι αν δεν σου βγηκε δεν σου βγηκε ...
απο τις εμπειριες μαθαινεις ...
παντα πιστευα οτι οι μεγαλες αποφασεις πρεπει να παιρνονται πανω απο ωριμη σκεψη και βαθια περισυλλογη ..
η ζωη των ανθρωπων ειναι σαν ενα καραβι που βολοδερνει στα κυματα ,...
οσο πιο πολυ το χτυπανε τα κυματα τοσο πιο πολυ κινδυνευει να βυθιστει ...
εξυπνες κινησεις κανει αυτος που αυτοπροστατευεται ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από matakiamou123
Tzoulia 59 σεβαστη και πολυ αληθινα αυτα που λες...με βαση αυτα που εγραψε ο θεματοθετης και λογο ηλικιας του(σαφως μπορει να μην παιζει η ηλικια κανενα ρολο)θεωρησα να του πω ναι κανε το βημα και οτι συμβει γιατι τοτε θα γνωριζει ακομη και για τον ιδιο...εαν αντιλφθει οτι τα πράγματα ειναι κρυα...συνεχιζει την ζωη του...οι λογοι που θετονται τα διαζυγια και ειναι κατα βαση τα μεγαλυτερα ποσοστα ισχυουν και επικρατουν αλλα υπαρχουν παρα πολλοι αλλοι λογοι ασυμφωνια κ.α.Το παλικαρι την θελει,την σκεφτεται...εαν ειναι λαθος θα το καταλαβει...απλα πρεπει πρωτα να παρει την εμπειρία του...
αυτη η αποψη με ξεπερναει και την θεωρω και πολυ κακης ποιοτητος σταση ...
δηλαδη επειδη ο πρωην με δουλεψε θα εκδικηθω ολους τους επομενους και θα τους δουλεψω για να παρω το αιμα μου πισω ...
καμια σχεση δεν εχω μ ολο αυτο ...οποιον ανθρωπο εχω βαλει στην ζωη μου τον αντιμετωπιζω σε νεα βαση ,,,
ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος ..
αν δεν μου βγαλει τον ερωτα ...χαιρετω ,,συντομως
και ο καθενας παει παρακατω ,,να βρει αυτο που του ταιριαζει ...,,
τα χρονικα διαστηματα τα θεωρω σημαντικα ,..οι ανθρωπινες σχεσεις δενονται ...
κι ,οταν ο αλλος δεν σου βγαζει το κατι ..το εντιμο ειναι να εισαι ξεκαθαρος και να χωριζεις ...πριν δεθει και πληγωθει ...
επισης δεν πιστευω στα μεγαλα διαστηματα αποχης ...με σκοπο να ξεκαθαρισεις μεσα σου ,,,
για να φτασει καποιος να χωρισει το σταδιο του χωρισμου εχει ξεκινησει πολυ πιο μπροστα ...
κι οταν η σχεση ηταν ηδη ληγμενη εισαι πανετοιμος να πας παρακατω ,,,
και αν σου τον βγαζει ο επομενος τον ερωτα ...σε κανει και ξεχνας ...
αυτοι που μενουν ακομα συναισθηματικα στους πρωην ειναι αυτοι που απορριφθηκαν και δεν ηθελαν τον χωρισμο ...
αλλα και ετσι να ειναι ,,οποιος ειναι μαγκας κανει τον αλλον και ξεχναει ...
αυτες ειναι οι αποψεις μου κι απο τους πρωην και απο τους νυν ...
χωριζεις... πανω απο μηνα...μην μεινεις μονος ..
το θερω πολυ βασικο αυτο για την ψυχικη ισορροπια ,,,
κι οτι ηθελε προκυψει ,,,αρκει να εισαι εντιμος και ξεκαθαρος ...
ολοι στο ιδιο συμπαν ζουμε ,
,και οι πρωην και οι νυν ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από matakiamou123
Θεματοθετη μαλλον θα επρεπε να ησουν τοσο καλος και να συνεχισεις να το κανεις γιατι οπως ειπες και εσυ ετσι εισαι...αυτο εισαι...βεβαια την δυναμικη μιας λεξεις ολοι την εκλαμβάνουν πλεον διαφορετικα ο καθενας εχει τα δικα του στανταρ...δεν φταινε ομως οι επομενες ή η επομενη που θα ερθει να υποστουν τα σπασμενα π.χ. αναφερω δεν σημαινει οτι εισαι σε τετοια φαση.
Τουλαχιστον το γνωριζω μεσα μου οτι θα βρεθει μια γυναικα οτι θα εκτιμησει αυτην την καλοσυνη και δεν θα το παρει σαν αδυναμια..Και να σας πω κιολας οτι της εστειλα για χρονια πολλα και μου απαντησε με τις ιδιες ευχες και υστερα δεν απαντησα..Η ιδια μου εστειλε την επομενη μερα το πρωι "τι κανεις?".και το συνεχισα κανονικα
στα social media