Καλησπερα και καλως σας βρηκα..
Θα ηθελα να μεινω περιεκτικος πανω στο θεμα μου καταρχας..Πριν 3 μηνες χωρισα με την κοπελα μου για τον λογο οτι ηθελε να μεινε μονη της και δεν οσο και αν προσπαθησε δεν μπορεσε να νιωσει οτι ενιωθα εγω για αυτην..Να πω οτι ημασταν μαζι εδω και 6 μηνες περιπου.Το πηρα πολυ καλα χωρις φωνες η ερωτησεις τυπου γιατι ? κτλ..Απο τοτε μου εχει στειλει ενα μηνυμα να δει πως ειμαι και τι κανω..Απο εκει και περα δεν εχουμε ξαναμιλησει και πιστευω πως δεν επιθυμω μια επανασυνδεση λογω οτι σκεφτομαι οτι θα μου το ξανακανει καποια στιγμη παλι στο μελλον..αλλα οπως εχω ακουσει ολοι αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια εαν γυρισει πισω.Η ερωτηση μου ειναι στελνω για πρωτοχρονια και γενεθλια που ειναι μετα απο ενα μηνα περιπου η οχι ?αποψη μου ειναι οτι ειναι ανθρωπινο πιστευω να στειλεις ενα χρονια πολλα. Η δευτερη ερωτηση ειναι πιστευεται στην επανασυνδεση ?Τό πήρες πολύ καλά γιατί κατάλαβες πως δεν σε θέλει καί"πώς"δεν σε θέλει!
Κι αυτό ήταν , η ελπίδα είναι για όταν αισθάνονται οι άνθρωποι χαζοί, αδυνατούν να εξηγήσουν πώς τούς βρήκε αυτό τό κακό!
Ελπίδες υπάρχουν πολλές κάπου έχει και πηγάδι γι αυτές
Βρες καινούργια υποταγή.. αλλά δεν χρειάζεται να την εκθειάζεις για να ακολουθείς τον δρόμο,σε πάει μόνος του..
Παράθεση:
Το πηρα πολυ καλα χωρις φωνες η ερωτησεις τυπου γιατι ? κτλ..
Σχόλιο # 1 από Loco14
Και; επειδή δεν έκανες μανούρα, θεωρείς ότι με το που θα της στείλεις ένα χρόνια πολλά θα ανοίξει το κουτάκι με τα αμοιβαία αισθήματα;
δεν γίνονται ετσι αυτά τα πράματα παιδί μου.
Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κανέναν να μας επιθυμεί όπως εμείς αν δεν το κάνει από μόνος του.
Κ όχι, δεν πιστεύουμε στην επανασύνδεση.
... 6 μήνες δεν ήταν αρκετοί για να νιώσει ότι ένιωθες εσύ, δεν θα είναι αρκετοί ούτε ... 6 αιώνες. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν !
Θα προσπαθησω και εγω να μεινω περιεκτικος, στην απαντηση μου...
Χρόνια πολλά!!!
Αφού χωρισατε γιατί δεν ένιωσε έρωτα για σένα πως σου ρθε τώρα το σενάριο της επανασυνδεσης;
Αφού δεν έχετε επικοινωνία πως το σκέφτηκες δηλαδή;
Το σκεπτικό σου δεν καταλαβαίνω.
Ευχές στείλε άμα θέλεις, άλλο όμως αυτό!
Eγώ παλι νόμιζα θα λέμε ευχες!!!
Χρονια Πολλα...
Εγω απο την πολυετη πειρα μου, εις τα εδω ακροατηρια, κατεληξα ως εξης...
Το 95 επι τοις εκατο, οσων φερνουν στο ακροατηριο υποθεσεις των...
Ειναι οι λαδιαρηδες, που θενε και δημοσια επιβεβαιωση των σκοτεινων πεπραγμενων τους...
Ο απο δω φιλος, (για πολλοστη φορα), ανεβαζει θεμα με το ματσο μαν μουντ του, αλλα...
Η εδρα εχει τετοιαν πειραν, που...
Τσι υποτροποι, τσι καβει με νεφτι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από agapimou11Χρόνια πολλά!!!
Αφού χωρισατε γιατί δεν ένιωσε έρωτα για σένα πως σου ρθε τώρα το σενάριο της επανασυνδεσης;
Αφού δεν έχετε επικοινωνία πως το σκέφτηκες δηλαδή;
Το σκεπτικό σου δεν καταλαβαίνω.
Ευχές στείλε άμα θέλεις, άλλο όμως αυτό!
Αφού πήρες τόσο καλά τον χωρισμό σας όπως αναφέρεις αλλά και εφόσον δεν επιθυμείς επανασύνδεση τότε γιατι μπαινεις στη διαδικασία ν΄αναρωτιέσαι δευτερες ευκαιρίες? Η κοπέλα εστειλε μια φορα να δει πως εισαι,οκ,τυχαινει να το κανουν καμια φορά,απο τοτε ουτε ξαναστειλε ουτε εσύ έστειλες ποτέ.Ισως και δεν μπορουσε να δεχτει οτι το δεχτηκες τοσο ευκολα μιας και οπως λες ενιωθες περισσοτερα απ οσα εκεινη.Επισης απ την άλλη και εσυ μπορεί να ησουν περισσοτερο δοτικός σε σημείο κουραστικό.
Το να στειλεις ενα χρονια πολλά για τα γενεθλια,ευχες για τις γιορτες δεν σημαινει οτι θες επανεσυνδεση.
Φυσικα και ειναι μια τελεια αφορμή ώστε να μιλήσεις με τον άλλο και να βολιδοσκοπησεις την κατάσταση αναλογως την απάντηση που θα πάρεις.Και φυσικά ξερεις αν μπορείς να πεις το κατι παραπανω η να ξαναστειλεις σε συντομο χρονικό διάστημα.
Καμιά φορά αν ξέρεις ποια ηταν τα λάθη σου και τα ξερει και ο άλλος και το ξεκινησετε ομορφα και ωραια απ την αρχη εχοντας υποψην τα λαθη και προσπαθωντας για μια καινουργια αρχη τοτε τα πραγματα μπορει να ειναι καλυτερα σε αυτη τη νεα αρχη,δεν συμβαινει παντα μα συμβαινει.Αλλά το να νιώσει πράγματα και να ειναι στο ιδιο μηκος κυματος μαζι σου δεν ξερω αν γινεται εύκολα.
Η επανασυνδεση ...ειναι ενα πιατο που δεν τρωγεται καν
Και έτσι έφυγα φίλε Κωνσταντίνε με ψηλά το κεφάλι.. δεν την παρακάλεσα ούτε τίποτα.. Αυτό ήθελα να μάθω εάν θα φανεί σαν παρακάλι εάν τις πω χρόνια πολλά; Δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο
ΟΚ τρώγονται κι αυτά αλλά απομυθοποιούν τα φρεσκοσερβιρισμένα αχνιστά σπαγγέτι με σως γιαουρτιού και καραμελωμένα κρεμμύδια
Απο το να συνηδητοποιήσεις οτι τελειώσε μια κατάσταση και όλα τα λογικά συμπεράσματα που προκείπτουν απο αυτή τη συνηδητοποίηση μέχρι πραγματικά να μπορείς να έχεις μια τυπική επικοινωνία με τον άλλο χωρίς να ξαναφουντόνουν όλα τα συναισθήματα μέσα σου η απόσταση είναι μεγάλη.
Νιώθω απο αυτό που έγραψες πως δεν έχεις φτάσει ακόμα στο τέλος αυτής της διαδρομής οπότε αν πραγματικά θέλεις να στηρίξεις την απόφαση να μην είσαι μαζί της θα σου έλεγα να αποφύγεις την τυπική επικοινωνία.Χρονια Πολλα, Κωνσταντινε...
Με αφηνουνε τα μονιμα μελη τσι εδρος και παιζω λιγο και εγω...
Οταν φτιαχνουν γλυκα και οταν εορταζουν...
Α! Και οταν καμουνε μποτε, για να ριξουνε τις αναλογες καμπανες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από konstandinos73
Ενικε, μιλω σοβαρα, ευτυχως που δεν εγινες δικαστης...θα εχαναν πολλοι συνηγοροι λαμψη της δοξας τους..το πιασες το υπονοουμενο(γελαω).
Συμφωνώ κι εγώ καλύτερα να πούμε ευχές!!!
Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες είναι μερικές μόνο από τις ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα .
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από wish_Eγώ παλι νόμιζα θα λέμε ευχες!!!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία!![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από wish_Eγώ παλι νόμιζα θα λέμε ευχες!!!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία!![]()
Μπηκα να πω ευχες αλλα αλλο ειναι το θεμα. Οχι μην στελνεις αστην και πανε παρακατω. Καλες γιορτες
στα social media