Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Είναι πολύ σημαντικό άμεσα να βρω δουλειά όμως έχω μωρό και κανένα να μου το κρατήσει όσο δουλεύω. Ακόμα κι αν το παω παιδικό σταθμό κάποιος θα πρέπει να μου το προσέχει όταν θα κολλάει ιώσεις. Γιαυτό κατέληξα ότι η μόνη λύση είναι η εργασία από το σπίτι. Σας παρακαλώ όσοι αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας στην ανάγνωση του θέματος μου, αν έχετε κάποια καλή ιδέα, πείτε μου. Είναι πολύ σημαντικό γιατί μόνη μου μεγαλώνω το παιδί μου, κι ας είμαι τυπικά παντρεμένη. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Για να μην βαζω λινκ εδω και θεωρηθει σπαμ η διαφημιση αλλου ιστοτοπου...
Καλές οι ιδέες αλλά κ οι συμπάθειες απαραίτητες είναι.
Ξεχνάς τις συνταγές για γεμιστά
Παράθεση:
Απο μια συζητηση, που θα καταληξει στα γκομενικα, η...
Σχόλιο # 2 από Enikos
Σε συμπαθειες...
Αγαπητή Ασημένια θάλασσα ,για δουλειά από το σπίτι δεν έχω κάποια ιδέα να σου πω.Αν οι ευκαιρίες είναι μόνο οι τηλεφωνικές πωλήσεις που λέει η Μαύρη θάλασσα ,γνώμη μου είναι να μην το παλέψεις διότι οι αποδοχές για τα μεν ερωτηματολόγια είναι μηδαμινές (0.5 ευρώ το κομμάτι) Για τις δε πωλήσεις υπάρχει περίπτωση εξαπάτησης (δεν έχεις τρόπο να ελέγξεις τι τελικά αγοράστηκε για να πάρεις τα ποσοστά σου).
..Θα μείνω στη φράση που λες ότι είσαι τυπικά παντρεμένη .
..Το γτι και πώς δεν με ενδιαφέρει .
..Ας κρατηθούν όμως οι τύποι και για το μεγάλωμα του παιδιού
,δηλ πρότεινε στον σύζυγό σου να μοιράζεστε τις ώρες ..
.Αν εκείνος έχει πρωινή δουλειά ,ώρες εσύ απογευματινή ,βραδινή ή το αντίστροφο ...
... Έτσι το παιδάκι σας θα έχει εσάς τους δύο αν δεν υπάρχουν γιαγιάδες κοντά ,θα το μεγαλώνετε μεν με βάρδιες αλλά θα έχετε τον έλεγχο της ανατροφής του ...
Ούτε εγώ έχω να σου πω για δουλειά από το σπίτι αλλά μπορείς σίγουρα να δουλέψεις πηγαίνοντας το παιδάκι σου σε έναν παιδικό σταθμό με διευρυμενο ωράριο, ιδιωτικό συνήθως.
Δεν αρρωσταινουν όλα, ο δικός μου δεν αρρωσταινε καθόλου και τον πήγαινα παιδικό από 20 μηνών.
Και δούλευα και ούτε είχα βοήθεια.
Και ναι θα βοηθήσει και ο σύζυγος εφόσον του το επιτρέπουν οι ώρες εργασίας του.
Εχω μια γνωστη που τα καταφερνει στην μαγειρικη και μαγειρευει σπιτικα κατα παραγγελια και τα δινει λιγο ακριβοτερα απο τα εστιατορια (με την κατσαρολα οχι με την μεριδα) σε φιλες και γνωστες που δεν προλαβαινουν η δεν ξερουν . Βγαζει αρκετα..
Ας μην είναι σύζυγος .
Μπορεί να παραμείνει πατέρας ωστόσο .
Μην αποποιηθεί τις ευθύνες του για το παιδί.
Να του το τονίσεις ,όσο μπορείς προσπάθησε να τον κάνεις να καταλάβει ότι ευθύνη για την ανατροφή του έχει κι εκείνος .
Στην ανάγκη ,δεξου επιμέλεια από κοινού.
είναι βαρύ φορτίο να μεγαλώσεις μόνη σου χωρίς βοήθεια ένα παιδί .
Θεωρώ ότι για να τον επέλεξες για πατέρα του παιδιού σου ,δεν είναι εγκληματίας .
Λίγο ανεύθυνος μπορεί να είναι αλλά αυτό διορθώνεται ,βάλε γνωστούς και φίλους να του μιλήσουν στην ανάγκη,μην παραιτηθείς εύκολα .
Τα δύσκολα είναι όσο μεγαλώνει το παιδί ,τώρα ακόμα δεν είδες τίποτα
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από asimeniathalassa
Είμαι τελείως μόνη μου σε διάσταση ο άντρας μου δε ζει μαζί μου. Θα πάρω διαζύγιο. Οπότε δε μπορεί να με βοηθήσει. Και ο λόγος που θέλω να δουλέψω άμεσα είναι αυτός. Να συντήρηση το παιδί μου κι εμένα. Και δεν έχω συγγενείς να μου το κρατάνε το παιδί τόσες ώρες όσες είναι η δουλειά. Κι αν προλάβω γυναίκα, όλα τα λεφτά που θα παίρνω από τη δουλειά θα τα ακουμπάω σε εκείνη.
Σε πιστευω απολυτα .Ερχεται ο αλλος που εχει καθησει με τη διαζευγμενη φιλη του στο γωνιακο σουβλατζιδικο και βγαζει τη μπλουζα και το παντελονι που ζεχνουν απο τσικνα γυρου να δοκιμαζει τα παντελονια ενω η διαζευγμενη διαβαζει περιοδικα στο χωλ .
Φρικη !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Blacksea1995
Χμμ εργασία απ' το σπίτι.. μου κάνει λίγο σαν αυτές τις χαζοδιαφημησεις του ίντερνετ που σου λένε"θες να κάθεσαι στο καναπέ του σπιτιού σου και να κερδίζεις 1.000??€ "κάπως έτσι...η μόνη εργασία που γνωρίζω από το σπίτι (επειδή το είχα ψάξει κ παλιότερα για εμένα) ήταν η δουλειά της τηλεφωνητριας...παίρνεις τηλ τον κόσμο τον ενοχλείς και αργότερα όσους πελάτες θα φέρεις στην εταιρεία θα παίρνεις και το ανάλογο ποσοστό. ..δεν άντεξα ούτε 2 μέρες .. άλλη μια ήταν μαζεύω άτομα σπίτι και να πουλάω πράγματα πχ παντελόνια μπλούζες κλπ...πάλι η αμοιβή θα ήταν με βάση τους πελάτες που θα πήγαινα...αυτό δεν το δοκίμασα καν...πάνω κάτω οι δουλειές απ' το σπίτι είναι κάτι ανάλογο με αυτά που σου είπα...γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να βρεις άτομο να κρατησει το μωρό ..μαμά πεθερά κάποιος συγγενής.. κ να ψάξεις κάτι έξω..
εισαι σε δύσκολη θέση,ο συζυγος δεν ενδιαφερεται καθολου για το παιδί του?Δεν εχετε κανει καποια κουβεντα?
οι γονεις του τι λενε?
θα σου προτεινα να εβλεπες για καποιον παιδικο που να μπορει να σε εξυπηρετησει ωστε να μπορεις να δουλευεις παραλληλα.Αυτα με τα τηλεφωνα απ το σπιτι κτλ δεν θα σε ζησουν.
θα σου προτεινα να εβλεπες για καποιον παιδικο που να μπορει να σε εξυπηρετησει ωστε να μπορεις να δουλευεις παραλληλα.Αυτα με τα τηλεφωνα απ το σπιτι κτλ δεν θα σας ζησουν.
Δε ντο ειπα?...
Με μια γρήγορη ματιά στο γουγλη βρήκα 2-3 συλλόγους που προσφέρουν προστασία σε γυναίκες με ανήλικα παιδιά
Απευθυνσου εκεί ,προσφέρουν τόσο νομική βοήθεια όσο και ψυχολογική υποστήριξη
Ίσως βοηθούν και στην εύρεση εργασίας και στην παροχή φύλαξης των νηπίων .
Όπως λέει και ο Ενικός πιο πάνω ,αν εδώ μπήκες να βρεις ιδέες και λύσεις ,εκμεταλευσου τα σχόλια μας και μην κωλυσιεργείς
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από asimeniathalassa
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Σημαίνει πολλά για μένα που ασχολήθηκα τε με το θέμα μου.. Το ξέρω ότι θα είναι πολύ μεγάλο ζόρι να μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί.. Ήδη ζορίζομαι πάρα πολύ, πόσο μάλλον μετά το διαζύγιο. Ο σύζυγος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο όταν έμεινα έγκυος και θεώρησε ότι με είχε στο χέρι.. Άρχισε να με υποτιμά να με βρίζει ακόμα και μπροστά σε κόσμο, μια φορά όταν ήμουν 7 μηνών έγκυος έφυγα κλαίγοντας από το σπίτι κι έλειψα όλη μέρα και δε νοιαστηκε να με πάρει ένα τηλέφωνοΑποδείχτηκε τελικά ότι πήγαινε από την αρχή και με άλλες και η εγκυμοσύνη του χάλασε τα σχέδια..
![]()
στα social media